4874
  • Goliath
    Bocs de ez nem volt a lábjegyzetedbe írva, alapból azt hittem hogy láma vagy.
    Mellesleg olyan hogy 60 percig nem működő trial szerintem ki sem jött..
    Ha nem a rögzítő és váltani is tudsz 4. játék óta,akkor meg vagy a joypadod rossz vagy a beállítása. Mellesleg semmi közöm hozzá, de miért jó joypaddal játszani egy ilyen játékot??? Ha nincs kormány akkor bill. szvsz.
  • edeleny
    Ez mar a 4. WOS jatekom,azt hiszem tudom mit jelent a bal felsö srokba villogo jel.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Felraktam a legújabb nvidia drivert, de még mindig vannak textúrahibáim. A 150 megás iso-t töltöttem le, amiből kihagyták a 2 demót. nem hiszem hogy ez kavar be, hanem inkább az geforce2-esem. Tudtok valami megoldást rá?
  • DJ Bee18
  • Goliath
    Mert talán ki kéne engedni a rögzítőféket...alapból space 10 perc... lol
    emlékszem volt anno 90-eseben egy olyan progi (dos-os) hogy mérte mennyi ideig vagy képes várni a loading képernyőt, hogy mi történik utánna.
    Volt aki napokg....
  • edeleny
    Sikerült leszednem egy 60 percig nem müködö trialt,kb tiz perc alatt vanszorgott el az elindulastol a par meterre kijelölt pontig.Elöször azt hittem a joypad beallitasaival van gond,de aztan rajöttem ,hogy nem.Vadaszok egy igazi utan.Jo kerdes,crack nelkül megy?
  • DJ Bee18
    menj randalírozz másutt, ha már rossz napod volt
  • agba
  • Sleepy Bone
    és egy kérdésem is van a majomparádéra adna vki egy működő usernevet meg jelszót priviben (nem csalok, nem lopok, nem hazudok)
  • Sleepy Bone
    a térképen kipipálod a truck dealerset meg a service-t és elmész oda aholva a térkép mondja
  • Goliath
    Hát ezt nem hiszem el!

Basszus megyek los angelesből calgiary-ba 50 perc vezetés után prism3d kifagy, elszáll...
    Hogy mennyen tönkre az scs, meg az összes programozójuk éljen kenyéren és vizen.
  • berlin
    URAK!

Bocs a zöldfülöp kérdésért! Hol lehet a játékban venni új kamiont? Illetve a meglévőt extrásítani??? (Esetleg melyik billentyű megnyomásával?)

Köszi:
    B.
  • Schwarz
    adni kell neki mapeditorral :-) mármint a lezárásnak, nekem még nem ért le 69% időm se nagyon sok van úgyhogy nem sietek :-)
  • steweee
    jó vagy csalódás? és mennyivel magasabb a gépigénye a maximum grafikához mint az előző résznek? mert az pont elment fullosan úgy 25 fps-es
  • Sanyix
    Jaja nekem 9600pro-n végülis megy minden maxon, de van olyan hogy időszakosan belassul a játék. Hogy megyek, 1 másodpercig jó, 1 másodpercig belassul, és így tovább, aztán egyszercsak abbahagyja és folyamatos lesz. Mellesleg az időszakos lassulásra nincs hatással egyik grafikai beállítás sem.
  • Rusid
    Töketlen vagy és még neked áll feljebb. Azútlezárások meg azért vannak ,mert nyílván később lehet lockolni őket (mondjuk ez csak tipp, de szerintem valami hasonló oka van).
  • Punker
    Flém Off!
  • Carlos
    Folyamatban.
  • Magnumrolcsi
    Szerintem már megérett!!:DD
  • SomAdam
    Ugyanaz a demo mint a full csak 60perces időkorlát van rajta
  • Sleepy Bone
    és mér vannak ott? én nem proxáltammég ki csak kiváncsi vok szalk én nem vok senkivel (lol kifejezés)
  • davos80
    Büntipont.
  • soprano
    Büntipont!
    Pff,LOLLEREK!
  • soprano
    Kis szaros!
    Ki a fasz mondta hogy nem tetszik?
  • Carlos
    Amúgy érik a büntipont...
    Jó lenne, ha visszavennél!
  • Magnumrolcsi
    Az nem a demó!!Nekem is +van és nekem is levannk zárva az utcák,mint mindenki másnak!!
    De ha nem tetszik a játék akkór ne játsz vele!!!
  • CéZé
    18.WHEELS.OF.STEEL.CONVOY-ADDICTION (762mega)
    ez a verzó is csak azért ekkora mert van bent egy 495 megás demo
  • davos80
    Szagattás = gépfüggő.
    Nem lehet demo, mert a 700 megásból csinálta, és kiszedtem a két demot.
    Így lett 159 mega. Ennyi.
    A te készülékedben van a hiba sztem, de ezt fogadd el, és ne húzd fel magad.
  • davos80
    Ja, és a majmon 159 mega a gém, csakhogy pontosítsunk.
  • soprano
    Na idefigyelj öreg!
    A kibaszott demo-ban is ott vannak azok a kurva nyilak az utcán,nem?
    Ebben is,és abban biztos lehetsz hogy a majomparade-ról szedtem!
    Magyarázd meg hogy miért vannak lezárva az utcák és akkor rendben lesz a dolog!
    Ennyi. Ha meg van még valami okosságod akkor a szaggatáshoz szólj hozzá!
    Thx!
  • davos80
    Álljon meg a menet öreg!
    Ami a majomparade.com-on van az nem demo, mivel ÉN TETTEM FEL, és a demok vannak kiszedve.
    A többi 100nemtomhányembernek, aki onnan szedte, hogyhogy megy a full, és nem rinyál, hogy az demo??
  • soprano
    Elmondok valamit!
    Leszedtem a Bitcomettel a Majomparade-ról a game-t és 167 Mega letöltve az ISO!
    Nos,telepítve 394 Mb!
    Játék közben KURVÁRA szaggat RADEON 9600-al vazzzzzzzzzzzz!!!!?????? Undorító!
    És még a legjobb,hogy le vannak zárva kibaszott kék nyilakkal bizonyos utak akárcsak a DEMO-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ LOL!!!!!!!!!
    EZ IS DEMO VAZZZZZZZZZ!!!!!
    állítólag Wanadoo-n van fent a full verzio! Fizetős war*z!

A szaggatásra valamit találjatok ki,mert már az elején is átállítottam az a kurva shader quality-t de szart sem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tockos
    akkor a rip is full csak a dirctx és a két demo hiányzik ahogy kivettem az infobol.
  • Sanyix
    ÁÁÁÁ az 700 megás eredeti játék cd-n a játék 180 mega, a többi csak directx+500 megányi demo játék ennyi.
  • CéZé
    nicsak egy profi, taníts :))))))))
  • Carlos
    Ez egy hozzá nem értő válasza!
    A telepített játék: 394.902.639 byte.
    Egy save-el.
    761Mega az iso mérete a demókkal!
  • CéZé
    761968032
  • Tockos
    Akkor amugy hány MB-os a full game 700,500,130 vagy mennyi teljesen hukye vagyok belole,
  • Carlos
    Jelen esetben szerintem az 500 megás demókról lehet szó!
  • Duddits
    A RIP azt jelenti, hogy hiányoznak belőle bizonyos cuccok! Leginkább a videókat szokték kiszedni, az nagyon sokat elfoglal!