4874
-
berlin #2016 Truckstop lehetne vmilyen állomás, vagy mi.
De nem akarok belevaú!
-
berlin #2015 Schwarz!
Minden jót, meg sok erőt kívánok a magyarításhoz!!!
Izgatottan várom!
Ha kész leszel remélem, megosztod velünk.
Üdv.:
B.
-
#2014 melyik a legjobb traktor? -
#2013 nem jártam még arra :-) na akkor mondj ötletet, h milegyen a neve a "truckstop"-nak!
tuningműhely? esetleg.... :-)))
Egyébként a küldetés, meg fuvar nevű bogyókat is elég baromul nevezték el. a spec küldetés vmi kutatás vagy mifene (quest), a sima fuvar meg a küldetés (mission) nevet kapta scséknél ;-)))
-
#2012 Ott a térképen ki van írva hogy pihenőhely hát pedig nem hanem ott lehet tuningolni a kamcsikat!!! -
#2011 - térkép magyarul - -
Tockos #2010 Segítsetek szeretném a játékot gamepaddal játszani a gázt és a fékezést nem az y tengelyre szeretném tenni hannem a nyomógombokra a gamepadon joy1 és joy2 de valahogy nem akar a kamion elindulni elore.A jobb és a bal kanyarodás az menne mert az az x tengelyre állítottam,az rendbe van.Amugy minden gomb mukodikamit beállítok csak épp a gáz és a fék nem .Kérlek segítsetek. -
#2009 részemről nem támogatom a dolgot, nemazért mert "csakzérsem" :-) hanem, mert nem szokásom félkész munkát kiadni a kezemből...
-
Geeza007 #2008 Na most már tényleg hálákodjatok én innen töltöttem tuti megy! -
Geeza007 #2007 Na most már tényleg hálákodjatok én innen töltöttem tuti megy! -
Geeza007 #2006 Esetleg kahatunk majd még nem teljes magyarításokat is? -
Geeza007 #2005 Na emberek akinek nem volt jó az előző két link itt egy újabb!
Ez egy részben ugyanaz! Az oldalon elkezdi visszaszámlálni a sec-et ezt ki kell várni majd utána a megjelenő linkről letölthető!A linkeket és a visszaszámlálást eltakarhatja egy popup ablak!
A link18 Wos Convoy Full
A kód ugyanaz: mittons -
#2004 Minden kamion belső szinte u.a. csak más fityeg az ablakban meg més csúszkál az ablak előtt.! -
#2003 nem, illetve megy csak ha visszatöltöd ugyanúgy elveszted a fuvart -
#2002 NEM -
Styrex #2001 Na most akkor működik a mentés feladat közben vagy sem? -
#2000 Ték!
Schwarz! Küldtem privit. -
#1999 sajnos úgysem műxik :-( -
#1998 Tökjó vettem egy új vontatót, közben rajta volt a régin az utánfutó. Hát megvettem, az újon is rajta volt+ kb 10%-os sérülés a kamionon, előtte semmi sérülés nem volt. Elindulok a töksima úton, pár méter után megint sérül, aztán egyszercsak lecsúszik az utánfutó a vontatóról, és azis jól megsérül. Mindez sima úton akadály, és ütközés nélkül... -
#1997 Akkor is, ha lecsatolod elötte? -
#1996 készülget:
- 1 -
- 2 -
- 3 -
hja, lehet választani angol/magyar között ;-) -
#1995 na ja, csak mikor visszatöltöd a pót nem lesz sehol :-( -
Tockos #1994 Mafia már megoldotta a problémát ídézem.....Jah, és rájöttem, hogy hogy lehet "átverni" a Save Game opciót úgy, hogy szállítás közbe is menthess. Egyszerűen mielött elfogadod a fuvart, állj rá a Save Game opcióra, és csatold föl a rakományt. És indulj el. Ha menteni akarsz, akkor csak nyomd meg az ESC-t, és máris menthetsz. Hacsak nem léptél el onnét. Ugyanis ha ellépsz másik menüpontra, nem fogsz tudni menteni.
-
#1993 Nekem nem! Kenworth W900-am van, és nem látom. -
#1992 na valami mmegoldás vagy patch a fuvar közbeni mentésre van már?? mert ma még nem tudtam előrébbjutni, mert háromszor zavartak meg fuvar közben -
#1991 látszik... -
#1990 És a csörösöknél belülről látszik az orra belülről? -
#1989 a belsö nézet végülis ugyanaz...a csörösöknél "szabvány" belsö nézet wan..mind1-iknél ugyanaz..a sima homlokfalu kamionoknak pedig más wan de ott is midn1-iknél ugyan az.....szal végülis a játékba 2 féle belsö nézet wan..nagyon xar..mint maga a játék is... -
#1988 Nem nyílik meg!!
Kamionokat asszem a világos-kék pontnál tudod tuningolni. A Truckshop vagy stop-ba.
Schwarz magyarosítja a játékot.
Zenére még nem tudok megoldást.
És hogy lenne már minden belső nézete ugyan az? Az nagy hülyeség lenne! Mindegyik másmilyen! -
Geeza007 #1987 Ja itt írta valki hogy szerinte nem fognak mehógnyílni a lezárt utak na nálam kettő megnyílt csak nem tudom mi alapján és mért nyitja meg őket -
Geeza007 #1986 Egy kérdés: hol lehet, tuningolni a kamionokat?
Második kérdés: mi alapján kezdi oldja fel a rövidítéseket a városokban?
Harmadik kérdés:Van e zene hallgatási lehetőség?
Negyedik kérdés: Ki magyarosít?
Ötödik kérdés: Mindegyik kamion belsőnézete ugyanaz(kivétel a kezdő piros kamion)? -
Geeza007 #1985 Na hali! AKIT még érint a nincs még meg játék szitu az figyeljen ide!
Következő linkről letöltheti INGYEN a játékot Part 1
Part 2 A kód a kicsomagoláshoz : mittons
Letöltés után egyesítünk, majd az egész kicsomagol, lesz 18 db kisebb rar fálj egyesít, majd a setup.bat(asszem)mégegyszer kicsomagolunk, de amikor már vége a játék már is indul és full! Na lehet hálálkodni! -
vass17 #1984 thx
-
#1983 Ez engem is érdekel. -
#1982 Hol lehet vagyis hogy lehet dupla fuvar (pótkocsit) vinni, szállítani???? -
#1981 Itt ni. -
vass17 #1980 hol lehet megtalálni azt a 150megásat, mert én csak a 700-asat találom?????????? -
#1979 Amúgy cuccokat lehet már készíteni hozzá? Már csinálnék valami festék a W900-amra. :-) -
#1978 nem
-
Sumi70 #1977 Az egyik fájlba nem kell átírni, mint a Pttm-nél?