18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!
Tessék: link, van választék
hát van, de nem tölthetõ le az egész, warezolni meg ugye hát senki sem szeret mert virusos
AKKOR HOGYAN LEHET VÉGRE MÁR LETÖLTENI??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NINCS ISO.GOOGLE.CO.HU KERESÕ WEBOLDAL?
Csá!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Mi az a windows?
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
És azt meg tudod nyitni Daemon Tools-al!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mi az a windows?
Mi az a windows?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mi az a windows?
Nekem elvesztek az oldalak, és most nem tudok fejböl ilyen oldalt...
Ha igen akkor nagy a valószínüsége / 99 % / hogy új videókártya driver kell neki.
Most csatlakoztam csak népes 18wheels haulin táborotokhoz.
Kérdésem: Két kamionom van, és felvettem egy sofõrt, de nem tudom hogy kell meggyõznöm arról hogy szálljon be abba a qu... ki..ba... kamionba és fuvarozzon õ is szorgosan mint én. Pls segítsetek, nagyon bejön ez a game csak ezt nem vágom hogy mi kell hozzá hogy fuvarozzon a kolléga.
Külön megköszönöm ha a [email protected] emailra válaszoltok.
THX
Lol?!
Most töltöttem le a Convoy-t, és az inditás után ezt a hibaüzenetet írja ki: 18 WoS Convoy
Aztán meg azt hogy a prism3d.exe hibás, ezért leál!
Én Crackre tippelek, de várom a javaslatokat!
Elõre is kössz!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Köszi
Csá!