Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fel íratok össze vissza csúszkálása az angol font készlet miatt történik és az egész magyar felírat rendszer borul. Az uboot missiont tettétek föl vagy melyik kiegészítõre gondoltok most. A megoldás a www.silenthunter3.hu oldalon a SH4 magyarosítást lekel tölteni abban benne van a magyar fontkészlet. Az ott található font könyvtára bekel másolni a játék font könyvtárába mind felül írni és elméletileg a betûk újra a helyükön lesznek.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Nálam ugyan ez a helyzet. Próbáltam más felbontással de egyenlõre ez sem segített. Gondolom lesz majd javító pach.

Nem roszak ezek a tengeralatt járók, elég sok halacska elfér benne, viszont nem nagyon bonyolították túl célzó berendezésekkel. Mondhatnám elég fapadosak a US hajókhoz képest 😊

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Nekem az alapjáték magyar, mert megvettem.Feltettem a kiegészitõt, de szinte semmi szöveget nem lehet olvasni sem a beállitásoknál, sem játék közben.Hálás lennék egy ötletért.

DummyBoy
Kijött 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Gundark
Jó lenne kétség kivül egy sh4 graffal rendelkezõ modern tengószim. De nem lesz 😊 A fanatikusoknak még mindig ott a dangerous waters. De az igazi mégsicsak a "középkor" lenne, amikor már megvolt a szembenállás a két fél között, de még csak egy pár atom téblábolt a vízben 😊 És akkor itt lehetne egy totális háború, vagy valami "kicsi" hadmûvelet. És persze mindkét oldal játszható 😊 Álmodik a nyomor 😊

A hivatalos megjelenése: 2008.02.28. tehát ezután kijöhet "más kiadásba" is. A CD-ROM-on nem Star Force védelem lesz, tehát törhetõ / klónozható. Kb. 15 Euró-ba (4xxx Ft.) kerül majd. Ha jó a lesz, akkor a multi miatt érdemes lesz megvenni.
Szép, szép, reméljük lesz is belõle valaha valami. Szerintem túl nagy fába vágták a fejszéjüket, és a kezdeti lelkesedés elmultával csendben el fog halni a project, ahogy az ilyenkor lenni szokott.

Sokkal jobban érdekel engem, hogy az U-bot missions mikor kerül fel a netre unofficial formában. 😊

Érdekes:

SH4 Cold War Mod

Egyszerû. A VII-es nek nem elég nagy a hatótávolsága. A IX-esbõl is a D2-es változat lrsz játszható, ennek van a legnagyobb hatóvávolsága a IX-esek közül.

A IXD2-esek elvileg eljuthattak arra a mûveleti területre, ahol játszódik a kieg, kíváncsi lennék, a valóságban pontosan mi történt.

A XVIII-asból pedig kettõ darab készült, és sohasem hagyták el a gyárat.
Igazából be sem fejezték õket, 44 márciusában abbahagyták az építésüket, a XXI-esek gyártása érdekében.

Gundark
Érdekes vajon miért választották a XVIII-ast? A IXes érthetõ 😊 Miért nem egy jó kis VIIest? 😊 No mindegy. Bár nekem hiányzik a Tench osztály. Igaz hihetetlen ákom bákom tornyaik voltak 😊

A pontos elérése az elsõnek linkeltnek:

Download Silent Hunter 4: Tokyo Express Free Mission

Filename: SH4TokyoExpress.rar
Author: Ubisoft
Size: 1.1 MB
Created: 2/21/2008
Updated: 2/21/2008
Downloads: 1,365
Also known as: Silent Hunter 4, Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific, Silent Hunter 4: Wolves of the PacificFilename: SH4TokyoExpress.rar
Author: Ubisoft
Size: 1.1 MB
Created: 2/21/2008
Updated: 2/21/2008
Downloads: 1,365
Also known as: Silent Hunter 4, Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
http://www.direct2drive.com/4/5867/product/Buy-Silent-Hunter:-Wolves-of-the-Pacific-U-Boat-Missions-(Pre-Order)-Download?cmp=fpshu

Lassan tölthetõ a Német küldetés.

http://www.direct2drive.com/4/5892/product/Buy-Silent-Hunter:-Wolves-of-the-Pacific-Bundle-Download
Gundark
Közben, kaptam egy kommandóakciót. Katonákat szállitottam egyik helyrõl a másikra. (ezek valami busznak néznek engem 😊 Okulva a tapasztalataitokból mentettem sokat 😊 De nekem nem fagyott ki. Kieveztek, oszt annyi.

