4874
-
#1856 Bocs de ez nem volt a lábjegyzetedbe írva, alapból azt hittem hogy láma vagy.
Mellesleg olyan hogy 60 percig nem működő trial szerintem ki sem jött..
Ha nem a rögzítő és váltani is tudsz 4. játék óta,akkor meg vagy a joypadod rossz vagy a beállítása. Mellesleg semmi közöm hozzá, de miért jó joypaddal játszani egy ilyen játékot??? Ha nincs kormány akkor bill. szvsz. -
edeleny #1855 Ez mar a 4. WOS jatekom,azt hiszem tudom mit jelent a bal felsö srokba villogo jel. -
DJviolin #1854 Sziasztok!
Felraktam a legújabb nvidia drivert, de még mindig vannak textúrahibáim. A 150 megás iso-t töltöttem le, amiből kihagyták a 2 demót. nem hiszem hogy ez kavar be, hanem inkább az geforce2-esem. Tudtok valami megoldást rá?
-
#1853 -
#1852 Mert talán ki kéne engedni a rögzítőféket...alapból space 10 perc... lol
emlékszem volt anno 90-eseben egy olyan progi (dos-os) hogy mérte mennyi ideig vagy képes várni a loading képernyőt, hogy mi történik utánna.
Volt aki napokg.... -
edeleny #1851 Sikerült leszednem egy 60 percig nem müködö trialt,kb tiz perc alatt vanszorgott el az elindulastol a par meterre kijelölt pontig.Elöször azt hittem a joypad beallitasaival van gond,de aztan rajöttem ,hogy nem.Vadaszok egy igazi utan.Jo kerdes,crack nelkül megy? -
#1850 menj randalírozz másutt, ha már rossz napod volt -
#1849 -
#1848 és egy kérdésem is van a majomparádéra adna vki egy működő usernevet meg jelszót priviben (nem csalok, nem lopok, nem hazudok) -
#1847 a térképen kipipálod a truck dealerset meg a service-t és elmész oda aholva a térkép mondja -
#1846 Hát ezt nem hiszem el!
Basszus megyek los angelesből calgiary-ba 50 perc vezetés után prism3d kifagy, elszáll...
Hogy mennyen tönkre az scs, meg az összes programozójuk éljen kenyéren és vizen. -
berlin #1845 URAK!
Bocs a zöldfülöp kérdésért! Hol lehet a játékban venni új kamiont? Illetve a meglévőt extrásítani??? (Esetleg melyik billentyű megnyomásával?)
Köszi:
B. -
#1844 adni kell neki mapeditorral :-) mármint a lezárásnak, nekem még nem ért le 69% időm se nagyon sok van úgyhogy nem sietek :-)
-
steweee #1843 jó vagy csalódás? és mennyivel magasabb a gépigénye a maximum grafikához mint az előző résznek? mert az pont elment fullosan úgy 25 fps-es -
#1842 Jaja nekem 9600pro-n végülis megy minden maxon, de van olyan hogy időszakosan belassul a játék. Hogy megyek, 1 másodpercig jó, 1 másodpercig belassul, és így tovább, aztán egyszercsak abbahagyja és folyamatos lesz. Mellesleg az időszakos lassulásra nincs hatással egyik grafikai beállítás sem. -
#1841 Töketlen vagy és még neked áll feljebb. Azútlezárások meg azért vannak ,mert nyílván később lehet lockolni őket (mondjuk ez csak tipp, de szerintem valami hasonló oka van). -
#1840 Flém Off! -
#1839 Folyamatban. -
#1838 Szerintem már megérett!!:DD -
SomAdam #1837 Ugyanaz a demo mint a full csak 60perces időkorlát van rajta -
#1836 és mér vannak ott? én nem proxáltammég ki csak kiváncsi vok szalk én nem vok senkivel (lol kifejezés) -
davos80 #1835 Büntipont. -
#1834 Büntipont!
Pff,LOLLEREK! -
#1833 Kis szaros!
Ki a fasz mondta hogy nem tetszik?
-
#1832 Amúgy érik a büntipont...
Jó lenne, ha visszavennél! -
#1831 Az nem a demó!!Nekem is +van és nekem is levannk zárva az utcák,mint mindenki másnak!!
De ha nem tetszik a játék akkór ne játsz vele!!! -
CéZé #1830 18.WHEELS.OF.STEEL.CONVOY-ADDICTION (762mega)
ez a verzó is csak azért ekkora mert van bent egy 495 megás demo -
davos80 #1829 Szagattás = gépfüggő.
Nem lehet demo, mert a 700 megásból csinálta, és kiszedtem a két demot.
Így lett 159 mega. Ennyi.
A te készülékedben van a hiba sztem, de ezt fogadd el, és ne húzd fel magad. -
davos80 #1828 Ja, és a majmon 159 mega a gém, csakhogy pontosítsunk. -
#1827 Na idefigyelj öreg!
A kibaszott demo-ban is ott vannak azok a kurva nyilak az utcán,nem?
Ebben is,és abban biztos lehetsz hogy a majomparade-ról szedtem!
Magyarázd meg hogy miért vannak lezárva az utcák és akkor rendben lesz a dolog!
Ennyi. Ha meg van még valami okosságod akkor a szaggatáshoz szólj hozzá!
Thx! -
davos80 #1826 Álljon meg a menet öreg!
Ami a majomparade.com-on van az nem demo, mivel ÉN TETTEM FEL, és a demok vannak kiszedve.
A többi 100nemtomhányembernek, aki onnan szedte, hogyhogy megy a full, és nem rinyál, hogy az demo?? -
#1825 Elmondok valamit!
Leszedtem a Bitcomettel a Majomparade-ról a game-t és 167 Mega letöltve az ISO!
Nos,telepítve 394 Mb!
Játék közben KURVÁRA szaggat RADEON 9600-al vazzzzzzzzzzzz!!!!?????? Undorító!
És még a legjobb,hogy le vannak zárva kibaszott kék nyilakkal bizonyos utak akárcsak a DEMO-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ LOL!!!!!!!!!
EZ IS DEMO VAZZZZZZZZZ!!!!!
állítólag Wanadoo-n van fent a full verzio! Fizetős war*z!
A szaggatásra valamit találjatok ki,mert már az elején is átállítottam az a kurva shader quality-t de szart sem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Tockos #1824 akkor a rip is full csak a dirctx és a két demo hiányzik ahogy kivettem az infobol. -
#1823 ÁÁÁÁ az 700 megás eredeti játék cd-n a játék 180 mega, a többi csak directx+500 megányi demo játék ennyi. -
CéZé #1822 nicsak egy profi, taníts :)))))))) -
#1821 Ez egy hozzá nem értő válasza!
A telepített játék: 394.902.639 byte.
Egy save-el.
761Mega az iso mérete a demókkal! -
CéZé #1820 761968032 -
Tockos #1819 Akkor amugy hány MB-os a full game 700,500,130 vagy mennyi teljesen hukye vagyok belole, -
#1818 Jelen esetben szerintem az 500 megás demókról lehet szó! -
#1817 A RIP azt jelenti, hogy hiányoznak belőle bizonyos cuccok! Leginkább a videókat szokték kiszedni, az nagyon sokat elfoglal!