916
Madden NFL 2006
-
#716 Kössz szépen, már be is jött!
Amúgy lentebb néztem, de csak codec-ekről beszéltek!
Kössz! -
endiboy #715 töröld le a music könyvtár tartalmát...és ajánlanám a keresöt legalul -
#714 Hello!
Feltettem a játékot, és a betöltésnél elakad és megjelenik az (asztali) egér, és ha mozgatom, akkor olyan, mintha a játék "alatt" ablakok lennének!
Segítsetek!!!!!!!!!
Előre is köszi! -
#713 Kösz szépen! Naon jó ez a videó! Közben a nemzetisport honlapján is megtaláltam a szabályokat! :)
Mostmár csak a játékban kell majd rájönnöm, hogy ezeket hogy kell ott kivitelezni! :) Majd csak meglesz!
Kösz még1szer! 1ébként olvastam vissza jópár hsz-t hátha kérdezett vki hasonlót, de nem találtam, azért kérdeztem.
Na jó gémelést mindenkinek! -
#712 hát, ha magának az nflnek a szabályai kellenek, akkor már linkeltem párszor a wolves.hu honlapon a videot, azt érdemes megnézni -
#711 Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség! Honnan lehet beszerezni a játékhoz egy leírást, hogy hogy kell vele jáccani? Mert az a bajom, hogy nem igazán vágom a szabályokat, meg aztán így a gombokat se tom, h mivel mit kellene csinálni.
Valaki lécci mondjon már vmit h honnan lehet megtudni a lényeget hozzá, mert kipróbáltam a játékot és naon jó, csak hát tudni kéne nyerni is vhogy. Még pontot se tuttam eddig szerezni. :(
A válaszokért előre is köszi mindenkinek! -
#710 franchise -
raymond01 #709 lehet nagyon erős a kérdés, de megtudná mondani nekem valaki hogy hol lehet bajnokságot játszani a játékban? van vmi mini camp ott első fokozatba megcsináltam mindent még játék szituációban is de így sem tudok bajnokságot indítani sehol! -
#708 jaja. preseasonban van. igazad van. akkor müxik az option, csak itt bírálja felül.
köszke -
V Carter #707 Köszi a segítséget,már megvan. -
Dougie #706 szerintem amiről te beszélsz az a pre-seasonban van csak
ami megintcsak reális, sőt még 2 negyeded se szoktak játszani a kezdők ott, de ha mindenképpen a kezdőkkel akarod végigjátszani az egész meccset az előszezonba, akkor a 2. félidő kezdésekor a depth-be nyomd be a reordert, és akkor megint a posztjukon papíron a legjobbak fognak játszani -
#705 én úgy tudom hogy aki kicsit kezd sárgulni arra figyel jobban oda a DEFENSE.
de aztán lehet hogy neked van igazad :) -
Etelkozi Vata #704 Elvileg amikor playt választasu, akkor a zöld ábrák besárgulnak annál aki fáradt. Nem látványosan, de sárgább lesz a kis ikonja a játékosnak. Leginkább running backnél láthatod, ha az automata cserét kikapcslod (mer különben magától cserél, és a friss embert zöld ikonnal fogod látni). -
#703 ez így rendben van de csak a 2nd half elején van csere de akkor mindenkit és jönnek a depth chart-os második ill. haramdik emberek.
azért nem értem mert eddig e nélkül is ment, de ez így most nem frankó -
V Carter #702 Üdv!
