18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Melyik városban található a kisbuszos, duplapótos és a Mustangos küldi???

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Hello!

Nemrég töltöttem le a játékot és mikor játszok egy kis idõ után kilép (kb 10 perc) ez nem demo. tud valaki segíteni?

Szabi84
Azzal sosem fogok egyet érteni, hogy azért nem szép a játék mert nagy a bejárható terület!!! De azt elfogadom, hogy azért nem szép (nekem) a játék mert kevés ember csinálta, kevés pénzbõl, kevés szakértelemmel - ahogy Gumikacsa írta!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sanyix
Hát nemtom, gta:sa-nak egyáltalán nem szép a grafikája. Szóval ahhoz hasonlítani nem érdemes, meg amúgyis az sa-ban sokkal kisebb területet lehet bejárni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Schwarz
igen, ez volt az egyik amit nem igazán tudtam hovatenni, h miért írka ki, mert nekem eddig mindig kiírta... :-)

akkor ezt javítom :-)

Mi az a windows?

Szabi84
Ezt látjátok nem tudtam azt hittem ez is valami bazi nagy csapat! Így már megértem hogy nehéz tökéletesre csinálni a játékot!Arra akkor sem beszéltek rá,hogy szép a játék<#wink>!De a gépigény tényleg NASA-ahogy Sanyix mondta!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gumikacsa
gta sa is kissebb területû, meg azok profik, kb 200-an készítették a játékot, nagy költségvetéssel. Ezen asszem 5-en dolgoztak, kis költségvetéssel, és sajnos kis szakértelemmel. A grafikával szerintem semmi gond, a gépigény inkább amit nagyon elba**tak.

Egyébként a GTA SA-t pont nem a grafika miatt szeretjük, hiszen az elavultabb, mint ez. Jóval.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Szabi84
Akkor ezentúl ami nagy területen játszódik a csúnya játék lesz. Ez van, beletörõdtem! Ja elfelejtettem GTA:SA?

Sanyix
Látom nem érted. háel2 és dúm3 egy kockában játszódik (szóval egy kicsi korlátolt területen), kis bejárható területtel. Ebben a játékban bejárhatod az egész usát. Érzed a külömbséget pár folyosó és egy fél földrész között? Amúgy a mafiában is sokkal kisebb a bejárható terület...
Amúgy mindíg mindenki ezzel a háellel meg dúmmal jön, miért olyan nehéz megérteni, hogy kisebb bejárható területet meg lehet csinálni hûdeszépen, de óriási bejárható területet megcsinálni ugyanolyan szépre nem lehet, mert akkor szuperszámítógép kéne a futtatáshoz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

gumikacsa
Nagy gratula a fordításhoz, nagyon süti lesz.
Ha megengedsz egy észrevételt, amikor betolod a pótot ahelyére, kiírja, hogy great backing bonus, ezt Kockázati bónusz jóváírás-nak fordítottad. Ez ugye azért dicsér meg, mert szépen tetted helyére a pótot. Erre valami jó tolatási bónusz, vagy ilyesmi illene.

Szabi84
De komolyan gondoltam, na jó nem 98-as de tényleg csúnya! Azzal pedig nem értek egyet hogy a nagy terepen játszódó játékokat nem lehet szépre csinálni, mert Nasa gép kell nekik pl. a Far Cry-nál is, meg a Half-Life 2-nél is sikerült és ezek régebbi játékok és nekem nincs csúcskategóriás gépem (sajnos)! De hogy autós példát is mondjak a Mafia ezerszer szebb mint ez, pedig az is régebbi, de még a San Andreas is szebb!Hozzáteszem az elõzõvel sokat játszottam, és azért vagyok kurva ideges mert ez sokkal szarabb mint az elõzõ csak egy picit szebb!

Duddits
Vaoh, ezt eddig is tudtuk. Ezért felesleges volt írni. Meg ha valamit írsz, létszi egész mondatokat írj ne csakj úgy "köpj" be valamit.

DEXTER92
A fényképezés

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Duddits
He? Mi van ugyan úgy?

