916
Madden NFL 2006
-
V Carter #796 Biztos meg lehet,csak minden szabályzatban amit edig olvatam benne van,hogy csak olyanok játszanak akik tudnak hostolni.Csak sajnos én a netemből kifolyólag nem tudok. -
miért nem lehet megbeszélni az illetővel hogy Ő hostoljon??? Ha nem akkor menjen mindegyik a picsába... :)))))) -
V Carter #794 Üdv!
Nem tudnátok mondani egy olyan online ligát ahol nem feltétel az,hogy tudjon az ember hostolni.Van ilyen egyáltalán? -

-
endiboy #792 elarulom a titkot, mar nem eloszor..olvass vissza, vagy hasznald lap aljan a keresot -
Nem ugy értettem!:) Be akar tölteni a játék és az egeret látom és nem tok semmit csinálni! (csak kilépni)
-
endiboy #790 Emlékezz Neo mit tanultál..."Nincs egéééééér"
-
Thanatos #789 miért el akarod tüntetni aze geret?, szerintem huzd ki a gépből, win asszem tud egér nélkül is bootolni csak bill nélkül nem ha jól rémlik -
Etelkozi Vata #788 Nézd a monitort! :) P -
Sziasztok!!Olyan problémám lenne h elinditom a gamet és az egeret látom!
SEGITSETEK!!!Elöre is thx!!
-
rgaby #786 valaki nem tud egy olyan ligát ahol van hely?
-
Hay #785 Én még mindíg nem tudtam megszerezni a játékot, csak a 2005-ös van meg... A környékemen nincs meg senkinek, és egyelőre letölteni sem tudom ADSl-el az elveszett eredetim helyett... (nyáron tudok váltani tv-kábelre, de addig csak megesik vkinek a szíve rajtam, s elküldi nekem mondjuk dvd-n - részletek üziben akár a fizetés módjáról...)
A 2005-öt nagyon szeretem, kipróbálnám már a 2006-ot is :-))) -
endiboy #784 'Rookie fokozatban a nagymamám pitesütés közben 100 pontal veri a gépet'

-
Etelkozi Vata #783 Szerintem az on-line gondolatával (ha csak nem akarod magad állandóan tönkre veretni) még ne nagyon foglalkozz. Amíg fogalmad sincs, hogy lehet fair catchet hívni, vagy hogyan kell alkalmazni a különböző védekező formációkat, nem lesz sikerélményed és már nem fogod olyan jónak találni a játékot.
Rookie fokozatban a nagymamám pitesütés közben 100 pontal veri a gépet, sajnos ott a gép nem tud futni, passzolni, elkapni, blokkolni, zónázni és embert fogni. Lényegében agyaggalmb lövészet.
Inkább tedd fel all-pro-ra és gyakorolj, gyakorolj.
Egy hónap múlva gyere vissza és akkor kérdezd meg, nincs-e kedve on-line-olni valakinek.
Tudom, hogy ez nagyképűen hangzott, de inkább jótanács akart lenni, mert tényleg nagyon jó a játék, és örülnék, ha nem menne el tőle a kedved. -
csiak #782 Persze mindenképpen nehezebb fokozaton lesz a következő meccs! Talán ALL MADDEN! :-) -
endiboy #781 jaa..es jatsz nehezebb fokozaton, elvezetesebb:) -
endiboy #780 védekezés..nekem f, vagy d, bill konfigtol függ
'ferkeccs' :)...ha alap konfig akkor e betu mielott elkapnad a bogyot
defend formacio..probalom megfigyelni, hogy miket jatszik az ellenfel, de ez se mindig jon be, van hogy veletlenszeruen nyomok vmire, es avval meg tudom fogni -
csiak #779 Viláxtár ez a játék...
51-0 ra nyertem az első meccsemet rookie fokozaton :-)))
Olyan formációkat próbáltam csinálni, amit élőben évente egyszer, vagy annyiszor sem használnak a csapatok. De nagyon élvezetes volt, főleg azok a másodpercek, mikor egyedül gyaktam a földbe az ellenfél QBjét, vagy amikor elrontott formáció miatt az elkapó játékosra 2 védő maradt, de mégis én kaptam el a tojást. De nem mesélni akarok, gondolom ez a kutyát sem érdekli...
pár kérdésem viszont még van, és asszem lesz is:
Védekezésnél hogyan tudok embert váltani? Vagy az a védekező taktika változtatásával ugrik másik emberre?
Nem találtam a Ferkeccs gombot, így mindíg bezúzták az arcom ahol elkaptam a labdát.
Milyen szempont szerint váltjátok a védekező formációt? Mert eddig én csak úgy találomra próbálgattam a különböző variációkat.
Ki kéne próbálni online is a gammát, de sajna nekem nem menne a szokásos okok miatt ;) De esetleg Hamachi-val meg kéne próbálni, mintha LAN-oznánk. Hajlandó lenne valaki kipróbálni velem? -
endiboy #778 ha tudunk igen
-
csiak #777 De azért ha lesz kérdésem a gammával kapcsolatban, ugye segítetek majd?

Amúgy is... kezdőknek szóló indulási segítséget simán kérhet láma maddenes is Tőletek nem???? -
endiboy #776 

-
csiak #775 Ezt tudom, és nem is lesz ezzel gond... alíg várom már hogy végezzek a melóval, aztán ütöm is a gamepadot pirkadatig :-) -
HELP: játszani, játszani, játszani -
csiak #773 Na Üdv! Végre sikerült feltelepítenem a játékot nagy nehézségek árán. Végülis a legújabb DaemonTools vitte fel úgy, hogy uninstalltam mindenféle Alcohol120%, és egyéb virtual drive-ot.
Sajnos EA gamma lévén a bevezető EA-logó-anim az 15perc alatt fut le a 10másodperc helyett... de ez a gépemen mindíg is így volt az EA-s játékok elején.
A játék nagyon tetszik, de hihetetlenül átláthatatlan a számomra még. Ha esetleg valami magyar nyelvű helpet, vagy leírást szívesen fogadnék ha van valakinek! -
nekem régebben az NHL2004-nél volt et.
A format c: után gyönyörűen hasított :) -
Vazo #771 Üdv. Tudna nekem vki abban segíteni h miért nem megy nekem az nfl 06
autorun-nál install-ig bejön rákattintok és semmi. biztos jónak kell lennie mert haveromnak jó. -
köszi -
Thanatos #769 az egyikkel akettő közül... -
melyik analog karral? -
Thanatos #767 hát analogkarral de az olyan gyors nem lessz, hirtelen full más irányba nem lehet nézni tudtommal -
melyik gombbal tudom azt megcsinálni hogy mikor néz QB akkor gyorsan a másik irányba nézzen?értitek amit kérdezek? -
rajta! -
Thanatos #764 miért? ezt krédezted nem? és ráaádsul mgé hivalatosan is küldik el nem csak kéz alatt, igy tuti megkapod a énzedért ami kell :)
igaz én coltsnak drukkoltam ,de a steelers szvsz megérdemelte :) -
Hay #763 Hát a segítőkészségről, bár 2ségtelen, egyfajta formában megkaptam, amit kértem :-)))
Mit szóltok amúgy a "pittszbörg" győzelméhez? -
Thanatos #762 ? -
Hay #761 Ennyit rólunk... -
Thanatos #760 nah akkor akár meg is rendeleheted...,e nnyi... :) -
Hay #759 11.510 HUF a cdgalaxison -
Hay #758 :-)))
Nem mellőztem, mellékeltem a kérdést :-))) -
én elküldöm neked.
15 000 HUF lesz....
[mármegisvanazeredetiségvizsgasmiley]