Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Kössz szépen, már be is jött!
Amúgy lentebb néztem, de csak codec-ekrõl beszéltek!
Kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

töröld le a music könyvtár tartalmát...és ajánlanám a keresöt legalul

Japep
Hello!
Feltettem a játékot, és a betöltésnél elakad és megjelenik az (asztali) egér, és ha mozgatom, akkor olyan, mintha a játék "alatt" ablakok lennének!
Segítsetek!!!!!!!!!
Elõre is köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

games4ever
Kösz szépen! Naon jó ez a videó! Közben a nemzetisport honlapján is megtaláltam a szabályokat! 😊

Mostmár csak a játékban kell majd rájönnöm, hogy ezeket hogy kell ott kivitelezni! 😊 Majd csak meglesz!

Kösz még1szer! 1ébként olvastam vissza jópár hsz-t hátha kérdezett vki hasonlót, de nem találtam, azért kérdeztem.

Na jó gémelést mindenkinek!

robotnyk
hát, ha magának az nflnek a szabályai kellenek, akkor már linkeltem párszor a wolves.hu honlapon a videot, azt érdemes megnézni
games4ever
Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség! Honnan lehet beszerezni a játékhoz egy leírást, hogy hogy kell vele jáccani? Mert az a bajom, hogy nem igazán vágom a szabályokat, meg aztán így a gombokat se tom, h mivel mit kellene csinálni.

Valaki lécci mondjon már vmit h honnan lehet megtudni a lényeget hozzá, mert kipróbáltam a játékot és naon jó, csak hát tudni kéne nyerni is vhogy. Még pontot se tuttam eddig szerezni. 😞

A válaszokért elõre is köszi mindenkinek!

robotnyk
franchise
lehet nagyon erõs a kérdés, de megtudná mondani nekem valaki hogy hol lehet bajnokságot játszani a játékban? van vmi mini camp ott elsõ fokozatba megcsináltam mindent még játék szituációban is de így sem tudok bajnokságot indítani sehol!
Shortstop
jaja. preseasonban van. igazad van. akkor müxik az option, csak itt bírálja felül.
köszke

Köszi a segítséget,már megvan.
szerintem amirõl te beszélsz az a pre-seasonban van csak
ami megintcsak reális, sõt még 2 negyeded se szoktak játszani a kezdõk ott, de ha mindenképpen a kezdõkkel akarod végigjátszani az egész meccset az elõszezonba, akkor a 2. félidõ kezdésekor a depth-be nyomd be a reordert, és akkor megint a posztjukon papíron a legjobbak fognak játszani

Shortstop
én úgy tudom hogy aki kicsit kezd sárgulni arra figyel jobban oda a DEFENSE.
de aztán lehet hogy neked van igazad 😊

Elvileg amikor playt választasu, akkor a zöld ábrák besárgulnak annál aki fáradt. Nem látványosan, de sárgább lesz a kis ikonja a játékosnak. Leginkább running backnél láthatod, ha az automata cserét kikapcslod (mer különben magától cserél, és a friss embert zöld ikonnal fogod látni).

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Shortstop
ez így rendben van de csak a 2nd half elején van csere de akkor mindenkit és jönnek a depth chart-os második ill. haramdik emberek.

azért nem értem mert eddig e nélkül is ment, de ez így most nem frankó

Üdv!

Ez a fáradtság dolog nekem új.Meg tudná mondani valaki,hogy hol lehet ezt bekapcsolni,és jelzi-e valahol,hogy fáradt a játékos?Elõre is köszi
mivel az nfl-ben is folyamatosak a cserék a playek között ezért reális a dolog,
meg mondjuk ha a RB fut vagy 50 yardot akkor a következõ playbe lehet hogy egy picit el lesz fáradva, szóval nem valószínû hogy sokat fog futni, szóval jobb ha lejön
ez így reális
de ha nem tetszik, akkor kapcsold ki a fáradást, bár nem tudom pontosan mi lesz akkor, mert én úgy még nem játszottam - ez csak tipp volt

Shortstop
nemtudjátok hogy miért van az hogy kikapcsolom az automatikus cseret, de ez a rohadt f*s, g*ci sz*r akkor is csinálja?
szétvet az ideg<#violent><#circling>

😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mabbak
majd ha nekem is bántani fogja, szidni fogom én is ne félj 😊
akkor max mákod van 😊 keress rá forumokban, ahol gamek nem szerették codec-eket ott ált ace kavart be 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mabbak
nekem nem volt vele még sose bajom, pedig elég sokat gémelek 😊
pedig pont azt kell kerülni mint a tüzet mert gamek jó 80%-nál az csinálja a galibát... 😊

mabbak
ace-el is müxik rendesen
Spy Hun
Le kell törölni az összes codecet. Valószínû vmilyen codec pack van fent nekik. K-lite codec-el mûködik. És a videók is mûködni fognak😉

Vanek
aki onlineozni akar,keressen meg! [email protected] -msn

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Shortstop
CODEC!!!!

szedj le fölös hülyeségeket

examinee
Havernak nem indul el a game! Vagyis õ már a 3. haver aknek nem megy😄 Bejön a betöltés és tölt ... tölt és megáll! És annyi nem megy tovább! Van valakinek ötlete mni a gond? Jah és music könyvtár ki van törölve üresre!

Shortstop
az vicces mivel én örülök ha 20pontot kapok.
bár nem játszok egy playt meg 40.000szer 😊

Császtok! Azt szeretném megkérdezni honnan lehetne ingyen vagy torrent letölteni? qrva fontos lene! Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és a megértéseteket a kéréssel kapcsolatba!

amugy nem kell félreérteni, ha rajtam mulna csak multis gamekal játszanék, énis sokkal jobban szeretem az ember ember elleni doglokat de ettõl még nem véletlen maradnak fent a single gamek is 😊

elég ha kellõen begyorsitasz 😊 vagy csak otthagyod a gépet amig visszanem érsz 😛
pl nekem néha van oylan hogy itthon vagyok emg van idõm csak éppen 5-10 eprcenként mindig bejön valami amimiatt le kell lépnem 5-10 percekre , nah msot ez gép ellen simán belefér de emberi játékos asszem eléggé szidná az összes felmenõmet 😄

nem bizony..nekem legalább 40-50 perc, még akkor is ha csak 5 perces negyedeket játszok

robotnyk
bõ 15 perc gép ellen sem elég 😊
jah csak tedd hozzá hogy kinek van arra ideje állandóan egyeztetni meg szarakodni emg etc..., ha az embernek van bõ 15 perce mongyuk akkor nemhiszem hogy online gamet állna neki hajkurászni 😊

ezért kell online játszani ember ellen...

Úgy is, meg úgy is, hogy nem reális. Brady úgy paszol a játékban, mint egy óvodás, de lényegében mindegyik Qb. A passzjáték nagyon el van szúrva. De pl. a CPU van, hogy ellenem 10 yardot fut egy meccsen, mongyuk Holmesszal. Szóval pocsék az AI beállítása.
A 2005-höz voltak a neten jó AI beállítások, de most ehhez nem találok, márpedig ez a játék egy kicsit másképp mûkszik, mint a tavalyi.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Úgy érted nem elég nehéz?
Én 1000, 1200 körüli pontszámokat szoktam játszani. Kiválasztasz vmi hosszú passzos játékot, és abból gyorsan megvan (persze csak ha QB-t játszol).
Nem tud valaki egy jó AI beállítást all-pro, all-madden szintekre, mert szvsz a CPU nagyon gyökéren játszik, kéne egy kis tuning, hogy valósághûebb szimuláció legyen a meccseken.

asfa
szvsz nincs

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

tobias88
Van magyarosítás???
Shortstop
Srácok nemtudja nekem megmondani valaki hogy a superstar módban, az edzéseken mi az az szám amit el kell érnem ahhoz hogy a játékosom az AWR és a STM -nál plussz pontot kapjon?

sabodave
milyen progival konvertáltad át a visszajátszásokat?

jaja, szupi 😊

Nagyon szuper lett!
sabodave
jó lett nagyon!!!

asfa
joak lett

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Shortstop
szedd le az ACEMegaCodecsPack-et meg minden ilyen felesleges dolgot (esetleg helyette K-Lite) és úgy próbáld!

Spy Hun
Elkészült a videóm 😉
Innen tölthetitek le: http://www.megaupload.com/?d=15UGTKLD

😉

robotnyk
#571est nézd meg