Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hiszem pontosan 14sima torpedót lõttem bele(ugyanennyi mark 10-es torpedóval még a yamatót is el lehet süllyeszteni)
egy idõ után teljesen lemerül,aztán valahogyan a sekély vízben elkezd elõre menni nagyon lassan ,amikor már eléri a mélyebb vizeket akkor már nem látom de ugyanúgy tovább megy
azt tudom hogy csak akkor írja ki hogy enemy unit... amikor az adott tengeralattjáró a biztonságos merülési határ alá süllyed
nem tudom mennyi lehet ennek a merülése de 200méternél mélyebbre süllyedt és azt már az u-boot-ok sem nagyon bírják
egyébként az a mentésem már tönkrement és ujjat kellett kezdenem
de volt olyan is amikor egy large modern tankert akartam kilõni csak hogy az valahogy a tengerfenékbe ragadt bele és az orra meg fent volt a levegõben , hiába lõttél bele akár mennyi torpedót , az meg sem mozdul
persze ha save utána meg load akkor nem kell lõnöd semmit bele
Elsüllyed?
Felírja a naplóba?
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
ha jól számolom akkor 6torpedót lõttem bele de nem irja ki hogy enemy unit destroyed
pl nekem belép a fõmenübe meg a hajóvezetési képernyõre de a küldetés be nem
de egy idõ után megszokod hogy nem magyar
A variation of the airborne Mark 24 adapted for submarine use. The Mark 24 Mine was also known as as "Fido." A very small anti-submarine homing torpedo. Homing was by four crystal hydrophones around the body with simple steering towards the noise.
német campaingba azért jók a zaukönigek
Én sem értem, hogy mire jó és miért kerül renoméba...
lenne két kérdésem:
van az SH4-ben olyan hangmérõ mint a SH3-ban?
az amcsi hangkövetõs torpedó nem követ semmit még úgy sem hogy a célpont gyorsan megy
ez valami játékhiba vagy csak egy sima torpedó?(ami mellesleg nem jó semmire mert nagyon lassú)
Amikor közel vagy a csónak vizrerakás helyéhez, megállsz, utána lassan hátramenetben megfordulsz, és lassan odamész. Nem is kell megállni.Kiirja, hogy vizrerakás, ok. és ennyi. Nem is ütközöl neki mivel elöl teszik le a csónakot.Nekem igy egyszer sem dobott ki.Remélem segitettem.
“Action in the North Atlantic”
Version 40X Beta
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=139909
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Amikor még elég volt 640 kilobájt RAM is...
Kérdés: Fölraktam a Moonson modot és 2 dolgot szeretnék tudni.
1. Mit és hogyan kell megagyalni, hogy a háború elejét ne Type II -vel kezdjem?
2. Hogyan lehet ebben hajókkal jönni-menni ?
Amúgy mi van a bugokkal? Sérülésrendszer, irányítás, stb? Hogy mûködik az egész? Hogyan váltogatsz a fegyverek között? Mi van, ha merülést nyomsz? <#vigyor2>#vigyor2>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
DW:
Tényleg ami igaz az igaz nagyon randa viszont igencsak összetett ami az SH sorzat esetében nem mondható el bár nyilván akkor még nem voltak ilyen szinten komplikált rendszerek de akkor is. Nem gombnyomásra indultak még akkoriban a torpik és itt most nem a célzásra gondolok. De isten õrizz, h lehúzzam a játékot vagy kissebbítsem az érdemeit. Nagyon is örülök, h egyáltalán van ilyen. Ami tetszik a DW-ben, hogy az inkább mûszerszimulátor! 😊 Tényleg sokféle jármû van benne nemcsak tengók de azért abból is van jó sok. Los Angeles osztály, SeaWolf, kis dízel-elektromos KILO, Akulák, és az FFG-7 Destroyer 2 db MH-60 Heloval a hátán, P3C-Orion, szóval tényleg minden oldalról lehet a vízben vadászni. 😊 Egyedül az új fejlesztések nincsenek benne, mint az OHIO és társai. Bár a SeaWolf is igencsak fejlettnek mondható a mûszerezettségét tekintve. Meg jókat lehet mókázni a passzív/aktív felderítés lehetõségével, vontatott szonárral stb. Szal szerintem pár forintot megér. 😊 De vissza a topichoz imádom a Silent Hunter sorozatot és a kettõ semmiben nem egy kategória.
