4874
-
#1896 Majd neked is meg fog változni a véleményed...
-
ssolitude #1895 SleepyBone:.bin,.cue? -
ssolitude #1894 Nem kell ehhez patch,megy mint az állat,és nagyon szép,az előzőekhez viszonyítva... -
#1893 más máshogy tölt fel -
#1892 :DDDDDDDDDD -
Geeza007 #1891 Na helló!
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Mivel kicsit zöldfülü vagyok torrent témában pls help me!
Miért van az hogy legfeljebb 10-12 kb-tal szed, holott 140-el tudna szedni az internetem?
Segítsetek! -
#1890 Kurva gyorsan adjanak valami patchat mert ki baszom az egész gépet!!!!!! -
Minimum:
• Windows® 98/ME/XP CD
• Pentium® III 800 MHz
or faster
• 256 MB RAM
• DirectX® 9.0
(included on CD)
• 32 MB 3D video card with
T&L and DirectX 9.0
compliant video drivers
• DirectX 9.0 compatible
sound card
• 200 MB free hard disk space
• 8X CD-ROM drive
• Mouse
• Keyboard
Oszt még nállam szaggat meg itt csíkok meg ott csíkok!!!
Kurva anyád prism 3d -
#1888 hi
na marha jó leszedtem egyesítettem de nem tok vele mit kezdeni -
#1887 Nyugi már!! Szerinted ha tudnám, nem beírnám??! De mivel nem tom!!
Amúgy azért nem indult el, mert kicseréltem a zenét a menübe, de a szemét nem akart a másik zenével elindulni. -
ssolitude #1886 Ne ám ideírd,hol rádió!Áááá! -
#1885 Facom! Most akartam játszani vele, és már a töltőképernyőnél lefagy prism3d.exe hibával. De mér?? :-( -
ssolitude #1884 HOL???? -
#1883 De van. -
ssolitude #1882 Na felraktam a 700 megást,ebben lehet menteni,de rádió ebben sincs.Faxa... -
#1881 korcs :DDDDDDDDDDD -
DJviolin #1880 Leszedtem a 700 megásat, és ugyanugy textúrahibáim vannak, mint a 150 megással. Mikor lesz javítás a játékhoz? -
ssolitude #1879 Nem hiszem el,hogy pont egy kamionos game-ben nem szól a zene.Ha ezt kihagyták akkor uninstall.Még abba a korcs GTA-ban is szólt a rádió... -
#1878 Tényleg! Valahogy lehet belerakni .mp3-at vagy .ogg-t? -
ssolitude #1877 Mellesleg: 18.WHEELS.OF.STEEL.CONVOY-ADDICTION -
ssolitude #1876 Az opcióknál bekapcsoltam a zenét,de nem szól semmi... -
#1875 A torrentspy.com-on írd be a keresőbe hogy 18 wheels of steel convoy,ad 7 variációt,azt töltöd le aminél a healthnál öt zöld csík van(18 wheels of steel convoy-addiction)a neve.Nekem két óra altt lejött most kezdem telepíteni! -
#1874 Menteni csak akkor tudsz, ha leszállítottad a rakományt.
Rádiót nem lehet hallgatni, csak ha bekapcsolod a zenét. -
#1873 Hát, nem tudom, lehet hogy az nvidiát nem csipázza? Nekem gf4ti4600 van, és azzal is vannak érdekes dolgok...
A második képen lévő pótkocsi leesett a semmibe, nem is tudtam felvenni :)LOL
-
ssolitude #1872 Hol lehet menteni?Lehet rádiót hallgatni a kamionban?Vagy CD-t?Vagy valamit?
-
#1871 Basszus! Mi megy itt. -
Szabyka #1870 Én letöltöttem de trial verzio expired :(
Van hozza crack ?
-
Stevee #1869 Szedd le dcről. énis onnan szedem. sok idő, de legalább lejön.
Üdv, -
#1868 bocs még is -
#1867 amúgy nem megy a link -
#1866 tom de ha segítenétek akkor egyszerűbb lenne sztem és nem is lennék unalmas -
#1865 Figyeeeeeeelj!
Baromi unalmas vagy. Keress rá google-ban a játékra és biztos találsz torrent helyet.
Egyébként: Itt keresgélj... -
#1864 én má annyit segítettem másoknak vki adjon már egy RIP linket vagy jelszót a majomparádéra csak ezt az egyet letölteném és utána szólnék -
#1863 Kezd el kicsomagolni az elsővel és kérni fogja a többit hogyha winrarral csinálod úgyhogy csináld és utánna nyomulj!!!! -
#1862 Sziasztok!!!
Tudtok nekem segíteni???
Az a kérdésem , hogy letöltöttem úgy hogy rarba vannak tömörítve tehát 50*14 mega
hogy tudom kicsomagolni és feltelepíteni??? -
rgida666 #1861 Nekem is ugyanezt csinálta a demóban, szóval biztos nem a full verzióval van a gond.
-
ssolitude #1860 Hogyan lehet bekapcsolni a rádiót?Van egyáltalán benn zene? -
#1859 Hello vki kűgyön má nekem egy működő RIP linket vagy torrent fáljt, mert nem tiom, regelni a majomparádéra thx -
DJviolin #1858 Más gaménél nincs ilyen, csak ennél. Érdekes. Asszem itt nem programozási hiba van, hanem a gf2 bizony bizony már nem mai darab. Gépcsere lesz a távoli jövőben. -
#1857 Ha más játékoknál is ez van akkor valószínüleg nem megfelelő a memóriák hűtése a kártyán, szvsz csere. Ha többinél nincs akkor meg anyázó levél az scs-nek hogy minek adnak ki ilyen bugos fagyós szart..