18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nemrég töltöttem le a játékot és mikor játszok egy kis idõ után kilép (kb 10 perc) ez nem demo. tud valaki segíteni?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
akkor ezt javítom :-)
Mi az a windows?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyébként a GTA SA-t pont nem a grafika miatt szeretjük, hiszen az elavultabb, mint ez. Jóval.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Amúgy mindíg mindenki ezzel a háellel meg dúmmal jön, miért olyan nehéz megérteni, hogy kisebb bejárható területet meg lehet csinálni hûdeszépen, de óriási bejárható területet megcsinálni ugyanolyan szépre nem lehet, mert akkor szuperszámítógép kéne a futtatáshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha megengedsz egy észrevételt, amikor betolod a pótot ahelyére, kiírja, hogy great backing bonus, ezt Kockázati bónusz jóváírás-nak fordítottad. Ez ugye azért dicsér meg, mert szépen tetted helyére a pótot. Erre valami jó tolatási bónusz, vagy ilyesmi illene.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
PERSZE!!!!!!!
Keress fel te is valami warez oldalt és töltsd le.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
a többi szöveg fordítása folyamatan van... :-)
Mi az a windows?
Melyik billentyûvel készítek felvételeket a játék közben, és azt hová menti el?
Köszcsõ!
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
korábban vki belinkelte ide az scs oldalának azon részét, amely a modolás folyamatát írná le, ha lenne benne lényeges infó..... :-) mindegy, a lényeg az, hogy az oldalon azt írják, h a mod mappába rakott zip fájloknak 0 tömörítéssel kell készülni, egyébként nem olvassa be a fájlokat, csak a mappákat
gondolom a base.scs-be mindeni totalcommanderrel másolta be a fájlokat, aminek következtében alapaól asszem 6os erõsséggel tömöríti az anyagot.
tehát a base.scs-be másolás elõtt ezt át kell állítani 0 azaz "semmi"-re, ezt a másoláskor megjelenõ ablak beállítás gombjára kattintva lehet megtenni.
ezután a másolást elvégezve, a magyarosítás mûködik.
arra figyeljetek, hogy a tömörítõ átállításával a fájlok nem tömörülnek csak a sok kis szarból egy nagy lesz :-)) így ha valamit valóban tömöríteni akartok akkor ezt vissza kell állítani 9re :-)
tessék így kipróbálni, és az eredményrõl tájékoztatni!! :-))))
ja, még annyi, hogy a feltöltött fájlban a "script" mappa lemaradt, csak annak a tartalmát zippeltem be, ezt javítottam és feltöltöttem. a link a régi
Mi az a windows?
utánanézek, h a nótbúkon mér megy?! :-)
pill....
Mi az a windows?
Ja és még valmi bele pillantottam afáljlokba és még csak egyet módosítottál vagy csak nálam van ez?Ja és lehet hogy én vagyok a gyík hova a base.scs-be v a mod mappába?
Lehet már lerágott csont, amit most fogok írni, de ha tudtok, akkor légyszi segítsetek valamit az üggyel kapcsolatban!
Nah szóval megvan a játék a (18 wos Convoy - addiction ezt a verziójut ill. megnevezésût szedtem le a wanadoo warez oldalról). És prism3d hibával kifagy, de még nagyon az elején. Egész pontossan ott, amikor rákattintok az új játék kezdésére, akkor ugye elkezdi tölteni a dolgokat, mint a pttm-nél is tette, nah most ezt nálam csinálja kb. 10 másodpercig és prism3d hiba....Mondjuk a menüben sem jelenik meg semmilyen kamion vagy ilyesmi, hanem csak a fenti menüsor.
Nem tudom mi lehet a baj oka. Mondjuk a convoy demója is ugyanezt csinálta, az is ugyanennél a résznél fagyott ki sajnos.
Videókarim az sztem elég a játékhoz (ati 9250-es), meg a gép többi konfigja is annak kell hogy legyen.
Nem lehet esetleg az, hogy a valamilyen oknál fogva a pttm-nek fenn kell lennie, hogy menjen a convoy? Ez lehet hülyeség.
Olyan légterelõket, hol lehet a játékban a kamionra aplikálni, mint amilyeneket a Showroomban is lehet látni a gépek tetején???
Köszcsõ!
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
nekem is van, de még nem próbáltam, igaz ez ilyen idióta fajta, nem játék rángatja, hanem a driver rántja vissza, hót szar :-) ki szoktam húzni az adaptert és akkor sima ff nélküli kormány :-))))
Mi az a windows?
Bepe79! nálad jó?
holnap az otthoni gépemen kipróbálom, h megy-e azon még nem járt a fodítás, hp notin megy :-)))
addig türelmeteket kérem...
Mi az a windows?
Honda - The Power of Dreams
18 Wheels of Steel Convoy\base.scs\script\ <- be raktam a "hu" t:S
Honda - The Power of Dreams