18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a windows?
😄D
Én nem lennék képes arra hogy 100-al mennyek végig...
Városba 50-60-70,országúton 90 körül mennének,pályán is meg 100-al!!
Én meg szépen elmennék mellettük 220-al! 😄
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Király...
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
A konvojban haladásnak van valami értelme?
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Mûködik!
Köszi szépen!
nemtudom, h azzal a kártyával megy-e, de elindulni mindenképp el kéne neki, még ezen a szaros hp laptopon is megy, igaz minden totál 0-ra állítva :-)
Mi az a windows?
Egy geforce2 mx 400asom van.Azzal kellene mennie?
Drivert honnan tudok frissíteni?
A shader qualityt próbáltam...
Mi az a windows?
Több változatban letöltöttem már a convoyt, de egyik se mûködik.
Mindnél behoz egy hibaüzenetet amiben annyi van hogy 18 wheels of steel convoy és ha az oka kattintok akkor behoz egy másikat ami tele van memóriacímekkel vagy mifenékkel.
Esetleg tudja valaki hogy mi lehet vele?
Bocs, ha már volt.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Szerintem a terület nagysága megfelelõ, legalábbis jobb mint az elõzõ 2 részé.
Itt legalább nem 3 perc alatt érek San Fransisco-ból Washington-ba.
Csak kár, hogy nem lehet 2 órás fuvar közbe menteni...
Bár mindenki maradt inkább a PTTM-nél, nekem még az sem jött be szal én Across Americás vok 😄
Elméletileg most a 18 Wos 5. részén dolgoznak. Majd meglátjuk.
Meg 2004-ben jön a Rig 'n' Roll is 😄😄
nekem pl az AA nem megy, olyankor fuvar közben el szokott szállni a játék ... könyörgöm!!!! 2005ben nem lehet antialiansingot használni ??? 😞
Forza.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
fennvan a peccs meg minden, de amikor befejezek egy speckó küldetést és visszakapnám a kamionom, akkor a prism3d szabálytalan mûvelettel elszáll. ez valami programhiba vagy én vagyok béna?
>Irj e-mailt!!!
>[email protected]
gondolkozom a játék megszerzésén, de lenne kérdésem:
mennyire élethû a játék és maga az irányítás?
nagyok a pályák?
köszi a válasz!
magyarországon nem kapható.
.: mobilize.hu :.
Mi az a windows?