206
Soul of the Ultimate Nation
  • phalanx
    viszont senki nem is kíváncsi rá
  • Istencsászár
    mer megnézte a videót és láttam mekkora...és leirta nem tiltja semmi hogy beird ide
  • agyhalál
    Látom szép lassan összegyűlik a régi L2-esw brigád
    Számítok rátok
  • phalanx
    AKINEK NEM TECCIK A JÁTÉK MINEK ÍR IDE???????????????
    ÉN SE MEGYEK A WOW TOPICBA FIKÁZNI HOGY MEKKORA FOSTALICSKA GAME
  • najó
    lol,VESZETT JO MELLEK nekem is jobban bejön:))
  • najó
  • Ams
    gagyi
  • semo1
    szevasz Agyhalál. Beta-ban majd megint +mentjük seggedet ha beszorulsz
  • phalanx
    még nem lehet
  • Lacc
    Döbbenetesen jól néz ki az biztos, hangulata is van a képek alapján. Kiváncsi vagyok játékélmény szempontjából milyen lesz.
  • And5
    Hol lehet nevezni a betára ?
  • agyhalál
    no flame plz^^
  • phalanx
    nah jó, nem vitatkozok veled, nincs értelme, úgyis csak kiforgatod a szavaimat
  • Istencsászár
    "2005-ben szégyen kiadni egy olyan játékot (wow) aminek a grafikája már 3 évvel ezelőtt is alig állta volna meg a helyét" ha neked ilyen akkor olyan kategoriájú lehet....
  • phalanx
    ki mondta h gef2-m van?
  • Istencsászár
    gef2őddel lehet nemjön le de hiddel
  • phalanx
    "wow gyönyörű"
  • Istencsászár
    videóbol indultam ki akkor mindek adnak ki ilyen tré munkát? grafika... wow gyönyörű ezis gyönyörű majd bétára kiváncs leszek hogy a grafika mellé valami tartalom is adodik e mer az nemmindegy hogy milyen
  • phalanx
    figy hasonlítsd össze ennek meg a wownak a grafikáját, ha neked csak az jön le, hogy a SUN-ban gyengebb a karakterek mozgasa (amin még mellesleg javíthatnak hiszen még a béta se indult el), akkor szvsz mégiscsak veled van baj... jah és én is dobólózhatok azzal, hogy 2004/2005-ben szégyen kiadni egy olyan játékot (wow) aminek a grafikája már 3 évvel ezelőtt is alig állta volna meg a helyét
  • Istencsászár
    bocs nemakartam a lelkivilágodba belegázolni nemteccik igaz nemirok ide többet ezis igaz csak olyan nagy hülyeséget irtál de mind1
  • phalanx
    hali
    jaja, mint a régi szép időkben
  • agyhalál
    szesz
    bétára benevezünk?;)
  • phalanx
    képzeld 1 hónapig wowoztam.... egyébként meg ha ne tetszik a játék akkor minek írkálsz ide? senki nem kíváncsi a flémelésedre
  • Istencsászár
    !!!!!!!!!LOOOL!!!!!!!!! nézdmegmár a wowot és ne égesd magad ilyen kijelentéssel
  • phalanx
    szerintem még így is sokkal jobb mint a wowban
  • Istencsászár
    itt nem a kombo(ami persze förtelem szintén) a gáz hanem az alapmozgások is ocsmányak ilyen megfordulásokat meg lépcsőn lemenetelt meg futást 3 éve is szégyen lett volna mutogatni mégha online gém akkoris legyen a wow a példa azok az animok szép folyamatosak....
  • najó
    :)már seholnem lesz a Gw mikor ez megjelenik:)) summer az valszeg a closed koreai betára vonatkozik,koreai megjelenés q3 azugy ősznek tünik nekem,amerikai 2006 q1,egyes oldalak szerint 03.30.
  • Lyan Kyj
    A karakterek grafja sztem gyönyörű, a táj már hagy némi kívánni valót maga után. Kérdés, h az anim tényleg ilyen gagyi-e, vagy csak nem sikerült egy normális kombót videóra venni.....maradok a GW-nél:)
  • Istencsászár
    comming summer 2005? graf jólnézki de animációk valami förtelem rondák drabasokar kidolgozatlanok.... még rengeteg munka van vele hogy jó-nak mondható legyen
  • Borg87
    És én most vettem meg a GW-t ere itt van ez
  • najó
    Video

Feltettem akko,hatha masnak se max sebes.

+egy bonus kép bazinagy szöges buzogánnyal:)

[/IMG]
  • phalanx
    nekem elég lassan jön
  • phalanx
    ezt feltétlen ki fogom próbálni
  • ArTe
    Mondasz egy címet ahonnan le lehet szedni ? előre is köszi
  • ArTe
    Állat egy CUCC, ide vele neke is :P
  • neB
    akkó ezt figyuzzátok meg
    Mittomen
  • Gorvik #10
    bazz, ez gyönyörű
  • najó
    csak a zenéjét,a játékot nem ő irja:)
  • Bandew
    Mármint Howard Shore szerzi a zenéjét? Vagy én most teljesen másra gondolok? :-)
  • najó
    ok,akko nem teszem fel:)