85
  • grebber
    Én is megnéztem de tényleg nem volt valami eszméletlen mind amenyire ajnározzák.
  • jobb
    Légyszíves írjátok le, hogy miért volt rossz? Még nem láttam, de megakartam nézni!
  • 3P
    Az utóbbi időben sokat esett nálam Spielberg nívója, de ezzel a filmmel szerintem még így is erősen alulmúlta magát. Kifejezetten gyenge filmnek tartom, buta megoldásokkal, gyenge rendezéssel, s a színészi teljesítmény is igazodik a filmhez, bár el nem tudom képzelni, hogy ilyen gyenge moziból hogy hozott volna ki többet Tom Cruise.
  • [NST]Cifu
    Abban egyetértek, hogy kritikán aluli film...
  • ropi21
    1. Star Wars: Episode 3 => közel sem volt olyan jó,mint amekkora felhajtást csináltak :S
    2. Madagaszkár => egész türhető de már nem mai darab :P
    3. Mr. & Mrs. Smith => kifejezett tetszett :)
    4. A feleségem, a mostohaszülei és én => ez mi?
    5. Batman: Kezdődik! => neten állítólag :) csak elég rosz minőségben van, csodálom aki képes ilyet leszedni
    6. The Longest Yard => külföldön biztos ismerik
    7. Robotok => aha biztos
    8. A hihetetlen család => jó :)
    9. Aviátor => kösz nem
    10. Világok harca => képzeljetek ide 6oldal káromkodást, szitkozódást és mocskolódást

és hogy miért írtam le ezt? emberek vagyunk,különböző az izlésünk,de hogy ezek között van pár olyan film amire a többség mondja hogy ezért kérnek el pénzt?... nem csoda ha inkább nem költenek el 1-1mozilátogatásra ezreket :S

Az egyik ilyen film a világok harca ami -bár egyéni vélemény,de sok ilyet hallottam már- kritikán aluli, pocsék alkotás. so dolog hogy azt akarta visszaadni ami 53ban menő volt de hogy eddíg akivel beszéltem ezügyben mindenki első helyen a kiscsajt említette... (spec én ugy 10mpvel a visitozás után pofánvágtam volna..) egyszerűen pff... nem is tudok erre jó jelzőt :)
    de persze biztos van akinek tetszik :)