4874
  • DEXTER92
    Úgy látom walakinek megtetszett a mappingolás...

+ még két kép arról a buszról:

• Tomi000019
    Legyen szives vlaki magyarázzza el!:D
  • Tomi000019
    Szevasztok!
    Miért van az hogy ha felrakom a patch-et akkor egyik kamcsi se jó!
    Ha nem rakom fel akkor jó de ugyanaz marad a belsejük!
    Ez akkor most hogyan van?:)
  • kesenyi
    nincs
  • Vviikkttoorr
    tudnátok linket küldeni a patch-ez mert nekem nem jön be az előző link amit küldtetek
  • kesenyi
    Akkor alakítsd át a mega pótot hűtőssé.
  • gumikacsa
    persze, le kellett vegyem, mert a luder rám kötött a truckpol fórumon, hogy a holger nem engedélyezte, megígymegúgy...
  • Schwarz
    igen, a base.scs-ben benne maradnak a dolgok, de ami a game.dll-ben van az nem (pl mapeditor dolgai)
    ugyanez egyébként nálam is, megy a patch, sajnos továbbra sem lehet menteni fuvar közben :-(
  • Tockos
    Nem tudom felrakni a patchet mindig azt írja ki hogy incorrect game executables .A TNT rip verziója van fent a magyarítást is levettem de nem megy sehogy sem,ha tud valaki segítsen.
  • Bennz
    nálam is megy a magyar
  • Rafaelo
    miaz hogy a boltban nemirják ki az árakat kamionokra nemértem akko minek a
    pénzgyüjtés ???? :O
  • zolo
    Nekem addiction verzió vanés szó nélkül felment a patch.A magyarosítás is működik nem kell leszedni.Egyedül a zöld óra ment vissza sötétszürkére.A patch telepítése előtt nem szedtem le a magyarosítást és jó.A régi mentések is működnek.
  • RaST
    Nekem nem müködik ..
    " Bocs, egyelőre nincs engedély/Sorry, no licens "
  • Magnumrolcsi
    Jó. Nekem működik.
  • Schwarz
    amint lejön a patch megnézem mit szól a magyarhoz, de tuti, h cseréli a game.dll, azaz azt kezdhetem elölről... na mind1, akinek fennt van a hun először szedje le!!!!!! utána tegye fel a patchet, természetesen a patch után NEM ajánlott feltenni a magyart!!!

köszke
  • Duddits
    Nincs valami direkt link? Ez a nyomi Filefronton nem birok kiigazodni.
  • Tockos
    Letoltottem a patch-et beakartam tolteni de nem sikerul a TNT rip verziója van meg.Ti hogy tudtátok feltolteni a pach-et?Vagy talán az originál verziotok van meg?
  • Sanyix
    Jajj de komoly ez az 5.10 catalyst és az 1.01-ben hasít mint az állat fullon :D
  • Tockos
    Letoltottem a patch-et beakartam tolteni de nem sikerul a TNT rip verziója van meg.Ti hogy tudtátok feltolteni a pach-et?Vagy talán az originál verziotok van meg?
  • kesenyi
    De...
  • DEXTER92
    3DARTPOL :O NANEMÁ!
    Csak nem innen?
  • zolo
    Már megnézetm és tökéletesen működnek.Tényleg furcsa hogy minden jármű fehér a spec.verdákon kívül.De megéri mert nagyon jól néznek ki a belsők.
  • Bennz
    nálam müködnek a mentések, remélem másnál is így van
  • gumikacsa
    ezt is lehet leszedni, remélem működik:
    KAMIONSZIM.FW.HU

• kesenyi
    A Daf az Eu-s! :)
  • kesenyi
    Ha valaki kedveli az amcsi kamionokat azoknak:

k100

Peterb..

Daf

De van még néhány... :D
  • zolo
    Nincs kedvem újrakezdeni.
  • zolo
    Ha a patchet felrakom attól még működni fognak a régi mentések?Már olyan jól belejöttem és már new yorkban vagyok.
  • DEXTER92
    Az ötödik képen meg nincs kirakva a vontatmány szélességét jelző tábla. :P

ON
  • vass17
    mondjuk a kerékforgást nem tudta megcsinálni a 4. képen:D
  • gumikacsa
    hehe... valakit elkapott a photoshop láz :)
  • RaST
    Ez offnak számit :P
    Van saját topicja ennek is ..
  • DannyL
    Sziasztok! Kaptam ma egy két kamionos képet e-mailben, gondoltam megosztom Veletek! :o)

• Bennz
    valamit valamiért, a belső legalább már jó
  • gumikacsa
    felraktam az 1.01-et. A berakott kamionok nem működnek, valószínű azért, mert a kabinbelsők változak, mostmár mérnek az órák. Nekem az összes ai jármű fehér (kivéve persze azok amik egyedi festésűek, mentő, rendőr, busz, meg a halálosiramú sportkocsi), már tiszta steril hangulatom lett.
  • DEXTER92
    Az aztán nagy fuvar...Biztos valaki defektet kapott, azt annak visz pótkereket
  • gumikacsa
    Ezen a képen a háttérben lévő nyergesvontató egy tengelyt húz maga után. Na ez a gond ezekel a szerelvényekkel
  • DEXTER92
    Kacsa aláírása...még nincs fent csak a magnum...
  • Tomi000019
    Honnan lehet ezeket letölteni??
    mármint a pótot meg a többit...
    Elöre is kössz!
  • Bennz
    megjelent egy patch a gémhez,bár még csak béta[URL=http://www.valusoftsupport.com]patch/URL]