Madden NFL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy lentebb néztem, de csak codec-ekrõl beszéltek!
Kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Feltettem a játékot, és a betöltésnél elakad és megjelenik az (asztali) egér, és ha mozgatom, akkor olyan, mintha a játék "alatt" ablakok lennének!
Segítsetek!!!!!!!!!
Elõre is köszi!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mostmár csak a játékban kell majd rájönnöm, hogy ezeket hogy kell ott kivitelezni! 😊 Majd csak meglesz!
Kösz még1szer! 1ébként olvastam vissza jópár hsz-t hátha kérdezett vki hasonlót, de nem találtam, azért kérdeztem.
Na jó gémelést mindenkinek!
Kellene nekem egy kis segítség! Honnan lehet beszerezni a játékhoz egy leírást, hogy hogy kell vele jáccani? Mert az a bajom, hogy nem igazán vágom a szabályokat, meg aztán így a gombokat se tom, h mivel mit kellene csinálni.
Valaki lécci mondjon már vmit h honnan lehet megtudni a lényeget hozzá, mert kipróbáltam a játékot és naon jó, csak hát tudni kéne nyerni is vhogy. Még pontot se tuttam eddig szerezni. 😞
A válaszokért elõre is köszi mindenkinek!
ami megintcsak reális, sõt még 2 negyeded se szoktak játszani a kezdõk ott, de ha mindenképpen a kezdõkkel akarod végigjátszani az egész meccset az elõszezonba, akkor a 2. félidõ kezdésekor a depth-be nyomd be a reordert, és akkor megint a posztjukon papíron a legjobbak fognak játszani
de aztán lehet hogy neked van igazad 😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
azért nem értem mert eddig e nélkül is ment, de ez így most nem frankó
Ez a fáradtság dolog nekem új.Meg tudná mondani valaki,hogy hol lehet ezt bekapcsolni,és jelzi-e valahol,hogy fáradt a játékos?Elõre is köszi
meg mondjuk ha a RB fut vagy 50 yardot akkor a következõ playbe lehet hogy egy picit el lesz fáradva, szóval nem valószínû hogy sokat fog futni, szóval jobb ha lejön
ez így reális
de ha nem tetszik, akkor kapcsold ki a fáradást, bár nem tudom pontosan mi lesz akkor, mert én úgy még nem játszottam - ez csak tipp volt
szétvet az ideg<#violent>#violent><#circling>#circling>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
R U Ready?!?!? ...broken soul...
pl nekem néha van oylan hogy itthon vagyok emg van idõm csak éppen 5-10 eprcenként mindig bejön valami amimiatt le kell lépnem 5-10 percekre , nah msot ez gép ellen simán belefér de emberi játékos asszem eléggé szidná az összes felmenõmet 😄
A 2005-höz voltak a neten jó AI beállítások, de most ehhez nem találok, márpedig ez a játék egy kicsit másképp mûkszik, mint a tavalyi.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC