18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.ati.com ? 😊
Ahan 😞 kár! És milyen progival lehet kutakodni a scs fileban? (azt tudom, h TC... az elõzõ részeket simán kicsomagoltam és töröltem a scs file-t és futott úgy is 😛 )de a benne lévõ fileokkal mit tok kezdeni? és ki csinálja ezt a szûrõt vagy mit? és hol lehet ennek utánnanézni stb?
Mi az, hogy a legújabb?! Egy csövesnek minden új, please pontosan.
Mivel Radeonod van, így nem ártana egy 5.9-es Catalyst, meg természetesen a DirectX 9-s legyen fönt.
Mivel Radeonod van, így nem ártana egy 5.9-es Catalyst, meg természetesen a DirectX 9-s legyen fönt.
Létszi értelmesebbe írj már! Tagold a mondataid, vagy valami!
A prism3d.exe hibát leginkább akkor írja ki, ha nem megfelelõ a géped a játékhoz. Vagy esetleg még a driver(ekkel) lehet a gond. Milyen a géped? Milyen driverek vannak fent?
A prism3d.exe hibát leginkább akkor írja ki, ha nem megfelelõ a géped a játékhoz. Vagy esetleg még a driver(ekkel) lehet a gond. Milyen a géped? Milyen driverek vannak fent?
nem a magyar verziónál hanem a simánál mi lehet az oka lekel tölteni a prism3d vagy miért írja ki hogy hiobátjelez meg nem jönn ki a kamion kép stb +nem láttom a kamiont amikor játszok!!!!!!
Sajna, még nincs olyan szûrõ a szerkesztõprogikhoz, amivel be lehetne exportálni a dolgokat a játékba. Elvileg készül, de lehet, hogy nem lesz megvalósítható.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Hello! valaki tudna ötleteket adni, hogy lenne lehetséges a régebbi hard truck epizódok trailerjeit és esetleg kamionjait beletenni a Convoyba? találtam sok jót, de más a formátum és a base.scs felépítése sajna 😞 Ha valaki tud valami helpet adni, ne tartsa magában plz😊
térképnél a 'truckstop' vagy 'tuningmûhely' :-D szövegre böx és mittoménmlyen színû bogyókat tesz oda ahol van.
-----------------
hunt próbálta vki? megy?
-----------------
hunt próbálta vki? megy?
Mi az a windows?
A hídpillérek és a elektromos vezetékek néha az úton mennek!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hol találok olyan boltot ahol a kamit lehet tuningolni? Melyik városnál van ilyen? Már bejártam Tolnát, Baranyát és semmi. 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
nem a magyar verziónál hanem a simánál mi lehet az oka lekel tölteni a prism3d vagy miért írja ki hogy hiobátjelez meg nem jönn ki a kamion kép stb +nem láttom a kamiont amikor játszok
ugye csak hülyéskedsz?? >-) persze, h teszteltem, és megy is!!!
mi a hiba?
mit ír ki?
mi a hibaüzenet?
végigment a telepítõ?
van fent winrar? - bár nélküle elvileg el sem indul.
van fent tûzfal?
tûzfal engedte, h a telepítõ a winrart elindítsa?
víruskeresõt engedted, h végignézze a base.scs-t?
dokumentumok\18...\mod mappában ott van a ...hun.scs?
base.scs\script\hu mappa és tartalma megvan?
game.dll crc-je 54C1E8CF? - wincommander file/crc ellenõrzés, keletkezõ sfv-ben van.
........
mi a hiba?
mit ír ki?
mi a hibaüzenet?
végigment a telepítõ?
van fent winrar? - bár nélküle elvileg el sem indul.
van fent tûzfal?
tûzfal engedte, h a telepítõ a winrart elindítsa?
víruskeresõt engedted, h végignézze a base.scs-t?
dokumentumok\18...\mod mappában ott van a ...hun.scs?
base.scs\script\hu mappa és tartalma megvan?
game.dll crc-je 54C1E8CF? - wincommander file/crc ellenõrzés, keletkezõ sfv-ben van.
........
Mi az a windows?
mit csináljkak hanem indul hanem ezt írja ki Hibát talált a prism3d mit csináljak vele hogy játszak
a játékba lépve kapom a képen látható üzenetet és a játék kilép a windowsba miután az angolról magyarra akarok váltani,a szövegek nem változnak mert rögtön kilé.Tesztelted a telepítõt?

http://flickr.com/photos/zolika90/
Mi az a windows?
nah, itt az 55%-os hun patch:
- patch -
ez már telepítõs, úgyhogy nem kell a base.scs be másolgatással tökölni, megoldja, csak winrar -t kell feltenni, mert az zippel...
ja, meg game.dll is cserélõdik...
