Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piedon
Na most hogy már hivatalosan is kint van ki is próbálom. Végre talán nem fogom megkapni ugyanazt a küldetést ötször egymás után.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

nem hiba, hanem egy védelem a játékban - vedd meg az eredetit vagy keress hozzá egy mûködõ törést

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

w77d
heh.. az emberek a tengeralatjárón egyszercsak átmentek 2D-be és a szemük kiugrott a hejérõl 😊
valaki találkozott ezzel a hibával?

w77d
nincs élsimítás a játékban?? ez azért 2007-ben már gáz sztem

Nem lehet élsimítást bekapcsolni a játékban, még úgy sem ha a driverbõl adod meg.

w77d
nos?? valaki??

w77d
sziasztok! hol lehet bekapcsolni az élsimítást?? az nvidia vezérlõpulton hiába állítottam be, hogy mindíg 8xq élsimítás legyen, itt mégis olyan a graf mintha nem lenne élsimítás!!

Sziasztok!Szeretném a magyar nyelvi fájlokat megszerezni a játékhoz. Segítsen aki tud!Hálás köszönetem!!
Nemcso
Az normális, hogy Hawaii-ról kiinduló karriernél, 4 küldetésbõl az utolsó három arról szól, hogy menjek Tokióhoz és fényképezzem le az ottani hajókat ? Már baromira unom, fõleg, hogy már elkezdõdött a Korall-tengeri csata, ahol az abban résztvevõ tengeralattjárók feladata a japcsi flotta ritkítása. <#shakehead>

Nemcso
Yes... akarom mondani, igen. 😊))

Piedon
És még magyar maradt?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Nemcso
Persze, minden gond nélkül rátelepült. <#nyes>

Piedon
Azért az gáz, hogy a magyar verzióban nem mindent fordítottak le, pl: "Torpedo in the water!" maradt angol. A magyar változatra valakinek sikerült már feltolni az 1.2 patch-t?

Nemcso
A fagyás úgy történt, hogy az elsõ karrieres küldetés végén az utolsó két torpedót közvetlenül egymás után engedtem el egy japcsi kereskedõre, és amint robbant a második, ismeretlen hibával kilépett a progiból a Windows. Ezt eljátszotta háromszor egymás után (nem közvetlenül a visszatõltés után volt a tüzelés, elõtte többféle megközelítést is kiprószáltam, majd negyedszerre hajlandó volt rendesen továbbmenni.

Restellem, de még nem igazán tanulmányoztam a kézikönyvét... pótolom. 😊

Hello
Magyarositás tudna valaki küldeni?
ChevyG work
negativumok:
-de legalább nem több...
-lehet h a gépeddel van valami...
-lörn-lörn-lörn
-olajozott szemmértékrõl halottál már?
-kézikönyv

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Nemcso
Elsõ benyomásaim :
pozitívok :
- szép grafika
- változatos küldetések (legyen szó karrierrõl, vagy szóló feladatokról)

negatívumok:
- tõltési idõ ugyanolyan hosszú mint az SH3-ban volt
- 1.2 patch és a bolti verzió ellenére ki tud fagyni
- nehézkesebb irányítás mint az elõdjében
- nincs távolság info a hajókról
- nem tudom a torpedókat én beállítni egyéni ízlésemnek megfelelõen

Szóval így elsõre gyengébb, mint az elõd, szvsz.

adios
Oké köszi szépen mindenkinek,megpbálom.

http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=33840

Hello.
Figyu nem kell összeilleszteni a fájlokat sem átnevezni.
Ez a játék azthiszemm 00-83+rar+sfv fájra van osztva.
Elöször is ellenörizd le hogy nincs-e letöltési hiba.Totalcomm-mal megnyitod azt a mappát ahova letöltöttedd majd ott dupla klik az sfv fájlra ha hibát talál azt a fájlt ujra le kell tölteni.
Ha nincs hiba akkor most jobb egér gombbal jelöld ki a rar kiterjsztésü fájlt majd ALT+F9 és megadsz 1 mappát ahova kicsomagolja.
Ennyi.