Magnumrolcsi
<#violent><#gun><#felkialtas><#nezze>

DEXTER92
ugyanúgy van mint a pttm be

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Duddits
Asszed te vagy a világmegváltó??! <#nevetes2>

Duddits
Vagyis a C:\Dokumentumokba a 18 Wheels of Steel Convoy mappába azon belül is a Screenshot-ba.

DEXTER92
<#merges2><#merges2><#merges2><#merges2>

PERSZE!!!!!!!

Magnumrolcsi
Az F10-es billentyûvel készít képet.És a C meghajtóra menti, ahol a játék van és a screenshot mappába.

Sanyix
Sajnos vannak akik nem veszik a külömbséget, hogy részletes grafikát egy kis kockában(hl2 dúm3) meg lehet csinálni, de több száz, meg ezer négyzetkilóméteres bejárható területen kevésbé részletes grafikát lehet csinálni, mert különben nasa-s szuperszámítógép kéne a futtatáshoz.

gumikacsa
a grafika 98-as... ugye ezt azért nem gondoltad komolyan?

Duddits
Hát szerintem nincs szarúl megcsinálva a külsõ nézet! Vegyél egy magasabb kamiont és akkor fogod látni a tetejét! Vagy másik pótot vigyél!

Szabi84
Tegnap leszedtem a teljest, hát az elsõ kamion amivel menni kell rendesen el lett cseszve tök röhejesek az arányok! Azt pedig nem értem miért szaggat megint a játék, az elõzõ is szagatott, pedig a grafika 1998-as!A külsõ nézetek is tök szarok nem látni a kamiont csak a pótot, és nem értem miért kellett kivenni azt a nézetet amikor a kamion tetején "ülünk"!? Ja és be lehet állítani azt, hogy külsõ nézetben is legyenek tükrök? Szóval nagy rókabõr a játék, csalódás! Viszont a zene még mindig szuper!!!

streeter
Pfff már egy ideje szerintem mindenki a teljessel nyomul.
Keress fel te is valami warez oldalt és töltsd le.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

RaST
LOL .. Már mindenki ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Schwarz
jaja, már vagy 2 hete :-)

Mi az a windows?

DEXTER92
Te már a teljessel nyomulsz?

Schwarz
nincs mit, örülök, h végre mûxik :-)
a többi szöveg fordítása folyamatan van... :-)

Mi az a windows?

Mukodik a magyarítás ahogy leírtad Schwarzikám úgy van ,látod most is tanultam valamit a zippelo beállításával kapcsolatba ,ezt se tudtam hogy lehet valami fokozatokat állítani.Koszi
DEXTER92
Nekem meg lesz ja teljes<#hehe>

Ha vki tudja, segítsen!
Melyik billentyûvel készítek felvételeket a játék közben, és azt hová menti el?

Köszcsõ!

B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Schwarz
na, a következõ a helyzet:

korábban vki belinkelte ide az scs oldalának azon részét, amely a modolás folyamatát írná le, ha lenne benne lényeges infó..... :-) mindegy, a lényeg az, hogy az oldalon azt írják, h a mod mappába rakott zip fájloknak 0 tömörítéssel kell készülni, egyébként nem olvassa be a fájlokat, csak a mappákat
gondolom a base.scs-be mindeni totalcommanderrel másolta be a fájlokat, aminek következtében alapaól asszem 6os erõsséggel tömöríti az anyagot.
tehát a base.scs-be másolás elõtt ezt át kell állítani 0 azaz "semmi"-re, ezt a másoláskor megjelenõ ablak beállítás gombjára kattintva lehet megtenni.
ezután a másolást elvégezve, a magyarosítás mûködik.

arra figyeljetek, hogy a tömörítõ átállításával a fájlok nem tömörülnek csak a sok kis szarból egy nagy lesz :-)) így ha valamit valóban tömöríteni akartok akkor ezt vissza kell állítani 9re :-)

tessék így kipróbálni, és az eredményrõl tájékoztatni!! :-))))

ja, még annyi, hogy a feltöltött fájlban a "script" mappa lemaradt, csak annak a tartalmát zippeltem be, ezt javítottam és feltöltöttem. a link a régi

Mi az a windows?

