33
  • wbtist
    #33
    Álig várom, hogy lehessen kapni. :))
  • gz8
    #32
    Akkor valami bugzik nálad, az én 512 megámból 26-ot eszik, semmi lassulás. Igaz, hogy a vnc-vel összeakad néha, de az más tészta.
  • Caro
    #31
    Olvasd el a leírást!
    Ha mindössze 1 eurót átultalsz, egyszer, akkor nincs többé korlátozás.
  • RpPRO
    #30
    Es percenkent ujrahivod, miutan megszkadt, ugye?

    Kiprobaltam ezt a VoipBuster-t, konnyu es jo, de nincs valami konkurrens termek VoIP alapu, mellyel legalabb 2 percig lehet vezetekest hivni megszakitas nelkul?
  • Munch
    #29
    Fejezzétek már be az intel vs amd vitát...
    Nekem mindkét platformon ugyanazt a bűnt követte el a skype.
    Egy pár hónapig működött hibátlanul, aztán kis idő eltelvével állandóan beszaggatott. Lehet, hogy nézi a windóz öregedését? :DDD
    Már megint használhatatlan a skype nálam... :/
    Remélem csinálnak végre valami bug nélküli verziót is.
  • grymreaper
    #28
    A Linux vs Windowst kihagytad. Ugyanis Linux alatt tökéletesen fut és nem is eszik többet 4-5%-nál (2400+ AMD).
  • BandiG
    #27
    Ezt imádom, hogy minden 2. fórumban elkezdődik valami intel vs AMD, utána valaki beszól valami nod32-t, amire valaki elkezdi dicsőíteni a NAV-ot és akkor gyorsan jön 1-2 ember, hogy az nvidia és az ATI se maradjon ki :)
    Egyébként sztem a skype akkor tudna király lenni, ha beletennének valami alacsony minőségű módot driekt game közbeni használatra.
  • Inquisitor
    #26
    Nekem P4-em van, ellenben boltban dolgozom, és szvsz van némi rálátásom a dologra.
    Az egyetlen dolog, amiben a P4 jelenleg jobb, az a Hyper Treading, aki nem használja ki azt viszont nem érdekli. (Másrészt mások tudtak csinálni normál preemtive multitask procit a 80-as években ...)
    Ellenben: Drágább, forróbb, a most kapható 915-925 alaplapok meg kevesebbet tudnak, mint pl. egy NForce 4 ... (945-955 meg aránytalan drága)

    Amúgy nem értem mi baj a Skype procihasználatával, nem játékok alá van fejlesztve, hanem sima telefonos programnak, anak meg jó. Bár jönnek a konkurensek :)
    Gizmo a Skype babérjaira tör
  • HuHa
    #25
    Az is fontos mi van még a gépen. Egyes alkalmazásokat nem szeret, amikor próbáltam pl NOD32-vel volt erősen összeveszve, és talán ZA sem szereti. Nemtudom azóta mit javítottak ezen a téren, de könnyen lehet ez a nagy különbségek oka.
  • Lamellus
    #24
    1.2 ota mar kozpontilag is tarolja a telefonkonyvet.
  • smv
    #23
    Én is amellett vagyok, hogy tetű lassúvá teszi a gépet, míg pl egy ventrillo mellett simán játszhatok, és semmit sem veszek észre belőle.
  • Caro
    #22
    Az AMD?
    A legjobb procikat éppen most az AMD gyártja.
    Az intel van eléggé lemaradva.
  • Hegyikecske
    #21
    Hmm nekem is fennvolt a skype nagyon tetszett is de az első olyan húzása után h format után eltűnik a teljes telefonykönyv-jegyzékem, kezdtem eltávolodni tőle.. Ahol ezt nem tusják megcsinálni h ne a gépen hanem központi adatbázisban tárolja a cucclit akkor ott már jocskáj korlátozottak a lehetőségek!
  • Ecology #20
    Te © BaliBoy !!! Ha a P4 neked szar akkor az AMD egy igazi fos! Nem nagyon vagy tisztában a dolgokkal főleg akkor nem ha a tapasztalataidról beszélsz! A P4 messze jobb választás mint egy AMD és ezt sokan fel is ismerik éppen ezért újra visszaálltak rá ugyanis egy két éve kezdett felkapaszkodni az AMD de most megint jócskán csökkent a processzorainak az eladása és ezt nem csak a mezei fogyasztói körre kell érteni hanem a szerverpiacon és a noteszgép piacon is! Az hogy te egyszerűen leszarozod a P4-et nem vall valami nagy inteligenciára!
  • fflx
    #19
    nemtudom milyen bugokrol beszelsz de biztos igazad van... tobb mint fel eve hasznalom napi rendszeresseggel (napi 2-3 ora) es egyelore semmi gond nem volt vele. (talan ha mindig friss verzioval probalkoznal)

    egyebkent 2.8-as P4-em van 1G ram de jatek kozben meg nem vettem eszre, hogy barmit is lassitana. A pingem meg mindig kiraly. Bar ez inkabb a szolgaltatotol fugg szerintem ugye.
  • patrik
    #18
    Ja ja, én is azért használom legfőképp mert szerintem is nagyon jó a hangminősége, és hát ez tényleg inkább telefonálás céljából készült, nem pedig kimondottan hogy játékok alatt lehessen vele kommunikálni.
  • patrik
    #17
    mi is sokszor használjuk játék közben, de nekünk a gépigényes játékok alatt azért meglátszik pl NFS U2-alatt eléggé, persze nekünk nem igazán vannak olyan komoly gépeink (2,4 GHz körüli gépek, max Radeon 9600).

