Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze hogy eltalálja de lyukat persze nem csinál , attól még süllyedni kezd kissé(emlékszem még a Walter u-boottal kilõttem egy zaukonuget és Walter meghajtással mentem,közben a torpedó befogta a hajómat és neki ment ,akkora sérülés keletkezett hogy a kormánylapátot is gajra vágta)
azt hiszem pontosan 14sima torpedót lõttem bele(ugyanennyi mark 10-es torpedóval még a yamatót is el lehet süllyeszteni)
egy idõ után teljesen lemerül,aztán valahogyan a sekély vízben elkezd elõre menni nagyon lassan ,amikor már eléri a mélyebb vizeket akkor már nem látom de ugyanúgy tovább megy
azt tudom hogy csak akkor írja ki hogy enemy unit... amikor az adott tengeralattjáró a biztonságos merülési határ alá süllyed
nem tudom mennyi lehet ennek a merülése de 200méternél mélyebbre süllyedt és azt már az u-boot-ok sem nagyon bírják
egyébként az a mentésem már tönkrement és ujjat kellett kezdenem
de volt olyan is amikor egy large modern tankert akartam kilõni csak hogy az valahogy a tengerfenékbe ragadt bele és az orra meg fent volt a levegõben , hiába lõttél bele akár mennyi torpedót , az meg sem mozdul
persze ha save utána meg load akkor nem kell lõnöd semmit bele

HUNterRichmond
Eltalálja?
Elsüllyed?
Felírja a naplóba?

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

TitaniumRR
Üdvözöllek a valós világban.:-)

Captain Sonar 2024 Remake

válasz , megoldás az elöbbi kérdésre?(#1218)

Ennyit a honosított játékokról. <#levele> Nem mûködik vele a kiegészítõ.

valaki tudja hogy hogyan kell kilõni egy sen-toku osztályú tengeralattjárót kampány módban?
ha jól számolom akkor 6torpedót lõttem bele de nem irja ki hogy enemy unit destroyed

ja sajna csak a sima angollal jó
pl nekem belép a fõmenübe meg a hajóvezetési képernyõre de a küldetés be nem
de egy idõ után megszokod hogy nem magyar

Titan
Sajnos csak angol verzióval(nyelvvel( megy..😞

Sziasztok! Segitsetek légyszives! Feltettem az u-boat missiont, és az emberek, fegyverzet felszerelésnél / mivel szerelhetem fel a hajót/ nem lehet rendesen látni a betûket.Magyar a játék, gondolom összekeveredett az angol szöveggel. Mi a megoldás?Köszi! <#wow1><#help>

Találtam egy leirást ami azt irja hogy ez a nyomkövetõs torpedó csak tengeralattjárók ellen hatásos
A variation of the airborne Mark 24 adapted for submarine use. The Mark 24 Mine was also known as as "Fido." A very small anti-submarine homing torpedo. Homing was by four crystal hydrophones around the body with simple steering towards the noise.

mondjuk nekem megfelel a sima torpedó is , csak az elõl elkanyarodnak
német campaingba azért jók a zaukönigek

Nagyonn lassúú
Én sem értem, hogy mire jó és miért kerül renoméba...

Sziasztok!
lenne két kérdésem:
van az SH4-ben olyan hangmérõ mint a SH3-ban?
az amcsi hangkövetõs torpedó nem követ semmit még úgy sem hogy a célpont gyorsan megy
ez valami játékhiba vagy csak egy sima torpedó?(ami mellesleg nem jó semmire mert nagyon lassú)

Szia! A gumicsónakos hibára én a következõ megoldást találtam.
Amikor közel vagy a csónak vizrerakás helyéhez, megállsz, utána lassan hátramenetben megfordulsz, és lassan odamész. Nem is kell megállni.Kiirja, hogy vizrerakás, ok. és ennyi. Nem is ütközöl neki mivel elöl teszik le a csónakot.Nekem igy egyszer sem dobott ki.Remélem segitettem.

HUNterRichmond
Operation Monsun
“Action in the North Atlantic”
Version 40X Beta

http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=139909

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

HUNterRichmond
A régi szép idõk!
Amikor még elég volt 640 kilobájt RAM is...

Gundark
Amivel még sokat játszottam XT-n meg AT-n az a Sub Battle volt. Korának egyik nagy játéka volt.

