18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vviikkttoorr
Hát akkor nem vágom miért ien rossz a game!!
Hát nekem 1 hónapja volt újrarakva a Winfos!!
De tösször nem rakom mostanába újra az is biztos!!!
Fölösleges!!

Schwarz
tök fölösleges többször letölteni, úgyis mindíg ugyanaz jön, ha a demo akad akkor a full is, mivel tök ua a kettõ.
szerintem egyik napról másikra nem kezd el döglõdni ennyire egy járék, hacsaknem tele van szeméttel a winfos... nekem a 3 éves winfoson is simán ment 😊

Mi az a windows?

Vviikkttoorr
Aha....:S
Hát nem tom.....Lehet kár volt újra eltöltenem pénzért...mert torrentrõl nem jön sehonnan...!!!

Schwarz
hát a szar graf motor miatt szerintem nincs a világon olyan gép amelyiken nem akad (de az enyém <#hehe>), valszeg maga a program is szarul van megírva...

Mi az a windows?

Vviikkttoorr
Aha.....háát rá kéne jönni valahogy!
Mert a rendzsert újra nem teszem vaze!😄
Arra nekem nicns idõm,meg amúgy is!
Ai jobban érte ehhez PLS segíccsen!

halisztok végre nekem is elindult, de nem tom h lehet kicserélni a kamionokot vki segíten-e?

az én számgép konfigurációm hasonló a tiedhez és nekem is szarakodik mostanában.
Pedig amikor elõször feltettem hibátlanul müködött, nem akadt, nem lépett ki folyton. Aztán most nem rég valami miatt elcseszõdött az egész és már nem tudok vele rendesen játszani.
Csak akkor nem lép ki a játék prism3d hibával, ha a
Shader Quality: Minimum: Safe fallback shaders beállítással indítom el. Viszont akadni így is akad. 😛

Valaminek befolyásolnia kell a rendes mûkõdését, de gõzöm sincs, hogy mi az. Ha újra tenném a rendszeremet akkor szerintem megint jó lenne nekem.
De most nincs kedvem 😄
Vviikkttoorr
😄
De PLS segítsetek hogy en akadjon a convoy!

a Hard Truck 2 (bár ez off, bocs) még nekem is nagyon tetszett, le lehetett benne rázni a zsarukat, lehetett versenyezgetni a kollégákkal, és volt benne ZIL 😊😊😊 Ez a játék visszafelé fejlõdik, bár a Convoy-jal is hatalmasakat szórakoztam. Négytengelyes vontatóval drift rulez 😊

Vviikkttoorr
De még mindig nem hiszem el!
Újraraktam a game-t és még mindig akad ugyanugy a játék!
ittvan hogy mien beállításokon megy!
Device : GeForce 6600/AGP/SSE2/3DNOW!
Sharder Quality : nVidia GeForce 6 effects
Resolution : 1024 x 768 x 32 bit 60 Hz Refresh-rate
detail Settings : high

A gépem : 3.2 GHZ
1 GB RAM
AMD Athlon 64 Processor
Monitor felbontás (max) : 1280x1024 32 bit asszem...
Remélem tudtok segíteni!!
ja....és a legfrissebb NVidia driver van rajta : 91.31
És Direct X 9.0c

King of Roads
azt bírom, h a csõre se látszik egyiknek se így elég élvezhetetlen némelyik...
bírom, hogy a BMT-be is normálisan bele van modellezve.
na meghogy a km.óra csak ugy ottvan...
Vlala: bocsi, de naon idegesít.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Speedbreaker
Ez a játék egy nagy csalódás lett/az :]

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Vviikkttoorr
Ez nagyon gáz...huu de gáz!!!
Háát még a Legelsõ Hard truck-ba is mindegyik kamion más belsõt kapott!
Pedig az van 6-7 éves gém sztem!
Inkább nem akarom semmi rosszat mondani....

Finomabban plíz.
Az egész játékban van vagy 2-3 belsõ, és relatíve tökmindegy, milyen kamiont vezetsz.

King of Roads
a KU*VA ÉLETBE!
ilyen télleg nincs!!
töltöttem le egy csomó különbözõ kamiont a convoyhoz és mindegyiknek ugyanaz az igénytelen szar egyhangú belseje van!!
ilyen nincs!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Schwarz
hát anniyra nem jó, h pénzt is adjak érte 😊 használd lent a keresõt és linket is találsz bõven...

