18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoD23
hali
honnan tudnám letölteni?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Speedbreaker
Sokmindent nem értessz még.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

milyen algeregre?

Csá!

allock
nincs szükség alregekre

heló

#hhwnd

szia

hogy megy ez a gyönyörü játék

segítség!!!!!!!!!!!<#banplz><#banplz><#falbav><#falbav><#email><#email><#conf><#duhos2><#help><#help>

Csá!

leho94
azt hittem már nem is létezik a fórum

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

King of Roads
jajj ne convoozzatok má' <#idiota><#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Schwarz
hsz-ed információtartalma=0
mi a hiba?
egyébként a patchek csak a teljes verzióra mennek fel, az 1 órás idõlimites kiherélt verzióra nem.

Mi az a windows?

MaxPayne
kössz de elindítottam de hibát írt ki és nem megy fel

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Schwarz
elindítod a letöltött .exe-t <#idiota>

Mi az a windows?

MaxPayne
Hy meg tudja mondani hogy kell felrakni az 1.2-es patch-et?

Speedbreaker
torrent

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
torrent

MaxPayne
Honnan tudom még leszedni a 18 WOS: Convoyt? csak azért mert a Wanadoo
warezen nincs fent 😞

Speedbreaker
használd lent a keresõt

leho94
valaki megmondja honnan tudom letölteni a full verziót?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Speedbreaker
ésakkor mivan? :S

King of Roads
most töröltem le a convoyt...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Speedbreaker
: - |

A Convoy már a múlté, a Haulin ezerszer jobb lett nála, ugyanis a PTTM jó tulajdonságait és játékmenetét egybe gyúrták a Convoy egyetlen jó tulajdonságával: a nagy térképpel. Illetve még további finomításokat és fejlesztéseket végeztek el. Valójában ezt a fórumot akár le is lehetne zárni, mivel a Haulin mindenben üti a Convoyt.
Schwarz
1. ki nem sz*rja le?
2. Haulin

Mi az a windows?

Barney Tech
Hali!44
Szerintettek melyiknek jobb a grafja a Haulinnak vagy a Convoynak?
És játékélményben melyik a jobb?

Hello! Tudtok valami jó oldalt, ahol Convoyba kamionokat lehet letölteni?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

autoszimulator
De!

.: mobilize.hu :.

Schwarz
nézd meg a szavazás állását és megtudod 😊
www.sulyokg.hu

Mi az a windows?

Speedbreaker
Nem!

Magnumrolcsi
Nem!

Ez a 18 WoS: Convoy jobb mint a Pedal To The Metal ?
Sziasztok!
a köv. a problémám:
feltettem ezt a játékot elinditom és mutatja a logókat de az 1iknél kigozza, hogy 3dprism.exe hiba
nem tudjátok mi a gond?

GabriSanyi
ablakban

pls tudnátok segíteni!
adnátok olyan linkeket ahonnan európai kamionokat lehet leszedni
a 3dartpol on kívül
köszi szépen!

CB: Kis Lámpás Jimy

Ebbe is lehet kamiont tuningolni mint az elõzõ részben és az az elalvós dolog is van benne?V mitõl függ h lehet e?
Melyik kamiont érdemes megvenni? leváltottam a régit ,de már megbántam 😄

Stralis 91
Ha elvittél egy fuvart----->Esc--->Save game

hol lehet menteni? HELP!

sziasztok! Valahogy be lehet kapcsolni a tükröt?

gumikacsa
aha

Renault magnum http://kamionszim.hu

Jaja <#vigyor3>

Az nem semmi! Ahhoz kellhet egy kis tudás! De hogy hogy három pedállal? Kuplungot rig n rollba lehet majd használni?

gumikacsa
Te majdnem olyan fanatikus lehetsz, mint én... <#wink>

A kormányt én készítem, itthon, minél kevesebbõl...

Még szép hogy kõ! Csak talán nem ebbe... mi azzal hülyültünk, hogy skypot elindítottuk, felhívtuk egymást, across americát elindítottuk, megálltunk egy adott helyen, és úgy tettünk mintha egymás mögött mennénk. <#idiota><#idiota><#idiota> Látjátok, mire nem képes a függõség? <#hehe> Én már teljesen ki vagyok éhezve a Rig n Rollra, már álmodtam is vele 😄DD Jaja, 2 kamion között ledaráljuk a zsarukat, vagy mint a trailerbe, leszorítjuk az útról 😊 Verseny az tényleg baromság, illúziórombóló, fuvarozni lenne már jó konvojban. Lehet az én ellenfelem is alul maradna 18 wos sorozatba, mert eddig minden részben csináltam a leggyorsabbtól akár 2x gyorsabb motort 😛 (végülis pofonegyszerû, engine mappákba !desc.def fájlban a powert átírod, és repeszthetsz 😄)
Errõl az egyedi kormányról írhatnál bõvebben, hogy ki készíti, hol, mennyiért, stb.

King of Roads
valahonnan sikerült leszednem egy Magnumot.
fasza, csak kár, hogy a kormány nem forog :-(

King of Roads
de azért kösz.

King of Roads
vaze nem tölti be ...shit!!

gumikacsa
az oldalamon is van 6 kamion, meg 2 félpót

King of Roads
a home.deds.nl/-en kivül van más oldal ahol talál6ok convoyhoz letöltéseket?

Speedbreaker
www.sgupload.uw.hu

nem ír ki semmit egyszerûen csak lefagy:S

King of Roads
nem tulságosan érdekel, mit hogy kell, ha lehet látni a lényeget akkor ok. nem?

allock
a galériádba töltsed

#hhwnd

King of Roads
a ku*va annyát a 20kbs korlátozásának....