Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi mindenkinek, megvan a magyar verzió és az a gond vele, ha felrakom az 1.3-as patchet, akkor a karrier módban nem fogadja el az általam beállított nehézséget ( nem menti el ) és alapból mindig könnyûn megy. Elõre is kössz a segítséget.
Hello!
Szeretnék kis segítséget kérni. Valaki elmagyarázná, hogy a torpedókat hogy kell kilõni, hogy az találjon is, mert még életemben nem játszottam ilyen játékkal, a karrieres leírás pedig nem sokat segít. Egyáltalán elég ha becélzom a hajótestet és a torpedó eltalálja, vagy ki kell számolnom, hogy mikorra ér egy helyre a hajó és úgy lõni, hogy a hajót pont eltalálja. Ha valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban vagy adna egy értelmes leírást azt nagyon megköszönném 😊
pIIrash
FÉNYKÉPEZÉS! ::: azoknak akik nem vágják, mint ahogy én sem vágtam.
Beállsz a megadott ponttól nem messze (fényképezõgép a térképen). Majd valamelyik periszkóppal rámész valamelyik hajóra úgy, hogy megjelenjen a háromszög. És itt van, amit senki nem írt le legalább is konkrétan. A torpedóindító panelen megnyomod a piros "S" betûs gombot ami az 1-es 2-es kiválasztó között van. Asszem ezzel lockolja a célpontot.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Köszönöm a segítséget. Kipróbálom
Hali. Az 1.3 elméletileg nem kel crack megy nélküle is simán. De van egyébként hozzá, ha még is akadékoskodna.

A másik a fotós küldetés: Mikor megérkezel a kijelölt kikötõbe, ki a periszkópot irányoz meg egy hajót (l) majd a periszkóp beállító gombok végén aktiválódik egy kis fényképezõgép ikon erre nyom rá. És ekkor fotóz. Több hajót is így lekel fotózni akkor lesz sikeres a küldetés.

Ha fórum meg kihalt hát fölkel dobni, most már az 1.3 jászhatóvá vált a dolog. A javítás elõtt tényleg komoly gondok voltak vele.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Sziasztok! A fotós küldetést, hogy kell megcsinálni. Elmegyek a helyre ott dekkolok azt semmi. A hirosimai kikötõt kéne lekapni, de nem sikerül. Köszi
Ok, koszi!
1.3-hoz nem kell törés, mert nincs benne lemez ellenõrzés (de más trükk még lehet)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nemcso
Igen.

Az 1.3-as patch-en kivul a regebbieknek is fent kell lennie?
Nemcso
A távcsöves küldiknél az adott körzetben kell - akár napokig - járõröznöd. Ha elég idõt ott töltöttél, akkor veszi sikeresre az adott etapot és küld máshová, vagy mehetsz haza.

Az, hogy többször ad ugyanoda, ugyanolyan feladatot, nem warez hiba, az eredetimmel is így volt, de mondjuk negyedszerre már mást adott. És a legújabb patch - leírása alapján - ezt már orvosolja.

nem ,mivel még nincs hozzá törés 😊
hm, elõtte is volt már ilyen küldi ahol nem vette be a távcsöves helyet, utána mission restart, más helyre küldte és ott jó volt.
úgy tudom, hogy a warez verzió csinálja ezt...

www.smart-bus.hu

Piedon
1.3as patch-t felraktad? Mert elvileg abban már javították ezt, hogy ne adja ugyanazt a küldit a végtelenségig.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Prince23
Nekem meg van a gamma, de láthatod, h kifulladt ez a topik. Nem is merem elkezdeni, mert tuti, h én is elakadok és mire segítséget kérnék és rá a válasz... már lehet h uninstall lenne belõle...
Így sajna nem tok mondani semmit sem. sorry

Sziasztok!

