1823
  • Nemcso
    Erre ott az SH3 + Battle in the Mediterranean kieg. lemez.
  • Papirzacsi
    Egyetértek, de én jobbn örültem volna egy SH4-es atlanti, földközi-tengeri hadszintérnek. :-)
  • stuka85
    Ez zsir lesz. Már amugyis meguntam az amcsi tengeralatjárókat nekem ha II.vh és tengeralatjáró akkor legyen német./persze ez sajátvélemény/
  • zoltang
    Silent Hunter 4 Add On New Screenshots

• Yag
    Keresek egy vállalkozó szellemű egyént, aki jó angolból és segyítségemre tudna lenni a játék egyes hangzó részeinek fordításában és értelmezésében. Szívesen vennék egy pm-et ,hogy fel tudjuk közvetlenül venni a kapcsolatot. (msn-skype)

Köszi.
  • Yag
    Sziasztok!

Erről a modosításról van valami hír letöltési hír esetleg ?
    Szivesen kipróbálnám.
    Köszi.

1.4 es javítások
  • Tuvok #974
    Igenis megértettem :)
  • kadamx
    Köszönöm szépen akkor valószínűleg ez lehet a gond mert az őrjáratnak még mindíg nincsen vége. Most járok 255000 tonnánál és ezek szerint a felszínen úszva kell mennem fotókat készíteni.

TUVOK:Ha azt írom hogy több mint 1000méter akkor valószínűleg nem 1000méter homokra gondolok.
  • Papirzacsi
    A hajótestet csak akkor javítják ki teljesen, ha kikötsz, és vége az őrjáratnak. Ha csak odamész, és azt mondod, hogy javítsák, akkor nem javítják ki a teljes hajótestet, ergo ha volt egy 60%-os sérülésed, akkor utánna is annyi marad, ami azt jelenti ,hogy már nem tudsz a teljes tartományban merülni.
    Én minap a torres-szorosban hasaltam fel egy nagyon pici szigetre, amit nem láttam a térképen. Eredmény 100% sérülés, de nem lett vége a játéknak, csak mikor visszatornáztam magam a vízbe. :-)
    Nálad is ez lehet a gond, hogy a hajód mondjuk sérült 80%-ra, és már nem tudsz kb 20 méternél mélyebbre merülni.
  • Tuvok #971
    De biztos van alattad víz ? Külső nézetet kapcsold be és nézz szét magad alatt .
  • kadamx
    Most megnéztem. 15 méteren még semmi gond 18 méteren mindennek vége
  • kadamx
    több mint 1000 méter.
  • DummyBoy
  • Tuvok #967
    Hasonlót akartam kérdezni :DD
  • DummyBoy
    Hmmm ... milyen mély ott a tenger ahol merülsz?
  • PanzerWolf
    Sziasztok!Nézzétek meg ezt az oldalt:
    www.silenthunter3.hu
    A 4-el is van foglalkozva(van fóruma).
  • kadamx
    Van egy problémám amiben remélem tud valaki segíteni. Egy őrjárat alatt már a 7. feladatot kapom meg 250ezer tonnát süllyesztettem el, de ez még mindíg nem elég. Menjek és készítsek fotókat. Ezzel sem lenne gond, de ha lemerülök 40 méter mélyre a tengeralattjáró elpusztul. A kárelhárítók kijavítottak minden hibát és a kikötőben is kijavították a tengeralattjárómat és mégis amint lemerülök minden meghibásodik és vége.
  • kadamx
    Ok. Nem mintha gond lenne mert mind a három patrol off Honshu Island című misszió során más és más "balhéba" keveredtem és nagyon tetszik a lopakodás meg a taktikázás. Öröm látni a támadási térképen hogy a torpedó pontosan oda fog becasapódni ahová szeretném Emellett a fotó készítéses küldetésnek is megvolt a hangulata -a csendes öbölben várakozó japán hadihajók. Nagyon tetszik.
  • Papirzacsi
    Én eddig 3 féle küldivel találkoztam, fényképezős, őrjárat, és katonák, csomagok kirakása vhol. Na ha ilyen küldit kapok, akkor escape, mert a csónak indításakor elszáll a program. De bármennyire is egyhangúnak túnik, én nem unatkozom. Tegnap találkoztam egy jófajta task force-szal, amiből két nehézcirkáló, és két anyahajó került hullámsírba.:-)
    Szóval ne kenődj el ,ha 20 küldiből 15 csak őrjárat. :-)
  • Tuvok #961
    Nekem 8-ból 8 ugyanolyan, és olyanazon a területre szóló járőr volt . Először egy pár száz km-re levő kikötőből kellett odamenni, később már Ausztráliából . Azóta nem csinálok kampányt .
  • bgabor
    És már ez is fejlődés! Az előző részben, az SH3-ban az összes küldetés ilyen őrjáratozás volt!
  • kadamx
    Sziasztok!
    Feltelepítettem a játékot néhány napja és hát mit mondjak, nagyon megfogott. Azóta csak Silent Hunter. Egy kérdésem lenne:A karrier mód kizárólag ilyen őrjáratokból áll? Mert a 7.küldetésen vagyok túl és ebből 3-szor kaptam azt hogy patrol off Honshu Island.
  • bgabor
    Elég rossz minőségű ez a magyarítás. Semmi telepítő, rossz az elérési útvonal, alapból beiktat egy felesleges "SH4 magyarítás" nevű könyvárat, úgyhogy emiatt még az se működik, hogy csak simán kitömörítem a játék könyvtárába. Emellett még a data könyvtáron belül is van rossz nevű könytár a magyarításban, ami nem egyezik annak a könyvtárnak a nevével, amit felül kéne írnia (campaigns).