    Az msn ellenben nálam csak olyan 5-10% körüli CPU-t eszik, csak hát azzal meg egyszerre csak 2-en lehet beszélni. Úgyhogy gépigényes játékkal jástzunk akkor állt Ventrilo-t használunk
  • jefferson83
    #16
    Én csak arra alapoztam, hogy játék kozben semmit sem veszek észre. Fifázni szoktam hálóban és BF2, de semmi ami arra utalna,hogy a Skype miatt lassul. Eddig az msn-t használtam beszélgetésre is de ott viszont észrevettem, amikor használom.
  • alma2
    #15
    Igen a skype jo kis program,en is hasznalom leszamitva azt, hogy az egyik legbugosabb, legszarabbul leprogramozott program amivel eddig talalkoztam.na jo azert van meg ami tul tesz rajta :)
    Sajna nem is a motorjat javitjak, hanem teleaggatjak minden csillivilli hulyesegekkel, ahelyett, hogy a lenyegre koncentralnanak.Procit tenyleg zabal, a multkori javitasig meg az uzenetek is eltuntek, neha kepes masodpercre elvenni minden eroforrast a geptol stb stb stb.persze ami jo benne eleg jol leszuri a visszhangot, kenyelmes stb.A hangminosege viszont nagyon jo, ossze se lehet vetni a teamspeak, ventri stb programokkal, cserebe tobb savot,procit zabal, de teny teljesen mas celra keszult, mint az elobb emlitettek.Jatek kozben egyertelmu teamspeak, de a battlefiledbe minek barmi is, ott tudsz beszelni squadon belul microfonnal.
  • patrik
    #14
    ponotosítok Windows Mobile 2003 (azt nemtudom 2005 ön fut e) alapú Smartphone okon van Skype, de még csak nagyon korai Béta verzió, nem csak motorolákon
  • Caro
    #13
    Ja, hát Voip busterrel ingyen hívsz egy csomó országban vezetékest. :)
  • Caro
    #12
    Multi játékokra teamspeaket kell használni, nem skype-ot.
  • BaliBoy
    #11
    BlackVoid: Az azért van mert a P4 egy xar!!! Hidd el tapasztalatból mondom. Volt itthon egy P4 és egy AMD. Proci ua. P4=1.6GHz AMD=1700+. Eredetileg a gépkörnyezet ua. volt. Nem is kell mondanom, hogy az AMD messze lehagyta a P4. Sajna a P4est különböző okok miatt nem lehetett bővíteni. Szóval még mindíg az eredeti konfig van. Hát nekem nem csak a Skypenál van vele gondom! Pedig eredeti IBM.
  • torques
    #10
    nekem nem okoz gondot a skype működtetése, pedig átlagos gépem van (AMD Athlon 2200+). De egy kérdés: ha regisztrálom a skype-ot (m ugye az volt a bajuk), akkor nem lesz fizetős? Alapból ugye freeware
  • Derapo
    #9
    Én használom,élek vele.A hangminőség lehetne jobb.Éljen a skype éljen Lenin.
  • Drawain
    #8
    Nemtom én se érzek semmi lassulást játék közben, a pingjeim se nőnek, pedig BF2zünk, ami eléggé zabálja a vasat :)
  • nickname
    #7
    mi online játék közben is használjuk... és nem zavarja egyáltalán...

    amugy meg motorola smartphone-okra van skype...
  • Keldor
    #6
    én is használom a Skype-ot de sztem túl nagyot ping-eltet és multi-s játék közben nem jó, ventrilo powa
  • BlackVoid
    #5
    Igen, a Skype megeszi a procit, 2.3GHz P4-es gepemen (1G RAM) beszaggat es lassitja a gepet.
    VoipBuster (halozatra) es az ICQ voicechat (neten belul) sokkal jobb.

    Nem tudom milyen gepe van akinek a teljesitmenyre nincs hatassal - bar lehet, hogy csak a hangkartyam a baj (SB Live). Mindegy Skype miatt nem veszek uj kartyat, a fenti ket progi jobb.
  • Pharaoh
    #4
    szerintem nagyon jó kis progi.
  • patrik
    #3
    Én is használom a Skype-ot, elég jó, de nekem pont az a problémám hogy túl sok CPU-t eszik (30% körül)

    még az is nagyon jó hogy nem csak windows-ra/PC-re fejlesztik, hanem pl Pocket PC-re vagy Smartphone-ra
  • jefferson83
    #2
    Én is Skypeot használok és tökéletesen megvagyok vele elégedve. A legjobb benne az, hogy használat közben sem nyúl bele a rendszer erőforrásaiba. Tehát teljesítményre egyáltalán nincs hatással.
  • FTeR
    #1
    nekem is voip telefonom van ;)
    az életemet azért nem bíznám rá :(