916
Madden NFL 2006
  • sabodave
    ilyen kérdéssel mellőzetek már minket
  • Thanatos
    dehogynem....
    cdgalaxis.hu
  • Hay #754
    Topic-kérdés:
    Valaki nem küldené el postai úton e játékot? Ha igen, mennyibe kerülne? :-)
  • Thanatos
    jah de igy mö köze nfl-hez? semmi..., de mind1, én nem fikázni akartam csak ez kcisit több mint röhelyes..., eddigi szabályzatokat amiket láttam azokban ekkora hülyeségek azért nemvoltak...
    ez kb olyan mintha egy fps-ben azt mondod hogy nem lőhet 10méternél messzebbről...
  • Vanek
    Thanatos,nemtom hogy játszottál már bajnokságban,kívűlálloként nem kéne fikázni,vagy jelentkezz,és megmutathatod mit tudsz,v maradj meg magadnak....
  • Shortstop
    a nevemet sem bírod leírni te kis pöcs!
  • mrbaba
    mond má el légycives shortshop!
  • Thanatos
    1. A playbook azért van, hogy ki tudd választani a megfelelő play-t! Légyetek szívesek nem az "ask maddent" használni! 2. Probáld az ellenfél felállását leolvasni és a megfelelő play-t probáld válsztani!

ez teccet :DDD bár akkor msot nemtom mi a gond a lámákkal ha a szabályzat ilyen, elég lámabiztosan tünik nekem :)
  • Thanatos
    ráaádsul a szabályzat szineit is tuti vagy szinvak vagy mozista állitotta be, még mák hogy operában van user mode :D
  • Thanatos
    uhhh, beleolvastam a szabályokba nemtom ki szervezi ezt de remélem nem gondolja komolyan...
    pl:
    -Hosszú passz választása Folyamatos hosszú passzokat végrehajtása csak nagy hátránynál megengedett az utolsó negyedben

izé, mióta van a passzok hosszusága korlátozva? talán ki kéne védekezni nem? :D

-Sokaknál tapasztalom hogy amikor passzjáték van akkor megfogja az illető és a qb-val elkezd hátrafele menni folyamatosan. Hát nem tudom de szerintem ez kicsit no fair. Hát azt még megértem hogy megáll és látja hogy jön egy védő ugy hogy nincs blokk rajta és hátrafele kezd menni de ez azért már sok hogy rögtön elfut vagy 20yardot hátra. Akinél ilyet tapasztalok az büntetést kap. Vagy ha valki más tapasztalja ezt jelezze!

izé, odaszögezni nem kéen a qb lábát?

eddig volt idegem ovlasni..., igy első ránázésre aki kitalálta a szabályokat az is jtászik..., nem lett volna egyszerübb egyből oylan szabály hogy csak ő ynerhet? :DDD
  • Vanek
    akit érdekelne egy bajnokság,az jöjjön a maddenonline.tvn.hu -ra. Lámák kiméljenek!!!
  • Shortstop
  • mrbaba
    Milyen codekeket, meg milyen felesleges dolgot, meg honnan??
  • Hay #743
    küldenmé=küldené
  • Hay #742
    Valaki nem küldenmé el postai úton e játékot? Ha igen, mennyibe kerülne? :-)
  • Hay #741
    Ya, ha most elindulok, épp odaérek :-)))
  • Sulthal
    Érdekel valakit két jegya Super Bowlra nagyon kedvező áron? :D
  • Shortstop
    kodekeket szedd le, meg a többi felesleges dolgot
  • endiboy
    segítek..olvass vissza
  • mrbaba
    sziasztok!Elinditom a gamet és a betöltésnél megakad és az egeret látom és tudom mozgatni.Nem tudom h mt csináljak.Segitsetek!!Elöre is kösz.
  • gabaga
    mindenki figyelmébe ajánlom a köv. linkeket, akik nem tudják a játékot irányítani.

letölthető angol nyelvű pdf manual:
    http://www.replacementdocs.com/download.php?view.3768

• endiboy
    milenne ha elöbb körbe néznél a játék menüjébe, mielött ilyeneket kérdeznél
  • Shortstop
    ezt csak én nem értem?
  • Gurgula
    Sziasztok!
    Nincsn vkinek olyan progija amivel a billentyűkiosztást át tudom variálni?
    Mert uncsi mindig a meccs elött. Előre is köszi!
  • sabodave
    mi van meg????
  • Thanatos
    nincs, senkinek
  • pattogó
    meg van valakinek?????????????
  • endiboy
    ehh..ilyet
  • NB2
    VBT3-BYQM-YB2W-NX78-MRLD
  • piamania
    HEllo!A kérdésem,kérésem a 2005-ös játékhoz kapcsolódik,bocs, az offért.
    De kellene egy serial szám hozzá.Rokonomnak kell,aki elég pancser szg. ügyben.Ha rajta van a cd-n a serial se találja meg.Köszi a segítséget
  • Thanatos
    ez engem is rédekelne :)
  • lilgame
    ja mrbaba!!!a dox.uw.hu ról le lehet tölteni ez egy warez oldal. fizetős flashgettel le tudod szedni kb 1 óra alatt!!!
  • lilgame
    sziasztok!
    nem tudjátok hogy mivel kell átkonvertálni a madden zenéit mp 3 ba? vagy le lehet tölteni vhonnan? amugy nagyon zsír a játék!!!
  • Thanatos
    http://www.galaxisnet.hu/
  • mrbaba
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne h a madden 06ot honnan lehet letölteni. Már 1 csomó helyen kerestem de nem találtam meg csak torrenten. Ha valaki tud vmi mást akkor azt nagyon megköszönném.
  • Thanatos
    bazzeg te msot nem tudsz olvasni???? az elöbb irta...
  • rgaby
    csak eredetivel lehet vagy mountossal is?
  • endiboy
    online-t akarsz, akkor az eredetivel...ha nem tévedek
    amugymeg ip alapján
  • rgaby
    hogy lehet online játszani?
  • endiboy
    de csak az aláírás miatt :DDD