18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn nickem [email protected]
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
nem tom mti csinált ez a 390 MB-os file! De sztem nem túl sokat!
Na mind1
Azért kösz nektek az infokat!
😞
Hát most telepítettem mindent ezen a 390 Mb-os exe-n!
Frissített pár dolgot!
Megnézem hogy valami változá van-e!
Ha nem akkor jól leszidom ajátékot magamba és kilépek!😄
Kösz a segítséget!
Mi az a windows?
De most letöltöm azt a 390 MB-os file-t amit ajánlott Maverick SXT 😊
Remélem segít a bajban!
3.2 GHZ
NVidia GeForce 6600
kb ennyit tok elmondani!
Sztem egy tök jó gépem vam!
Nem hiszem hogy a gép a baj!
😞
Nem tudom tudtok e segíteni de elmondom a bajom!
Szaggat a játék....levettem a grafikát szinte a legkisebbre és mégis szaggat!
Nem tudom mit tudnék csinálni!
PLS segítsetek már ha tudtok!
Köszi elõre is
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
köszi
Mi az a windows?
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
írd már be légyszíves a p3shared.dll és a lib\game.dll fájlok pontos méretét!
Mi az a windows?
nemjó a bemásolós, mert nem mindent egy helyre kell tenni...
Mi az a windows?
nah, mindegy, az elérési út jó, azért kérdeztem, mert egy korábbi verzió csak 3 mappa mélységig kereste a telepítés helyét, és ekkor pont ez volt a hibaüzenet amit lertál.
melyik verziót töltötted le?
Mi az a windows?
ha automatikus, akkor nem is kérdez. mellesleg ha ip-be csinálsz olyan könyvtárakat amibe a file-okat másolni kell, akkor a tcmd pl. megcsinálja hogy mindegyiket a sajátjába...
igazán megpróbálhatnál pl screenshotokat küldeni e lépésekrõl schwarz te pedig lépésenként leírhatnád, lehet hogy nem mindent csinál jól (NEM sértésnek mondom, a legprifibbak is csinálhatnak valamit rosszul...)
szóval, hol is van az a convoy.exe???
Mi az a windows?
DOS alapok, kb 1. fejezet <#hehe>#hehe>
Mi az a windows?