916
Madden NFL 2006
  • V Carter
    Biztos meg lehet,csak minden szabályzatban amit edig olvatam benne van,hogy csak olyanok játszanak akik tudnak hostolni.Csak sajnos én a netemből kifolyólag nem tudok.
  • Shortstop
    miért nem lehet megbeszélni az illetővel hogy Ő hostoljon??? Ha nem akkor menjen mindegyik a picsába... :))))))
  • V Carter
    Üdv!

Nem tudnátok mondani egy olyan online ligát ahol nem feltétel az,hogy tudjon az ember hostolni.Van ilyen egyáltalán?
  • Shortstop
  • endiboy
    elarulom a titkot, mar nem eloszor..olvass vissza, vagy hasznald lap aljan a keresot
  • mrbaba
    Nem ugy értettem!:) Be akar tölteni a játék és az egeret látom és nem tok semmit csinálni! (csak kilépni)
  • endiboy
    Emlékezz Neo mit tanultál..."Nincs egéééééér"
  • Thanatos
    miért el akarod tüntetni aze geret?, szerintem huzd ki a gépből, win asszem tud egér nélkül is bootolni csak bill nélkül nem ha jól rémlik
  • Etelkozi Vata
    Nézd a monitort! :) P
  • mrbaba
    Sziasztok!!Olyan problémám lenne h elinditom a gamet és az egeret látom!
    SEGITSETEK!!!Elöre is thx!!
  • rgaby
    valaki nem tud egy olyan ligát ahol van hely?
  • Hay #785
    Én még mindíg nem tudtam megszerezni a játékot, csak a 2005-ös van meg... A környékemen nincs meg senkinek, és egyelőre letölteni sem tudom ADSl-el az elveszett eredetim helyett... (nyáron tudok váltani tv-kábelre, de addig csak megesik vkinek a szíve rajtam, s elküldi nekem mondjuk dvd-n - részletek üziben akár a fizetés módjáról...)
    A 2005-öt nagyon szeretem, kipróbálnám már a 2006-ot is :-)))
  • endiboy
    'Rookie fokozatban a nagymamám pitesütés közben 100 pontal veri a gépet'
  • Etelkozi Vata
    Szerintem az on-line gondolatával (ha csak nem akarod magad állandóan tönkre veretni) még ne nagyon foglalkozz. Amíg fogalmad sincs, hogy lehet fair catchet hívni, vagy hogyan kell alkalmazni a különböző védekező formációkat, nem lesz sikerélményed és már nem fogod olyan jónak találni a játékot.
    Rookie fokozatban a nagymamám pitesütés közben 100 pontal veri a gépet, sajnos ott a gép nem tud futni, passzolni, elkapni, blokkolni, zónázni és embert fogni. Lényegében agyaggalmb lövészet.

Inkább tedd fel all-pro-ra és gyakorolj, gyakorolj.
    Egy hónap múlva gyere vissza és akkor kérdezd meg, nincs-e kedve on-line-olni valakinek.

Tudom, hogy ez nagyképűen hangzott, de inkább jótanács akart lenni, mert tényleg nagyon jó a játék, és örülnék, ha nem menne el tőle a kedved.
  • csiak
    Persze mindenképpen nehezebb fokozaton lesz a következő meccs! Talán ALL MADDEN! :-)
  • endiboy
    jaa..es jatsz nehezebb fokozaton, elvezetesebb:)
  • endiboy
    védekezés..nekem f, vagy d, bill konfigtol függ
    'ferkeccs' :)...ha alap konfig akkor e betu mielott elkapnad a bogyot
    defend formacio..probalom megfigyelni, hogy miket jatszik az ellenfel, de ez se mindig jon be, van hogy veletlenszeruen nyomok vmire, es avval meg tudom fogni
  • csiak
    Viláxtár ez a játék...
    51-0 ra nyertem az első meccsemet rookie fokozaton :-)))

Olyan formációkat próbáltam csinálni, amit élőben évente egyszer, vagy annyiszor sem használnak a csapatok. De nagyon élvezetes volt, főleg azok a másodpercek, mikor egyedül gyaktam a földbe az ellenfél QBjét, vagy amikor elrontott formáció miatt az elkapó játékosra 2 védő maradt, de mégis én kaptam el a tojást. De nem mesélni akarok, gondolom ez a kutyát sem érdekli...

pár kérdésem viszont még van, és asszem lesz is:

Védekezésnél hogyan tudok embert váltani? Vagy az a védekező taktika változtatásával ugrik másik emberre?

