A Microsoft további cégeket vonna be a konzolgyártásba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklõdik az nem jelenti hogy tud.
DE ms-nél hülyék vannak, lassú lesz, stb.
Minden hsz-érõl sugall az xbox gyûklölet. Nekem senki ne mondja hogy az ilyen ember szava egy fikarcnyit is ért.
/*WTF?!*/
%-át nem ez adja, ughogy jelentösége szinte nulla
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Mi van? PPC-n annyi bitkezelõ utasítás van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni, és a Cell fõ magja egy normális PPC CPU. Nem is lehet nélkülözni ezeket az utasításokat...
Egyszerûen senki nem akar ész érveket felhozni. Mert minek?
És a lagnagyobb poén hogy egy év múlva se lehet majd ps3at kapni mo-n ...
de miért is vitatkozok luzerekkel nem is értem , rájössz majd magadtol is az igazságra, xbox vétel után ugyis nagyobbat tudok röhögni rajtad :LOLLER
http://www.pqhp.com/cmp/gdctv/
"röhögni mindenki tud ahhoz nem kell ész" majd gyorsan hozzáteszed "😄DDD"
Kúl ember, jobban nem is tudtál volna magad ellen beszélni 😊
gpu: Ezt is kaptál egyet tesztelésre.
winyo: nem volt hír arrol hogy a ps3ban nem lesz. (csak opcionális)
DVD pláne az lesz az érdekes ha a hddvd fog elterjedni.
Ne égesd le magad itt is úgy mint a hardwireden. Ott is már csak röhögni tudnak rajtad...
egy kis összehasonlitás:
CPU: a cell 5-ször gyorsabb a 3 magos boxos förmedvénynél
GPU: az RSX 2-szer gorsabb shaderteljesitményben
IO port: ps3-on 3 darab gigabit port, boxon 100 Mbit, 30-szor gyorsabb !!
winyo: 20 GB xboxon, 80 GB ps3-on
DVD: blueray 50 GB, boxon sima dvd 9 GB, 5-ször nagyobb !!!
memoria sebesség?? boxon 22 GB/s , ps3-on 47 GB/s , 2-szer gorsabb !!!
felbontás: x-en 1280*720 a max , ps3-on 1920*1080, és PS3-on 2 iképernyöt lehet egyszerre vezérelni, vagy monitort+tv-t !!!
soroljam még ,boxos lamerek ?????
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
"
nemtom hol élsz ember 😄 bitkezelés ??? 20 éve volt ez divat , elárulom a cell nem is tud bitet kezelni 😄DDD
<*>*> ezt persze nyilván használja az alap driver, de biztos lehet(ne) vele ügyeskedni, stb.
Most kézelj el egy cell procis ps3-at, amiben van vinyó, dvd meghajtó, utp port, és még ki tudja mit pakolásznak bele a megjelenésig. Innentõl egy bill. kell, meg egy jó OS ami meghajtja.
Nem lenne piskóta egy cell procis linuxos multimédiás központ a'la mythTV for Xbox módra😊
Eléggé rá kéne dumálnod, hogy ne ps3-at vegyek, hanem az árát öljem bele a legújabb nvidia/ati kártyába. (mellesleg szerintem az elszaladt videokartya árak nagyon jót tesznek a konzol téhódításának.)
Valami más esetleg? És egyáltalán hogy jön ez most a képbe?
R Ö R G E
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ha ugyanis tényleg tudni fogja amit ígérnek, (tehát cell proci, és linux OS) akkor elég gyorsan (fél év talán?) meg is jelenhet az elsõ komoly fullosabb disztro ps3-ra. Ha belegondolok, hogy a ps2 már ma is használható akár netezésre is, akkor egyáltalán nem biztos (legalábbis számomra), hogy a pc-m kéne ferissíteni, és nem inkább helyette egy ps3-ba beruházni.
Höhöhö....
Nem is tudtam, hogy a M$-nek van hw gyártó részlege, én úgy tudtam az x-et a felxtronics gyártotta, legalább is Mo-n.
Az más kérdés, hogy a M$ féle x-box specifikációjú hardvert kizárólag M$ fogja forgalmazni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amúgy a MS nekem sem a szívem csücske, de ki nem sz@rj@ le? Vannak a gépükre jó játékok, a többi nem érdekel.
R Ö R G E
te nagyon elvagy tévedve !! árulás?????
az xbox létrejöttének egyetlen célja a pc és windows védelme, mit gondolsz az XNA környezet miért született, ami fut boxon fut majd pc-n is, igy nem rohad be a pc-s játékfejlesztés olyan hamar és a windows termeli a sok dellát
az xbox üzlete veszteséges a m$-nak , de ennyi belefér, bár ha egyre több ostoba ember vesz boxot még nyereséges is lehet, remélem azért nem igy lesz és a sony kikergeti erröl a bizniszröl ezt a nyominger céget...
(különben a többi cég nem a pénzre megy? <#ejnye1>#ejnye1>)
R Ö R G E
Gondolom azért találta ki ezt a MS mert nem akarja egyedül elszenvedni a kezdeti veszteségeket. Végül is nem olyan rossz ötlet. Az viszont remélem , hogy ezt a PC-s dolgot nagyon gyorsan elfelejtik (mármint, hogy a PC is tudjon Xbox progit futtatni) mert ez árulás lenne.
R Ö R G E