4874
-
#4674 hali
honnan tudnám letölteni?
-
#4673 Sokmindent nem értessz még. -
kukorica #4672 milyen algeregre? -
#4671 nincs szükség alregekre
heló -
kukorica #4670 szia
hogy megy ez a gyönyörü játék
segítség!!!!!!!!!!! -
#4669 azt hittem már nem is létezik a fórum -
#4668 jajj ne convoozzatok má' -
#4667 hsz-ed információtartalma=0
mi a hiba?
egyébként a patchek csak a teljes verzióra mennek fel, az 1 órás időlimites kiherélt verzióra nem. -
#4666 kössz de elindítottam de hibát írt ki és nem megy fel -
#4665 elindítod a letöltött .exe-t -
#4664 Hy meg tudja mondani hogy kell felrakni az 1.2-es patch-et? -
#4663 torrent -
#4662 torrent -
#4661 Honnan tudom még leszedni a 18 WOS: Convoyt? csak azért mert a Wanadoo
warezen nincs fent :( -
#4660 használd lent a keresőt -
#4659 valaki megmondja honnan tudom letölteni a full verziót? -
#4658 ésakkor mivan? :S -
#4657 most töröltem le a convoyt... -
#4656 : - | -
Axtros #4655 A Convoy már a múlté, a Haulin ezerszer jobb lett nála, ugyanis a PTTM jó tulajdonságait és játékmenetét egybe gyúrták a Convoy egyetlen jó tulajdonságával: a nagy térképpel. Illetve még további finomításokat és fejlesztéseket végeztek el. Valójában ezt a fórumot akár le is lehetne zárni, mivel a Haulin mindenben üti a Convoyt. -
#4654 1. ki nem sz*rja le?
2. Haulin -
#4653 Hali!44
Szerintettek melyiknek jobb a grafja a Haulinnak vagy a Convoynak?
És játékélményben melyik a jobb? -
tzsoltika #4652 Hello! Tudtok valami jó oldalt, ahol Convoyba kamionokat lehet letölteni? -
#4651 De! -
#4650 nézd meg a szavazás állását és megtudod :)
www.sulyokg.hu -
#4649 Nem! -
#4648 Nem! -
ntex #4647 Ez a 18 WoS: Convoy jobb mint a Pedal To The Metal ? -
punkers #4646 Sziasztok!
a köv. a problémám:
feltettem ezt a játékot elinditom és mutatja a logókat de az 1iknél kigozza, hogy 3dprism.exe hiba
nem tudjátok mi a gond? -
#4645 ablakban
-
Tsaba01 #4644 pls tudnátok segíteni!
adnátok olyan linkeket ahonnan európai kamionokat lehet leszedni
a 3dartpol on kívül
köszi szépen! -
chriss21 #4643 Ebbe is lehet kamiont tuningolni mint az előző részben és az az elalvós dolog is van benne?V mitől függ h lehet e? -
loserman #4642 Melyik kamiont érdemes megvenni? leváltottam a régit ,de már megbántam :D -
#4641 Ha elvittél egy fuvart----->Esc--->Save game -
loserman #4640 hol lehet menteni? HELP! -
loserman #4639 sziasztok! Valahogy be lehet kapcsolni a tükröt? -
#4638 aha -
Bankrupt #4637 Jaja
Az nem semmi! Ahhoz kellhet egy kis tudás! De hogy hogy három pedállal? Kuplungot rig n rollba lehet majd használni? -
#4636 Te majdnem olyan fanatikus lehetsz, mint én...
A kormányt én készítem, itthon, minél kevesebből... -
Bankrupt #4635 Még szép hogy kő! Csak talán nem ebbe... mi azzal hülyültünk, hogy skypot elindítottuk, felhívtuk egymást, across americát elindítottuk, megálltunk egy adott helyen, és úgy tettünk mintha egymás mögött mennénk. Látjátok, mire nem képes a függőség? Én már teljesen ki vagyok éhezve a Rig n Rollra, már álmodtam is vele :DDD Jaja, 2 kamion között ledaráljuk a zsarukat, vagy mint a trailerbe, leszorítjuk az útról :) Verseny az tényleg baromság, illúziórombóló, fuvarozni lenne már jó konvojban. Lehet az én ellenfelem is alul maradna 18 wos sorozatba, mert eddig minden részben csináltam a leggyorsabbtól akár 2x gyorsabb motort :P (végülis pofonegyszerű, engine mappákba !desc.def fájlban a powert átírod, és repeszthetsz :D)
Erről az egyedi kormányról írhatnál bővebben, hogy ki készíti, hol, mennyiért, stb.