Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Én azért fordulok mostan hozzátok, mer a manuális célzás véletlen sem akar összejönni, ugyan magyar a leírás, de nem volt szerencsém az elõzõ részekhez, így még újonc vagyok ezen a területen. Például teljesen homályos, hogy a hajó szögét hogyan kapom meg, mert a saccolás még erõsen kiforratlan nálam. Szóval, amint látom még él a fórum, szóval ha valaki megszánna..<#help>#help>
köszönöm elõre is
Valaki segítsen már rajtam!!!
Állandóan járõrözést kapok feladatként, Honshu Island körzetében.
Fogalmam sincs, hogyan lehet teljesíteni.
Kérem, ha valaki tudja, írja le nekem pontosan!!!
Az sem segít ha áthelyeztetem magam, ott is ugyan ez a feladat, tehát valahogy be kellene fejeznem.
Hány óráig kell ott járõrözni?
Mekkora területen kell mozogni?
Szóval a SH 3 sokkal könnyebb volt.
Remélem, tud valaki segíteni.
Köszönöm.
Itt találod: http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=130521
Captain Sonar 2024 Remake
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Magyarosítás linket tud valaki adni ? Ahol régen leszedtem nincs már fent,és nem találok más oldalt,ahol fent lenne.
Köszi
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
aztán regisztrálni kell az ubi-n
én spec. eddig jutottam el utána gondolom a szerverek vannak
(az egyéni méretben lehet megadni)
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
teljesitménynél beállitás és ott a speciálisban lehet beállitani
nekem 3070mb
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
megoldás lehet az ha
-bázist cserélsz
-hajót váltasz
-letöltöd és telepíted az 1.4-es patch-ot
egyébként én gyorsan lecserélném a porpoise-t mert a többihez képest lassabb és ahhoz képest milyen nagy túl kevés torpedót visz magával
nekem pl. állandóan kiírja hogy új hajó stb.
ja és érdemes átírni a beállításokba (dokumentumok\sh4\....\savegames\0000...\,active userplayerunits.upc) jegyzettömbbel a max officers\petty officers annyira ahány van a legénységbe és akkor nem írja ki hogy túl sok ez meg az és lehet cserélgetni a gépészeket vagy bármit mert harchelyzetben sokkal gyorsabb az újratöltés
MaxOfficers=11
MaxPettyOfficers=39
remélem értitek
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
lehet hogy egy báziscsere segít
én kifejezetten örültem amikor átkerültem brisbane-be mert nem kellett állandóan japánba mennem Pearl-ból
egyébként a Balao osztályú hajóra mikor lehet felszerelni még egy fedélzeti ágyút?
mert a múzeumban is kettõ van és pár képen is
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
egyébként már volt olyan is hogy S-18osztály-ra a 4.5ös ágyú helyett TwinHeavy AA gun-t raktam ami jól nézett ki de nem mûködött és nem is volt értelme
és olyan is volt hogy 1941 dec 17 Manila bázis Salmon osztály Hidrogén Peroxid meghajtású torpedó
ami tudomásom szerint a háború végén lesz elérhetõ
Ha a térképen lévõ "küldetésjelölõ" szürke, akkor gond nélkül mennie kellene. Járõrözésnél van egy bizonyos távolság, amin belül kell maradni 48 óráig(vagy amíg kiszürkül a jel).
nem kapsz semmilyen büntetést hogy nem teljesítetted a parancsot
de érdekes módon a 24-48órás járõrözés mûködik
A fõ probléma, hogy a hajótest sérülése már 93 és azt nem javítják a kikõtöben így pár perc periszkópmélységtõl is szétesik az egész gönc.
Meddig tart egy ilyen küldi?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
most már csak azt kellene megtudni hogy mikor van ott<#vigyor1>#vigyor1><#bdead>#bdead>
ha valaki kiakarja próbálni a tengeralattjáró pusztítást akkor menjen el az egyik japán kikötõbe ezek közül:kettõ kikötõbe vannak Tokió alatt , Kyushu sziget dél keleti részén Myazaki vagy Takanabe kikötõben(nem garantált hogy ott lesz)
valaki tudja hogy hol van a yamato bázisa?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Karrier ('41) elsõ küldetés. Járõrözzek xy szigetnél. Járõrõzök szépen. Nagyon izgi, néha jön egy-egy repülõ. Meguntam, elmentem a partok környékére, kinyírtam egy konvolyt meg még jópár hajót csak kifogytam. Hogyan lehet újratölteni a lõszert? Vissza kell menni a támaszpontra? Nem lesz failed a küldetés ha elõbb visszamegyek? Vagy hogy van ez?
szerintem csak simán hibás a játék
az egyetlen torpedós mod csak a torpedók leírását változtatta meg
majd az új hdd-n a sima verzióval kipróbálom
hátha ott kiírja
Az "Enemy unit stb"-t akkor írja ki, ha kaputt van neki, nem csak bizonyos mélységben. Vannak azonban olyan modok amelyek ezt variálják "She is going down!"-ra, vagy egyáltalán nem kapsz üzenetet-re.
Ha viszont a naplóban sincs benne, akkor nem számolta föl neked.
Nincs esetleg fennt valami torpedó mod vagy netalán a "Natural Sinking Mechanics"? Ezutóbbival viszont elképzelhetõnek tartom az elsüllyeszthetetlen hajókat. Nekem annakidején egyetlen egy kis fingos tartályhajó benyelte 10 torpedómat meg az összes lõszert az ányúból.<#szomoru1>#szomoru1>