18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maffia
maffia
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Gépem kicsi kis vírusírtáson esett keresztül és a játékot újra kellett telepíteni!
És ahogy indítom egybõl kiirja hohy hiba,prism3....
ienkor mit kell csinálni?
Újra le kell tölteni a netrõl?
KÖszi
megtudod mondani hova kell berakni ezeket a skinpackokat ?
Láttatok már ufót játékban? "Természetesen" Roswell környékén ólálkodik...
Ez itt a Convoy topic csak, hogy emlékeztesselek rá..
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Nézdd már meg mire mondta a ban plz-t.
Arra hogy csak az unokáink fognak vele játszani.
Komolyan ki vállal maffiának egy állandó magyar - maffia tolmácsolást??
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
az editor helpje senkinek sem jön be, vagy csak engem szopat? mondjuk nekem a pttm helpje sem ment, igaz nem is hiányzott :-)
Mi az a windows?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
szájbarágósan, ha kérhetném!
köszcsõ!
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Nekem ehhez a zippeléshez-állításhoz nincs szakértelmem, türelmem. 😊
De ha meg leszel a teljes magyarítással, akkor azért megizzasztom magam egy kicsit!
Üdv.:
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Nah ott lesz egy olyan sor, hogy shared quality!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SCS kiadja a Wheel of Steel új részét mire kaptok róla egy újabb screenshot_pack-ot...felejtsétek el...legalább 3 éve tolódik a fejlesztés, annyira nevetséges
10-04
Két kedvencem van a játékba:
- Ha sokáig késõn váltasz akkor romlik a pacid
- Ha jelzel akkor kiengednek
Sikerült a gém elindítása!! Csak a shared qualityt kellett lejjeb vennem, és megy gyönyörûen (nem is prism3d-zett...kopp-kopp-kopp...). Köszi a helpet nektek!
A játék nekem tetszik, tök jó, hogy nem pttm utánzat teljes mértékben, értem ezalatt azt, hogy elhúztad a pótot, akkor már kapsz új motort, váltót, kamcsit!
Ez pozitívum.
Tetszik még nagyon a TruckStop dolog is!!
ILLNeo milyen kamionnal jársz? Mert attól is függ a dolog sztem nagy mértékben. Ha "keményen" látni akarod az elejét, akkor vegyél Pacific 379-et, vagy Kinetic 9valamit ("rendes nevük: Peterbilt 379 ill. Kenworth W900). Ezeknek elég nagy a motorházuk.
ENNYI!
Csõzet
Belsõ nézetben nem látszik a lovacskám orra.
Ez azért lehet, mert Mediumra állítottam a játékot, ha High-on játszanék akkor látszodna? Ti mit gondoltok errõl?
végre megy. az volt a baj hogy vmi miatt a videó kártyának nem a saját drivere volt fent hanem egy másik de szedtem le újat így ok. köszi a segítséget Schwarz-nak,kacsának és a többieknek akik segítettek köszi csá
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)