Madden NFL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tört verzióm van. DaemenT-al feltelepítem és elindul a bevezetõ, de a játék a betöltésnél lefagyasztja a gépem.
Ha valaki tud kérem segítsen.
Van egy problémám,amilyet még soha nem tapaszaltam.Szal van egy Genius Maxfire G-08 gamepadem és amikor játszani akarok vele a játék közben a két oldalírányú mozgás helyett teljesen mást csinál.Ergo így játszhatatlan. Ballra meg jobbra is ha mennék, akko a sérült játékos animját csinálja a gamma.Segítsetek!!!!!!<#help>#help>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
@
Neten szeretnék jáccani tört verzioval: hogyan tehetem ezt meg? installnál kérdezte hogy feltegyek-e valamit ami az online gémhez kell de akkor nem-et nyomtam. fellehet ezt utolad tenni mellé?
@
Lenne egy offtopic kérdésem, hátha tudna nekem valaki segíteni...nincs ötletetek, hogy hol lehet venni, esetleg onlinre rendelni NFL sapkát? Konkrétán Eagles sapira gondoltam, de ami helyeket én találtam, hát ott nemigen volt.
ui.: elõre is köszönöm a segítséget!
@
Nekem van 17 Mb-nyi videóm,ha még aktuális add meg a címed és átküldöm.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Bocs de én is megkérdezem, hogy van hozzá magyarosítás?
Vagy úgy van mint a Fifa-ba hogy csak át kell nevezni a fájlt?
Elõre is köszönöm! és mégegyszer bocs!
!!!HALA MADRID!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kb. mikor lesz a Superstar módban olyan hogy a karakterem fizikáját fejleszteni tudom. Szóval mikor tudok olyan ügynököt szerzõdtetni aki tud ilyenhez jogosultságot adni???
elõre is köszi
OFF:
Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni a közismert Emmitt Smith.A rapidshar-es linkek nem élnek már.
Nekem meg egy új élet, egy új kocsi és egy új ház kéne..ha vki tudja honnan tölthetném le<#vigyor3>#vigyor3>....a madden-t és a barátnömet megtartanám<#nyes>#nyes>
Nekem a Madden 2004 kellene!Nem tudja esetleg vlki hogy honnan szerezhetném meg,eredetiben v crackkalve nem számit!Elõre is thx!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nagyon fontos lenne,hogy valaki nem tudna egy weboldalt vagy valamit ahonnan lelehet szedni a Madden 06 soundtrackjét?????!!!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
elvileg ugyanaz a play mint az elõzõ, de lehet csinálni motiont, teljes shift-et, hot routot változtatni, vagy 5 különbözõ audible-t hívni
amúgy meg az "ask maddent" meg csak a ....... használják
de ezt csak a 2 minute warningban ajánlott használni, mert különben false startot csinál az off. line egyik tagja...
Viszont (csak elmélkedés): az ASK MADDEN bármilyen formációt hívhat, ergo a csapatnak cserélni kell receivereket, tight endeket, running backet, bármit. Ez az, amire (no huddle) nincs a valóságban idõ. Ha megnézed, akkor a játékban is ugyanazok a játékosok maradnak fenn, akik az elõzõ akciót befejezték.
Szerintem ha maddent hívs, lehet tõbb idõ múva kezdõdhet a snap, mintha no huddle-t.
De ez csak magánvélemény, nincs rá bizkóm!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A kérdésem az lenne hogy én tudok valahogy "hurry up playt" csinálni.MErt ugy a gép sokszor alkalmazza de én nem tudom hogy lehetne nekem is.Tudjátok arról beszélek amikor nem lehet választanom új playt mert siettet a gép.
Remélem érthetõ voltam... 😊
Köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
itt sokmindent lehet találni a játékhoz, a rosterek közül mindig az aktuális legfrissebb Struttdaddy által készítettet érdemes leszedni
ja, regisztrálni kell a letöltéshez, de megéri