4874
  • DEXTER92
    Én csinálok majd rá egy wabererseset.
    Kacsa már beleraktál más truckokat is???
  • RaST
    Ejj :P Az első kép inyemre való
  • gumikacsa
    Nah, holnap ezt lehet letölteni (a reefert cseréli le):

• kesenyi
    Különkell felvenni az elsőtengelyes részt a póthoz?

• gumikacsa
    de, gyanítom észrevették, hogy egyezik az ip cím, vagy nem tudom.
  • DEXTER92
    http://rubberduck.atw.hu -- Csak nem ezt is törölték???
  • gumikacsa
    mondom én hogy jó... de fel lesz töltve újra, mert kijavítottam a coll-t (a lámpa nem két méterrel a kamion előtt kezd világítani, meg az ai magnumon is eu-s kerék van (#3032).

Sikerült javítani a kilengést a pótoknál(#3033), úgyhogy az is lesz fent, ha minden igaz (azt hogy mi volt a hiba nem tudom, összeraktam ugyanúgy a pótot, és most jó).
  • Schwarz
    na kipróbáltam a magnumot. mivel win install volt (nem röhög, 2 éve ez volt fenn) convoy fel, magyar fel :-), magnum fel, és ilyen... :-(
  • Vlala #3055
    akkor rosszul tudtam.

Úgy vettem észre, hogy ha megveszel egy fejlesztést (erősebb motor, jobb gumik), az a következő kamionodban is benne lesz (javítsatok ki, ha tévedek), de attól függetlenül újra ki lehet dobni rá a pénzt. Legalábbis az új kamionom "stock" és "fejlesztett" verziója között nem tapasztaltam semmi eltérést...
  • Duddits
    Teljesítménybe is van külömbség!
  • Vlala #3053
    nem igazán vettem észre. Inkább csak a hangjaik között.
  • DEXTER92
    #3022->Na igen, ez tényleg szar, jó lenne ezt lehetne módosítani..
  • Speedbreaker
    amugy tényleg állati jó a magnum. csak gratulálni tok
  • Speedbreaker
    ja hogy cheattel megy. ezt nem néztem hogy összes kamion kell sry
  • DEXTER92
    Igényesség..

ÚÚÚÚ alig várom már hogy mapozzak :P
  • RoGeR42
    Halihó!

A játékban van eltérés az egyes kamionok menetteljesítménye között?
    Gyanús számomra, hogy nem kerül pénzbe, ha nyergest cserélek...
  • gumikacsa
    Szerintem nálad van a probléma. Én most teljesen leszedtem a gammát, a dokumentumokból is kiszedtem a convoy mappát. Letöltöttem a magnumot, és beleraktam a totál szűz játékba. Játék indul, új játék, mikor betöltötte, nullát nyomtam, cheat all - enter ismét nulla, hogy eltünjön a konzol, esc, main menü, menüben truckshop, és az első kamionnak a magnumnak kell lenni.
  • Speedbreaker
    figy. azért nem mondja senki, mert olyan kurva király hogy szóhoz sem jutna. szóval kurva jó! :) (csak működne :()
  • gumikacsa
    ezt nem is kérdezte senki. :P

Egyébként azért van az amcsi kamcsi képe felül, mert azt cseréli le. Bár igaz, a képet is le lehet cserélni, de minek?
  • DEXTER92
    Nem sokat tudok még a convoy felépítéséről, de wan egy olyany érzésem, hogy a scaniánál azért wan egy amcsi kamion képe felül, mert az egy külön képfájl, de ez csak tipp, nem baj holnaptól én is szerkesztem...
  • gumikacsa
    ja, lezárt kamiont cserél le, csak akkor látod, ha az összes kamion látható
  • RaST
    Az első skinem a convoyhoz:
    Nem nagy szám .. Próbáloztam egyenlőre ..

• Magnumrolcsi
    De vajon mi ? jó helyre raktam az biztos
  • gumikacsa
    #3037-re válasz.
  • gumikacsa
    én sem értem, a truckpolon már láttam képet, úgyhogy mennie kellene. De nálad valami alapból nem stimmel, mert a második képen, a háttérben, a fák lomja is piros. Egyébként az i9400i-t kellene lecserélnie.
  • Schwarz
    ha fennt lenne a magyar ezt nem írná ki
    amúgy ezt a blablát mindíg kiírja ha valami van berakva a dokumentumok mappába, azért is tüntettem el, nem kell vele fogllkozni,
    hogy a kamcsi miért nem megy nemtom, én még nem próbáltam.
  • Magnumrolcsi
    Ide raktam be.És a játékban ezt írta ki..Pár piros üveges kamion meg egy teljesen piros szinü kamion lett.

• Truck Driver001
    és az mért baj?:P
  • gumikacsa
    ezt a mercit próbálta valaki? Ez télleg nem cserél le semmit, hanem újként jelenik meg.
  • Magnumrolcsi
    drift
  • gumikacsa
    + még két ok, amiért a pótokat nem adom ki. Az összes pót, amit beraktam, olyan mint ha nem lenne súlya. Az első videón a saját kamion, a másodikon egy ai kamion, egy kanyarbevétel után. Erre még nem jöttem rá, hogy mi a gond.:
    video1
    video2
  • gumikacsa
    minek kellettek az eredeti kamicsi fáljai???? a cuccot a dokumentumokba kell másolni, ha nem jó, onnan csak kitörlöd és kész. Nekem működik, szerintem valamit nem jól csináltok. (nem csak nálam működik, de visszajelzést senkitől sem kaptam.

Viszont sikerült beállítani a collísiont, ez a világításon látszik főleg, illetve nem tolja el a pótot, amikor fel akarod venni. Meg még rájöttem, mit kell átírni, hogy az AI magnum is az eu-s kereket használja
  • Magnumrolcsi
    Nekem se cseréli le.

(még jóhogy megvolt az eredeti kamicsi fájlai)
  • Speedbreaker
    kacsa nálam a magnum fájlod hogy nem cserél le semmit az is biztos
    még a kereket sem...
  • Truck Driver001
    kicsinyiteni kell a faszit wagy nagyobbitani a kamiont
  • Mojlepque
    Volt már úgy hogy ilyensmi problem volt a kamcsival azé nem volt benne a pasi
  • Truck Driver001
  • Mojlepque
    Jól van, de azért soför lehetne benne, mert picit tartok attól hogy valszeg azért nincs benen ember mert nem méret arányos a járgány :)
  • Truck Driver001
    nem az lényeg..nézz rá...én ezen valahogy a sofört hiányolom a legkevésbé:DDD....meg még különben sincs kész..olvass figyelmeseben 1 kicsit.
  • Mojlepque
    és hol van belőle a soför?