PanzerWolf
Te nyertél!<#nyes>

Gundark
Hmm. Elsõ tengós játékom a GATO. XT-re 😊

Nekem azthiszem a DasBoot nevû game 386on. 😊

Kérdés: Fölraktam a Moonson modot és 2 dolgot szeretnék tudni.

1. Mit és hogyan kell megagyalni, hogy a háború elejét ne Type II -vel kezdjem?
2. Hogyan lehet ebben hajókkal jönni-menni ?
PanzerWolf
Nah ezt jól megírtam.<#vigyor>Most jöttem haza melóból,és fáradt vagyok.

PanzerWolf
Nekem életem elsõ tengós játéka még 286-oson volt "Wolfpack" címmel.<#nyes>

Igazán leírhatnád, hogyan lehet ezt összehozni. Szerintem okan mások szeretnének ilyen cuccokkal hajózni.

Amúgy mi van a bugokkal? Sérülésrendszer, irányítás, stb? Hogy mûködik az egész? Hogyan váltogatsz a fegyverek között? Mi van, ha merülést nyomsz? <#vigyor2>

Azt nem ismerem. De a DW-vel sokat játszom, mert ott a bujkálás-keresgélés az SH sorozathoz képest új értelmet nyer, de hát jó 35 év van köztük... 😊
Pluskast
Na igen a DW elég jó kis játék. Nekem anno meg a seewolf is tetszett. Egyébként valóban jöhetne egy jó kis modern tengós game...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ezt meg hogyan? A moonson moddal ?
PanzerWolf
Szerintem is szép!Fõleg a víz alatti kép.<#eplus2>

Én például a Bismarck-al imádok hajózni!Saját magam raktam össze.....😄

[url=]Bismarck 1
[url=]Bismarck 2
[url=]Bismarck 3
HUNterRichmond
Õfelsége szerintem nem osztozik ezen a véleményeden ugyanígy...<#nyes>

Imádom ezt a hajót! 😊 Szerintem nagyon szép...
King George V BB

Nagyon jók ezek a Supply shipek az óceén közepén. Igazán jól jönnek... 😊
Huhh köszi, mindjárt letöltöm. 😊 Eszembe sem jutott a verziószám, mint lehetséges probléma.
DW:
Tényleg ami igaz az igaz nagyon randa viszont igencsak összetett ami az SH sorzat esetében nem mondható el bár nyilván akkor még nem voltak ilyen szinten komplikált rendszerek de akkor is. Nem gombnyomásra indultak még akkoriban a torpik és itt most nem a célzásra gondolok. De isten õrizz, h lehúzzam a játékot vagy kissebbítsem az érdemeit. Nagyon is örülök, h egyáltalán van ilyen. Ami tetszik a DW-ben, hogy az inkább mûszerszimulátor! 😊 Tényleg sokféle jármû van benne nemcsak tengók de azért abból is van jó sok. Los Angeles osztály, SeaWolf, kis dízel-elektromos KILO, Akulák, és az FFG-7 Destroyer 2 db MH-60 Heloval a hátán, P3C-Orion, szóval tényleg minden oldalról lehet a vízben vadászni. 😊 Egyedül az új fejlesztések nincsenek benne, mint az OHIO és társai. Bár a SeaWolf is igencsak fejlettnek mondható a mûszerezettségét tekintve. Meg jókat lehet mókázni a passzív/aktív felderítés lehetõségével, vontatott szonárral stb. Szal szerintem pár forintot megér. 😊 De vissza a topichoz imádom a Silent Hunter sorozatot és a kettõ semmiben nem egy kategória.
TitaniumRR
Panzerwolf:
Nem tudom, nekem csak EREDETI "gagyi" magyar van, nincs összehasonlítási alapom. Angolt vegyél! Ahhoz illeszkedik minden MOD. A magyar miatt, amint látod én is szívok... és nemcsak a fogamat...<#vigyor2>

Don Zorro:
Én nem is értem, hogy a subsim-com-on miért nincs egy erõsen moderátori felügyelet alatt tartott "NEW game ideas to UBISOFT developers". Próbáltam új témakört indítani ez ügyben, de nem negedi a rendszer. Jelentõsen nõvelné ez a jövõbeni "játékörömfaktor" esélyeinket. <#wink> Egyébként én is díjaznék egy hidegháborús tengó szimet MEGFELELÕEN kidolgozva, mielõtt piacra dobják...

