Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész úton csak szerelt, csavargatott valamit odafent. :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=3000&l=hu címen."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nálam a mellékelt netkod is okés.
Nem értem a javítás miért kötekedik. Meg, hogy a mellékelt kód nem jó...
Elég jó a multi benne.
Megkerestem, hogy hova tömöríti ki magát ideiglenesen és az ott lévõ 1.2-es exe-t elmentettem és majd bemásoltam. Így már indul mint 1.2-es verzó.
Látom megint sikerült a magyarosítás készítõinek egy jó programot írni. A hivatalos 1.2 javítás meg nem ismeri a magyar progi exe-jét, de azért a telepítõ magyarul beszél.
AZ EMBER ÍGY VEGYEN JOGTISZTA JÁTÉKOT. KEVÉSBÉ VAN/VOLT PROBLÉMÁM A MÁSOLT EMU VERZÓVAL.
Az DVD-rõl a feltelepült progi 1.1-es. Teszem rá a 1.2-es javítást és ezt írja ki:
http://kep feltoltes.hu/070510/HIBA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Persze pl.: a kihagyásra nyomva, írja hogy 1.2 lett a verzó. Indítva hibával leáll a progi. <#boxer>#boxer>
Megvettem a CDgalaxisban a játékot. Próbálnám a multit megnézni és a megnyíló ablakban kitöltve a rublikákat, azt írja, hogy érvénytelen a licenszkód. <#boxer>#boxer>
Ezt nem hiszem el. :( Kerestem egy helyen hátha van kód amit be tudnék írni (eddig nem kerestem ilyet itt). Bezzeg az jó volt!!! <#merges2>#merges2>
Most kinél kellene reklomálni, hogy a "gyári" kód nem jó? Boltnál (cdgalaxis), vagy a hazai terjesztõnél (amex-tec)?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Japanese submarine aircraft carriers Part1
Japanese submarine aircraft carriers Part2
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Figyu! Nekem minden alkalommal 2-3 percet kell várnom a kapitányi feljegyzés felbukkanására. Addig a progi áll, és zenél. Ki, hogy van ezzel? Bug?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Nem tudjátok, lesz hozzá magyarosítás?
Mikor kint tanultam Angliában volt egy magyar (mi más?) srác, aki vett egy kabátot 100 fontért. Hordta 3 hónapot és utánna mikor vége lett a hideg idõnek visszavitte, hogy ez "neki nem is tetszik": persze visszakapta az árát...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Patxh fel és minden rendben. Hang elõtte nekem is szar volt. Ágyúnak semmi hangja nem volt.
Szerintem jobb lett mint a három. Grafikát tekintev minden képpen. Játék menetben hát... még az elején vagyok és kicsit hülyének tûnnek a japcsik. De a három elején is ostobák voltak az angolok. Késõbb már megszivattak a hajóik de addig...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bár a harmadik rész ma is fönt van nálam, a negyediket bizony három nap játék után töröltem.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Szemüveg?Ráültél?
Úgytûnik, hogy valamiért a 16*-os anisot és a 4*-es élsimítást nemszerette.Lejebb vettem és megszünt a csíkozás.