1823
  • Karabiner
    fel íratok össze vissza csúszkálása az angol font készlet miatt történik és az egész magyar felírat rendszer borul. Az uboot missiont tettétek föl vagy melyik kiegészítőre gondoltok most. A megoldás a www.silenthunter3.hu oldalon a SH4 magyarosítást lekel tölteni abban benne van a magyar fontkészlet. Az ott található font könyvtára bekel másolni a játék font könyvtárába mind felül írni és elméletileg a betűk újra a helyükön lesznek.
  • Yag
    Nálam ugyan ez a helyzet. Próbáltam más felbontással de egyenlőre ez sem segített. Gondolom lesz majd javító pach.

Nem roszak ezek a tengeralatt járók, elég sok halacska elfér benne, viszont nem nagyon bonyolították túl célzó berendezésekkel. Mondhatnám elég fapadosak a US hajókhoz képest :)
  • crossy104
    Nekem az alapjáték magyar, mert megvettem.Feltettem a kiegészitőt, de szinte semmi szöveget nem lehet olvasni sem a beállitásoknál, sem játék közben.Hálás lennék egy ötletért.
  • DummyBoy
    Kijött :)
  • Gundark
    Jó lenne kétség kivül egy sh4 graffal rendelkező modern tengószim. De nem lesz :) A fanatikusoknak még mindig ott a dangerous waters. De az igazi mégsicsak a "középkor" lenne, amikor már megvolt a szembenállás a két fél között, de még csak egy pár atom téblábolt a vízben :) És akkor itt lehetne egy totális háború, vagy valami "kicsi" hadművelet. És persze mindkét oldal játszható :) Álmodik a nyomor :)
  • zoltang
    A hivatalos megjelenése: 2008.02.28. tehát ezután kijöhet "más kiadásba" is. A CD-ROM-on nem Star Force védelem lesz, tehát törhető / klónozható. Kb. 15 Euró-ba (4xxx Ft.) kerül majd. Ha jó a lesz, akkor a multi miatt érdemes lesz megvenni.
  • bgabor
    Szép, szép, reméljük lesz is belőle valaha valami. Szerintem túl nagy fába vágták a fejszéjüket, és a kezdeti lelkesedés elmultával csendben el fog halni a project, ahogy az ilyenkor lenni szokott.

Sokkal jobban érdekel engem, hogy az U-bot missions mikor kerül fel a netre unofficial formában. :)
  • zoltang
    http://img.photobucket.com/albums/v27/badaboom/688.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v27/badaboom/cw.jpg
  • zoltang
    Érdekes:

SH4 Cold War Mod

• bgabor
    Egyszerű. A VII-es nek nem elég nagy a hatótávolsága. A IX-esből is a D2-es változat lrsz játszható, ennek van a legnagyobb hatóvávolsága a IX-esek közül.

A IXD2-esek elvileg eljuthattak arra a műveleti területre, ahol játszódik a kieg, kíváncsi lennék, a valóságban pontosan mi történt.

A XVIII-asból pedig kettő darab készült, és sohasem hagyták el a gyárat.
    Igazából be sem fejezték őket, 44 márciusában abbahagyták az építésüket, a XXI-esek gyártása érdekében.
  • Gundark
    Érdekes vajon miért választották a XVIII-ast? A IXes érthető :) Miért nem egy jó kis VIIest? :) No mindegy. Bár nekem hiányzik a Tench osztály. Igaz hihetetlen ákom bákom tornyaik voltak :)
  • zoltang
    A pontos elérése az elsőnek linkeltnek:

Download Silent Hunter 4: Tokyo Express Free Mission

Filename: SH4TokyoExpress.rar
    Author: Ubisoft
    Size: 1.1 MB
    Created: 2/21/2008
    Updated: 2/21/2008
    Downloads: 1,365
    Also known as: Silent Hunter 4, Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific, Silent Hunter 4: Wolves of the PacificFilename: SH4TokyoExpress.rar
    Author: Ubisoft
    Size: 1.1 MB
    Created: 2/21/2008
    Updated: 2/21/2008
    Downloads: 1,365
    Also known as: Silent Hunter 4, Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
  • zoltang
    http://www.direct2drive.com/4/5867/product/Buy-Silent-Hunter:-Wolves-of-the-Pacific-U-Boat-Missions-(Pre-Order)-Download?cmp=fpshu

Lassan tölthető a Német küldetés.
  • zoltang

http://www.direct2drive.com/4/5892/product/Buy-Silent-Hunter:-Wolves-of-the-Pacific-Bundle-Download
  • zoltang
    Mi ez?

Tokyo Express
  • Gundark
    Közben, kaptam egy kommandóakciót. Katonákat szállitottam egyik helyről a másikra. (ezek valami busznak néznek engem :) Okulva a tapasztalataitokból mentettem sokat :) De nekem nem fagyott ki. Kieveztek, oszt annyi.
  • Gundark
    Jöhet. De mit csináltak ezek ott? Én nem hallottam arról hogy nagy brit vagy amerikai hajóköteléket támadtak volna meg. Csak titkos missziók, meg áruszállítás? :)
  • zoltang
    Új játszható U-Boote-k:
    - Typ IX-D2
    - Typ XVIII, Walter-hajtóművel

Német küldetések az Indiai-Óceánon:
    Az új küldetések 1943 júliusától kezdődnek és a Németország kapitulációjável végződnek 1945 májusban. Japán bázisok Penang, Singapur, Jakarta vagy Surabaya.
  • zoltang
    Silent Hunter 4 : U-boat Missions