Johnny:

Nem mûködik, mert az U-boat kieg.-re már az RFB 1.5 kell. Amit én linkeltem az 1.4-es. Itt a tiedhez illeszkedõ verzió:

http://files.filefront.com/RFB+v151+062308rar/;10776779;/fileinfo.html/1/1
A DW játékmenete állítólag szuper. Sokszor fontolgattam, hogy na most, na most..., de vásárlás elõtt mindig benézek a gamespot.com-ra. A grafika sajnos<#wow3>... és ez sokat, nagyon sokat levon az értékébõl szvsz.

Richy:
Mindkét megadott helyen kártyára lehet csak vásárolni, vagy vmit nagyon elnéztem. Hilfe, bitte!

EVRIBUGYI!

Off topic ugyan, de tök véletlenül botlottam egy Aquadelic GT navû gammába. Én köztudottan imádom a motorcsónakokat, s 2-3 ezer forintot mondom megér, mert jókat írtak róla. 1 gigás CD-ROM, teheát olyan sokat nem vártam tõle. Két dolog volt fontos: a hang és a grafika. Írták, hogy Arcade típusú, de 1 GB esetén SIM-re nem is gondoltam.
Az eredmény: a grafika Brutál-mega-über-úúvazze. A hang is O.K.

Ez a játék tipikus példája a marketing erejének. Szakemberük nincs a dologra az tuti. A borító semmitmondó, hírverés neki nuku. Ha csak feleannyira reklámozzák, mint mondjuk egy MS Flight Simulator-t, sokkal ismertebb és kedveltebb lenne a játék.

Nézzetek rá, érdemes.

ON <#papakacsint>

HUNterRichmond
Amúgy kijött a legújabb OpMonsoon, amivel már '39.09.01-tõl lehet nyomulni, bár még nem teljes az atlanti-kampány('41-ig van, utána csak a Dobpergés hadmûvelet, Monsoon és majd '45.01 hótól lehet nyomulni a jó kis walther motorossal ismét az atlanti vizeken).
Kezdésnek sajnos csak Type II-est ad, de egy kis tweak-kel Type VIIB-vel kezdhettem 😊

HUNterRichmond
"Mo-on beszerezhetõ az angol nyelvû, nem magyarosított alap SH4 lemez?
A dombornyomi kártyámat nemrég váltottam vissza..."
UBI.COM, van letölthetõ változat.
A SUBSIM-en keresztül is meg lehet rendelni.
Van Alap+Uboat változat, talán 29 $.

Én is. Ezért van az, hogy ha vmit megveszek letöltõsen mert máshogyan nem lehet akkor elõbb-utóbb megveszem dobozosan is. LockOn-t is hazaküldte a SimWare FedEX -el csak ott sajna nem árulnak ilyesmit mert leginkább (1-2 kivételtõl eltekintve) FlightSimekkel foglalkoznak. Irni kell mondjuk az UBI supportnak vagy ilyesmi, h miképpen lehetne megoldani, h esetleg föladnák -e postán vagy ilyesmi. Nekem az Apple föladta az iPOD-omat az USA-ban! 😊
PanzerWolf
Köszi az infót!Én ha megveszek valamit akkor szeretem itt látni a polcomon.😉

Hát nekem sajnos nem mûködik az RFB! Eredeti angol SH4+Uboat van fönn és ha bemásolom a DATA-ba akkor mikor tölti a játék menüjét félmillió hibaüzenetet kapok.
Lehet! 😊 Klikk a képre a nagyobb verzióért!

Sekélyesben jártam. 😊

Kíváncsi vagyok lehet -e úgy képet linkelni, he beírkálom magamnak a html kódot:

Nem tudtam miért robbanok fel az útvonal egy bizonyos pontján... 😊
Én szeretem nagyon a DW-t mert igazi unikum a mûfajában. Nagyon jól el lehet vele szórakozni és mire az ember megtanulja az összetettebb rendszerek mûködését jópárszor megborotválkozik közben... 😊 Full Realisticon nem egyszerû földeríteni-beazonosítani egy hajót.

