Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kép hova lett?

Érdekes "hiba"?

Az egész úton csak szerelt, csavargatott valamit odafent. :)

gyuriii
nem tudja valaki hogy le lehet e tölteni és ha igen honnan, a magyar nyelvû változat nyelvi fájljait?

LeonSilver
Gondolom fentvan a démon túlsz.Ha eredeti akkor szedd le ha nem használd a YASU-t

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

tudna nekem segíteni valaki ebben a problémában:
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=3000&l=hu címen."
Tikal
carrer mode- normal nehézség, és a játékban nem lehet hasznalni a mapet mert csikos lesz? miért? easy ben meg engedi a map-et hasznalni, mégha realisticre állitom akkor is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Igen magyar verzio és a patch pedig az UBI-ról van.
Nálam a mellékelt netkod is okés.

Az 1.2-es javítást honnan szedted le? Ubi.com-ról? Neked a sima, magyar változat van meg?

Nem értem a javítás miért kötekedik. Meg, hogy a mellékelt kód nem jó...
Este szoktak lenni szerverek.
Elég jó a multi benne.

Amúgy a "szerzett kóddal" multi ablakban senkit nem látok. Senki sem játszik ezzel a játékkal?
Az nagyon érdekes. Akkor nálam mi lehet? Még így nem jártam, hogy a kód nem jó, a javítás nem megy fel stb.
Én is megvettem az 576-tól nálam gond nélkül felment az 1.2 patch.

Azért ezt a szar 1.2-es telepítõt sikerült kicseleznem. :(
Megkerestem, hogy hova tömöríti ki magát ideiglenesen és az ott lévõ 1.2-es exe-t elmentettem és majd bemásoltam. Így már indul mint 1.2-es verzó.

Látom megint sikerült a magyarosítás készítõinek egy jó programot írni. A hivatalos 1.2 javítás meg nem ismeri a magyar progi exe-jét, de azért a telepítõ magyarul beszél.

AZ EMBER ÍGY VEGYEN JOGTISZTA JÁTÉKOT. KEVÉSBÉ VAN/VOLT PROBLÉMÁM A MÁSOLT EMU VERZÓVAL.
Na ezt végképp nem hiszem el...

Az DVD-rõl a feltelepült progi 1.1-es. Teszem rá a 1.2-es javítást és ezt írja ki:
http://kep feltoltes.hu/070510/HIBA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Persze pl.: a kihagyásra nyomva, írja hogy 1.2 lett a verzó. Indítva hibával leáll a progi. <#boxer>
A ku*** annyukat...

Megvettem a CDgalaxisban a játékot. Próbálnám a multit megnézni és a megnyíló ablakban kitöltve a rublikákat, azt írja, hogy érvénytelen a licenszkód. <#boxer>

Ezt nem hiszem el. :( Kerestem egy helyen hátha van kód amit be tudnék írni (eddig nem kerestem ilyet itt). Bezzeg az jó volt!!! <#merges2>

Most kinél kellene reklomálni, hogy a "gyári" kód nem jó? Boltnál (cdgalaxis), vagy a hazai terjesztõnél (amex-tec)?
samsung123
tippek trükkök hol találhatók a játékhoz? ja meg magyar rajongó oldal is kellene, ha van ilyen

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
durva ez a jaõpán tegengeralattjáó:) mi hülyeséget ki tudnak találni:)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

LeonSilver
Nemtudom.Nekem megy vele és nemáll le a motor a "p"-re.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Piedon
Megéri egy játékért, hogy egy hétig magas hangon fogsz beszélni?<#hehe>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Titan
ÁÁÁ! 10K! A nejem tökön fog billenteni...nem érti meg ezeket..

Piedon
A forgalmazó oldalán(Amex-tec) már kint van, szóval már megjelent és kapható. Kiváncsi vagyok milyen lett mert az elõzõ rész fordítása borzalmasra sikeredett a véleményem szerint.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Zogu
Nem jön elõ a fotós ikon? Mert én egy "néger segge" éjszakán kb 5 vagy 7 km-rõl fotóztam le a kikötõt, és elfogadta (kipipálta). Szóval, ha nyomható az ikon, akkor elrendezi, akármilyen az idõ.

Figyu! Nekem minden alkalommal 2-3 percet kell várnom a kapitányi feljegyzés felbukkanására. Addig a progi áll, és zenél. Ki, hogy van ezzel? Bug?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

Titan
Tényleg?? Mikor?

Piedon
Hivatalosan magyarul jelenik meg.

Titan
Háát skacok sajnos az 1.2-es patch nem megy Jashu-val és a törés is rossz hozzá (Lapemberek, periszkópmélységre merüléskor leáll a motor és nem történik semmi...stb.) <#szomoru1>

Nem tudjátok, lesz hozzá magyarosítás?

pubiloál
Hát most akkorát röhögtem... Nem figyeltem eléggé a hajókra, és észrevettek, persze 2 hajó egybõl elkezdett körözni felettem, és a robbanó hordók olyan károkat okoztak hogy nem tehettem mást, felszínre kellett jönnöm... aztán vagy 3 perc múlva az egyik romboló szabályosan nekem jött hátulról, csak mázlim volt, és idõben el tudtam fordulni... és egy másik romboló meg engem lõtt volna, csak épp annak a hajónak a lõszerraktárát találta el, ami "nekemjött"... Xarrá robbant az egész, valami nagyon durva volt. Szeretem a japókat! <#idiota>

tudom :) meg szerintem máshol is nyugat-európában

Mikor kint tanultam Angliában volt egy magyar (mi más?) srác, aki vett egy kabátot 100 fontért. Hordta 3 hónapot és utánna mikor vége lett a hideg idõnek visszavitte, hogy ez "neki nem is tetszik": persze visszakapta az árát...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
A Durva az, hogy az USA_ban valóban visszadják a pénzed.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

vidd vissza a boltba, szerintem visszaadják a pénzed ha elmondod mennyire "szar"