LeonSilver
Teljesen felesleges átnevezni õket.Van már annyira "ügyes" a winrar vagy akár a totalcomm, hogy megoldja így is a feladatot.Nálam legalábbis nem okozott soha problémát.
Talán megpróbálhatod a legújabb winrart.Ha nem segít akkor ha kitomoríted a winrar közölni fogja veled, hogy melyik fájl sérül.Ezt kell újra letölteni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bucser
Valamlyik file hibás vagy nincs meg. Én winrarral szoktam kitömöríteni de ha mondjuk 001-0xx-ig vannak a kiterjesztések akkor nevezd át õket zipre-vagy rar-ra (zip-lesz a 001 kiterjesztésû fileból a többi pedig emelkedõ sorrendben z01-felfelé az utsó két számjegy emelkedik) rar esetén pedig elsõ file rar második r00..01.02 és így felfelé) és utána tömörítsd ki õket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

adios
Hello!
Segítséget kérék tõletek,mivel amikor össze akarom illeszteni a fájlokat,ami sikerül is,csak a végén írja ki hogy a crc fájl hiányzik.Ilyenkor mit kell csinálni még??
A választ elõre is THX!

SH4-GQPJ-3XKH-JWE3-4MCW
Hi, feltudnátok rakni a magyar nyelvi file-t valahova, vagy bonyi ez a kérés? Elõre is kösszi.
valaki helpeljen
mert máá niytom az ablakoit hogy kicsürjem a gépet
CSÁTOKKKK
Leszettem a gémet valami vitalis verziót
Crackoltam....
Daemon tools ba benyomom indítanám ésakkor ezt írja ki
CAN NOT 3D ENGINE
Most ilyenkor mi tévõ legyek?
Seaweed
<#vigyor3>
lemaradt az "ironikus" szmájli a hozzászólásom végérõl 😊

Seaweed
hat ha nem slukkert vennel allandoan <#gonosz1> (Bagoly mondja... 😄)
fúú bárcsak nekem is ilyen király gépem lenne...

Cowek
Arra mondjuk nem nagy segítség a szótár :-)

http://www.f1-info.hu/

Bucser
Õõõõ Lehet?? Anno engem majdnem meghúztak vesszõhibák miatt.. (más hibám nem volt)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cowek
Kezdem érteni miért lehet érettségihez helyesírás szótárt használni...
Ez katasztrófa...

http://www.f1-info.hu/

LeonSilver
S3 Trio 3D <#lama>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok,

Kérdésem lenne, hogy hogyan kell csinálni fényképet?
Van egy ilyen ikon, csak szürke...azt írja hogy periszkópból ehet csinálni ha be van fogva egy hajó...nos így sem megy vagy vmit rosszul csinálok...a misk meg hogy a kikötõ elég sekély, így 3 romboló lõ folyamatosan ha közelebb akarok menni a partokhoz.

Bucser
Ez mind nem fért volna be 1 HSZ-be? ez nem chat...

Omg..... Miféle videókártyádvan?
Ha kell valakinek help akkor szóljon 😄
Én tudom a problémádat 😄 Lekel jelentened a pozíciód, kapcsolatokat(nem azt ami 😄)... És megkerülted azután megkapod a másik missziót!
Mer nekem 2GB RAM, 160GB merevlemez, Intel Core 2 Duo 1,89Ghz, GeForce 7900 GS KO-m van 😄 és max grafikán lagg nélkül fut....
Csõ all 😄 kinek mijen gépevan? 😄
LeonSilver
Azt is akarja mondani, hogy röGtön ... <#vigyor2>

Bucser
akarod mondani Carreer nem? A Carrier kicsit mást jelent😊

Omega
Hali!
Carrier módban röktön az elsõ 1941-es küldetésnél elakadtam.
A feladatom : "Patrol the Marshal Islands", odamentem elõször a navigációs térképen megjelölt helyre aztán köröztem a szigetek között, de sehol semmi dolgom nem akadt és véget se ért a küldetésem.
Tudja valaki, hogy mit kell itt csinálni ?

Pluskast
Meg játszhatóságban. Sokkal rosszabb.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tuvok
Gépigényben :C

bigfoot
miben lett másabb mint a III?