4874
  • Imrusssss
    Hol lehet vagyis hogy lehet dupla fuvar (pótkocsit) vinni, szállítani????
  • Magnumrolcsi
    Nem lett volna egyszerűbb ha csak a játékot kezded az elejéről?Vagy azoknál is érvényes a cheat?Mert akkór énis kezdem előről.(csak vitszel)
  • Schwarz
    némelik kereszteződés olyan kubaszov nagy, h nem látni merre kell menni :-) meg a felhők a nap mögött vannak :-) fasza
  • Pip Boy
    Hali! Nézzél szét egy kicsit lentebb!
    Games
  • Schwarz
    nemjó, mert - már valaki írta - ha visszatöltöm eltűnik a pót :-(
    most szedtem össze valami veszélyes hulladésokt 19 perc alatt kell elvinni :-)
  • berlin
    CHEAT!

Akit nem érdekel az, most ne figyeljen ide. Kerestem a neten, de nem találtam. Megpróbáltam a rég bevált módokat.
    Bejött. :)
    Szóval a nullával behívod a conzolt. Majd beírod: cheat all engine - én ezt tettem, mire minden, de minden elérhetővé vált. Az összes, motor, váltó, abroncs, festés, kamion, stb. Ja és szállítmány is. És ad hozzá 500.000 dodót is.

A magam részéről telepítem újra a játékot, mert ez agyonba...a a játékélményt.

Üdvözöl minden fant:
    B.
  • Duddits
    Próbáld meg, hogy lecsatalaod...
  • Duddits
    Wanadoo-ról, torrentről...

Akkor mind1. Én az Schulek-ba.
  • Farkas Péter
    MFIA G=MAFIA G

BOCSI
  • Farkas Péter
    LEhet hogy rosszul fogalmasztam,de amikor lejár a limit akkor már nem tudok játszani! A teljeset honnan lehet letölteni?

MFIA G: Én az EÖTVÖSBE járok.
  • Vviikkttoorr
    farkas péter??
    Oan embert én is ismerek!
    A gedóiba jár szegeden!
  • Pip Boy
    Sziasztok! Nem rossz ez, de nem is jó! Sok jó dolgot kiszedtek belőle,, ami az elődeiben benne volt! Ez a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy egyre szarabbak lesznek, nem hogy jobbak! Sokkal többet vártam tőle, remélem a következő jobb lesz!
  • CseNo
    Akinek vesz apuci vagy anyuci... Most a jogsim cirka 130.000 pénz. Nem futja semmi luxus cikkre.
  • Schwarz
    király :-)
    kérdés mi lesz, ha ezt vissza akarod tölteni? jobb esetben elveszik a fuvar :-D
  • Magnumrolcsi
    De a pótkocsi el fog tünni.!Már próbáltam!!És mi lenne ha kicsuklasztanánk a pókocsit és úgy mentenénk fuvar közbe.??Mindjárt ki prószilom!!
  • Duddits
    Jah, és rájöttem, hogy hogy lehet "átverni" a Save Game opciót úgy, hogy szállítás közbe is menthess. Egyszerűen mielött elfogadod a fuvart, állj rá a Save Game opcióra, és csatold föl a rakományt. És indulj el. Ha menteni akarsz, akkor csak nyomd meg az ESC-t, és máris menthetsz. Hacsak nem léptél el onnét. Ugyanis ha ellépsz másik menüpontra, nem fogsz tudni menteni.
  • Duddits
    Úgy, hogy mi letöltöttük a teljeset. Nem a demóval játszunk.

Amúgy hány éves vagy? Melyik suliba jársz? Mert van egy o.társam akit szintén Farkas Péternek hívnak.
  • Magnumrolcsi
    Én nem használok cheatet csak ki próbáltam és működött.Amúgy meg mire lehet költeni azt a sok pénzt amikór szinte semmiért nem kell fizetni.
  • Balee 007
    Peti egyszerű! Aki szereti a kamionos játékokat az ezzel is szeret játszani

Szerintem legalább is
  • Farkas Péter
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy ti hogy tudtok vele ennyit játszani? Mert én csak egy órát bírtam!
  • gumikacsa
    a lezárt utak lezárva maradnak szerintem. Én még nem találtam, de attól lehet, hogy vannak rejtett utak
  • sumi
    hali.a lezárt utak mikor lesznek elérhetőek nekünk??vannak rejtett utak??
  • Goliath
    Akkor:

O
    /|\ <- kocsog scs programozó
    /·\
  • Imrusssss
    Tudjátok mit???

ÉN IS MEGYEK !!!!!!!!

GRRRRRRRRRR
  • Magnumrolcsi
    Nekem nem fagy de megyek.
  • Goliath
    Akkor már ketten vagyunk.
  • daf xf
    én jelentkeznék a kommandóba!
  • Goliath
    Bocs ha kicsit cinikus leszek nem neked szól.

A válasz: cserélj grafikai motort a játékban

(egyébként szervezek egy elit kommandós alakulatot akikkel betörök az scs székházába és skorpióval kényszerítem a prism3d fagyás megoldásra, aki akar jelentkezzen).

A tényleges válasz pedig a peccsre való várakozás...
  • daf xf
    Sziasztok!
    Lenne nekemis egy kis gondom!
    Az a helyzet hogy megszereztem a gemet és jáccok vele de nekemis prism 3d hiba!
    Mitcsináljak?
    Köszönöm!
  • Schwarz
    hogyne szeretné???.... :-)))
    lásd #1908!

• rgida666
    Nekem is ugyanez volt. Próbáld meg régebbi driverrel, Nekem bejött.
  • 00 Blue 00
    Amúgy a játékmenet bejön, csak hát a többi... hmmm...
  • 00 Blue 00
    Legalább a középső kamera tükröt benne hagyhatták volna! Vagy inkább hagyták volna úgy az egész tükör rendszert ahogy volt, na meg a városok részletes utca térképét is hiányolom, akárki akármit mond, a pttm már egész jól alakult, nemtom mi a f*szért kellet így lebutítani a belső nézetet a töbiröl nem is beszélve! Egyszóval elbaszott egy game lett ez így!
  • sumi
    hali.a lezárt utak mikor lesznek elérhetőek nekünk??vannak rejtett utak??
  • Pip Boy
    Sziasztok!
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nincsen lehetőség saját zenét berakni a játékba! A régiben volt egy kis panel amin megjelenetek a számok, most ezt nem találom! Ti mit tudtok erről?
  • Guillotine
    Próbálkoztam a fordításával.Van rá lehetőség,de sajnos nem szereti az ékezetes betüket.
  • gumikacsa
    Ja, New Yorkban van, gyorsan összelehet vele szedni több tízezret. Egyébként elég baj az, ha egy ilyen egyszerű játékhoz cheat-kódot használtok....
  • Al Age
    Tűzoltókocsival már én is mentem, tényleg jó dolog. :-)
    New Yorkban mentem vele, a térképen a sárga karikát kell keresni, az jelöli ezt nálam new Yorkban, a sima fuvarok zöld karikával vannak.
  • Magnumrolcsi
    Egy szerűbb beírni hogy CHEAT ALL és mindent bead!(nem tudtam erről a cheatről csak írosgattam és elfogadta:D).
  • Magnumrolcsi
    Ez egy speciális fuvar volt.Aszem Houston-ba volt.Leszállítottam a fuvart és ezt kaptam spéci fuvarnak.