18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
TerranceG
Hi!
Valami magyar nyelvû FAQ fellelhetõ a neten????

Igyunk sört jól!

Meg kell venni... Ha még érdekelne, akkor kicsengetnék érte annyit.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Duddits
Szerintem egy új gépet. Bár ha leírnád milyen géped van...

Vviikkttoorr
Hogy lehet kijavítani hogyha indításnál prism 3 hiba van?
Lécci segítsetek!

Schwarz
most akkor mi is a kérdés?? ;-)

-------------
hun 55%

Mi az a windows?

barta
a játékopt hogy lehet össze tömöríteni mert össze volt és alatta még acsinált valamit és honnan lehet letölteni nórmálisan

Nem tudom, de nekem is kellene valami megoldás, mert fõleg a városokban nagyon el kezd szaggatni

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sziasztok ismét. Nincs valami okos megoldás arra, hogy ne szaggasson ennyire a Convoy? Iszonyat, egy Gf3 Ti200-ast, AMD 2200+-os procit, és 512 mega ramot meg tud fogni 800x600-ban, majd' mindent minimumra véve... vagy ez a játék is hasonló a Street Legal Redline-hoz, hogy a patch felére veszi a gépigényt?

kesenyi
nem

...:::kesenyi:::...

DEXTER92
Ja jó mostmár kezdem érteni mit írt Kacsa

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Duddits
Jah.... <#zavart2><#levele><#szomoru2>

Duddits
Jah.... <#zavart2><#levele><#szomoru2>

DEXTER92
A Convoy-nak is .psm kiterjesztésû a modelle?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

kesenyi
valami kiegészítõje talán

DEXTER92
Mer ez nem a zmodeler2?
Vmi újabb?

eightmiles
ja azok még azok voltak

kesenyi
Mikor a régi Zmodelert szedtem le az még ingyenes volt... 😊

eightmiles
bocs, oleg

eightmiles
ja és ne nagyon örüljetek, ez zmodeler, és olaeg dolgozik rajta, amint látom. köztudottan a zmodeler nem ingyenes manapság...

eightmiles
a plugin-on október 4.-én kezdett el dolgozni

még mindig van pár zavaró dolog a file-okban. ahogy a .pmg file-ok el vannak rendezve, az is kicsit zavaró. elég sok tárgy van a file-ban, mégsincsenek tárgy nevek (csak pár darab az alap dummy-nak: pl lámpák, füst stb)
úgy néz ki a legjobb formájukat hozták, hogy nagyon nehézzé tegyék a modderek életét

nem is annyira jó hír...

<#eljen> Na végre... <#alien>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

kesenyi
Készülõdik a plugin??(vagy mi)

DEXTER92
Most magyarul <#vigyor3>

gumikacsa
JEEEEEEEEE:

Well, work on the filter was started on 4th of October.

mesh:

there are lots of confusing data in files still. The way how .pmg files are organized are also a little confusing. Even thought there are many objects in file, there are no objects names (only few names for standard dummies: e.g. light indicators, smoke, etc.)
Looks like they did their best to make modders life really hard.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Schwarz
50%

editor majdnem kész. van néhány dolog amit nem tom, h micsoda. mondjuk átbarmolom a mapot :-) rábökök a mentésre, aszt keféli menteni!? :-(
szóval akármit próbálok, indítás után az eredeti indul.

megintcsak scs sucks

Mi az a windows?

Schwarz
köszi!

majdnem tök ugyanaz :-)

Mi az a windows?

DEXTER92
Schwarc!
Nagyon ügyes vagy! Hajrá!
Én nem ismerem a Convoy map editorját, de biztos bonyolultabb mint a pttm-é!

<#eljen><#eljen><#awink>

Duddits
<#hehe><#nevetes2>

eightmiles
hozzám eljöhetsz, és majd meglátjuk, ki üt ki kit

Duddits
Ez az!

ILLNeo
#2221 hozzászólás

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

jakewyler
Sziasztok!
Megjelent má teljesbe a game?
Mi a gépigénye?

Vviikkttoorr
Sziasztok!
Gépem kicsi kis vírusírtáson esett keresztül és a játékot újra kellett telepíteni!
És ahogy indítom egybõl kiirja hohy hiba,prism3....
ienkor mit kell csinálni?
Újra le kell tölteni a netrõl?
KÖszi

ILLNeo
Ide figyelj öcskös fejezd be mindkét topicban az emberkedés oké?

Álljál le... ilyen emberek nem kellenek sehova...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Truck Driver001
ha nem lesz elmehetek hozzád és kiüthetlek?😄DD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Schwarz
editor:
- 1 -
- 2 -

45%

Mi az a windows?

whiskeyman
Sziasztok! Gondolom sok embernek megvan a teljes verzió! Nagyon kellene nekem is! Eddig 3 féle 18WoS-el játszottam és kurvára megtetszett mind!Valaki eltudá nekem is juttatni a teljes verziót? Anyagi vonzatát megbeszéljük! Elõre is köszi! mail-en gyorsabb: [email protected] PLEASE HELP

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

gumikacsa
Törölték az oldalamat, nem tudom, miért. Illetve tudom, de azért elvileg nem kellet volna törölni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Vviikkttoorr
A sok közül meik a válasz a hibámra?

DEXTER92
Én úgy tudom hogy törölték az oldalát.....

kösz a gyors választ!

ILLNeo
DE, de nem megy, Kacsa biztos frissit...

sziasztok. Miért nem megy a kamionszim.atw.hu? Vagy nem atw?

ILLNeo
kösz

Schwarz
ehhez még hozzájön a #2274 :-) bár azóta asszem a leírás beraktam a zipbe is :-) fenetuggya má' :-)

mostani állapot kb 40%

Mi az a windows?

ILLNeo
nincs mit

kösz<#wave><#wink><#smile><#vigyor2>

maffia

ILLNeo
Lásd kivel van dolgod: #2249 hozzászólás. OK
<#integet2>

ILLNeo
az alsó keresõbe írd be hogy magyarítás. (olyan dolgokra amik le vannak írva, arra nem kérdezünk vissza)
<#nezze>