Gundark
Jöhet. De mit csináltak ezek ott? Én nem hallottam arról hogy nagy brit vagy amerikai hajóköteléket támadtak volna meg. Csak titkos missziók, meg áruszállítás? 😊

Új játszható U-Boote-k:
- Typ IX-D2
- Typ XVIII, Walter-hajtómûvel

Német küldetések az Indiai-Óceánon:
Az új küldetések 1943 júliusától kezdõdnek és a Németország kapitulációjável végzõdnek 1945 májusban. Japán bázisok Penang, Singapur, Jakarta vagy Surabaya.
Silent Hunter 4 : U-boat Missions

PC CD-ROM
14,95 €
Release : 28/02/2008

http://shop.ubi.com/
Gundark
Pontositanék 😊 Kaptam "lifeguard duty" missziót. A mieinket fel lehet venni.

Gundark
Lehet hogy van benne olyan mint az 1ben volt? Ott járõr közben jött üzenet hogy itt meg itt lelõtt pilótánk hintázik a vizen és szedjük össze. Vagy lehet hogy akarták mint lehetõséget 😊

Hmuda
Próbáltam. Jókat dodzsemeztünk, de mást nem értem el vele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gundark
Egy szakmai kérdés uraim. Próbáltatok már túlélõt felvenni? Minap két Zeke úgy gondolta hogy szétgépágyúzza a hajómat 😊 De mivel sajnos ez egy Balao, igy elöl ott mosolyog a 40es, hátul meg az iker 20as. Le is hullottak. Mikor az ernyõsök a vízbe értek, meg is jelent a "survivor" ikon. A távcsõnél van egy jel, aminél azt irja hogy ha bemérem õket akkor ezzel lehet kiadni az utasitást hogy halásszák ki õket. Nem nem világit. Igaz nem is tudtam bemérni hiába nyomkodtam a lockot csak himbálództak ott tovább 😊 Vagy csak a mieinket lehet kipecázni?

Köszi szépen.
Gundark
Ja ,olyan nekem is volt hogy konvojtámadás után három kisérõ belelkesedett és mindenhová dobálták a bombákat. Én tõlük 2000-2500 méterre periszkópon figyeltem hogy mit randaliroznak 😊 Aztán ugye trükközni kezdtek. Az egyik megállt és hallgatódzott. A másik padlógázzal el mögötte és alászórta a bombákat. 😊 Reccs ropp .. Egy kisérõvel kevesebb 😊 De ettõl függetlenül jó játék ez. Bár az SH3at is szeretem a GWX2moddal.

Nekem az egyik örjáratban rádión üzentek hogy melyik kikötõ lett a bázis mert a másik ahonnan indultam elfoglalták a japcsik. Így csak ott tudtam kikötni és befejezni azt az örjáratot. Lehet itt is küldtek üzit csak a sok más közt elkeveredett ? 😊

Papirzacsi
Semmi probléma. Javíttatod a hajót a kikötõben, hogy legyen elég gázolaj, majd megnézed, hol van a kikötõ jelek között olyan, ahol a horgony körül van egy másik jel is(kötél talán). Minden jel egyforma ezt kivéve. Na oda kell hajóznod.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nemcso
Ilyen ebben a játékban sokszor elõfordulhat.
Nálam is volt, hogy hat találattal is "vígan" eluszkált, de hárommal is el lehet süllyeszteni.

Az viszont tetszik, hogy milyen szépen le tudja gázolni saját rombolóját egy félig víz alá került csatahajó.
Egy Kongó osztályú hajó gyönyörûen lenyomott egy - szintén torpedó találatot kapott, de úszóképes - rombolót a mélybe.

Tuvok
Ha jól rémlik a valóságban 3 torpedó süllyesztette el, de utána kéne nézni, hogy biztosat mondjak .