Ez a fáradtság dolog nekem új.Meg tudná mondani valaki,hogy hol lehet ezt bekapcsolni,és jelzi-e valahol,hogy fáradt a játékos?Előre is köszi -
Dougie #701 mivel az nfl-ben is folyamatosak a cserék a playek között ezért reális a dolog,
meg mondjuk ha a RB fut vagy 50 yardot akkor a következő playbe lehet hogy egy picit el lesz fáradva, szóval nem valószínű hogy sokat fog futni, szóval jobb ha lejön
ez így reális
de ha nem tetszik, akkor kapcsold ki a fáradást, bár nem tudom pontosan mi lesz akkor, mert én úgy még nem játszottam - ez csak tipp volt -
#700 nemtudjátok hogy miért van az hogy kikapcsolom az automatikus cseret, de ez a rohadt f*s, g*ci sz*r akkor is csinálja?
szétvet az ideg -
Thanatos #699 :DDDD -
#698 majd ha nekem is bántani fogja, szidni fogom én is ne félj :) -
Thanatos #697 akkor max mákod van :) keress rá forumokban, ahol gamek nem szerették codec-eket ott ált ace kavart be :) -
#696 nekem nem volt vele még sose bajom, pedig elég sokat gémelek :) -
Thanatos #695 pedig pont azt kell kerülni mint a tüzet mert gamek jó 80%-nál az csinálja a galibát... :) -
#694 ace-el is müxik rendesen -
#693 Le kell törölni az összes codecet. Valószínű vmilyen codec pack van fent nekik. K-lite codec-el működik. És a videók is működni fognak;) -
#692 aki onlineozni akar,keressen meg! [email protected] -msn -
#691 CODEC!!!!
szedj le fölös hülyeségeket -
#690 Havernak nem indul el a game! Vagyis ő már a 3. haver aknek nem megy:D Bejön a betöltés és tölt ... tölt és megáll! És annyi nem megy tovább! Van valakinek ötlete mni a gond? Jah és music könyvtár ki van törölve üresre! -
#689 az vicces mivel én örülök ha 20pontot kapok.
bár nem játszok egy playt meg 40.000szer :) -
puma1 #688 Császtok! Azt szeretném megkérdezni honnan lehetne ingyen vagy torrent letölteni? qrva fontos lene! Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és a megértéseteket a kéréssel kapcsolatba! -
Thanatos #687 amugy nem kell félreérteni, ha rajtam mulna csak multis gamekal játszanék, énis sokkal jobban szeretem az ember ember elleni doglokat de ettől még nem véletlen maradnak fent a single gamek is :) -
Thanatos #686 elég ha kellően begyorsitasz :) vagy csak otthagyod a gépet amig visszanem érsz :P
pl nekem néha van oylan hogy itthon vagyok emg van időm csak éppen 5-10 eprcenként mindig bejön valami amimiatt le kell lépnem 5-10 percekre , nah msot ez gép ellen simán belefér de emberi játékos asszem eléggé szidná az összes felmenőmet :D -
endiboy #685 nem bizony..nekem legalább 40-50 perc, még akkor is ha csak 5 perces negyedeket játszok -
#684 bő 15 perc gép ellen sem elég :) -
Thanatos #683 jah csak tedd hozzá hogy kinek van arra ideje állandóan egyeztetni meg szarakodni emg etc..., ha az embernek van bő 15 perce mongyuk akkor nemhiszem hogy online gamet állna neki hajkurászni :) -
Dougie #682 ezért kell online játszani ember ellen... -
Etelkozi Vata #681 Úgy is, meg úgy is, hogy nem reális. Brady úgy paszol a játékban, mint egy óvodás, de lényegében mindegyik Qb. A passzjáték nagyon el van szúrva. De pl. a CPU van, hogy ellenem 10 yardot fut egy meccsen, mongyuk Holmesszal. Szóval pocsék az AI beállítása.
A 2005-höz voltak a neten jó AI beállítások, de most ehhez nem találok, márpedig ez a játék egy kicsit másképp műkszik, mint a tavalyi. -
Razgon #680 Úgy érted nem elég nehéz? -
Razgon #679 Én 1000, 1200 körüli pontszámokat szoktam játszani. Kiválasztasz vmi hosszú passzos játékot, és abból gyorsan megvan (persze csak ha QB-t játszol). -
Etelkozi Vata #678 Nem tud valaki egy jó AI beállítást all-pro, all-madden szintekre, mert szvsz a CPU nagyon gyökéren játszik, kéne egy kis tuning, hogy valósághűebb szimuláció legyen a meccseken. -
#677 szvsz nincs