Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Nem roszak ezek a tengeralatt járók, elég sok halacska elfér benne, viszont nem nagyon bonyolították túl célzó berendezésekkel. Mondhatnám elég fapadosak a US hajókhoz képest 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Sokkal jobban érdekel engem, hogy az U-bot missions mikor kerül fel a netre unofficial formában. 😊
A IXD2-esek elvileg eljuthattak arra a mûveleti területre, ahol játszódik a kieg, kíváncsi lennék, a valóságban pontosan mi történt.
A XVIII-asból pedig kettõ darab készült, és sohasem hagyták el a gyárat.
Igazából be sem fejezték õket, 44 márciusában abbahagyták az építésüket, a XXI-esek gyártása érdekében.
Download Silent Hunter 4: Tokyo Express Free Mission
Filename: SH4TokyoExpress.rar
Author: Ubisoft
Size: 1.1 MB
Created: 2/21/2008
Updated: 2/21/2008
Downloads: 1,365
Also known as: Silent Hunter 4, Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific, Silent Hunter 4: Wolves of the PacificFilename: SH4TokyoExpress.rar
Author: Ubisoft
Size: 1.1 MB
Created: 2/21/2008
Updated: 2/21/2008
Downloads: 1,365
Also known as: Silent Hunter 4, Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
Lassan tölthetõ a Német küldetés.
http://www.direct2drive.com/4/5892/product/Buy-Silent-Hunter:-Wolves-of-the-Pacific-Bundle-Download
- Typ IX-D2
- Typ XVIII, Walter-hajtómûvel
Német küldetések az Indiai-Óceánon:
Az új küldetések 1943 júliusától kezdõdnek és a Németország kapitulációjável végzõdnek 1945 májusban. Japán bázisok Penang, Singapur, Jakarta vagy Surabaya.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nálam is volt, hogy hat találattal is "vígan" eluszkált, de hárommal is el lehet süllyeszteni.
Az viszont tetszik, hogy milyen szépen le tudja gázolni saját rombolóját egy félig víz alá került csatahajó.
Egy Kongó osztályú hajó gyönyörûen lenyomott egy - szintén torpedó találatot kapott, de úszóképes - rombolót a mélybe.
Én speciel egy japán búvárhajós karrierépítési lehetõségnek is nagyon tudnék örülni.
Pl jobban tetszik ez a crew management, mint ami az sh3ban volt ,hogy nekem kellett ide-oda rakosgatni az embereket,stb stb.:-)
<#felkialtas>#felkialtas>
Köszi.
Errõl a modosításról van valami hír letöltési hír esetleg ?
Szivesen kipróbálnám.
Köszi.
1.4 es javítások
TUVOK:Ha azt írom hogy több mint 1000méter akkor valószínûleg nem 1000méter homokra gondolok.
Én minap a torres-szorosban hasaltam fel egy nagyon pici szigetre, amit nem láttam a térképen. Eredmény 100% sérülés, de nem lett vége a játéknak, csak mikor visszatornáztam magam a vízbe. :-)
Nálad is ez lehet a gond, hogy a hajód mondjuk sérült 80%-ra, és már nem tudsz kb 20 méternél mélyebbre merülni.