Mi az a windows?

hali nem lehet véletlen a neten megvásárolni a teljes ver.?
Hali. Itt van az új web oldalam. Nézetek be!! www.man-kamion.gportal.hu
Csá
Schwarz
apró fordítási és a telepítõ hibái vannak javítva az újabban

Mi az a windows?

mi a különbség a két magyarítás között?
Schwarz
az réginek tûnik, inkább ezt próbáld meg

Mi az a windows?

MAN TGA
meg tod moutatni meik az a 2??

MAN TGA
KÖSZI SZÉPEN!!

van hozzá magyarítás. ezen a linken el is érhetõ remélem:
18 WoS Convoy HUN

A fülkékrõl pedig annyi, hogy két féle fülke van benne több mint 30 kamionra.
MAN TGA
kösz !!azt szeretném még kérdezni hogy van a játéknak magyarositása??ja és az igaz hogy minden kamionnak 1forma a belseje??elöre is köszz!

Speedbreaker
Igen, lehet...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

MAN TGA
CSá a convoyt lehet lanba játszani??

bocsi elírtam.
szóval új trailereket, küldetéseket...
ééés honnan szerezhetek be új tralereket, küldetéseket vagy ilyesmiket?
Schwarz
azt jelenti, h külsõ modok vannak telepítve, melyekre nincs hivatalos support, ha vmi hiba van, ez a magyar verziónál már meg sem jelenik <#hehe>

Mi az a windows?

Ez valahogy eszembe sem jutott, most már magyar. Kösz.

Ez egyébként mit jelent?
"The game contains unathorized modifications.
No support is available for modified game."

Ez a felirat az Main Menü - ben olvasható a választható opcók alatt.
Schwarz
options/gameplay menüben legfelül a language menüponttal sem tudod maygarra váltai? bár automatikus lenne...

Mi az a windows?

igen
Schwarz
telepítõ lefut hiba nélkül?

Mi az a windows?

egyszerûen az, hogy semmi sem magyar, pedig fent van a patch is ami nélkül nem mûkõdik.
Schwarz
na mi a gond vele? :-D

Mi az a windows?

magyarítás probléma??? senki többett harmadszor? 😛
King of Roads
<#nyes>

King of Roads
akkor õketis<#gun><#gun><#gun>

Szerintem nem rossz ez a MOD, most legalább nem csigák.

A magyarosítás még mindig nem mûködik, esetleg tudja valaki, hogy miért nem?
Élethû. Magyarország útjai is tele vannak balfékekkel.

King of Roads
hát én attol vok ki mikor egy balfasz befékez elõttem..csak ugy megy és hirtelen leáll a marha... vagy csak ugy áll mindenki az autopályán<#gun>

az scs fájlt a dokumentumok/18 WoS convoy/mod mappába.
a gyorsulás mondjuk az semmi,de ahogy meg is állnak...<#vigyor3>

Vviikkttoorr
😄DD
LoOoL
Sztem elég vicces!
Most nekem nincs annyi idõm hogy 1 órát nézzem hogy a többi béna kamion mit csináL!
Meg az AI!
Na mind1
Meg azért ez iskamu hog igy gyorsul a kamion meg minden!
De hamár ezva,ki is használom <#crazya><#vigyor2>

hova kell ezt a fájlt bemásolni?

És megkérdezném, hogy a magyarítás miért nem müködik, pedig fennt van a 1.02 patch.
amúgy ha valakit érdekel innenle lehet szedni egy "speed up" modot.
ettõl a kamcsik is és az autók is gyorsabban mennek /sajna csak az autópályán/

King of Roads
na jo a rig n rollt nem tom, de vhol láttam olyat h most juniusba, de az rég ki van már zárva...
a köv. 18 wos meg ha ugy jön mint a többiek akkor kb. idén szept-okt körül...

King of Roads
legalábbis a rig n roll :o)

King of Roads
2004-be 😄

Elegem van ebbõl a prism3D szarból, eddig nem volt semmi baja a game-nek, most állandóan elszáll. Ha a következõ 18WoS is ezzel a motorral lesz és így ba**kodik kidobom az ablakon. A Rig n Roll meg ha egyszer az életben kijön remélem normális lesz. Nem olyan mint ez a prism3D szutyok.

Bocsesz a felindulásért, de 2 órája próbálok leszállítani egy fuvart San F.-bõl L.A.-be 😛

Amúgy meg ezen a problémán kívûl nem sok bajom van a Convoy-jal. A Convoy X miatt jobb a PTTM-nél, PTTM meg Y miatt jobb Convoynál. A következõ remélem ütni fogja mind kettõt.

Tényleg az mikorra várható?