4874
  • King of Roads
    leirtam
  • MAN TGA
    halod az 1.02 es pachet honan tom leszedni?
  • King of Roads
    ja és az első a legjobb
  • King of Roads
    megoldás :D
  • King of Roads
    van rá megoldás... töltsd le az 1.02 patchet, majd http://home.deds.nl/~equality/convoy_interior.html :-)
  • King of Roads
    hát ilyen nincs... eddig nem hittem el, hogy a prism3d egy nagy rakás sz*r, de mostmár nekem sincs kétségem effelől...
    letöltöttem egy interior modot meg még kettőt mást ezenkivül. nézegetem a kamionok belsejét, erre "a prism3d hibát észlel"
    csak azért nem vok idegesebb, mert müxik minden mod
  • MAN TGA
    alapbol ojan !szntem nincs rá megoldás!
  • adsa
    vki nem tud segíteni? a kamionoknak a kormánya elvan fordulva.
  • Schwarz
    ehhhh, az tényleg gáz....
  • gumikacsa
    A gond csak az, hogy a billentyűzet belseje 2 gumiszerű műanyaglap, azon fut az áramkör, és fogalmam sincs, ehhez hogy kössek akár mit is.
  • Schwarz
    ez szép elgondolás, kell a kormányra némi áttétel, mert ezek a szarok mind csak 90 fokot fordulnak 1 irányba, brrrrr....
    a bill-re kötés nem okoz gondot, veszel pc bontóban 100 forintért egy keyt, kibelezed, rácsatlakozol a gobok helyére, aztán simán párhuzamosan kötheted a "rendes" billentyűvel, csak akkor lehet ez érdekes, ha mindkettőt nyomogatod :) márpedig játék közben lesz iyen, úgyhogy csak az marad, hogy a meglévő bill hátuljába vágsz egy db25-ös csatlakozót, és így kötöd össze, még fog is valahogy kinézni :)
  • gumikacsa
    Ez nem lenne rossz, ha meg lehetne kapni itthon valahol, megvenném, amennyiben a rignroll támogatja.

#4542: A dolog a következőképpen állna össze: elősször is kellene egy 3 pedálos kormány, amiről a kormány el lenne távolítva, és a helyére kissebb nagyobb módosításokkal jönne az ikarusz kormánykereke (hogy 4X körbeforduljon), illetve az irányjelzőkarok. A sebességváltó saját gyártmány lesz, minden sebesség egy szétszedett billentyűzet megfelelő billentyűjéhez lesz kötve (mivel tudom, hogy a rignroll-ban minden sebesség egy számbillre lesz kiosztva). Magát a váltót nem nagy ördöngősség megcsinálni, a nagyobb feladat a billentyűzetre rákötni lesz.
  • Speedbreaker
    Igen, erről én is annyit gondolkoztam. Ha már élőben nem érhetem el, hogy kamionsöfőr legyek, (még elérhetem, de kitudja mi lesz addig) akkor miértnem lehetne egy játék amiben ezt megvalósíthatnám. Én rnr-től várok multit, remélem lesz, bár nem valószínő

Ezeket a kormány/pedál dolgokat, magadtól összekötözgeted kábellal? Hogy van 8 sebességes váltód?
  • Vlala #4541
    Hallottam egy Logitech G25-ös kormányról, 900 fokos fordulat, 3 pedál, normális 6 sebességes váltó, a gubanc az, hogy 90 ropi és korlátozott darabszámban készül...

Közben megtaláltam róla a cikket is.
  • gumikacsa
    az majd attól a kormánytól függ, amit sikerül megvenni alapnak. Na meg a műszaki részhez én nem értek, erre van egy jó barátom, aki elektroműszerész
  • Schwarz
    műszaki leírásokat, rajzokat várunk! :D forcefeedback lesz? :)
  • gumikacsa
    Aha, készül, mert még nem találtam normális 3 pedálos kormányt, ami jó lenne az átalakításhoz. Az alkatrészek nagy része megvan, meg a terv, van még pár buktató, amit meg kell oldani, azok meg lesznek oldva. A kormány egy ikarus kormánya lesz, alatta irányjelzökar, meg ami kell. a kormányon természetesen kötelező a gomba, és minden funkció úgy lesz megcsinálva, hogy a kormány közelében legyen. Majd dobok fel képet a rignroll topicba, ha készen lesz, sőt, ha megjelenik egy játék, csinálok egy videót, hogy hogy szuperál a cucc.
  • King of Roads
    mármint kormány meg a többi..
  • King of Roads
    "készül"?
  • gumikacsa
    kell az a multi. Én pl haverral csapatnám convoyban, és közben folyamatosan dumálnánk cb-n... A fíling miatt. Na meg csinálnánk pár okosságot amit csak 2 kamionnal lehet (pl. medvecsapda )Versenyezni nem hiszem hogy versenyeznénk, mert tuti alul maradna a haver ... Na, ez kicsit nagyképűen hangzott, de tényleg így van, mert én évek óta kamionos játékokkal játszom, ő nem, csak akkor játszana, ha lehetne multiba. Na meg nekem itt egy direkt kamionos játékhoz való kormányrendszer készül(jobbra-balra kétfordulatos kormány, 3 pedál, 8 sebességes váltó, ami lehet hogy 10 lesz), igaz, ez a rignroll-hoz főleg.
  • Vlala #4534
    Kérdezd meg azokat, akik presztízaskérdést csinálnak ebből a való életben, a közutakon is. :)