Egyébként az összes játékomat külföldrõl veszem-rendelem. Az SH4+Uboat packot Londonban vettem nemrég. De azt hiszem a letöltõs verziót meg lehet venni az UBI.COM -on és akkor nincs gond a szállítással sem. Mûködik, mert anno az elsõ LockOn-t is ott vettem de aztán megvettem azt is dobozban.
PanzerWolf
JohnnyRicco kintrõl rendelted gondolom az U-boot mission kieget?
Én nem szeretem a modern atomtengeralattjátókat.Maradjanak õk csak a 2. világhjáborúnál.Jah és a német oldalon újra.😊Más kiadhat nyugottan modernet tõlem.😄

DonZorro
Jó lenne ha a fejlesztõ srácok kidobnának egy modern atomos játékot, kábé egy SH4 szintû grafikával... <#puszi>

Mondjuk a DW sem rossz, ebben igazad van! <#eljen> Nagyon is életszerû a game... Csak picikét ódivatú a grafikája!
<#confused>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hát van hozzá U-boat kieg. Én azért megvettem az eredetit és a kieget is, mert azért kíváncsi voltam miféle hajókat fabrikáltak az USAiak... 😊 Meg aztán ha már van hozzá kieg megvettem azt is. Sok kis apróság bejött vele együtt ami nekem tetszik. Egyébként meg ebben a hajó/tengó témában nemigen jön ki játék, úgyhogy én azon a véleményen vagyok, hogy az van ami van megveszem mindet mert úgyis játszani fogok vele. Azért sok nincs ugyebár. SH2/3/4 ami megvan meg a DW de ugye az picsa grafikájú amit azért bõven kárpótol a tudása. Ja, meg az Enigma: Rising Tide de az meg egy vicc. Szóval kb ennyi és szerintem annyit meg amennyiért árulják megér. Mellesleg igencsak tetszik nekem ez a hadszíntér is és jókat lehet sunnyogni a sok hatalmas TaskForce alatt... 😊 Persze vannak hibái de sok olyan dolog van ami nekem nagyon tetszik és pozitív változásnak érzem az elõzõekhez képest... Huhh jó hosszú lett! 😊
PanzerWolf
Csak eredetivel játszató az RFB mod?Még filózom,hogy megveszem a magyart vagy pedig,megrendelem a szép kis fém dobozos verziót kintrõl.Azért nem merem a fémdobozosat mert ha mégis gagyi lett a game akkor,nem akarok pénzt kidobni rá.Ha U-boot-okkal kellene menni akkor,már tuti itt figyelne a polcomon.😊

Jogos. 😊 Köszönöm az infot töltöm, nézem...
TitaniumRR
Ne viccelj, nincs hülye kérdés. Kétféleképpen lehet tanulni 1) az ember kérdez 2) az ember figyel és mákja van, ha vki felteszi elõtte a kérdését…

Szerintem 1szerûbb az elsõ, nemde?<#awink>

SH4-hez sh3 keyboard set - innen tölthetõ: (lapalja)

http://silenthunter3.abkant3000.hu/main.php?todo=letoltesek#SH4

RFB – (real fleet boat) – életszerûbbé, valósághûbbé tesz sok mindent a játékban. Innen töltheted le:

http://files.filefront.com/RFB+v1+4+031408zip/;10001874;/fileinfo.html/1/1

Ha bírod az angolt, regisztrálj a subsim.com-on. Sok érdekes dolgot találhatsz ott.

LEhet hülye kérdés, de mi az az RFB? És hogy lehet az SH3 billentyûzet kiosztását hozzárendelni ehhez ? 😄 Sorry de nem vagyok otthon a MODolásban. Én SH4+UBoat installal játszom...
TitaniumRR
Na, egy érdekesség!

Alap magyar játék + 1.4 patch + RFB 1.4 + SH3 bill. kiosztás = nagyon jól játszható játék.
Ajánlom minden magyar verziós EREDETI SH4 tulajdonosnak.

Most nincs ihletem, ezért nem írom le, hogy miért - itt minden korábbi dolog, amiért sírtam megoldódott.

Elhanyagolható problémák: 1) a múzeumban bizonyos tengók megjelenítésekor a rendszer <#vigyor2> és kilép a windowsba 2) a lemez angol nyelvû szövegezését megoldja ugyan, de semmilyenm más MOD-dal, patch-csel nem illeszkedik.

Richy!

Mo-on beszerezhetõ az angol nyelvû, nem magyarosított alap SH4 lemez?
A dombornyomi kártyámat nemrég váltottam vissza...<#awink>

HUNterRichmond
Hát ha egyszer összevissza ócskavasból van megépítve? <#vigyor4>