Akkor rossz kikötõben mentem mert az "õrjárat vége" gomb szürke így nem tudok ráklikkelni. Pedig úgy emlékszem Brisbane-bõl indultam.
Papirzacsi
Pontosabban, kirakni a hidroplán, majd kiszállni az asztalra vmilyen hibaüzenettel.<#idiota>

Gundark
Mondjuk a Jamato is fura. Békében haladt , egy rakás lógós kisérte. Belógtam, teljes szalvót adtam le a kicsi kis gatomból, mind a 6 betalált. (közel voltam, 500ról inditottam. 😊 lett felfordulás, megfordultam és még kettõt adtam neki. Egy nem robbant de a másik igen. 7 torpedóval a hasában 10 csomóval félig elsüllyedve elballagott. Jó hogy nagy barom, de ennyit nem birna ki szerintem. Igaz lehet nem a Jamato volt hanem a Muszasi 😊 Csak Yamato osztálynak azonositottam 😊 A japán tengókarrier érdekes lenne. Kirakni a kis hidroplánt oszt megbombázná ámerikát 😊 Pontosabban az erdõt, de a szándék a lényeg 😊

Papirzacsi
Bármikor befejezheted, ész visszatérhetsz a kikötõbe.

A mostani õrjárat alatt már a 11. feladatnál járok és ugyebár a javítani nem tudok csak az õrjárat végén. A hajótest már olyan vékony mint a csokipapír, a periszkópmélységet se bírja ki és most újabb kereskedelmi hajókat kell elpusztítanom. Mennyi lehet a max feladat ami után végre befejezhetem az õrjáratot? Nagyon kellene az a javítás.
Tuvok
Ja, végülis ott volt pl . a Yamato ... 😄

Nemcso
Azért ott is voltak jó hajósok, akik nem öngyilkos küldetéseken csöökentették az US Navy brt.-ját. <#vigyor3>

Tuvok
"japán karrierépítési"

😄DD
1 hét kiképzés, majd a karriered csúcsa: elsõ, kamikaze küldetés !

Papirzacsi
Oké, kiegyeztünk. Mindet egyben. :-D

Nemcso
Talán nemm akarták, hogy "lerágott csont" legyen a dologból...

Én speciel egy japán búvárhajós karrierépítési lehetõségnek is nagyon tudnék örülni.

Papirzacsi
Az sh3-at végigjátszottam, nem ez a gond, hanem jobban tetszene egy sh4 grafikai képességeivel, és funkcióival ellátott "európai" hadszintér.
Pl jobban tetszik ez a crew management, mint ami az sh3ban volt ,hogy nekem kellett ide-oda rakosgatni az embereket,stb stb.:-)

Nemcso
Erre ott az SH3 + Battle in the Mediterranean kieg. lemez.

Papirzacsi
Egyetértek, de én jobbn örültem volna egy SH4-es atlanti, földközi-tengeri hadszintérnek. :-)

Ez zsir lesz. Már amugyis meguntam az amcsi tengeralatjárókat nekem ha II.vh és tengeralatjáró akkor legyen német./persze ez sajátvélemény/
<#felkialtas>

Keresek egy vállalkozó szellemû egyént, aki jó angolból és segyítségemre tudna lenni a játék egyes hangzó részeinek fordításában és értelmezésében. Szívesen vennék egy pm-et ,hogy fel tudjuk közvetlenül venni a kapcsolatot. (msn-skype)

Köszi.

Sziasztok!

Errõl a modosításról van valami hír letöltési hír esetleg ?
Szivesen kipróbálnám.
Köszi.

1.4 es javítások

Tuvok
Igenis megértettem 😊

Köszönöm szépen akkor valószínûleg ez lehet a gond mert az õrjáratnak még mindíg nincsen vége. Most járok 255000 tonnánál és ezek szerint a felszínen úszva kell mennem fotókat készíteni.<#shakehead>

TUVOK:Ha azt írom hogy több mint 1000méter akkor valószínûleg nem 1000méter homokra gondolok.
Papirzacsi
A hajótestet csak akkor javítják ki teljesen, ha kikötsz, és vége az õrjáratnak. Ha csak odamész, és azt mondod, hogy javítsák, akkor nem javítják ki a teljes hajótestet, ergo ha volt egy 60%-os sérülésed, akkor utánna is annyi marad, ami azt jelenti ,hogy már nem tudsz a teljes tartományban merülni.
Én minap a torres-szorosban hasaltam fel egy nagyon pici szigetre, amit nem láttam a térképen. Eredmény 100% sérülés, de nem lett vége a játéknak, csak mikor visszatornáztam magam a vízbe. :-)
Nálad is ez lehet a gond, hogy a hajód mondjuk sérült 80%-ra, és már nem tudsz kb 20 méternél mélyebbre merülni.

Tuvok
De biztos van alattad víz ? Külsõ nézetet kapcsold be és nézz szét magad alatt .