Nem találtam a Ferkeccs gombot, így mindíg bezúzták az arcom ahol elkaptam a labdát.

Milyen szempont szerint váltjátok a védekező formációt? Mert eddig én csak úgy találomra próbálgattam a különböző variációkat.

Ki kéne próbálni online is a gammát, de sajna nekem nem menne a szokásos okok miatt ;) De esetleg Hamachi-val meg kéne próbálni, mintha LAN-oznánk. Hajlandó lenne valaki kipróbálni velem?
  • endiboy
    ha tudunk igen
  • csiak
    De azért ha lesz kérdésem a gammával kapcsolatban, ugye segítetek majd?

Amúgy is... kezdőknek szóló indulási segítséget simán kérhet láma maddenes is Tőletek nem????
  • endiboy
  • csiak
    Ezt tudom, és nem is lesz ezzel gond... alíg várom már hogy végezzek a melóval, aztán ütöm is a gamepadot pirkadatig :-)
  • Shortstop
    HELP: játszani, játszani, játszani
  • csiak
    Na Üdv! Végre sikerült feltelepítenem a játékot nagy nehézségek árán. Végülis a legújabb DaemonTools vitte fel úgy, hogy uninstalltam mindenféle Alcohol120%, és egyéb virtual drive-ot.
    Sajnos EA gamma lévén a bevezető EA-logó-anim az 15perc alatt fut le a 10másodperc helyett... de ez a gépemen mindíg is így volt az EA-s játékok elején.

A játék nagyon tetszik, de hihetetlenül átláthatatlan a számomra még. Ha esetleg valami magyar nyelvű helpet, vagy leírást szívesen fogadnék ha van valakinek!
  • Shortstop
    nekem régebben az NHL2004-nél volt et.
    A format c: után gyönyörűen hasított :)
  • Vazo
    Üdv. Tudna nekem vki abban segíteni h miért nem megy nekem az nfl 06
    autorun-nál install-ig bejön rákattintok és semmi. biztos jónak kell lennie mert haveromnak jó.
  • webibebi
    köszi
  • Thanatos
    az egyikkel akettő közül...
  • webibebi
    melyik analog karral?
  • Thanatos
    hát analogkarral de az olyan gyors nem lessz, hirtelen full más irányba nem lehet nézni tudtommal
  • webibebi
    melyik gombbal tudom azt megcsinálni hogy mikor néz QB akkor gyorsan a másik irányba nézzen?értitek amit kérdezek?
  • Shortstop
    rajta!
  • Thanatos
    miért? ezt krédezted nem? és ráaádsul mgé hivalatosan is küldik el nem csak kéz alatt, igy tuti megkapod a énzedért ami kell :)
    igaz én coltsnak drukkoltam ,de a steelers szvsz megérdemelte :)
  • Hay #763
    Hát a segítőkészségről, bár 2ségtelen, egyfajta formában megkaptam, amit kértem :-)))
    Mit szóltok amúgy a "pittszbörg" győzelméhez?
  • Thanatos
    ?
  • Hay #761
    Ennyit rólunk...
  • Thanatos
    nah akkor akár meg is rendeleheted...,e nnyi... :)
  • Hay #759
    11.510 HUF a cdgalaxison
  • Hay #758
    :-)))
    Nem mellőztem, mellékeltem a kérdést :-)))
  • Shortstop
    én elküldöm neked.
    15 000 HUF lesz....

[mármegisvanazeredetiségvizsgasmiley]