4874
  • berlin
    Truckstop lehetne vmilyen állomás, vagy mi.
    De nem akarok belevaú!

• berlin
    Schwarz!

Minden jót, meg sok erőt kívánok a magyarításhoz!!!
    Izgatottan várom!

Ha kész leszel remélem, megosztod velünk.

Üdv.:
    B.
  • Gaso #2014
    melyik a legjobb traktor?
  • Schwarz
    nem jártam még arra :-) na akkor mondj ötletet, h milegyen a neve a "truckstop"-nak!
    tuningműhely? esetleg.... :-)))
    Egyébként a küldetés, meg fuvar nevű bogyókat is elég baromul nevezték el. a spec küldetés vmi kutatás vagy mifene (quest), a sima fuvar meg a küldetés (mission) nevet kapta scséknél ;-)))
  • Imrusssss
    Ott a térképen ki van írva hogy pihenőhely hát pedig nem hanem ott lehet tuningolni a kamcsikat!!!
  • Schwarz
    - térkép magyarul -
  • Tockos
    Segítsetek szeretném a játékot gamepaddal játszani a gázt és a fékezést nem az y tengelyre szeretném tenni hannem a nyomógombokra a gamepadon joy1 és joy2 de valahogy nem akar a kamion elindulni elore.A jobb és a bal kanyarodás az menne mert az az x tengelyre állítottam,az rendbe van.Amugy minden gomb mukodikamit beállítok csak épp a gáz és a fék nem .Kérlek segítsetek.
  • Schwarz
    részemről nem támogatom a dolgot, nemazért mert "csakzérsem" :-) hanem, mert nem szokásom félkész munkát kiadni a kezemből...
  • Geeza007
    Na most már tényleg hálákodjatok én innen töltöttem tuti megy!
  • Geeza007
    Na most már tényleg hálákodjatok én innen töltöttem tuti megy!
  • Geeza007
    Esetleg kahatunk majd még nem teljes magyarításokat is?
  • Geeza007
    Na emberek akinek nem volt jó az előző két link itt egy újabb!
    Ez egy részben ugyanaz! Az oldalon elkezdi visszaszámlálni a sec-et ezt ki kell várni majd utána a megjelenő linkről letölthető!A linkeket és a visszaszámlálást eltakarhatja egy popup ablak!
    A link18 Wos Convoy Full
    A kód ugyanaz: mittons
  • Magnumrolcsi
    Minden kamion belső szinte u.a. csak más fityeg az ablakban meg més csúszkál az ablak előtt.!
  • Schwarz
    nem, illetve megy csak ha visszatöltöd ugyanúgy elveszted a fuvart
  • gumikacsa
    NEM
  • Styrex
    Na most akkor működik a mentés feladat közben vagy sem?
  • Duddits
    Ték!

Schwarz! Küldtem privit.
  • Schwarz
    sajnos úgysem műxik :-(
  • Sanyix
    Tökjó vettem egy új vontatót, közben rajta volt a régin az utánfutó. Hát megvettem, az újon is rajta volt+ kb 10%-os sérülés a kamionon, előtte semmi sérülés nem volt. Elindulok a töksima úton, pár méter után megint sérül, aztán egyszercsak lecsúszik az utánfutó a vontatóról, és azis jól megsérül. Mindez sima úton akadály, és ütközés nélkül...
  • Duddits
    Akkor is, ha lecsatolod elötte?
  • Schwarz
    készülget:
    - 1 -
    - 2 -
    - 3 -

hja, lehet választani angol/magyar között ;-)
  • Schwarz
    na ja, csak mikor visszatöltöd a pót nem lesz sehol :-(
  • Tockos
    Mafia már megoldotta a problémát ídézem.....Jah, és rájöttem, hogy hogy lehet "átverni" a Save Game opciót úgy, hogy szállítás közbe is menthess. Egyszerűen mielött elfogadod a fuvart, állj rá a Save Game opcióra, és csatold föl a rakományt. És indulj el. Ha menteni akarsz, akkor csak nyomd meg az ESC-t, és máris menthetsz. Hacsak nem léptél el onnét. Ugyanis ha ellépsz másik menüpontra, nem fogsz tudni menteni.

• Duddits
    Nekem nem! Kenworth W900-am van, és nem látom.
  • DJ Bee18
    na valami mmegoldás vagy patch a fuvar közbeni mentésre van már?? mert ma még nem tudtam előrébbjutni, mert háromszor zavartak meg fuvar közben
  • Truck Driver001
    látszik...
  • ILLNeo
    És a csörösöknél belülről látszik az orra belülről?
  • Truck Driver001
    a belsö nézet végülis ugyanaz...a csörösöknél "szabvány" belsö nézet wan..mind1-iknél ugyanaz..a sima homlokfalu kamionoknak pedig más wan de ott is midn1-iknél ugyan az.....szal végülis a játékba 2 féle belsö nézet wan..nagyon xar..mint maga a játék is...
  • Duddits
    Nem nyílik meg!!

Kamionokat asszem a világos-kék pontnál tudod tuningolni. A Truckshop vagy stop-ba.

Schwarz magyarosítja a játékot.

Zenére még nem tudok megoldást.

És hogy lenne már minden belső nézete ugyan az? Az nagy hülyeség lenne! Mindegyik másmilyen!
  • Geeza007
    Ja itt írta valki hogy szerinte nem fognak mehógnyílni a lezárt utak na nálam kettő megnyílt csak nem tudom mi alapján és mért nyitja meg őket
  • Geeza007
    Egy kérdés: hol lehet, tuningolni a kamionokat?
    Második kérdés: mi alapján kezdi oldja fel a rövidítéseket a városokban?
    Harmadik kérdés:Van e zene hallgatási lehetőség?
    Negyedik kérdés: Ki magyarosít?
    Ötödik kérdés: Mindegyik kamion belsőnézete ugyanaz(kivétel a kezdő piros kamion)?
  • Geeza007
    Na hali! AKIT még érint a nincs még meg játék szitu az figyeljen ide!
    Következő linkről letöltheti INGYEN a játékot Part 1
    Part 2 A kód a kicsomagoláshoz : mittons
    Letöltés után egyesítünk, majd az egész kicsomagol, lesz 18 db kisebb rar fálj egyesít, majd a setup.bat(asszem)mégegyszer kicsomagolunk, de amikor már vége a játék már is indul és full! Na lehet hálálkodni!
  • vass17
    thx
  • Duddits
    Ez engem is érdekel.
  • Imrusssss
    Hol lehet vagyis hogy lehet dupla fuvar (pótkocsit) vinni, szállítani????
  • Duddits
    Itt ni.
  • vass17
    hol lehet megtalálni azt a 150megásat, mert én csak a 700-asat találom??????????
  • Duddits
    Amúgy cuccokat lehet már készíteni hozzá? Már csinálnék valami festék a W900-amra. :-)
  • Imrusssss
    nem
  • Sumi70
    Az egyik fájlba nem kell átírni, mint a Pttm-nél?