206
Soul of the Ultimate Nation
-
#46 viszont senki nem is kíváncsi rá -
#45 mer megnézte a videót és láttam mekkora...és leirta nem tiltja semmi hogy beird ide -
#44 Látom szép lassan összegyűlik a régi L2-esw brigád
Számítok rátok -
#43 AKINEK NEM TECCIK A JÁTÉK MINEK ÍR IDE???????????????
ÉN SE MEGYEK A WOW TOPICBA FIKÁZNI HOGY MEKKORA FOSTALICSKA GAME -
najó #42 lol,VESZETT JO MELLEK nekem is jobban bejön:)) -
najó #41 -
#40 gagyi -
#39 szevasz Agyhalál. Beta-ban majd megint +mentjük seggedet ha beszorulsz -
#38 még nem lehet -
#37 Döbbenetesen jól néz ki az biztos, hangulata is van a képek alapján. Kiváncsi vagyok játékélmény szempontjából milyen lesz. -
#36 Hol lehet nevezni a betára ? -
#35 no flame plz^^ -
#34 nah jó, nem vitatkozok veled, nincs értelme, úgyis csak kiforgatod a szavaimat -
#33 "2005-ben szégyen kiadni egy olyan játékot (wow) aminek a grafikája már 3 évvel ezelőtt is alig állta volna meg a helyét" ha neked ilyen akkor olyan kategoriájú lehet.... -
#32 ki mondta h gef2-m van? -
#31 gef2őddel lehet nemjön le de hiddel -
#30 "wow gyönyörű" -
#29 videóbol indultam ki akkor mindek adnak ki ilyen tré munkát? grafika... wow gyönyörű ezis gyönyörű majd bétára kiváncs leszek hogy a grafika mellé valami tartalom is adodik e mer az nemmindegy hogy milyen -
#28 figy hasonlítsd össze ennek meg a wownak a grafikáját, ha neked csak az jön le, hogy a SUN-ban gyengebb a karakterek mozgasa (amin még mellesleg javíthatnak hiszen még a béta se indult el), akkor szvsz mégiscsak veled van baj... jah és én is dobólózhatok azzal, hogy 2004/2005-ben szégyen kiadni egy olyan játékot (wow) aminek a grafikája már 3 évvel ezelőtt is alig állta volna meg a helyét -
#27 bocs nemakartam a lelkivilágodba belegázolni nemteccik igaz nemirok ide többet ezis igaz csak olyan nagy hülyeséget irtál de mind1 -
#26 hali
jaja, mint a régi szép időkben -
#25 szesz
bétára benevezünk?;) -
#24 képzeld 1 hónapig wowoztam.... egyébként meg ha ne tetszik a játék akkor minek írkálsz ide? senki nem kíváncsi a flémelésedre -
#23 !!!!!!!!!LOOOL!!!!!!!!! nézdmegmár a wowot és ne égesd magad ilyen kijelentéssel -
#22 szerintem még így is sokkal jobb mint a wowban -
#21 itt nem a kombo(ami persze förtelem szintén) a gáz hanem az alapmozgások is ocsmányak ilyen megfordulásokat meg lépcsőn lemenetelt meg futást 3 éve is szégyen lett volna mutogatni mégha online gém akkoris legyen a wow a példa azok az animok szép folyamatosak.... -
najó #20 :)már seholnem lesz a Gw mikor ez megjelenik:)) summer az valszeg a closed koreai betára vonatkozik,koreai megjelenés q3 azugy ősznek tünik nekem,amerikai 2006 q1,egyes oldalak szerint 03.30. -
Lyan Kyj #19 A karakterek grafja sztem gyönyörű, a táj már hagy némi kívánni valót maga után. Kérdés, h az anim tényleg ilyen gagyi-e, vagy csak nem sikerült egy normális kombót videóra venni.....maradok a GW-nél:) -
#18 comming summer 2005? graf jólnézki de animációk valami förtelem rondák drabasokar kidolgozatlanok.... még rengeteg munka van vele hogy jó-nak mondható legyen -
#17 És én most vettem meg a GW-t ere itt van ez -
najó #16 Video
Feltettem akko,hatha masnak se max sebes.
+egy bonus kép bazinagy szöges buzogánnyal:)
[/IMG] -
#15 nekem elég lassan jön -
#14 ezt feltétlen ki fogom próbálni -
ArTe #13 Mondasz egy címet ahonnan le lehet szedni ? előre is köszi -
ArTe #12 Állat egy CUCC, ide vele neke is :P
-
neB #11 akkó ezt figyuzzátok meg
Mittomen -
#10 bazz, ez gyönyörű -
najó #9 csak a zenéjét,a játékot nem ő irja:) -
#8 Mármint Howard Shore szerzi a zenéjét? Vagy én most teljesen másra gondolok? :-) -
najó #7 ok,akko nem teszem fel:)