Nem tudom, nekem csak EREDETI "gagyi" magyar van, nincs összehasonlítási alapom. Angolt vegyél! Ahhoz illeszkedik minden MOD. A magyar miatt, amint látod én is szívok... és nemcsak a fogamat...<#vigyor2>#vigyor2>
Don Zorro:
Én nem is értem, hogy a subsim-com-on miért nincs egy erõsen moderátori felügyelet alatt tartott "NEW game ideas to UBISOFT developers". Próbáltam új témakört indítani ez ügyben, de nem negedi a rendszer. Jelentõsen nõvelné ez a jövõbeni "játékörömfaktor" esélyeinket. <#wink>#wink> Egyébként én is díjaznék egy hidegháborús tengó szimet MEGFELELÕEN kidolgozva, mielõtt piacra dobják...
Johnny:
Nem mûködik, mert az U-boat kieg.-re már az RFB 1.5 kell. Amit én linkeltem az 1.4-es. Itt a tiedhez illeszkedõ verzió:
http://files.filefront.com/RFB+v151+062308rar/;10776779;/fileinfo.html/1/1
A DW játékmenete állítólag szuper. Sokszor fontolgattam, hogy na most, na most..., de vásárlás elõtt mindig benézek a gamespot.com-ra. A grafika sajnos<#wow3>#wow3>... és ez sokat, nagyon sokat levon az értékébõl szvsz.
Richy:
Mindkét megadott helyen kártyára lehet csak vásárolni, vagy vmit nagyon elnéztem. Hilfe, bitte!
EVRIBUGYI!
Off topic ugyan, de tök véletlenül botlottam egy Aquadelic GT navû gammába. Én köztudottan imádom a motorcsónakokat, s 2-3 ezer forintot mondom megér, mert jókat írtak róla. 1 gigás CD-ROM, teheát olyan sokat nem vártam tõle. Két dolog volt fontos: a hang és a grafika. Írták, hogy Arcade típusú, de 1 GB esetén SIM-re nem is gondoltam.
Az eredmény: a grafika Brutál-mega-über-úúvazze. A hang is O.K.
Ez a játék tipikus példája a marketing erejének. Szakemberük nincs a dologra az tuti. A borító semmitmondó, hírverés neki nuku. Ha csak feleannyira reklámozzák, mint mondjuk egy MS Flight Simulator-t, sokkal ismertebb és kedveltebb lenne a játék.
Nézzetek rá, érdemes.
ON <#papakacsint>#papakacsint>
Captain Sonar 2024 Remake
Kezdésnek sajnos csak Type II-est ad, de egy kis tweak-kel Type VIIB-vel kezdhettem 😊
A dombornyomi kártyámat nemrég váltottam vissza..."
UBI.COM, van letölthetõ változat.
A SUBSIM-en keresztül is meg lehet rendelni.
Van Alap+Uboat változat, talán 29 $.
Egyébként az összes játékomat külföldrõl veszem-rendelem. Az SH4+Uboat packot Londonban vettem nemrég. De azt hiszem a letöltõs verziót meg lehet venni az UBI.COM -on és akkor nincs gond a szállítással sem. Mûködik, mert anno az elsõ LockOn-t is ott vettem de aztán megvettem azt is dobozban.
Én nem szeretem a modern atomtengeralattjátókat.Maradjanak õk csak a 2. világhjáborúnál.Jah és a német oldalon újra.😊Más kiadhat nyugottan modernet tõlem.😄
Mondjuk a DW sem rossz, ebben igazad van! <#eljen>#eljen> Nagyon is életszerû a game... Csak picikét ódivatú a grafikája!
<#confused>#confused>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Szerintem 1szerûbb az elsõ, nemde?<#awink>#awink>
SH4-hez sh3 keyboard set - innen tölthetõ: (lapalja)
http://silenthunter3.abkant3000.hu/main.php?todo=letoltesek#SH4
RFB – (real fleet boat) – életszerûbbé, valósághûbbé tesz sok mindent a játékban. Innen töltheted le:
http://files.filefront.com/RFB+v1+4+031408zip/;10001874;/fileinfo.html/1/1
Ha bírod az angolt, regisztrálj a subsim.com-on. Sok érdekes dolgot találhatsz ott.
Alap magyar játék + 1.4 patch + RFB 1.4 + SH3 bill. kiosztás = nagyon jól játszható játék.
Ajánlom minden magyar verziós EREDETI SH4 tulajdonosnak.
Most nincs ihletem, ezért nem írom le, hogy miért - itt minden korábbi dolog, amiért sírtam megoldódott.
Elhanyagolható problémák: 1) a múzeumban bizonyos tengók megjelenítésekor a rendszer <#vigyor2>#vigyor2> és kilép a windowsba 2) a lemez angol nyelvû szövegezését megoldja ugyan, de semmilyenm más MOD-dal, patch-csel nem illeszkedik.
Richy!
Mo-on beszerezhetõ az angol nyelvû, nem magyarosított alap SH4 lemez?
A dombornyomi kártyámat nemrég váltottam vissza...<#awink>#awink>