Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nekem nem akar elindulni. Vistán akarom indítani és amikor lemennek a videók egy fekete képnél áll és nemcsinál semmit. 1.4 es patch van telepítve, már probáltam kompatibilitást allítani de semmi... Mi lehet a gond?
PS3 ID: SDani456
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
http://www.subsim.com/
http://www.gamespot.com/
Nem lesz rossz. 😊

Bugs solved:
· Destroyer/Submarine collisions always leading to the destroyer being sunk
· periscopes are not animated properly in the interior of US submarines
· Save & Load issues with the submarine crew
· Magnetic/Contact Detonator switch not working
· Improper display of the TBT interface in Widescreen resolutions
· Loss of torpedo aiming track when crossing the International Date Line
· Enemy ships do not detect steam torpedoes accurately
· Metric/Imperial system issues
Misc changes:
· Damage taken by hulls submarine is shown in the damage interface
· Entries in Captain’s Log are now limited for better performance
· Screenshot names now contain the date they were taken on
· End patrol ports are now displayed on the map
· Objectives on the navigation now change color when completed
Engine improvements:
· Rendering distance increased to 20km, with appropriate improvement in visual sensors capabilities
· Dynamic loading of game units has been implemented, considerably improving loading times
· Improvements to Water rendering"
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=123972
Hellosztok!Jó merüléseket!
I\'m a Pilot
Lenne egy kérdésem. Leszedtem a játékot (ezért ugye warezz) de angol.
Látom hogy náluk magyarul jelent meg a játék. Ami a lényeg csináltak az angol verziohoz magyarositást, vagy csak a magyar változat van aztán ennyi?
Elöre is THX. És ÜDv.
Downhill!!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Játszottam anno a silent hunter 3-al, és eléggé bejött a világháborús tengeralattjárós hangulat. Viszont abban szeretném a segítségetek kérni, hogy tudtok-e mondani olyan világháborús (akár elsõ, akár második, harmadik azé ne 😄 ) hajó szimulátort, amiben csatahajókat, rombolókat lehet irányítani, hasonlóan mint a silent hunterben, és lehet nagy hajócsatákban részt venni, vagy olyat ami nem feltétlen szimulátor, de flottát lehet benne irányítani, stratégiákat kialakítani stb.
Próbáltam neten keresgélni, találtam olyat hogy destroyer command, de az elég béna hogy csak amcsi oldallal lehet lenni :/
Régebbi játékok is jöhetnek, ha tudtok olyat. Annyira irányítanám a bismarckot és a tirpitzet együtt 😄
Elõre is köszi annak, aki tud segíteni 😊 és bocsi az offért.
Ez lenne az elsõ ilyen styl játékom.
Csak mert nekem egyetlen küldit se sikerült még megcsinálni... Pedig SH3-t oda-vissza végigtoltam.
Most viszont az ügynököt kell kiraknom. Végre partra is ért. Teljesítve (írja). Erre indítás után rögtön kifagy és asztal. 😞(
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Gyatra a videókártyám.
Tudja valaki, hogy hol lehet (ha lehet?) 800x600-ra állítani
a felbontást?
Köszi elõreis a segítséget!<#integet2>#integet2>
Az elõttem szólónak kis help. Én automatán szoktam lövöldözni; a hajó felé fordulok és nézem a kis háromszöget. Ha zöld akkor elvileg jó a célzás, de még citromsárgánál is van esély. A gép mindent kiszámol- néha talál is. Ha nem akkor load game, mert ugye a torpedó drága kincs. Általában meg az utolsó pillanatban a hajók elkanyarodnak; van ilyen. Sokszor a fedélzeti ágyúval zúzok, az is jó móka. 😊