Szóval gratula hozzá, aki készítette. Nagyon igényes és nagyon hozzáértő személy lehetett.
  • Papirzacsi
    Esemény kamera a magyarban.És a realism optionsben lehet beállítani.
  • Yag
    Nekem is magyarítva vagyon már ... de hasonlót se találtam :( mindegy.

Érdekelne hogy átlagban mennyi időt töltetek egy küldetés kivitelezésével, illetve optimálisan mennyi idő alatt lehet teljesíteni egy-egy küldetést. Tudom hogy ez a feladatok mennyiségétől függ. De mégis, nektek mennyi idő alatt sikerül ?
  • DummyBoy
    Asszem Extended Camera vagy mi ... (Nekem magyarítva van ... kiegészítő kamera ...) Medium realism-nál már ki van kapcsolva ... a Realism-nál tudod állítani, mint a külsö nézetet ...
  • Yag
    Megnéztem én is pár videót. Lehet hogy csak én nem találtam de a kisképernyős torpedó követést hogy lehet előszedni ? nekem eddig nem sikerült ...

kisképernyős torpedókövetés ...
  • DummyBoy
    Vicces dolog, de tisztavéletetlenül én is előhalásztam ezt a játékot ...

Asszen NatGeo-n volt valami film a 2.vh-s tengeralattjárókról, utánna meg pont a Discovery-n ... gondoltam előveszem, anno haveroknak leszedtem a 3-at és 4-et is ... meg is találtam ... és eszméletlen megragadott ...

A subsim.com fórumán és a jutubon is lehet találni rengeteg tutorialvideót, és leírást, hogy mit hol hogyan érdemes ... ráadásul elég jól érthetőek, 3 napja van meg a game, éjszakás műszak után reggelenként próbálgatom, és a videók alapján 100% realism-on is sikerül manual célzással elsüllyesztenem egy hajót :) Szóval a tutorialok jók, sokat segítenek ... ettől függetlenül médiumon kezdem, kicsit ismerkedni kell még vele ... :)

