18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a magyarositást?

maffia

helló<#wave><#wave><#wave><#wave>

maffia

ILLNeo
Elõször is ne zippeld ki. Rakd bele My Documents/18 Wheels of Steel Convoy/ Mods könyvtárba... ennyi

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Duddits
Nem vazze, nem vágom, de már be volt téve... De mind1, biztos én vok a hülye.

nézd meg a #2104 -est

Vviikkttoorr
Sziasztok!
Gépem kicsi kis vírusírtáson esett keresztül és a játékot újra kellett telepíteni!
És ahogy indítom egybõl kiirja hohy hiba,prism3....
ienkor mit kell csinálni?
Újra le kell tölteni a netrõl?
KÖszi

szia

megtudod mondani hova kell berakni ezeket a skinpackokat ?

Sziasztok.

Láttatok már ufót játékban? "Természetesen" Roswell környékén ólálkodik...

ILLNeo
Ha ennyire vágod miért nem tetted közzé?
Ez itt a Convoy topic csak, hogy emlékeztesselek rá..

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Duddits
Modern belsõ:

1.
2.
3.

Duddits
Duddits
Másik belsõ!!
1.
2.
3.
4.

Duddits
Már rég, de nekem nem ment...

Duddits
Tudom, de elötte okoskodott, hogy lesz, lesz, lesz...

De te minek kötsz belém mindig?

ILLNeo
Srácok van már skin pack a Convoyhoz

Itt találtam 3dartpol.da.ru

Goliath
Mirõl beszélsz...

Nézdd már meg mire mondta a ban plz-t.

Arra hogy csak az unokáink fognak vele játszani.

Komolyan ki vállal maffiának egy állandó magyar - maffia tolmácsolást??

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Köszönöm, de sajnos a hibát nem oldotta meg 😞

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

ILLNeo
Engem eddig egyszer kaptak el... amíg a kezdô kamcsim volt...azóta nagyon eltörpültek a medvék. Pályán 90 km/h alatt nem megyek.. és volt már hogy mellékúton megelôztem egy 4 convoy-t probléma nélkül... nagyon király volt

király a játék. azt tetszik hogy lehet sokáig menekülni a rendõrök elõl ha elég jó a verdád. 😊

Schwarz
itt az editor, egy kicsit át kellett szabni :-)

az editor helpje senkinek sem jön be, vagy csak engem szopat? mondjuk nekem a pttm helpje sem ment, igaz nem is hiányzott :-)

Mi az a windows?

Schwarz
majd lesz vmi telepítõ ami megoldja a dolgot :-)

Mi az a windows?

Duddits
Töltsd föl valahova, aztán ahova a hozzászólást szoktad írni, az alatt van egy gomb. Arra rányomsz, és belinkeled a kép elérhetõségét. De 1024x768-nál nagyobb képet ne rakj be.

Duddits
Te már csak tudod, mi?! Belsõs vagy?

Truck Driver001
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ajjaj, képet hogy is tudok ideaplikálni???
szájbarágósan, ha kérhetném!
köszcsõ!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Schwarz!

Nekem ehhez a zippeléshez-állításhoz nincs szakértelmem, türelmem. 😊
De ha meg leszel a teljes magyarítással, akkor azért megizzasztom magam egy kicsit!

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Mikor bedobod a CD-t, utána jelenik meg az autorun dolog, ott iugye RUN-ra nyomsz, és utána ugrik ki az az ablak, ahol lehet állítani ilyen standard dolgokat (pl.: felbontás, hang, stb.).
Nah ott lesz egy olyan sor, hogy shared quality!!

kesenyi
Olyan játék nincs

...:::kesenyi:::...

Sanyix
Na mondj egy példát, olyan játékot aminek szép grafikája van, nagy területet lehet bejárni, de kis gépigénye van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ILLNeo
igen lesz rnr, de csak az unokáid fognak vele játszani...

Truck Driver001
lesz rnr...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kesenyi
tudom...sajnos

ILLNeo
Miért nem értitek meg, hogy a Rig'n'roll csipke rózsika meséje...

SCS kiadja a Wheel of Steel új részét mire kaptok róla egy újabb screenshot_pack-ot...felejtsétek el...legalább 3 éve tolódik a fejlesztés, annyira nevetséges

kesenyi
A Rign'roll-ban talán lesznek járókelõk.

