Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kis segítséget kérni. Valaki elmagyarázná, hogy a torpedókat hogy kell kilõni, hogy az találjon is, mert még életemben nem játszottam ilyen játékkal, a karrieres leírás pedig nem sokat segít. Egyáltalán elég ha becélzom a hajótestet és a torpedó eltalálja, vagy ki kell számolnom, hogy mikorra ér egy helyre a hajó és úgy lõni, hogy a hajót pont eltalálja. Ha valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban vagy adna egy értelmes leírást azt nagyon megköszönném 😊
Beállsz a megadott ponttól nem messze (fényképezõgép a térképen). Majd valamelyik periszkóppal rámész valamelyik hajóra úgy, hogy megjelenjen a háromszög. És itt van, amit senki nem írt le legalább is konkrétan. A torpedóindító panelen megnyomod a piros "S" betûs gombot ami az 1-es 2-es kiválasztó között van. Asszem ezzel lockolja a célpontot.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
A másik a fotós küldetés: Mikor megérkezel a kijelölt kikötõbe, ki a periszkópot irányoz meg egy hajót (l) majd a periszkóp beállító gombok végén aktiválódik egy kis fényképezõgép ikon erre nyom rá. És ekkor fotóz. Több hajót is így lekel fotózni akkor lesz sikeres a küldetés.
Ha fórum meg kihalt hát fölkel dobni, most már az 1.3 jászhatóvá vált a dolog. A javítás elõtt tényleg komoly gondok voltak vele.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Az, hogy többször ad ugyanoda, ugyanolyan feladatot, nem warez hiba, az eredetimmel is így volt, de mondjuk negyedszerre már mást adott. És a legújabb patch - leírása alapján - ezt már orvosolja.
hm, elõtte is volt már ilyen küldi ahol nem vette be a távcsöves helyet, utána mission restart, más helyre küldte és ott jó volt.
www.smart-bus.hu
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Így sajna nem tok mondani semmit sem. sorry
Nagyon fontos kérdés! a küldetés a következõ:
Hajózz el a Mariana szigetekhez (a kis távcsöves ikon a térképen) és keress enemy contactot.
Nah én el is hajózok a kijelölt pontra de semmi.
Ok keresek konvojt, kilövöm õket, visszamegyeka bázisra, a 2bõl 1 kész.
Köv küldi, hajózz el a Mariana szigetekhez, és ez így megy a végtelenségig. Ötlet?
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Talán néhányak ismertek a Silent Hunter Silent Hunter III Hungarian Fan Club-bol. Keresek játékos társakat múltira SH 4-be. Szeretnénk kicsit fölfuttatni a 4-et is a klubban. Azok, akik magyarosítást keresnek örömmel tudatom, hogy már az oldalunkon ott virít. Le lehet tölteni. És SH4 fórum is üzemel.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A regebbi patcheket is fel kell tenni vagy egybol mehet az 1.3-as? THX
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a HU4-et elakarom indítani és kiirja h ---->piros körben egy nagy X és Hunting Unlimited 4 és nem tom mi az?
Ja és a HU3 meg azért nem jó mert azt irja ki hogy a prism3d.exe hibát észlelt
az mit jelent?
THX
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Direkt hagyták ki gyárilag a Securomot az exe-bõl?
Ezt a stratégia/kaland baromságot vajon hogyan tudta összehozni?<#conf>#conf>
csak mert hülye kérdésre hülye válasz....
thx, ja meg a mûfaja az startégia/kaland?
Amúgy végre hidrofon és radar is mintha mûködõképes lenne.