Nagyon fontos kérdés! a küldetés a következõ:
Hajózz el a Mariana szigetekhez (a kis távcsöves ikon a térképen) és keress enemy contactot.
Nah én el is hajózok a kijelölt pontra de semmi.
Ok keresek konvojt, kilövöm õket, visszamegyeka bázisra, a 2bõl 1 kész.
Köv küldi, hajózz el a Mariana szigetekhez, és ez így megy a végtelenségig. Ötlet?
Trainer nincs hozzá?
Titan
<#eljen><#worship>

Hupsz, kicsit sok let a silent hunter<#confused>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Sziasztok!
Talán néhányak ismertek a Silent Hunter Silent Hunter III Hungarian Fan Club-bol. Keresek játékos társakat múltira SH 4-be. Szeretnénk kicsit fölfuttatni a 4-et is a klubban. Azok, akik magyarosítást keresnek örömmel tudatom, hogy már az oldalunkon ott virít. Le lehet tölteni. És SH4 fórum is üzemel.

PLackó
hercegem<#nyes>

Prince23
Épp erre céloztam😄D

Bucser
Azt jelenti, hogy vedd meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
Ezzel most sokat mondtál<#crazya>

Az eredeti, hercegem, az eredeti.....

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Prince23
Hua!
Melyik a jó verzió? A Vitality vagy az Emu-s változat???

Hello!Nekem a nyelvi fájlok kellenének...Ha valakinek megvan please dobja már fel valahova
Hello!

A regebbi patcheket is fel kell tenni vagy egybol mehet az 1.3-as? THX
Bucser
de minek hörögsz itt? Hisz közöd sincs a topicban szereplõ játékhoz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Törölt felhasználó
hehh mekkora pöcsök vagytok Bucser SOKAT tucc már felejthetnél<#mf2><#gunyos1><#levele><#gun><#violent><#boxer><#felkialtas><#ticking>
mert kihalna az sg :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
az ilyeneket miért nem lehet permbannra küldeni??

nc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Törölt felhasználó
azért mert kihaltak az ilyen topikok
és ezt miért ide iqfighter??

Törölt felhasználó
pedig jó volt a HU3 csak miután a gép ujra lett rakva azóta semmi
Törölt felhasználó
Helosztok vki HELP
a HU4-et elakarom indítani és kiirja h ---->piros körben egy nagy X és Hunting Unlimited 4 és nem tom mi az?

Ja és a HU3 meg azért nem jó mert azt irja ki hogy a prism3d.exe hibát észlelt

az mit jelent?

THX
Eddig nekem sem sikerült mûködésre bírni. De lehet (még nem néztem meg), hogy az 1.3-tól jó lesz, mert a szonárral végre lehet keresni, és távolságot mérni is.
Piedon
Nem tudom, de most hogy ezt mondtad, én is kipróbálom. Egy kérdés, radart mikor lehet majd "venni" a játékban? Mert már a legelején lehet venni felszini radart de még beüzemelni nem sikerült.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Most tettem fel az 1.3-as javítást, és meglepõ módon nem láttam a lemez ellenõrzõ "animációt". Következõ indításra nem "tettem" be a lemezt és úgy is simán indult a progi.

Direkt hagyták ki gyárilag a Securomot az exe-bõl?
Íme a modern kor ertéelklub-színvonalú gyermeke!

Ezt a stratégia/kaland baromságot vajon hogyan tudta összehozni?<#conf>

õ legalább pazarolta valamivel, de látom te nem szoktad pl gondolkodásra pazarolni az idõdet...

Prince23
Hú, megérte leírnod, ezzel pazarolni rám az idõt<#eplus2>

stratégia/kaland...

Bucser
Hát a gamma az évezredekkel ezelõtt kialakult. Még a rómaiak sem ismerték. Közvetlenül az Alfa és a Béta után jött harmadikként a Gamma de még a Delta elõtt.

csak mert hülye kérdésre hülye válasz....

Prince23
Érdekelne a gamma. Valaki összegezné, h milyen lett meg milyen stb?
thx, ja meg a mûfaja az startégia/kaland?

Piedon
Tévedtem, megkaptam hatodszorra is😄
Amúgy végre hidrofon és radar is mintha mûködõképes lenne.

w77d
akkor holnap ezzel kezdek 😊

biztos

w77d
tehát ha megveszem a gamet biztos ilyen nem lessz többet???