Nem azért mondom de ez egy SZAR! Elküdl, hogy fotózzam a tokiói kikötõt. Ezzel nem is lenne baj ha nem lenne olyan vihar mint a .... A látótávolság max 100 méter. Ilyen idõben fotózni nem lehet. Vártam 2 hetet semmi. Idõjárás ótvar. Vissza megyek. Abbahagyom a küldetést erre újra ez kjön és újra szar az idõ. Fasz ki van vele!!!!!!!!!
Kösz mindenkinek a segítséget.Töröltem az intrót a "Movies" mappából és hibátlanul elindult a game.Mégegyszer Thx.
Ekkora egy szart! Ki kell adni hozzá egy 1.3as patchet de rögtön. Torpedót akarok indítani erre semmi. Se enter se space se ha a kis piros gombra klikkelek. Ha vissza töltöm meg kilép. Aztán várjak megint, hogy visszatöltsön. Ezt sem értem, hogy miért tart az is három évig. Nagyobb igényû játékok nem töltenek eddig. Fasz ki van!!!!!!!!
Olyan még senkivel nem történt, hogy visza tölti a játékot és a térkép ilyen csíkos? Szárazföld váltja az óceánt.
"p"-re leáll a motor is... Ez bug benne?

Az intro videot a "Movies"mappában találod meg.Innen töröld le és máris jo lesz.

pubiloál
Köszi, mindjárt megnézem... csak most kidobott hirtelen a játékból :S:S

"p"

A legegyszerübb modszer ha letörlöd az introt nálam bevált.

pubiloál
Én még csak most kezdtem a játékot, és elõzõ részekkel sem játszottam sajnos, szóval eléggé kezdõ vagyok :( Lenne egy olyan kérdésem, hogy azt hogy tudom megcsinálni hogy a tengeralattjáróval csak addig merüljek, hogy a periszkóp még kint legyen a vízbõl? Mert eddig nem tudtam rájönni, és mindig lement mélyre, úgy meg semmire se megyek. Elõre is THX!

Cowek
Akkor is codec :-( gordian codec pack megoldotta sokaknak

http://www.f1-info.hu/

Sziasztok.Tudna valaki segíteni? Letöltöttem a Vitality-s változatot,de az intró videó elindulásakor lefagy a game.Próbáltam az 1.1 patch + crack illetve az 1.2 patch + crack-al is.Az fórumot átnézve a codeck-et is cseréltem, de még minidg ugyan itt fagy le.Ha valakinek van ötlete köszönettel fogadnám.
Nekem személy szerint semmi bajom nincs vele az ég egy adta világon. Grafika remek ha sülyed a hajó ha nem. Bugokat az 1.2es patch teljesen eltünteti. Az elõtt ha pl visszatöltöttem egy pár perc után meghalt. Vagy volt olyan is, hogy megcsinálom a küldetést és akkor halt meg.
Patxh fel és minden rendben. Hang elõtte nekem is szar volt. Ágyúnak semmi hangja nem volt.

Szerintem jobb lett mint a három. Grafikát tekintev minden képpen. Játék menetben hát... még az elején vagyok és kicsit hülyének tûnnek a japcsik. De a három elején is ostobák voltak az angolok. Késõbb már megszivattak a hajóik de addig...
Bucser
#724-725: Az idõ szépitz.. az is bugos volt mint a szar sajnos:( (az elsõ kiadás mindenféleképpen)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Az SH3 nem volt olyan bugos, a szó hagyományos értelmében. (kidobál lefagy stb) Persze az eredetirõl beszélünk és nem a biztonsági másolatokról. Ott is volt egy pár furi dolog amit javitottak, meg jöttek a modok. De ettõl függetlenül sokkal szórakoztatóbb volt számomra mint ez. Igaz már stabil, de a memóriaigénye kicsit vicces. Azért annyira nem csúcs a grafika. Kifejezetten idegesit amikor várakozni kell 15-20 mpt mire bemegyek pl a naplóba. Ami meg az igy kiadást illeti, mindent igy adnak ki. :) Egy rakás szar az egész, de kiadjuk hadd jöjjön a pénz, majd a pecsek javitanak. Hiába no a kiadó nagy úr :)

Hát valahogy az nem tûnt ilyen bugosnak az elején. Persze az volt, de valahogy számomra sokkal gördülékenyebb, rokonszenvesebb a harmadik rész. Az új rész gyönyörû, de a gépigénye valami iszonyat, és valamiért úgy éreztem, mintha sok helyen le volna butítva az elõzõ részhez képest.
Bár a harmadik rész ma is fönt van nálam, a negyediket bizony három nap játék után töröltem.

Zogu
Picire nem adunk, a nagy meg nem számít! <#hehe>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

bakvarnyu
igen, mi még csak most kezdtünk el a 3-mal multizni a sogórral<#vigyor1>

LeonSilver

Szemüveg?Ráültél?

Úgytûnik, hogy valamiért a 16*-os anisot és a 4*-es élsimítást nemszerette.Lejebb vettem és megszünt a csíkozás.