Szóval nézz ott utánna, angoltudás nem árt, de rengeteg jó dolog van!
  • Tuvok #952
    Két dolgot nagyon hiányolok: a kis kockákat a Rec Manualból, hogy mégis a hajó melyik részére akarok lőni, a másik a Stealth Meter, eleinte könnyebb volt megtanulni a hajók elöl a rejtőzködést .
    Viszont nagy segítség a 4-ben a Thermal Layer megjelenése .
    Passing Thermal Layer
  • Tuvok #951
    Igaz, hogy a kép a III-ból van, de tökéletesen igaz a 4-re is .
    Tehát valahogy így .
    Egy vonal előttem, ahova lőni fogok az orrcsövekből, meg egy mögöttem, ahova a tatcsővel lövök . Mivel a hajók egy vonalban mennek, így alig 1-2 másodperc van hátranézni és becélozni, illetve arra kell lőni hamarabb, amelyik először éri el a 0 giroszkópot .
    Én tervezős, precíz fajta vagyok, mint látod ki van mérve a merőleges, és a távolság mellette, csak majd rá kell állni a hajóval miután a romboló arrébbment . Majd várni .
    Ha több hajót akarsz kilőni, állva kell maradni, és a hajók helyváltoztatásait követve minimálisakat manőverezve jó tüzelőpozíciót keresni . De lényeg az észrevétlenség, 1. fokozat, lopakodó üzemmód, periszkópot csak pillanatra kidugni, és csak annyira, hogy éppen láss a víztől .
  • Tuvok #950
    A legjobb taktika, ha lopakodsz és nem vesznek észre . Úgy egy vonalban haladnak, könnyedén találsz magadnak tüzelőpozíciót, és mikor a torpedóid az oldalukban robbannak, te már jó mélyen, csendben távolodsz tőlük .
    Térképen rajzold be a haladási útvonalukat a vonalzóval, és erre az egyenesre merőlegesen, a vonaltól kb 4-600 méterre állj meg, és néha kidugva a periszkópot pontosíthatod a helyzeted . Mikor a giroszkóp 0-án van, tűz .
    Lopakodás alapvető, a közelükben 1. fokozatnál (lassan, 1/3, vagy nemtom) ne menj gyorsabban, különben meghallanak . Becserkészni, lesből lőni .
    Ha beljebb mész, esetleg a tatcsővel is elkaphatsz valamit, de kell gyakorlat hozzá, hogy kb . egyszerre lőjj elöl és hátul . Felér egy olyannal, mintha 2 nőt basznál .
    Ha ügyes vagy, egész végig fogalmuk sincs hol vagy, és mire pityegtetnek már messze jársz .
  • Troglo bácsi
    nehéz a játék, már 2 napja tolom és quick gameben egy hajot sem süllyesztettem el. csak kampányban. amikor messze vagyok még akkor gyorsitk a hajok felé, amikor közel kerülök ,lelassitok de még nemtudom célbavenni öket, amikor meg célbatudom, akkor nagyon hamar közelkerülnek hozzám és már esélyem nincs rájukfordulni. ilynekor idegeskedésemben feljövök a felszinre és adok nekik gépágyúval, de ez nem jön be mindig. neketek mi a taktikátok egy konvoj ellen?
  • Tuvok #948
    Quick game-ben a feladat ha jól emlékszem az, hogy támadd meg az ellenséges flottát, nem az, hogy süllyeszd el . :)
    Eleinte 1 is nagyon jó, később ha öreg róka leszel, már egy se fogja megúszni (a felszínen) . :)
  • Nemcso
    Miért, mindet ki kell "nyírni" ?
    Biztosan nem...
    Ennyi hajóval szemben nincs olyan "szingli" búvárhajó, mely eséllyel küzdhetne nem a teljes sikerért (összeset a tenger fenekére küldésért). Örülj, ha a küldetést sikerre viszed.
  • Troglo bácsi
    ez baromi jó játék, az a baj ,hogy függő lettem.
    egy dolgot magyarázzon el valami ös SH-s. ha pl jön velem szemben egy küldetésben (quick game) 8 cruiser, egyedül hogy nyirom ki öket?hiszen alig van torpedom...meg hát nehéz is lenne. vagy ez veterán fokozat? help!
  • baaka
    megoldódott a problémám felraktam az 1.4-es patchet és simán megy minden!
  • crossy104
    Én megvettem a játékot.Az összes javitást feltettem, és tökéletesen megy.
  • baaka
    Sziasztok!ÉN is úgy jártam mint a #940!Ha letöltöm az v1.4 patchet akkor nem kell más csak felrakom is megy a gém(szóval hogy nem kel az v1.1 v1.2 v1.3?)
  • Troglo bácsi
    köszi a helpet, már csak egy magyarositás kéne. tényleg jo a game ,csak nehéz kormányozni a hajot :D
  • samsung123
    na ha lehet vedd meg a játékot megéri, de ha letöltöd a legujjab patchet(1.4)és felrakod akkor már nem kell crackellni hanem magától megy:)