4874
-
#1976 Hol lehet vagyis hogy lehet dupla fuvar (pótkocsit) vinni, szállítani???? -
#1975 Nem lett volna egyszerűbb ha csak a játékot kezded az elejéről?Vagy azoknál is érvényes a cheat?Mert akkór énis kezdem előről.(csak vitszel) -
#1974 némelik kereszteződés olyan kubaszov nagy, h nem látni merre kell menni :-) meg a felhők a nap mögött vannak :-) fasza -
Pip Boy #1973 Hali! Nézzél szét egy kicsit lentebb!
Games -
#1972 nemjó, mert - már valaki írta - ha visszatöltöm eltűnik a pót :-(
most szedtem össze valami veszélyes hulladésokt 19 perc alatt kell elvinni :-)
-
berlin #1971 CHEAT!
Akit nem érdekel az, most ne figyeljen ide. Kerestem a neten, de nem találtam. Megpróbáltam a rég bevált módokat.
Bejött. :)
Szóval a nullával behívod a conzolt. Majd beírod: cheat all engine - én ezt tettem, mire minden, de minden elérhetővé vált. Az összes, motor, váltó, abroncs, festés, kamion, stb. Ja és szállítmány is. És ad hozzá 500.000 dodót is.
A magam részéről telepítem újra a játékot, mert ez agyonba...a a játékélményt.
Üdvözöl minden fant:
B.
-
#1970 Próbáld meg, hogy lecsatalaod... -
#1969 Wanadoo-ról, torrentről...
Akkor mind1. Én az Schulek-ba. -
Farkas Péter #1968 MFIA G=MAFIA G
BOCSI
-
Farkas Péter #1967 LEhet hogy rosszul fogalmasztam,de amikor lejár a limit akkor már nem tudok játszani! A teljeset honnan lehet letölteni?
MFIA G: Én az EÖTVÖSBE járok. -
#1966 farkas péter??
Oan embert én is ismerek!
A gedóiba jár szegeden!
-
Pip Boy #1965 Sziasztok! Nem rossz ez, de nem is jó! Sok jó dolgot kiszedtek belőle,, ami az elődeiben benne volt! Ez a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy egyre szarabbak lesznek, nem hogy jobbak! Sokkal többet vártam tőle, remélem a következő jobb lesz! -
CseNo #1964 Akinek vesz apuci vagy anyuci... Most a jogsim cirka 130.000 pénz. Nem futja semmi luxus cikkre. -
#1963 király :-)
kérdés mi lesz, ha ezt vissza akarod tölteni? jobb esetben elveszik a fuvar :-D
-
#1962 De a pótkocsi el fog tünni.!Már próbáltam!!És mi lenne ha kicsuklasztanánk a pókocsit és úgy mentenénk fuvar közbe.??Mindjárt ki prószilom!! -
#1961 Jah, és rájöttem, hogy hogy lehet "átverni" a Save Game opciót úgy, hogy szállítás közbe is menthess. Egyszerűen mielött elfogadod a fuvart, állj rá a Save Game opcióra, és csatold föl a rakományt. És indulj el. Ha menteni akarsz, akkor csak nyomd meg az ESC-t, és máris menthetsz. Hacsak nem léptél el onnét. Ugyanis ha ellépsz másik menüpontra, nem fogsz tudni menteni. -
#1960 Úgy, hogy mi letöltöttük a teljeset. Nem a demóval játszunk.
Amúgy hány éves vagy? Melyik suliba jársz? Mert van egy o.társam akit szintén Farkas Péternek hívnak. -
#1959 Én nem használok cheatet csak ki próbáltam és működött.Amúgy meg mire lehet költeni azt a sok pénzt amikór szinte semmiért nem kell fizetni. -
Balee 007 #1958 Peti egyszerű! Aki szereti a kamionos játékokat az ezzel is szeret játszani
Szerintem legalább is -
Farkas Péter #1957 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ti hogy tudtok vele ennyit játszani? Mert én csak egy órát bírtam! -
#1956 a lezárt utak lezárva maradnak szerintem. Én még nem találtam, de attól lehet, hogy vannak rejtett utak -
#1955 hali.a lezárt utak mikor lesznek elérhetőek nekünk??vannak rejtett utak?? -
#1954 Akkor:
O
/|\ <- kocsog scs programozó
/·\ -
#1953 Tudjátok mit???
ÉN IS MEGYEK !!!!!!!!
GRRRRRRRRRR -
#1952 Nekem nem fagy de megyek. -
#1951 Akkor már ketten vagyunk. -
#1950 én jelentkeznék a kommandóba! -
#1949 Bocs ha kicsit cinikus leszek nem neked szól.
A válasz: cserélj grafikai motort a játékban
(egyébként szervezek egy elit kommandós alakulatot akikkel betörök az scs székházába és skorpióval kényszerítem a prism3d fagyás megoldásra, aki akar jelentkezzen).
A tényleges válasz pedig a peccsre való várakozás... -
#1948 Sziasztok!
Lenne nekemis egy kis gondom!
Az a helyzet hogy megszereztem a gemet és jáccok vele de nekemis prism 3d hiba!
Mitcsináljak?
Köszönöm! -
#1947 hogyne szeretné???.... :-)))
lásd #1908!
-
rgida666 #1946 Nekem is ugyanez volt. Próbáld meg régebbi driverrel, Nekem bejött. -
#1945 Amúgy a játékmenet bejön, csak hát a többi... hmmm... -
#1944 Legalább a középső kamera tükröt benne hagyhatták volna! Vagy inkább hagyták volna úgy az egész tükör rendszert ahogy volt, na meg a városok részletes utca térképét is hiányolom, akárki akármit mond, a pttm már egész jól alakult, nemtom mi a f*szért kellet így lebutítani a belső nézetet a töbiröl nem is beszélve! Egyszóval elbaszott egy game lett ez így! -
#1943 hali.a lezárt utak mikor lesznek elérhetőek nekünk??vannak rejtett utak?? -
Pip Boy #1942 Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nincsen lehetőség saját zenét berakni a játékba! A régiben volt egy kis panel amin megjelenetek a számok, most ezt nem találom! Ti mit tudtok erről? -
#1941 Próbálkoztam a fordításával.Van rá lehetőség,de sajnos nem szereti az ékezetes betüket. -
#1940 Ja, New Yorkban van, gyorsan összelehet vele szedni több tízezret. Egyébként elég baj az, ha egy ilyen egyszerű játékhoz cheat-kódot használtok.... -
#1939 Tűzoltókocsival már én is mentem, tényleg jó dolog. :-)
New Yorkban mentem vele, a térképen a sárga karikát kell keresni, az jelöli ezt nálam new Yorkban, a sima fuvarok zöld karikával vannak. -
#1938 Egy szerűbb beírni hogy CHEAT ALL és mindent bead!(nem tudtam erről a cheatről csak írosgattam és elfogadta:D). -
#1937 Ez egy speciális fuvar volt.Aszem Houston-ba volt.Leszállítottam a fuvart és ezt kaptam spéci fuvarnak.