Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.silenthunter3.hu
A 4-el is van foglalkozva(van fóruma).
Szóval ne kenõdj el ,ha 20 küldibõl 15 csak õrjárat. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Feltelepítettem a játékot néhány napja és hát mit mondjak, nagyon megfogott. Azóta csak Silent Hunter. Egy kérdésem lenne:A karrier mód kizárólag ilyen õrjáratokból áll? Mert a 7.küldetésen vagyok túl és ebbõl 3-szor kaptam azt hogy patrol off Honshu Island.
Szóval gratula hozzá, aki készítette. Nagyon igényes és nagyon hozzáértõ személy lehetett.
Érdekelne hogy átlagban mennyi idõt töltetek egy küldetés kivitelezésével, illetve optimálisan mennyi idõ alatt lehet teljesíteni egy-egy küldetést. Tudom hogy ez a feladatok mennyiségétõl függ. De mégis, nektek mennyi idõ alatt sikerül ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
kisképernyõs torpedókövetés ...
Asszen NatGeo-n volt valami film a 2.vh-s tengeralattjárókról, utánna meg pont a Discovery-n ... gondoltam elõveszem, anno haveroknak leszedtem a 3-at és 4-et is ... meg is találtam ... és eszméletlen megragadott ...
A subsim.com fórumán és a jutubon is lehet találni rengeteg tutorialvideót, és leírást, hogy mit hol hogyan érdemes ... ráadásul elég jól érthetõek, 3 napja van meg a game, éjszakás mûszak után reggelenként próbálgatom, és a videók alapján 100% realism-on is sikerül manual célzással elsüllyesztenem egy hajót 😊 Szóval a tutorialok jók, sokat segítenek ... ettõl függetlenül médiumon kezdem, kicsit ismerkedni kell még vele ... 😊
Szóval nézz ott utánna, angoltudás nem árt, de rengeteg jó dolog van!
Viszont nagy segítség a 4-ben a Thermal Layer megjelenése .
Passing Thermal Layer
Tehát valahogy így .
Egy vonal elõttem, ahova lõni fogok az orrcsövekbõl, meg egy mögöttem, ahova a tatcsõvel lövök . Mivel a hajók egy vonalban mennek, így alig 1-2 másodperc van hátranézni és becélozni, illetve arra kell lõni hamarabb, amelyik elõször éri el a 0 giroszkópot .
Én tervezõs, precíz fajta vagyok, mint látod ki van mérve a merõleges, és a távolság mellette, csak majd rá kell állni a hajóval miután a romboló arrébbment . Majd várni .
Ha több hajót akarsz kilõni, állva kell maradni, és a hajók helyváltoztatásait követve minimálisakat manõverezve jó tüzelõpozíciót keresni . De lényeg az észrevétlenség, 1. fokozat, lopakodó üzemmód, periszkópot csak pillanatra kidugni, és csak annyira, hogy éppen láss a víztõl .
Térképen rajzold be a haladási útvonalukat a vonalzóval, és erre az egyenesre merõlegesen, a vonaltól kb 4-600 méterre állj meg, és néha kidugva a periszkópot pontosíthatod a helyzeted . Mikor a giroszkóp 0-án van, tûz .
Lopakodás alapvetõ, a közelükben 1. fokozatnál (lassan, 1/3, vagy nemtom) ne menj gyorsabban, különben meghallanak . Becserkészni, lesbõl lõni .
Ha beljebb mész, esetleg a tatcsõvel is elkaphatsz valamit, de kell gyakorlat hozzá, hogy kb . egyszerre lõjj elöl és hátul . Felér egy olyannal, mintha 2 nõt basznál .
Ha ügyes vagy, egész végig fogalmuk sincs hol vagy, és mire pityegtetnek már messze jársz .
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball
Eleinte 1 is nagyon jó, késõbb ha öreg róka leszel, már egy se fogja megúszni (a felszínen) . 😊
Biztosan nem...
Ennyi hajóval szemben nincs olyan "szingli" búvárhajó, mely eséllyel küzdhetne nem a teljes sikerért (összeset a tenger fenekére küldésért). Örülj, ha a küldetést sikerre viszed.
egy dolgot magyarázzon el valami ös SH-s. ha pl jön velem szemben egy küldetésben (quick game) 8 cruiser, egyedül hogy nyirom ki öket?hiszen alig van torpedom...meg hát nehéz is lenne. vagy ez veterán fokozat? help!
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nekem is lenne kérdésem. Vannak ezek az örjáratozzak egy helyen címû küldik. De vannak bizonyos helyek, amiknél ha odamegyek a csillaghoz, akkor nem fogadja el a küldit, hogy odaértem. Máskor más helyeken meg szó nélkül a közelébe érve, megjelenik a parancs, hogy süllyeszek el teherhajókat a körzetben. Szóval ilyenkor mit csináltok? Van vmi trükk, amivel ki lehet kerülni ezt a bugot(?), vagy ti is teljesítetlenül hagyjátok?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Visszakeresgettem, és láttam pár hasonló hibát, de nem tudom sikerült e megoldást találni rá. A progi kilép. Kaptam egy küldit, mikor ki kell tenni a partra egy ügynököt, és nemsokkal az után ,hogy elindítom a csónakjával, kilép a program. Akárhányszor töltöm vissza, újra és újra kilép. Ugyan ezt csinálja egy bizonyos anyahajótípus megtorpedózáskor is.
A pogi eredeti, az 1.4-es peccs van fent.
2 mag Intel 2.2,1000 g ram 800 mhz, geforce 8600 gt 256 mb,
Ma kibõvült a polc Silent Hnter 4-el, a gép is, azonban a bennem lévõ "játékélménytár" nem bõvült a Silent H. 4-el, ugyanis nem indul... Szitu: Szépen elindul a játék menüje, és amikor magát a játékot tölteném félutón megakad és a következõ hibaüzivel szennyezi látoteremet: "Error X3506: unrecognized colmplier target '(null)'" ez mit jelent érthetõre leforditva? vagy mi lenne a megoldás? 😊 Patch segítene neki? Elõre is köszi!
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
A megjelent pacheket egymás után kell telepíteni ?
Alap game - 1.0
Pach 1.1
Pach 1.2
Pach 1.3
Pach 1.4 > magyarosítás és játék, vagy
simán lehet úgy telepíteni hogy alapjáték > 1.4 pach + magyarosítás és go game ? Kihagyva a másik három pachet mivel a negyedikben az elõzõ három is benne van. Bocs ha láma kérdés de nem vagyok gyakorlott ebben a gaméban még.
Thnx
A másik ami eszembe jut az talán az, hogy megváltozhatott a kikötõd útközben. Nézd át a naplót, hogy van-e erre utalás. Sõt, nagyon valószínû, hogy ez lesz, mert tudtom szerint akkor is engednie kellene kikötni ha nincs is kész a küldetés, hogy fel lehessen adni a reménytelen eseteket.
Csak azért, mert nekem is volt nemrég egy ilyen küldetésem, odamentem, lefotóztam 3-4 hajót a dokkban és mindegyiket el is süllyesztettem és mégis elfogadta.