Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
everything's better with music
én a Lömánszírizt várom má😄 kinnleszek elvileg augusztusban😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nem lehet rossz masina, hangja is elég jó, hátsókerekes, 160lovas.. csak kár hogy ien ronda 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Alig csináltam meg ezt a két képet,aztán jött a tulaj és elhajtott...
Az a hang. (traktor vazze)<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nemhiába... Alacsony az a kerítés XD <#buck>#buck>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?