4874
-
#1936 Hogy a faszomba mentél tűzoltókocsival???
Amgy tudok cheattet:
nyomd meg a 0 (nullát) játék közben és írj
cheat money-500.00dollár
cheat tuck vagy ll truck-max ismeretség é összes kamion megnyílik és megveeted + 1000000 dollr!!!!
Bazz előbb néztem meg milyen kamcsk vannak!!!
van olyan hogy 8*8 a Nagyo komoly!!!!! -
#1935 Jó, szerintem ebbe most ne menjünk át. -
#1934 Nekem nem apu sem anyu nem fizeti.(nyári munka 2hetet dolgoztam öszzesen):DDD -
#1933 Nekem se... -
#1932 Nem mindenkinek fizeti apu a vasat! -
#1931 Mit akartok Geforce 2-vel? Inkább cseréljétek le minnél elöbb! -
CseNo #1930 Nekem is GeForce 2 van, ugyan ez a probléma. De élsimítás meg egyéb dolgok felhúzása komoly grafikát hoz ki a játékból, de a hibát sajna nem oldja meg. -
#1929 na megyek
császtok -
#1928 a legalapabb kamionnal mentem 115-el,vettem egy nagyon jót és az se húzza gyorsabban....ganééé----mikor lehet jobb motort venni a kamionba?
-
#1927 Azt elfelejtettem, hogy ez meg 2percbe kerűlt. -
joe69 #1926 melyik kamion a leggyorsabb? -
#1925 Ma egy tűzoltóval menntem és 10000 dolcsit kaptam!:) Ezt kb. egy 2órás fuvarral szerzném meg. -
#1924 Mert ha leakasztom a trélert akkor tok menteni??
de hát menetközbe nem tom leakasztani csak bizonyos pontokon nem?
Pl. ahova viszem a szállítmányt -
#1923 ez a game egy szar, bekk to pttm, majd az 1.09 vagy 1.15 körül visszatérhetünk rá :)
félkész trágya .... :( ráadásul árkád trágya :( nem is értem, hogyan sikerült az across america előtti szintre süppedni a készítőknek ...
across america 10 pecset ért meg, pttm 7et, ennek ez kevés lesz :( -
#1922 nemtom sztem az egy lehtséges ogy lecsatood a trélert és úgy mentessz -
#1921 Ja menetközben szévelés kéne a gémbe, mert így 2 órákat kell egyhuzamban nyomni, ami elég fárasztó. -
#1920 Heló!
Nem lehetne oan patch-at csinálni amivel lehetne menet közbe is savelni??
Mert ez nyugdíjasoknak való hogy 2-3-4 órát ott üljenek csak hogy elvigyenek egy fuvart!
Vagy csak én látom így?
Lécci irjatok ha már eszetekbe volt a patchkészítés.
Meg hogy a nézetekből látni kéne hogy indexel e a kamion vagy nem mert csak akkor látod ha külső nézetbe elfordítod a kamerát és látod hogy villog ott egy sárga fény a lámpánál!
:D
Na mind1
Heló
-
#1919 hehe, most figyelem, h van ékezetes betű :-) nah legalább azzal nem kell baszakodni, ezek gondoltak ránk előre ;-)))
-
#1918 oks, köszi, egyelőre sok átjön a pttm-ből :-)
viszont a kamionok eredeti nevét kéne megint kisilabizálni, na ehhez jobban ért a társaság, mint én ;-)
-
#1917 Nincs hát. Én is raktam bele, de hát...
Schwarz! Hajrá!! Ha kell segítség, szólj. Vagy csak ha szimplán társulnál valakivel. -
fgm #1916 Mondjuk van a base.scs-ben egy music mappa, szerintem ebbe kell zenét rakni nem? Csak nincs olyan gomb a játékban ahol elő lehet hívni a zenehallgatást. Szerintetek? -
#1915 aha, csinálom ahogy időm engedi..... vagy amíg el nem alszok ;-)
-
#1914 A FAQ készülget (). Mepróbálom minnél elöbb befejezni és akkor raho megcsinálhatja hozzá az oldalt. -
#1913 A 701 megásból azt aminek több a healthja
-
#1912 torrent -
#1911 Most hogy így beindult a gém ideje lenne egy bannernak meg valahova(ha van már faq)akkor annak a linkje.(Javaslat)Nekem akkor vannak csíkok meg textúra hibák amikor betölti a game-t,2-3 perc múlva rendbe jön.Mi a különbség a geforce 2/4mx és a geforce 3/4 shader között? -
#1910 Sziasztok!
Óvatosan és halkan megkérdezném hogy honnan lehet leszedni a gamet? -
#1909 Vaoh! Csinálod a magyarítást? -
#1908 nah, lejött nekemis :-)
- megnézni :-) -
-
#1907 Na akkor total commander bekapcs keres olyat hogy add-18wc.001
na arra kétszer rákattintasz és ott van benne én úgy csináltam hogy oda tömörítettem ki ahol a többi van és úgy mountoltam be!!!!!!!!! -
#1906 milyen konfigod a géped akkor majd meglátjuk!!! -
#1905 Milyen .sfv fájlt? Az .sfv-vel csak ellenőrizni tudod, hogy minden meg van-e. -
#1904 Mondom hogy csináld!!!
Total commander bekapcs és az 1. rar fájlból szed ki a sfv fájlt és azt mountold be az alcoholba vagy a daemon-tool-s ba!!! -
#1903 asszemn megvan nem egyesítés kell hanem winrar köszi mindenkinek nehezen de összehoztam és tényleg bocs ha néha hülye voltam -
DJviolin #1902 Egyébként mindenki szedje nyugodtan a 150 megásat, mert két játéknak a demóját szedték ki, amelyeket az install képernyőn is mutatnak. -
#1901 bemountolva de semmi aztán wincommanderrel azt írja hogy egy csomó binem van jó mondom ha másolni akarok akkor kitömörít berakom aztán c00 vagy vmi ilywesm fáljt kér de eszembe jutott vmi -
#1900 bin de egy csomó -
ssolitude #1899 Daemon Tools-albemountolod,vagy kiírod Nero-val,CloneCD-vel,Alcohollal,akármivel... -
#1898 na lécci mondja meg vki hogy micsináljak mer egyesítettem és csak egy adag binem van -
#1897 Mit egyesítettél? Mi van?