A Microsoft további cégeket vonna be a konzolgyártásba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan már...mindenki emléxik hogy a ps1 nél nagyságrendekkel jobb dreamcast közel azonos árban kevésbé fogyott mint a sony gépe épp a marketing hatására, egyszerüen nálunk sokan csak a ps t ismerik, mert mindenhol azt nyomatják focimeccsektöl kezdve a nyereményjátékokik bezárólag.
Überalles PS! :))))))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Elfogult,gyerekes,trágár -nem értem mi ezzel a célja-
"erõsen sarkított vélemény" Mivel nem csak ps-rõl ír(ms fikázás) így nem hiszem hogy csak erõsen sarkított vélemény.
Nézz meg engem.
Én szeretem a PC-t. Szerintem a konzolok a marhaságok, mindegyik.
Emellett nem szeretem a windowst.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az "ért hozzá" számomra nem annak a szinonímája, hogy "sok adatot tud róla". :) Szal Vers szerintem vagy programozó, vagy korábban foglalkozott ezzel, nem amatõr szinten.
De azzal persze egyetértek, hogy az idiótázás nem szép dolog, és persze erõsen sarkított vélemény. Esetleg lehet itt valamilyen antiszociális "beállítottság". :)
Az "ért hozzá" számomra nem annak a szinonímája, hogy "sok adatot tud róla". :) Szal Vers szerintem vagy programozó, vagy korábban foglalkozott ezzel, nem amatõr szinten.
De azzal persze egyetértek, hogy az idiótázás nem szép dolog, és persze erõsen sarkított vélemény.
Láttad hogy fikázza a ps-t?
Érdekes ahonnan bannolták mégis visszament (egybõl rájöttek ki õ az új névvel és érdekes módon nem bannolták).
A pro-xboxos fórumot meg nem gondoltad komolyan? :D
Ha hiszed ha nem tudok olvasni. Ez alapján amit nem tudok utánna nézek. Egyszerse mondtam hogy amit a ps3-ról ír hülyeség.(Hangsúlyozom egyszerse) Viszont a tényeket többféle képpen lehet beállítani. Õ érdekes módon xboxot fikázza és állítja be "szar"nak és tovább megy. Lefikázza (idiota)aki xboxot részesíti elõnyben.
(Megjegyzem az "eléggé ért hozzá" a rengeteg dokumentációból van ami pár hónap alatt napvilágra jött.)
Azért az érdekes, hogy a bannolások alapján te azt gondolod, hogy bizonyára azért van, mert hülyeségeket ír, de magad nem tudod megítélni, így van-e valójában. Én meg - úgy vélem - látom, hogy épp eléggé ért hozzá, csak nagyon nyers a stílusa.
(Persze tudjuk, hogy ha valami gyorsabb a konkurenciánál akko azonnal nyerõ helyzetbe kerül)
<#shakehead>#shakehead>
Unreg - "betegesen véded" (gyk idézet!)
dez:
"Akkor újra: a hozzáértõbbek nem röhögnek Vers-en, azok elbeszélgetnek vele"
Hozzáértõk el sem olvassák amit ír!
Más fórumokon bannolják itt "elismerik". Persze a híreket 1 moderátor se olvassa.
http://www.sg.hu/cikkek/19152
Aztán, ahogy most a x360 áll, az sem biztos, hogy kijön novemberre, az ATI-nak gyártási problémái vannak, kész CPU-t sem látott még senki, a beta devkiteket csak most kezdték kiszállítani... koránt sem annyira rózsás a helyzet.
"Xre már rengeteg ingame videót bemutattak"
Arra a sok renderelt múvira gondolsz?
inkább a boxos eu launchon aggodj mert az is csak tavasszal lesz a megérzésem szerint :D
Erre a "szegény" M$ meg magyarázkodhat, hogy nem is arról van szó:
"csakhogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, az Xboxot kizárólag a Microsoft gyártja majd. Vannak bizonyos elképzelések arra, hogy a jövõben más hardvergyártó cégeket is bevonjunk majd a sorozatgyártásba, errõl azonban még túl korai volna beszélni"
Gondolom ha véletlenül túl nagy siker lenne az x360, és a jelenlegi szerzõdõ hw gyártó felek nem bírnák kapacitással, akkor keresnének még valakit. Szerintem kb ennyi.
A cikk többi része tiszta spekuláció, a média folyamatos öngerjesztése. Ha nincs hír akkor csinál egyet.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként, persze, buknak is rajta, csak mint a cikkben idézett elemzõ is írta, ez nem az ár pl. fele minusz lesz, csak negyede-ötöde.
Versnek meg csak annyit hogy arra a mosolyra rákészülhetsz mert kb. 1 - másfél évvel lesz kb. ps3 itt mo n mint xbox és a nagy sietség miatt nem hiszem hogy tona számra lesznek a nyitócímek.Nem baj addig majd nézegetheted a celles videókat...
Ebben az a rossz (nekem), hogy visszacsempészik a játékot a PC-kre, pedig már kezdtem örülni, hogy letisztul a terep:
- iszonyat a szenvedés amit elkövetnek egy játékra vásárolt géppel a laikusok
- komoly játékokat kedvelõnek nagy csalódás mikor egy régi nagy pécés név kiadja új játékát, konzolos irányítással/menükkel, akkor inkább maradjon csak a konzol
Egyébként persze van itt fejlesztési költség is, stb., de ilyen darabszámoknál az 1-1 darabra esõ rész már szinte semmi.
Miért az 1G-s RAM elõállítása talán többe kerül, mint a 128M-sé?
De kissé röhejes lenne, ha ugyanannyiért adnák.
Egyébként tényleg ott voltam :)
Már emlékszem.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Akkor én nem is tudom, hogy mit szoktam vele csinálni. :D
Elõször inkább arról kellene elgondolkodni, hogy a csúcskártyák elõállítási költsége 10x annyi, mint a belépõszintûeké...? (Nem.)
Kb. 2010-ben jöhet a köv. xbox, nem? Addig még azért történhetnek dolgok...
csak a cell viszi tovább a ppc magot, most hogy az apple is inteles lett
ezt csak szeretné az MS csak szeretné...
Mindenre jó, és lehet bõvíteni.
Nem úgy mint ezeket a fix architektúrákat.
Igaz, ebbõl sok probléma is ered.
De hogy lehetnek ezek ilyen olcsók?
csakhogy ha az elöbbi videot megnézitek ott érthetöen elmondják hogy a vectoregységeken megoldhato a cachelés szoftveresen és futhat rajtuk general program
egy cache miss sokba kerül ez igaz, de a sok regiszteren megoldhato több thread futtatása kb max 4 , és ha az egyik szál cache miss be fut a másik megy tovább, ugyanugy mint a xenon-on
igy összesen a cellen 34 darab !!! general thread futhat egyszerre mig xenon 6 :LOLLLER
tessék a m$ egyetlen érve a xenon mellett meg lett döntve :LOLLLEER
Ez marhaság! Azért mert valaki utál valamit, az még nem jelenti, hogy nem is ért hozzá, egyszerüen csak más szemmel nézi.