Skype - mítosz vagy valóság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ha mindössze 1 eurót átultalsz, egyszer, akkor nincs többé korlátozás.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Kiprobaltam ezt a VoipBuster-t, konnyu es jo, de nincs valami konkurrens termek VoIP alapu, mellyel legalabb 2 percig lehet vezetekest hivni megszakitas nelkul?
Nekem mindkét platformon ugyanazt a bûnt követte el a skype.
Egy pár hónapig mûködött hibátlanul, aztán kis idõ eltelvével állandóan beszaggatott. Lehet, hogy nézi a windóz öregedését? 😄DD
Már megint használhatatlan a skype nálam... :/
Remélem csinálnak végre valami bug nélküli verziót is.
Egyébként sztem a skype akkor tudna király lenni, ha beletennének valami alacsony minõségû módot driekt game közbeni használatra.
Az egyetlen dolog, amiben a P4 jelenleg jobb, az a Hyper Treading, aki nem használja ki azt viszont nem érdekli. (Másrészt mások tudtak csinálni normál preemtive multitask procit a 80-as években ...)
Ellenben: Drágább, forróbb, a most kapható 915-925 alaplapok meg kevesebbet tudnak, mint pl. egy NForce 4 ... (945-955 meg aránytalan drága)
Amúgy nem értem mi baj a Skype procihasználatával, nem játékok alá van fejlesztve, hanem sima telefonos programnak, anak meg jó. Bár jönnek a konkurensek 😊
Gizmo a Skype babérjaira tör
Starcraft + Diablo III - esemve
A legjobb procikat éppen most az AMD gyártja.
Az intel van eléggé lemaradva.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
egyebkent 2.8-as P4-em van 1G ram de jatek kozben meg nem vettem eszre, hogy barmit is lassitana. A pingem meg mindig kiraly. Bar ez inkabb a szolgaltatotol fugg szerintem ugye.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Az msn ellenben nálam csak olyan 5-10% körüli CPU-t eszik, csak hát azzal meg egyszerre csak 2-en lehet beszélni. Úgyhogy gépigényes játékkal jástzunk akkor állt Ventrilo-t használunk
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Sajna nem is a motorjat javitjak, hanem teleaggatjak minden csillivilli hulyesegekkel, ahelyett, hogy a lenyegre koncentralnanak.Procit tenyleg zabal, a multkori javitasig meg az uzenetek is eltuntek, neha kepes masodpercre elvenni minden eroforrast a geptol stb stb stb.persze ami jo benne eleg jol leszuri a visszhangot, kenyelmes stb.A hangminosege viszont nagyon jo, ossze se lehet vetni a teamspeak, ventri stb programokkal, cserebe tobb savot,procit zabal, de teny teljesen mas celra keszult, mint az elobb emlitettek.Jatek kozben egyertelmu teamspeak, de a battlefiledbe minek barmi is, ott tudsz beszelni squadon belul microfonnal.
szerintem
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
amugy meg motorola smartphone-okra van skype...
VoipBuster (halozatra) es az ICQ voicechat (neten belul) sokkal jobb.
Nem tudom milyen gepe van akinek a teljesitmenyre nincs hatassal - bar lehet, hogy csak a hangkartyam a baj (SB Live). Mindegy Skype miatt nem veszek uj kartyat, a fenti ket progi jobb.
még az is nagyon jó hogy nem csak windows-ra/PC-re fejlesztik, hanem pl Pocket PC-re vagy Smartphone-ra
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
az életemet azért nem bíznám rá 😞