Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
melyik gombbal tudom azt megcsinálni hogy mikor néz QB akkor gyorsan a másik irányba nézzen?értitek amit kérdezek?

msn:[email protected] bárki felvehet

Shortstop
rajta!

miért? ezt krédezted nem? és ráaádsul mgé hivalatosan is küldik el nem csak kéz alatt, igy tuti megkapod a énzedért ami kell 😊
igaz én coltsnak drukkoltam ,de a steelers szvsz megérdemelte 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát a segítõkészségrõl, bár 2ségtelen, egyfajta formában megkaptam, amit kértem :-)))
Mit szóltok amúgy a "pittszbörg" gyõzelméhez?
?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ennyit rólunk...
nah akkor akár meg is rendeleheted...,e nnyi... 😊

11.510 HUF a cdgalaxison
:-)))
Nem mellõztem, mellékeltem a kérdést :-)))
Shortstop
én elküldöm neked.
15 000 HUF lesz....

sabodave
ilyen kérdéssel mellõzetek már minket<#banplz><#falbav><#levele>

dehogynem....
cdgalaxis.hu

Topic-kérdés:
Valaki nem küldené el postai úton e játékot? Ha igen, mennyibe kerülne? :-)
jah de igy mö köze nfl-hez? semmi..., de mind1, én nem fikázni akartam csak ez kcisit több mint röhelyes..., eddigi szabályzatokat amiket láttam azokban ekkora hülyeségek azért nemvoltak...
ez kb olyan mintha egy fps-ben azt mondod hogy nem lõhet 10méternél messzebbrõl...

Vanek
Thanatos,nemtom hogy játszottál már bajnokságban,kívûlálloként nem kéne fikázni,vagy jelentkezz,és megmutathatod mit tudsz,v maradj meg magadnak....

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Shortstop
a nevemet sem bírod leírni te kis pöcs!
<#banplz><#lama><#taps>

mrbaba
mond má el légycives shortshop!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

1. A playbook azért van, hogy ki tudd választani a megfelelõ play-t! Légyetek szívesek nem az "ask maddent" használni! 2. Probáld az ellenfél felállását leolvasni és a megfelelõ play-t probáld válsztani!

ez teccet 😄DD bár akkor msot nemtom mi a gond a lámákkal ha a szabályzat ilyen, elég lámabiztosan tünik nekem 😊

ráaádsul a szabályzat szineit is tuti vagy szinvak vagy mozista állitotta be, még mák hogy operában van user mode 😄

uhhh, beleolvastam a szabályokba nemtom ki szervezi ezt de remélem nem gondolja komolyan...
pl:
-Hosszú passz választása Folyamatos hosszú passzokat végrehajtása csak nagy hátránynál megengedett az utolsó negyedben

izé, mióta van a passzok hosszusága korlátozva? talán ki kéne védekezni nem? 😄

-Sokaknál tapasztalom hogy amikor passzjáték van akkor megfogja az illetõ és a qb-val elkezd hátrafele menni folyamatosan. Hát nem tudom de szerintem ez kicsit no fair. Hát azt még megértem hogy megáll és látja hogy jön egy védõ ugy hogy nincs blokk rajta és hátrafele kezd menni de ez azért már sok hogy rögtön elfut vagy 20yardot hátra. Akinél ilyet tapasztalok az büntetést kap. Vagy ha valki más tapasztalja ezt jelezze!

izé, odaszögezni nem kéen a qb lábát?

eddig volt idegem ovlasni..., igy elsõ ránázésre aki kitalálta a szabályokat az is jtászik..., nem lett volna egyszerübb egybõl oylan szabály hogy csak õ ynerhet? 😄DD

Vanek
akit érdekelne egy bajnokság,az jöjjön a maddenonline.tvn.hu -ra. Lámák kiméljenek!!!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Shortstop
<#falbav><#banplz>

mrbaba
Milyen codekeket, meg milyen felesleges dolgot, meg honnan??

küldenmé=küldené
Valaki nem küldenmé el postai úton e játékot? Ha igen, mennyibe kerülne? :-)
Ya, ha most elindulok, épp odaérek :-)))
Sulthal
Érdekel valakit két jegya Super Bowlra nagyon kedvezõ áron? 😄

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Shortstop
kodekeket szedd le, meg a többi felesleges dolgot

segítek..olvass vissza

mrbaba
sziasztok!Elinditom a gamet és a betöltésnél megakad és az egeret látom és tudom mozgatni.Nem tudom h mt csináljak.Segitsetek!!Elöre is kösz.

mindenki figyelmébe ajánlom a köv. linkeket, akik nem tudják a játékot irányítani.

letölthetõ angol nyelvû pdf manual:
http://www.replacementdocs.com/download.php?view.3768

milenne ha elöbb körbe néznél a játék menüjébe, mielött ilyeneket kérdeznél

Shortstop
ezt csak én nem értem?<#wow1>

Sziasztok!
Nincsn vkinek olyan progija amivel a billentyûkiosztást át tudom variálni?
Mert uncsi mindig a meccs elött. Elõre is köszi!

sabodave
mi van meg????

nincs, senkinek

meg van valakinek?????????????
ehh..ilyet

VBT3-BYQM-YB2W-NX78-MRLD
HEllo!A kérdésem,kérésem a 2005-ös játékhoz kapcsolódik,bocs, az offért.
De kellene egy serial szám hozzá.Rokonomnak kell,aki elég pancser szg. ügyben.Ha rajta van a cd-n a serial se találja meg.Köszi a segítséget
ez engem is rédekelne 😊

ja mrbaba!!!a dox.uw.hu ról le lehet tölteni ez egy warez oldal. fizetõs flashgettel le tudod szedni kb 1 óra alatt!!!
sziasztok!
nem tudjátok hogy mivel kell átkonvertálni a madden zenéit mp 3 ba? vagy le lehet tölteni vhonnan? amugy nagyon zsír a játék!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
http://www.galaxisnet.hu/

mrbaba
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne h a madden 06ot honnan lehet letölteni. Már 1 csomó helyen kerestem de nem találtam meg csak torrenten. Ha valaki tud vmi mást akkor azt nagyon megköszönném.

bazzeg te msot nem tudsz olvasni???? az elöbb irta...

csak eredetivel lehet vagy mountossal is?
online-t akarsz, akkor az eredetivel...ha nem tévedek
amugymeg ip alapján

hogy lehet online játszani?
de csak az aláírás miatt 😄DD