18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és a büntetés mert nem álltam meg 18000 dollár.
Mert amerikába is szoktak menni és azért,meg a " filing "miatt .
Mert amerikába is szoktak menni és azért,meg a " filing "miatt .
Klassz! 😊 És az miért jó ha konvoyban haladok? Nem mintha haladnék, mert nem bohóckodok 60-al mögöttük, de egy stat számolja.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Igen azt termelnek (de azt isminek?) csak a kamion tuningolását kell fizetni + szervizelést + tankolás + büntetés
Tele van ez az új rész olyan idegesítõ hiányosságokkal amik az elõzõ részekben benne voltak. 😞 Legalább pénzt termelnek?
Ha felveszek sofõröket akkor mit lehet velük csinálni? Csak mert felvettem 3-at, de azon kívül hogy ki tudom õket rúgni, nem sok mindent találtam velük kapcsolatban.
Mi az a windows?
A dupla pótos ugyanolyan, mintha egy sima teherautóval meg a hozzákapcsolt póttal tolatnál, 2 ponton fordul a szerelvény. Itt elvileg nem úgy kell tolatni, mint a nyergessel, ahol ellentétes irányba kell csavarni a kormányt, mikor valamerre akarsz fordulni, hanem ugyanabba az irányba, mintahogy a kanyar van!
Egybként megyek majd Cheyennebe, ott van dupla pót mission, megyek azt kipróbálom...😄DDD
Egybként megyek majd Cheyennebe, ott van dupla pót mission, megyek azt kipróbálom...😄DDD
"Forgasd a fejed" a belsõ nézetben, akkor látod a tükröket. Simán az egeret kell mozgatnod belsõ kamerában, akkor fogod látni.
A visszapillantó hiányra még nem született megoldás? Jó lenne valami pöcs. 😊
az van bõven. Eddigi két legdurvább: Egyszer csak úgy a sima úton felborultam, másszor pedig nem tudtam bemenni a hotelhez (ki szoktam aludni magamat, nem cejetek esõben-éjszaka vezetni... pláne nem 2-3 FPS mellett)
A négytengelyes Western Start (Whisplash) próbálta már valaki két pótkocsival? (egyébként dupla pótossal tolasson az, akinek két anyja van 😊😊😊 )
A négytengelyes Western Start (Whisplash) próbálta már valaki két pótkocsival? (egyébként dupla pótossal tolasson az, akinek két anyja van 😊😊😊 )
nemtom, ezt már én is néztem, gondolom a report gombra elmenti valahova a pozíciót, aszt mehet a bugreport :-)))))
lehet küldeni a listát ;-))))
lehet küldeni a listát ;-))))
Mi az a windows?
csak azért, mert az a link szar, nincs olyan :-)
légyszi használ a válasz gombot, mert így lehet skubizni, h mire írsz, ok?
légyszi használ a válasz gombot, mert így lehet skubizni, h mire írsz, ok?
Mi az a windows?
addig tedd fel az 55%-t és játssz azzal, lehet érzvételeket, javaslatokat tenni
http://sulyokg.fw.hu
http://sulyokg.fw.hu
Mi az a windows?
Schwarz nekem is jól mûködik az 55%-os magyarosítás.
messing with .mat and .tobj files. game is very critcal to these files as i see.
Edit: can someone upload a save-game near truckshop where i can buy and test upgrades/addons on "i8600" truck?
Edit:

Edit: can someone upload a save-game near truckshop where i can buy and test upgrades/addons on "i8600" truck?
Edit:

Renault magnum http://kamionszim.hu
Hogyan lehet a kamion adatait megnézni (LE,súly,...)?
Én már kipróbáltam az összes felbontással meg mindennel akkor is prism3 hibát írt ki!
NA mind1
Azért kössz
NA mind1
Azért kössz
hja, már látom, csak félig olvastam el a mondatot :-) van ilyen má esetfelé :-)))
hát én kamcsikat, meg pótokat nem csináltam eddig se, majd a szakik megmodják/megoldják, biztos lesz rá megoldás :-))) mindenre van :-)
hát én kamcsikat, meg pótokat nem csináltam eddig se, majd a szakik megmodják/megoldják, biztos lesz rá megoldás :-))) mindenre van :-)
Mi az a windows?
Ja csak fuvar után lehet menteni közben nem!
Ahhh értem.
Akkor ezért nemtudtam.....
Kössz szépen!
A 6.-at a zárt ablakon keresztül gondoltad?
Nem magával a fileal, azt is tudom, hogy zip (total commanderben F3, és a PK karakterek jelzik, h zip), csupán annyi bajom van vele, hogy a fileformátumok változtak, legalábbis a kiterjesztések, valamint hogy mit kell megadni egy trailernél vagy egy új kamionnál. Azért teljesen láma nem vagyok, annak ellenére, h csak most írtam elösször ide 😉
Ja! Én meg okosan keresgéltem a truck dealernél. Köszi szépen! 😊
1. shader qualityt lejjebb venni
2. drivert frissíteni
3. windowst ledúrni
4. ablakot becsukni
5. gépet oldalba rúgni
6. ablakon kib***ni
:-)))
.................
na jó, csak az elsõ kettõ.... :-)))
2. drivert frissíteni
3. windowst ledúrni
4. ablakot becsukni
5. gépet oldalba rúgni
6. ablakon kib***ni
:-)))
.................
na jó, csak az elsõ kettõ.... :-)))
Mi az a windows?
Az hogy akkor valszeg a felbontáson kell állítsál, de elvileg ha nem okéozod le game közben, attól függetlenül megy a game, ha a játék kellõs közepén ugrik elõ.
jelezzetek már vissza plz, h megy-e a magyarosítás, mert nem nyugodt az éjszakám.... :-D
Mi az a windows?