4874
-
#2056 köszke, javítottam -
#2055 még szép... :-)) -
vass17 #2054 melyiket töltötted le?
a 700 vagy a 150 megásat?
nekem a 150-es nem csinál ilyeneket. -
Tomi13 #2053 Elkiabáltam :( Megy a játék,de sokszor kidob hibaüzenettel,hogy az exe-vel van valami.Ez már veletek is előfordult?Van vmi megoldás rá? -
#2052 Mi bajod vele?? Menjél Far Cry-oz ha nem tetszik... -
#2051 Túl sokat vársz a játéktól -
#2050 http://www.3dartpol.da.ru oldalon a Convoy-hoz van egy skin pack!! Nézzétek meg ha érdekel titeket -
#2049 Ha még valakinek nem lenne meg:
real truck names -
vass17 #2048 nekem még full grafikán sincs, ugyhogy a tiédnél ezerszer sz*rabbul néz ki -
Tomi13 #2047 Na csak sikerült beindítanom,a legújabb ati driver megoldotta a sötétség problémát. :) Eddig csak a tutorial játszottam végig,de tetszik a dolog.Végre egy nyugis játék,most pont ilyenre van szükségem.Egyedül a tolatásos parkolással vannak gondjaim :) -
#2046 hát hogy néz ki?Megnézted a képet? -
#2045 Mi a gáz rajta? -
ezt a gyász játékot leszedtem de már megbántam a garfika nagyon gáz!!
-
#2043 Nem az a baj hogy nagy a térkép hanem hogy nem lehet menteni fuvar közben.A king of the road-dal meg a pttm-mel nagyon sokat toltam és nem volt gond a tempó.Rig n roll-t várom már nagyon meg ehez egy patchot és akkor már talán eltűnnek a bugok. -
#2042 basszus hát a kamionozásban ez a feeling, hogy nagyon nagy távokat tesznek meg, nagyon hosszú ideig és nem túlzottan versenytempóban. Ez a játék csak egy csipetnyit ad ebből az érzésből, és máris nem tetszik? Erre a nagy térképre várt minden kamionos rajongó. Ha nem tetszik, menjetek NFSU-zni, ott lehet repeszteni 300-zal is, az való nektek, nem a kamionozás. -
#2041 Próbáld ki őket! Mindegyik más! Úgy is ingyenes! -
vass17 #2040 vannak benne hangulatos részek (pl salt lake city környéke, de a legtöbb hely hasonló , és kicsit lehetne gyorsabb, ezért a haladás) -
vass17 #2039 nekem nem az a bajom, hogy nagy a térkép, hannen hogy nagyon lassan lehet haladni rajta.
akkor melyik a legjobb kezdőkamion? -
#2038 Eddig az volt sok ember baja, hogy kicsi a térkép, most az, hogy nagy... -
vass17 #2037 amúgy milyen grafikai bugokról beszéltek?
én nem vettem észre egyet sem
-
Tomi13 #2036 Afene most telepítettem fel a játékot és nem tudok játszani.
Azért mert tiszta sötét a kép,csak a lámpák látszanak (már próbáltam a shader qualityt állítani,de semmi változás) és ráadásul egy hibaüzenettel állandóan kivág :( -
vass17 #2035 szóval akkor nem lehet állítani?
-
#2034 Én addig nem játszom ezzel a játékkal amíg ki nem találják hogy lehet fuvar közben menteni!Nekem nincs időm egy fuvarral ennyit baszakodni -
vass17 #2033 lenne két kérdésem: melyik a legjobb alap kamion (amikor kezdem a játékot?)?
nem lehet gyorsítani a játékmenetet, mert az első fuvarom két órás volt, és ez a pttm-hoz képest nagyon sok, és én ezt túlzásnak érzem, mert így fél napon keresztül kell ülni a gép előtt ameddig egy szállítmányt elviszek. -
CseNo #2032 Futómű hiba -
CseNo #2031 local_base.def-et hogyan lehet szerkeszteni? -
Tockos #2030 Segítsetek szeretném a játékot gamepaddal játszani a gázt és a fékezést nem az y tengelyre szeretném tenni hannem a nyomógombokra a gamepadon joy1 és joy2 de valahogy nem akar a kamion elindulni elore.A jobb és a bal kanyarodás az menne mert az az x tengelyre állítottam,az rendbe van.Amugy minden gomb mukodikamit beállítok csak épp a gáz és a fék nem .Kérlek segítsetek. -
#2029 Nálam is ez volt a probléma ..
A beállitásoknál a shader qualityt állitsd át .. -
Stevee #2028 Hy!
Az én apám kamionos volt 14 évig. Néha kimentem vele nyáron. Ne higyjétek h egy leányálom a kamionozás. Sok szívás van benne, és cseppett sem könnyű. Apám időnként olyan ideg volt a sok baromtól... Ha tényleg érdekel leírhatok majd pár tapasztalatot.
Üdv, -
bazze #2027 Hi all!
nem akarok faszkalapnak tünni meg midnen de most nincs kedvem 2000 hozzászólást végig nyálazni szal a kérdésem...
Mien ati driver kell ennek a game nak mert amikor elindiom nem látszi ksemmi csak a fények...
directx 9c van fent, 9600SE m van...
és ATICSUD driver van fent -
#2026 http://www.freewebs.com/xxxxxedits/convoymods.htmItt nem a képek a lényegek, hanem ez 3 letölthető kezdetleges pálya (mellesleg, meg kell jegyeznem, hogy ugyan azt tapasztaltam, mint a pttm-nél a polish pack-nál, hogy idővel irgalmatlanul elkezd szaggatni.
-
#2025 A "Szervizek" rövid i. -
#2024 igen csak sokan kiforodtaban -
Tomi13 #2023 Sziasztok
Egy amatör kérdés: ez a játék hasonló, mint a GTA:San Andreasban lévő kamionos küldetés?Magyarul el kell szállítani az árut vhonnan vhova?Erről szól a játék?
Köszi:Tomi -
berlin #2022 Jó képek, azért én megnézném magam, amikor két vontatmánnyal (bvagy hogyan kell mondani) tolatva kell leadnom a cuccost.
Verne a víz rendesen. -
berlin #2021 Medwyn!
Igazad van, de nam csak priviben jöhetne, szerintem másokat is érdekelne - pláne ezen a fórumon -, hogy milyen az igazi "kamionos" élet.
Kiváltképp a munka romantikája lehetne érdekes...
Persze ha volt már ilyen "élménybeszámoló", akkor bocs.
-
berlin #2020 Nem csak kétféle belső vana játékban, én egy Kinetic 2T2-vel nyomulok (eszméletlenül gyors!), abban másmilyen belső van.
-
#2019 Ide elnéztem, és meglepődtem...
http://www.freewebs.com/xxxxxedits/convoymods.htm -
Medwyn #2018 ...lenne egy kérésem, aki tud ilyesmiről: küldjetek nekem legyetek szívesek pontos infókat arról, milyen egy európai kamionos élete - hogyan dolgozik, hol áll meg út közben, hol kávézik/eszik/alszik, kikkel találkozik, beszél, vannak-e útközben speciális események, izgalmak, veszélyek, mennyit vezetnek egyszerre, milyen utakon mennek szívesen, hogyan vesznek fel rakományt, hogyan raknak le, milyen papírokat kell kitölteni erről igazolásképpen, és azt hol és kikkel töltik ki stb... szóval pontos adatok kellenének :))
köszönöm, ha valaki priviben küld pár infót!
-
#2017 truckpolon találtam egy érdekes képet (én a hoteles furgonnal jártam így, ha nagyon gyorsan mentem):