4874
-
#2096 Gondolom rajta maradt a SAVE-n és akkór mutatja.De amúgy ha mentetted volna akkor az utánfutót nem tölti vissza.!!
Sehol nem lehet megnézni hogy milyet lehet vinni.! -
#2095 Hello! Lenne 1 problémám remélem tudtok segíteni nekem! visszaolvasgattam keresgettem de nem találtam h lett volna róla szó: az a problémám h kb 10-15 perc játék után megáll a kép aztán kilép 1 hibaüzenettel vmi prisme3d vagy mi hibát okozott nem tudjátok hogy lehet ezt megoltani? előre is köszi -
vass17 #2094
ez érdekes.......2in1 -
vass17 #2093 nekem múltkor fuvar közben is lehetett volna menteni, amikor még le sem adtam, máskor viszont nem lehet közben. hogy lehetett ez?
ja meg hol lehet megnézni, hogy milyen szállítmányokat lehet vinni egy városból? -
#2092 LOL szolgáltats igénybevétele....
ezt meglátja valami kisgyerek aztán jön ide a kérdés hogy lehet e kurvázni a játékban -
#2091 - 1 -
ehh... kezd az a helyzet előállni, mint a pttm mittomén melyik frisítése után. ui meghatározott számú szöveg berakása után keféli betölteni >-(
scs sucks............. -
#2090 Gyááááááá.rossz smilet raktam be bocsi!!!!!!(nem vagyok puzi)
-
#2089 -
#2088 Gondoltam, kipróbálom a térképszerkesztőt, hát nem csalódtam....8most én vagyok hülye, vagy én vagyok hülye???
Ezeknek a kamionoknak meg pótoknak 1 helyen kellene jönni, és főleg az úton
A föld sem valami stabil, gondoltam megfordulok:
HÁT SCS.... -
#2087 30 órás?
Esetleg 30 perces?
(wanadoo) -
#2086 Ne haragudjatok hogy nem olvasok vissza, de a 30 órás játék limitet nem lehet eltüntetni? Mert nekem a teljes játék linkje lófaszt sem ér -
#2085 Új kamionaokat hogy lehet megnyitni és a kék táblával lezárt utak később kinyílnak?Hol lehet tuningolni a kamiont? -
#2084 Vagyis elnézést. Nincs leírva. Cask valahol olvastam. -
#2083 D ez le is van írva a Readme-be. -
#2082 C:\Documents and Settings\usernév\Dokumentumok\18 WoS Convoy -
Tockos #2081 Hogy kell betenni az igazi kamcsi neveket ajátákba hová kell bekopírozni?
-
#2080 Istenem...... -
#2079 micsoda problémák -
Tockos #2078 De én a lábamat is felszeretem tenni az asztalra játszás kozbe -
#2077 Én kormánnyal nyomom, és hátravagyok dölve a fotelba... -
Tockos #2076 Valoban szuper kormánnyal nyomni a játékot.Csak szerettem volna megprobálni gamepaddal is mert néha nincs kedvem ulni csak hátradolni a fotelba és uj játszani.
-
#2075 Van kormányod és azzal nem próbáltad lol.
b+ egy szaros gamepaddal akarsz inkább játszani, mint kormánnyal? -
#2074 Köszi a válaszokat:) Akkor énis várom T.Schwarz urol:) -
#2073 óóóó ezt a baromságot -
#2072 Menet közbe nem lehet csak ha leszállítottad az árut!!! -
#2071 Hogy a túróba lehet menteni a játékba???
-
Tockos #2070 Nekem is van kormányom azzal még nem próbáltam csak gamepaddal de nem mukodik ha a gázt és a féket a gombokra állítom,mindem megyen csak elore nem indul a kamcsi.
-
#2069 Én. Vagyishát én kormánnyal. -
#2068 ok, megyek dögleni, 4kor keltem meg túl vagyok egy szar postán :-)
-
Tockos #2067 Játsza valaki a game-t gamepaddal?
-
Tockos #2066 ok kivárjuk . -
#2065 írtam korábban, h félmunkát nem adok ki a kezemből, de nyugi a hétvégén több időm lesz vele foglalkozni, mint hétköznap :-)
-
Tockos #2064 Schwarzika kozzé tehetnél valami magyar nyelvet biztos mindenki orulne neki -
#2063 Üdv all!
Most szedem a 18 WHEELS OF STEEL CONVOY-ADDICTION :) Van magyarositás? mert láttam lejebb h. van valami =) le lehet szedni vagy esetleg magyar nyelv is választhato a gamenak?) THX -
Tomi13 #2062 A 150-eset töltöttem le én is. -
#2061 milyen a magyar? ;-))))
-
Tockos #2060 Schwarz milyen magyarba akarod berakni? -
Tockos #2059 real truck names ,mit kell vele csinálnom hová kell beraknom?
-
#2058 rakom is bele a magyarba :-)))) -
#2057 azt sehogy ;-)