- patch -
ez már telepítõs, úgyhogy nem kell a base.scs be másolgatással tökölni, megoldja, csak winrar -t kell feltenni, mert az zippel...
ja, meg game.dll is cserélõdik...
Mi az a windows?
addiction? (Láma kérdés😊 ez a játék, vagy valami kiegészítõ?
sziasztok.
Újabb poén a játék részérõl: találtam egy négytengelyes kamiont, nagyon baba, de nem lehet tuningolni.
egyébként túlvagyok a mozis küldetéssorozaton, kicsit úntam már, de megérte, mert egy vahab pénzt kaptam érte.
Még mindig nincs a játékhoz patch? Szaggat, néha textúrahibás és most már a tuning is gubancol... arról nem beszélve, hogy egy-két rakományt képtelen vagyok felvenni, mert alátolatás helyett tolja a vontató.
Újabb poén a játék részérõl: találtam egy négytengelyes kamiont, nagyon baba, de nem lehet tuningolni.
egyébként túlvagyok a mozis küldetéssorozaton, kicsit úntam már, de megérte, mert egy vahab pénzt kaptam érte.
Még mindig nincs a játékhoz patch? Szaggat, néha textúrahibás és most már a tuning is gubancol... arról nem beszélve, hogy egy-két rakományt képtelen vagyok felvenni, mert alátolatás helyett tolja a vontató.
Én annyit tudok róla hogy azt mondták hogy okt. végén jelenik meg!
De oan is volt hogy már márciusba megjelenik de úgy látszik hogy nem sikerült!
Na mind1
Csak ígérgetnek mindent!
De oan is volt hogy már márciusba megjelenik de úgy látszik hogy nem sikerült!
Na mind1
Csak ígérgetnek mindent!
Tömörítsd ki, valszeg rar-al van becsomizva. Ajánlom a TotalCommander nevû file kezelõ progit, vagy a Winrar nevû programot. Sok mindent csomiznak be ezzel, még késõbb is kellhet! 😉
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Hello!!
Egy torrentrõl letöltöttem a Convoy addictiont és ilyen fájlokba töltötte le:
add-18wc.001 (elsõ) -tõl add-18wc.050 -ig
Azt szeretném mit kell ezekkel a fájlokkal csinálni?????<#help>#help><#help>#help>
Azt szeretném mit kell ezekkel a fájlokkal csinálni?????<#help>#help><#help>#help>
Go and visit www.hvtm.hu
a 001-es file-t ki kell tömörítened és van benne 1 cue file!
Azt bele kell raknod a daemon tools-ba és kijön az install.
Ennyi
AMúgy tucc küldeni 1 linket a torrent-rpl ahonnan le lehet szedni!
Kössz
Azt bele kell raknod a daemon tools-ba és kijön az install.
Ennyi
AMúgy tucc küldeni 1 linket a torrent-rpl ahonnan le lehet szedni!
Kössz
Hello!!
Azt szeretném mit kell ezekkel a fájlokkal csinálni?????<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Azt szeretném mit kell ezekkel a fájlokkal csinálni?????<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Go and visit www.hvtm.hu
Csöcs!
Hol lehet a kilockolt parts-okkal tuningolni a kamiont?
Thx 😊
Hol lehet a kilockolt parts-okkal tuningolni a kamiont?
Thx 😊
Sziasztok nemtudjátok véletlenül miért nem müködik nekem a billentyüzet?Beállítom a hogy mi legyen a gáz fék satöbbi,de a játéknál megsem mozdol a kamionom.
FORZA MILAN!!!
jaa, bocsika
Nincs. <#shakehead>#shakehead><#csodalk>#csodalk> Bár lehet, hogy valahol még megvan. Vagy Rahonak...
Nincs mentésem sem, mivel ahogyan elmondtam föl sem tettem még újra.De majd vmikor fölnyomom a gépemre
Na köcce, tudtam számíthatok arra hogy segítesz, de azért ennyire nem kell megerõltetned magad<#mf1>#mf1>
Hát nem értem hogy most én vagyok bolond, vagy a gépem szar?
Ugyanis letöltöttem (igaz csak a demót) de nem fut a gépemen ahhoz képest hogy it olvastam egy oldalon a gépigény táblázatában.<#rinya>#rinya>
Ugyanis letöltöttem (igaz csak a demót) de nem fut a gépemen ahhoz képest hogy it olvastam egy oldalon a gépigény táblázatában.<#rinya>#rinya>