De egy kamionnal tényleg nincs ilyesmire szükség.
  • Vviikkttoorr
    Én egyépként is utálok versenyezni!!!
    :S
    Minek idegeskedni azon hogy úristen leelözött ez a marha és kifutok az időböl!
  • Vlala #4532
    De tényleg, minek egy kamionos játékba multi? Versenyezni, hogy ki ér előbb a csirkékkel Philadelphiába, vagy mi?
  • Vviikkttoorr
    Ez nagyon nagy...:DDDDD
    LOOL
  • Speedbreaker
    #4499 : Elhitte :D
  • Desert
    Nagyon jó kis game ez a Convoy :)
  • Vviikkttoorr
    LOL
  • Vlala #4527
    Neten érdekes lenne... kb. félóránként szembejön egy kamion, dudálsz neki, visszadudál, öjömbódottá. :)
  • MAN TGA
    HY ALL!!Valaki eltudná nekem mondani hogy tok a convoyal lanba vagy neten játszani elöre is köszönöm !
  • Vviikkttoorr
    De az a ciki ha mindent a legkisebbre rakok akkor is ugyanugy akad,de mint állat!
    Sztem feladom.....és ....háát...pedig olyan jó lenne párszór egy jót kamionozni!!!
    Erre akad ez a gané..na mind1
    Azé kösz...
  • Vviikkttoorr
    Hát akkor nem vágom miért ien rossz a game!!
    Hát nekem 1 hónapja volt újrarakva a Winfos!!
    De tösször nem rakom mostanába újra az is biztos!!!
    Fölösleges!!
  • Schwarz
    tök fölösleges többször letölteni, úgyis mindíg ugyanaz jön, ha a demo akad akkor a full is, mivel tök ua a kettő.
    szerintem egyik napról másikra nem kezd el döglődni ennyire egy járék, hacsaknem tele van szeméttel a winfos... nekem a 3 éves winfoson is simán ment :)
  • Vviikkttoorr
    Aha....:S
    Hát nem tom.....Lehet kár volt újra eltöltenem pénzért...mert torrentről nem jön sehonnan...!!!
  • Schwarz
    hát a szar graf motor miatt szerintem nincs a világon olyan gép amelyiken nem akad (de az enyém ), valszeg maga a program is szarul van megírva...
  • Vviikkttoorr
    Aha.....háát rá kéne jönni valahogy!
    Mert a rendzsert újra nem teszem vaze!:D
    Arra nekem nicns időm,meg amúgy is!
    Ai jobban érte ehhez PLS segíccsen!
  • adsa
    halisztok végre nekem is elindult, de nem tom h lehet kicserélni a kamionokot vki segíten-e?
  • Tom Polsky
    az én számgép konfigurációm hasonló a tiedhez és nekem is szarakodik mostanában.
    Pedig amikor először feltettem hibátlanul müködött, nem akadt, nem lépett ki folyton. Aztán most nem rég valami miatt elcsesződött az egész és már nem tudok vele rendesen játszani.
    Csak akkor nem lép ki a játék prism3d hibával, ha a
    Shader Quality: [ARB] Minimum: Safe fallback shaders beállítással indítom el. Viszont akadni így is akad. :P

Valaminek befolyásolnia kell a rendes műkődését, de gőzöm sincs, hogy mi az. Ha újra tenném a rendszeremet akkor szerintem megint jó lenne nekem.
    De most nincs kedvem :D
  • Vviikkttoorr
    :D
    De PLS segítsetek hogy en akadjon a convoy!
  • Vlala #4516
    a Hard Truck 2 (bár ez off, bocs) még nekem is nagyon tetszett, le lehetett benne rázni a zsarukat, lehetett versenyezgetni a kollégákkal, és volt benne ZIL :):):) Ez a játék visszafelé fejlődik, bár a Convoy-jal is hatalmasakat szórakoztam. Négytengelyes vontatóval drift rulez :)
  • Vviikkttoorr
    De még mindig nem hiszem el!
    Újraraktam a game-t és még mindig akad ugyanugy a játék!
    ittvan hogy mien beállításokon megy!
    Device : GeForce 6600/AGP/SSE2/3DNOW!
    Sharder Quality : [NV4X] nVidia GeForce 6 effects
    Resolution : 1024 x 768 x 32 bit 60 Hz Refresh-rate
    detail Settings : high

A gépem : 3.2 GHZ
    1 GB RAM
    AMD Athlon 64 Processor
    Monitor felbontás (max) : 1280x1024 32 bit asszem...
    Remélem tudtok segíteni!!
    ja....és a legfrissebb NVidia driver van rajta : 91.31
    És Direct X 9.0c