18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem 1 hónapja volt újrarakva a Winfos!!
De tösször nem rakom mostanába újra az is biztos!!!
Fölösleges!!
szerintem egyik napról másikra nem kezd el döglõdni ennyire egy járék, hacsaknem tele van szeméttel a winfos... nekem a 3 éves winfoson is simán ment 😊
Mi az a windows?
Hát nem tom.....Lehet kár volt újra eltöltenem pénzért...mert torrentrõl nem jön sehonnan...!!!
Mi az a windows?
Mert a rendzsert újra nem teszem vaze!😄
Arra nekem nicns idõm,meg amúgy is!
Ai jobban érte ehhez PLS segíccsen!
Pedig amikor elõször feltettem hibátlanul müködött, nem akadt, nem lépett ki folyton. Aztán most nem rég valami miatt elcseszõdött az egész és már nem tudok vele rendesen játszani.
Csak akkor nem lép ki a játék prism3d hibával, ha a
Shader Quality:
Valaminek befolyásolnia kell a rendes mûkõdését, de gõzöm sincs, hogy mi az. Ha újra tenném a rendszeremet akkor szerintem megint jó lenne nekem.
De most nincs kedvem 😄
Újraraktam a game-t és még mindig akad ugyanugy a játék!
ittvan hogy mien beállításokon megy!
Device : GeForce 6600/AGP/SSE2/3DNOW!
Sharder Quality :
Resolution : 1024 x 768 x 32 bit 60 Hz Refresh-rate
detail Settings : high
A gépem : 3.2 GHZ
1 GB RAM
AMD Athlon 64 Processor
Monitor felbontás (max) : 1280x1024 32 bit asszem...
Remélem tudtok segíteni!!
ja....és a legfrissebb NVidia driver van rajta : 91.31
És Direct X 9.0c
bírom, hogy a BMT-be is normálisan bele van modellezve.
na meghogy a km.óra csak ugy ottvan...
Vlala: bocsi, de naon idegesít.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Háát még a Legelsõ Hard truck-ba is mindegyik kamion más belsõt kapott!
Pedig az van 6-7 éves gém sztem!
Inkább nem akarom semmi rosszat mondani....
Az egész játékban van vagy 2-3 belsõ, és relatíve tökmindegy, milyen kamiont vezetsz.
ilyen télleg nincs!!
töltöttem le egy csomó különbözõ kamiont a convoyhoz és mindegyiknek ugyanaz az igénytelen szar egyhangú belseje van!!
ilyen nincs!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Mi az a windows?
Csá
Mi az a windows?
18 WoS Convoy HUN
A fülkékrõl pedig annyi, hogy két féle fülke van benne több mint 30 kamionra.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
szóval új trailereket, küldetéseket...
Mi az a windows?
Ez egyébként mit jelent?
"The game contains unathorized modifications.
No support is available for modified game."
Ez a felirat az Main Menü - ben olvasható a választható opcók alatt.
Mi az a windows?
A magyarosítás még mindig nem mûködik, esetleg tudja valaki, hogy miért nem?
a gyorsulás mondjuk az semmi,de ahogy meg is állnak...<#vigyor3>#vigyor3>
LoOoL
Sztem elég vicces!
Most nekem nincs annyi idõm hogy 1 órát nézzem hogy a többi béna kamion mit csináL!
Meg az AI!
Na mind1
Meg azért ez iskamu hog igy gyorsul a kamion meg minden!
De hamár ezva,ki is használom <#crazya>#crazya><#vigyor2>#vigyor2>
És megkérdezném, hogy a magyarítás miért nem müködik, pedig fennt van a 1.02 patch.
ettõl a kamcsik is és az autók is gyorsabban mennek /sajna csak az autópályán/
a köv. 18 wos meg ha ugy jön mint a többiek akkor kb. idén szept-okt körül...
Bocsesz a felindulásért, de 2 órája próbálok leszállítani egy fuvart San F.-bõl L.A.-be 😛
Amúgy meg ezen a problémán kívûl nem sok bajom van a Convoy-jal. A Convoy X miatt jobb a PTTM-nél, PTTM meg Y miatt jobb Convoynál. A következõ remélem ütni fogja mind kettõt.
Tényleg az mikorra várható?