ILLNeo
nekem nagyon ritkán pedig nincs valami jó gépem... P4 1.7GHz, GF3, 512 RAM

Ne érts félre, én nem a convoy-t szídtam, csak a nagyterület-gépigény-grafika összefügéssel kapcsolatban írtam, bár tom félig OFF. Nos, persze, nincsenek megfizetve. Meg különben is egy ilyen kisebb számú játéktól nemlehet sokat várni. Bár nagyon nemtok véleményt mondani, mert nekem ugrálnak a textúrák, az meg elég idegesítõ, szal nemtok jáccani.

ILLNeo
A Hard Truck I óta lovagolok a sivatagban a medvék között, úgyhogy vágom mi a dörgés.
10-04

ILLNeo
ki fognak még a srácok egy olyan patchet, ami sok mindent ki fog javítani... majd meglátod.. tudnak ezek a srácok csak nincsenek rendesen megfizetve, és idõt se hagynak nekik, hogy befejehessék a mûvet...

Két kedvencem van a játékba:

- Ha sokáig késõn váltasz akkor romlik a pacid
- Ha jelzel akkor kiengednek

Én ennyire azért nem értenék egyet a nagy bejárható terület, a grafika, és a gépigény összefüggésével. Tulajdonképpen a játékmotoron múlik az egész. Ha ki tudják dolgozni (van idõ, pénz, energia) a nagy területet, és írnak hozzá egy jó játékmotort lehet hogy nem kell hozzá NASA-s gép. Ugyanis én ismerek olyan játékot aminek szép a grafikája, és nagy bejárható területe van, és nem olyan hú de nagy a gépigénye, mert nagyon ott van a motor! Csak épp azt tölti be amit látsz, szóval ott nem számít a terület mérete.

ILLNeo
Sajnos nem... így azért egy kicsi playstation feelingje van a dolognak, de szerintem összhatásában jobb mint a Pedal to The Metal. Összetettebb, Részletesebb, a játékmenet eredetibb, Valósághûbb távolságok, ha még egy két dolgot tudna a game, (pl.: kuplung pedál kezelés, járókelõk az utcán, stb.) teljesen fullos lenne... szép lett

Duddits
A Kenworth W900-nak se látszódik.

Magnumrolcsi
Szerintem egyiknek se lehet látni az elejét.

ILLNeo
Csak a Western Star....Australia...Road Train...forever...<#worship>

A shared quality beállítást hol találom?

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Ez azért van, mert belsõ nézet modellébõl bizony hiányzik a "motorháztetõ" csõrös kamionoknál.

Szevasztok!

Sikerült a gém elindítása!! Csak a shared qualityt kellett lejjeb vennem, és megy gyönyörûen (nem is prism3d-zett...kopp-kopp-kopp...). Köszi a helpet nektek!

A játék nekem tetszik, tök jó, hogy nem pttm utánzat teljes mértékben, értem ezalatt azt, hogy elhúztad a pótot, akkor már kapsz új motort, váltót, kamcsit!
Ez pozitívum.
Tetszik még nagyon a TruckStop dolog is!!

ILLNeo milyen kamionnal jársz? Mert attól is függ a dolog sztem nagy mértékben. Ha "keményen" látni akarod az elejét, akkor vegyél Pacific 379-et, vagy Kinetic 9valamit ("rendes nevük: Peterbilt 379 ill. Kenworth W900). Ezeknek elég nagy a motorházuk.
ENNYI!

Csõzet

ILLNeo
Srácok!
Belsõ nézetben nem látszik a lovacskám orra.

Ez azért lehet, mert Mediumra állítottam a játékot, ha High-on játszanék akkor látszodna? Ti mit gondoltok errõl?

sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

végre megy. az volt a baj hogy vmi miatt a videó kártyának nem a saját drivere volt fent hanem egy másik de szedtem le újat így ok. köszi a segítséget Schwarz-nak,kacsának és a többieknek akik segítettek köszi csá

Sanyix
Akkor ne érts egyet, de csinálj játékot ami nagy területen játszódik, és kvajól néz ki... vagy egy olyan olcsó számítógépet ami a maiaknál soxor gyorsabb 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Duddits
A kisbuszos New York, a dupla pótos valahol bal-középen lévõ városba (nevét nem tom), a Mustangos meg gondolom San Francicko.