Schwarz
ufff, na ma megnéztem az otthoni gépemen is, tényleg nem jó 😞 na ezt most kurvára nem értem :-(
utánanézek, h a nótbúkon mér megy?! :-)
pill....

Mi az a windows?

Hali nekem se jó a magyarítás, schwarz valmit kéne kezedni vele!
Ja és még valmi bele pillantottam afáljlokba és még csak egyet módosítottál vagy csak nálam van ez?Ja és lehet hogy én vagyok a gyík hova a base.scs-be v a mod mappába?
gumikacsa
Vagy a dirktx, vagy a videókártya drivert frissísd. Esetleg a beállításoknál a legelején a konzolon van egy shader quality, amit ha átálítasz, lehet, jobb lesz. Vagy nem.

Háj-szevasztok!

Lehet már lerágott csont, amit most fogok írni, de ha tudtok, akkor légyszi segítsetek valamit az üggyel kapcsolatban!

Nah szóval megvan a játék a (18 wos Convoy - addiction ezt a verziójut ill. megnevezésût szedtem le a wanadoo warez oldalról). És prism3d hibával kifagy, de még nagyon az elején. Egész pontossan ott, amikor rákattintok az új játék kezdésére, akkor ugye elkezdi tölteni a dolgokat, mint a pttm-nél is tette, nah most ezt nálam csinálja kb. 10 másodpercig és prism3d hiba....Mondjuk a menüben sem jelenik meg semmilyen kamion vagy ilyesmi, hanem csak a fenti menüsor.
Nem tudom mi lehet a baj oka. Mondjuk a convoy demója is ugyanezt csinálta, az is ugyanennél a résznél fagyott ki sajnos.
Videókarim az sztem elég a játékhoz (ati 9250-es), meg a gép többi konfigja is annak kell hogy legyen.

Nem lehet esetleg az, hogy a valamilyen oknál fogva a pttm-nek fenn kell lennie, hogy menjen a convoy? Ez lehet hülyeség.

Duddits
Mert a gázt alapból ráteszi a pedálra... Elöszõr én is furáltam, hogy azt nem tom állítani... De aztán kipróbáltam, hogy próba cseresznye, és mûködött.

Srácok!

Olyan légterelõket, hol lehet a játékban a kamionra aplikálni, mint amilyeneket a Showroomban is lehet látni a gépek tetején???

Köszcsõ!

B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

AlieN911
én most vettem MOMO -t 😊 gondoltam tök faxa lesz... de :@:@

Honda - The Power of Dreams

gumikacsa
nekem tök jól mûködik a kormányom. Jó a kormányzás, a pedálok, a váltó, meg a kézifék is. Igaz, az én kormányom csak egy ratyi 6000 ft-os teszkóban vett kormány...eddig mindennel mûködött.

Schwarz
a kormánnyal nem tok mit kezdeni :-)))))))))))))))))
nekem is van, de még nem próbáltam, igaz ez ilyen idióta fajta, nem játék rángatja, hanem a driver rántja vissza, hót szar :-) ki szoktam húzni az adaptert és akkor sima ff nélküli kormány :-))))

Mi az a windows?

Schwarz
uff, mit csináltam vele akkor, h nálam jó,?? :-)

Bepe79! nálad jó?

holnap az otthoni gépemen kipróbálom, h megy-e azon még nem járt a fodítás, hp notin megy :-)))

addig türelmeteket kérem...

Mi az a windows?

pajti
Én se tudtam a kormányt kalibrálni. Eddig minden játék kezeli,de ez a fos nem. <#duma><#wilting><#levele>

AlieN911
benyomom h. bill+ korm és nem reagál semmire.. nyomom h. gáz és rátaposok a gázra és semmi:@ és akkor se bill se kormánnyal nemjo..

RaST
Jah .. Nálam is ez van : //

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Duddits
Mit nem tudsz bekalibrálni? Nekem tökéletesen megy!

AlieN911
kormányt se tudom bekalibrálni.. tiszta xar ez..

AlieN911
nekem se jo😞( ez van 😞
18 Wheels of Steel Convoy\base.scs\script\ <- be raktam a "hu" t:S

madaf
nekem sem mûködik ugyanúgy