PC CD-ROM
    14,95 €
    Release : 28/02/2008

http://shop.ubi.com/
  • Gundark
    Pontositanék :) Kaptam "lifeguard duty" missziót. A mieinket fel lehet venni.
  • Gundark
    Lehet hogy van benne olyan mint az 1ben volt? Ott járőr közben jött üzenet hogy itt meg itt lelőtt pilótánk hintázik a vizen és szedjük össze. Vagy lehet hogy akarták mint lehetőséget :)
  • Hmuda
    Próbáltam. Jókat dodzsemeztünk, de mást nem értem el vele.
  • Gundark
    Egy szakmai kérdés uraim. Próbáltatok már túlélőt felvenni? Minap két Zeke úgy gondolta hogy szétgépágyúzza a hajómat :) De mivel sajnos ez egy Balao, igy elöl ott mosolyog a 40es, hátul meg az iker 20as. Le is hullottak. Mikor az ernyősök a vízbe értek, meg is jelent a "survivor" ikon. A távcsőnél van egy jel, aminél azt irja hogy ha bemérem őket akkor ezzel lehet kiadni az utasitást hogy halásszák ki őket. Nem nem világit. Igaz nem is tudtam bemérni hiába nyomkodtam a lockot csak himbálództak ott tovább :) Vagy csak a mieinket lehet kipecázni?
  • kadamx
    Köszi szépen.
  • Gundark
    Ja ,olyan nekem is volt hogy konvojtámadás után három kisérő belelkesedett és mindenhová dobálták a bombákat. Én tőlük 2000-2500 méterre periszkópon figyeltem hogy mit randaliroznak :) Aztán ugye trükközni kezdtek. Az egyik megállt és hallgatódzott. A másik padlógázzal el mögötte és alászórta a bombákat. :) Reccs ropp .. Egy kisérővel kevesebb :) De ettől függetlenül jó játék ez. Bár az SH3at is szeretem a GWX2moddal.
  • Yag
    Nekem az egyik örjáratban rádión üzentek hogy melyik kikötő lett a bázis mert a másik ahonnan indultam elfoglalták a japcsik. Így csak ott tudtam kikötni és befejezni azt az örjáratot. Lehet itt is küldtek üzit csak a sok más közt elkeveredett ? :)
  • Papirzacsi
    Semmi probléma. Javíttatod a hajót a kikötőben, hogy legyen elég gázolaj, majd megnézed, hol van a kikötő jelek között olyan, ahol a horgony körül van egy másik jel is(kötél talán). Minden jel egyforma ezt kivéve. Na oda kell hajóznod.
  • Nemcso
    Ilyen ebben a játékban sokszor előfordulhat.
    Nálam is volt, hogy hat találattal is "vígan" eluszkált, de hárommal is el lehet süllyeszteni.

Az viszont tetszik, hogy milyen szépen le tudja gázolni saját rombolóját egy félig víz alá került csatahajó.
    Egy Kongó osztályú hajó gyönyörűen lenyomott egy - szintén torpedó találatot kapott, de úszóképes - rombolót a mélybe.
  • Tuvok #992
    Ha jól rémlik a valóságban 3 torpedó süllyesztette el, de utána kéne nézni, hogy biztosat mondjak .
  • kadamx
    Akkor rossz kikötőben mentem mert az "őrjárat vége" gomb szürke így nem tudok ráklikkelni. Pedig úgy emlékszem Brisbane-ből indultam.
  • Papirzacsi
    Pontosabban, kirakni a hidroplán, majd kiszállni az asztalra vmilyen hibaüzenettel.
  • Gundark
    Mondjuk a Jamato is fura. Békében haladt , egy rakás lógós kisérte. Belógtam, teljes szalvót adtam le a kicsi kis gatomból, mind a 6 betalált. (közel voltam, 500ról inditottam. :) lett felfordulás, megfordultam és még kettőt adtam neki. Egy nem robbant de a másik igen. 7 torpedóval a hasában 10 csomóval félig elsüllyedve elballagott. Jó hogy nagy barom, de ennyit nem birna ki szerintem. Igaz lehet nem a Jamato volt hanem a Muszasi :) Csak Yamato osztálynak azonositottam :) A japán tengókarrier érdekes lenne. Kirakni a kis hidroplánt oszt megbombázná ámerikát :) Pontosabban az erdőt, de a szándék a lényeg :)
  • Papirzacsi
    Bármikor befejezheted, ész visszatérhetsz a kikötőbe.
  • kadamx
    A mostani őrjárat alatt már a 11. feladatnál járok és ugyebár a javítani nem tudok csak az őrjárat végén. A hajótest már olyan vékony mint a csokipapír, a periszkópmélységet se bírja ki és most újabb kereskedelmi hajókat kell elpusztítanom. Mennyi lehet a max feladat ami után végre befejezhetem az őrjáratot? Nagyon kellene az a javítás.
  • Tuvok #986
    Ja, végülis ott volt pl . a Yamato ... :D
  • Nemcso
    Azért ott is voltak jó hajósok, akik nem öngyilkos küldetéseken csöökentették az US Navy brt.-ját.

• Tuvok #984
    "japán karrierépítési"

:DDD
    1 hét kiképzés, majd a karriered csúcsa: első, kamikaze küldetés !
  • Papirzacsi
    Oké, kiegyeztünk. Mindet egyben. :-D
  • Nemcso
    Talán nemm akarták, hogy "lerágott csont" legyen a dologból...

Én speciel egy japán búvárhajós karrierépítési lehetőségnek is nagyon tudnék örülni.
  • Papirzacsi
    Az sh3-at végigjátszottam, nem ez a gond, hanem jobban tetszene egy sh4 grafikai képességeivel, és funkcióival ellátott "európai" hadszintér.
    Pl jobban tetszik ez a crew management, mint ami az sh3ban volt ,hogy nekem kellett ide-oda rakosgatni az embereket,stb stb.:-)