98
  • Lenny
    Ezt már hallottuk tőled "párszor"...
    Valami más esetleg? És egyáltalán hogy jön ez most a képbe?
  • Lenny
    Egyébként a box-szal is tudsz netezni...
  • Vers
    nem az x-re irt gamák futnak pc-n hanem az XNA segitségével szinte csak egy kattintás a pc port kreálása
  • dez
    Honnan szedte az ign.com, hogy a Longhornon is futhatnak majd az xbox játékok? Talán már megint csak hozzánemértő módon fantáziálnak? Nem túl jó ötlet úgy írni egy konzolos játékprogramot (aminek minnél HW-optimalizáltabban kell lennie), hogy az singe v. dualmagos x86-on, és teljesen más felépítésű 3-magos PPC-n is jól fusson, plusz a PC szokásos felépítésén, és az új xbox más felépítésén is...
  • Dzson
    A cikkhez: anno a 3DO-t is vagy hárman gyártották, mégis úgy megbukott, mint a sicc - pedig akkoriban az volt a csúcs hardveres multimédia konzol. Nem ettől függ (szerencsére) az eladás.
  • Dzson
    Ai = aki
  • Dzson
    Ai bevette, hogy az igzbogz, az intergált PC alaplapon egy Intel P3 az konzol, csak mert dobozban van... Olyan ez, mintha elhinnéd a villamosról hogy autóbusz, mert a sárga kasztni helyett kék és busz formájú a kinézete, bár ugyanúgy sinen megy és áramszedővel. Ilyen a legtöbb boxos. (Ettől függetlenül persze, hogy vannak rá jó játékok, de ez abszolút nem a mikrofos érdeme).
  • strogg
    hm. Én kíváncsian várom a ps3 megjelenését. elolvasom a teszteket, és kicsit kivárok.
    Ha ugyanis tényleg tudni fogja amit ígérnek, (tehát cell proci, és linux OS) akkor elég gyorsan (fél év talán?) meg is jelenhet az első komoly fullosabb disztro ps3-ra. Ha belegondolok, hogy a ps2 már ma is használható akár netezésre is, akkor egyáltalán nem biztos (legalábbis számomra), hogy a pc-m kéne ferissíteni, és nem inkább helyette egy ps3-ba beruházni.
  • tehen_m
    Én mást mondtam volna...
  • NEXUS6
    "csakhogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, az Xboxot kizárólag a Microsoft gyártja majd."

Höhöhö....
    Nem is tudtam, hogy a M$-nek van hw gyártó részlege, én úgy tudtam az x-et a felxtronics gyártotta, legalább is Mo-n.
    Az más kérdés, hogy a M$ féle x-box specifikációjú hardvert kizárólag M$ fogja forgalmazni.
  • Lenny
    Miért ostoba aki boxot vesz? Nekem van az is meg PS2 is, akkor én most mi vagyok? Szerintem nem ostoba aki azt vesz, hanem aki annyira beszűkült mint te. Miért nem lehet felfogni, hogy azon is vannak jó játékok?
    Amúgy a MS nekem sem a szívem csücske, de ki nem sz@rj@ le? Vannak a gépükre jó játékok, a többi nem érdekel.
  • Vers
    "mármint, hogy a PC is tudjon Xbox progit futtatni) mert ez árulás lenne."

te nagyon elvagy tévedve !! árulás?????
    az xbox létrejöttének egyetlen célja a pc és windows védelme, mit gondolsz az XNA környezet miért született, ami fut boxon fut majd pc-n is, igy nem rohad be a pc-s játékfejlesztés olyan hamar és a windows termeli a sok dellát
    az xbox üzlete veszteséges a m$-nak , de ennyi belefér, bár ha egyre több ostoba ember vesz boxot még nyereséges is lehet, remélem azért nem igy lesz és a sony kikergeti erröl a bizniszröl ezt a nyominger céget...
  • Lenny
    Minél többet? A mostani Xbox veszteséges. Szerintem nem kell haragudni amiatt , hogy el akarják kerülni az újboli veszteséget.
    (különben a többi cég nem a pénzre megy? )
  • ddfg
    Hat, ha megcsinaljak, akkor maguk alatt vagjak a fat. Mert senkinek se lesz kifizetodo, hogy vegyen xboxot is a pc-je melle... Masreszt meg az xbox szinte fixhardveres pc... szoval nem lenne tul nagy mutatvany megcsinalni, es ha nem irnak ok "emulatort" megteszi mas...
  • Hedgehunter #4
    Vagy csak egyszeruen meg tobb penzt akar belole kisajtolni.......
  • Lenny
    Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni akkor fogd be. Nem csalódtunk benned... pffffffffffffffff

Gondolom azért találta ki ezt a MS mert nem akarja egyedül elszenvedni a kezdeti veszteségeket. Végül is nem olyan rossz ötlet. Az viszont remélem , hogy ezt a PC-s dolgot nagyon gyorsan elfelejtik (mármint, hogy a PC is tudjon Xbox progit futtatni) mert ez árulás lenne.
  • asysoft
    Fan:)
  • Vers
    xbox pfffffffffffff