4874
  • steweee
    teljesen sötét minden, mi lehet a baja ? egyébként fut meg irányíthatom is, látszik a féklámba de amúgy tök sötét. (csak most telepítettem)
  • Hősök
    Honnan tudom leszedni a patchat vagy a Convoy 1.01 játékot?
  • RaST
    Itt nincs külön interor .. Az alap szart használja ..
  • DEXTER92
    Ja és így is zsír az oldalad, semmi extra, még kép is wan :P
  • DEXTER92
    Lehet hogy most besülök, de nekem csak pénteken lesz meg (THX Magnumrolcsi! :-), na szal nem tudom hogy van e olyan a magnumodba, de szerintem ha tudsz, vagy lehet akko olyat csináljál már hogy ilyen lógó biz-baszgecit, amit még a demoba láttam :-P
  • berci206
    Az előző levelemhez kapcsolódóan az lehet probléma hogy nem "szűz" a játék, hanem van benne egy két kamcsi utólag belerakva?
  • berci206
    Szia Schwarz!

Letöltöttem a patchet de amikor indítanám hogy telepítse ezt írja ki hibaként és bezáródik, nem folytatja: 18 WoS Convoy patch failed. Incorrect game executables. Version1.01. only for retail version Ez ellen mit kell csinálni? Próbáltam az asztalról is elindítani meg a játék mappájából is de mindkettőnél ezt írta ki. Előre is kösz a segítségért. Amúgy gratula mindenkinek, kezd egyre királyabb lenni ez a játék, csak így tovább srácok!
  • gumikacsa
    gyerekek, valaki tudna nekem egy new yorki mentést küldeni? Meg kellene egy miami-i is.
  • Schwarz
    hja itten vanik
  • Schwarz
    magyarosítással kapcsolatban:

1.00 kb 99%: az 1% amit nem sikerült eddig értelmezni, meg amit kifelejtettem
    1.01 kb 70%: köszönet a valusoftnak a game.dll cseréért , na de legalább vannak változások a játékban

az új telepítő kezeli mindkét verziót, és a megfelelőt teszi fel. ha 1.00-on volt hun és ráment a patch, akkor előbb a fennt levő hunt leszedni most !ROLLBACK NÉLKÜL! és utána az újat feltenni.

kb ennyi
  • gumikacsa
    rábát, mant
  • DEXTER92
    Mega után mit fogsz csinálni???
  • Sanyix
    Ezzel a döggel, 120-al, akár kanyarban is...
  • Tomi000019
    Heló Kacsa!
    Majd messengeren szeretnék valamit kérdezni!
    Légyszi gyere fel!
    Kösz!
  • RaST
    Szerencséje
  • gumikacsa
    Szal, ha valakit érdekel, újra lehet tölteni a hűtőt, Holger engedélyezte
    http://kamionszim.fw.hu
  • lexmark
    tudtok ojan weboldalt mondani ahol jó szimulátorokat tudok letölteni???
    előre is köszi!!!
    csáó
  • Hősök
    Akkor nem tudtok tippet adni hogy mit csináljak vele hogy ne faggyon le?vagy baszhatom az egészet?
  • DEXTER92
    Midtown Madness 2, vagy már lehet wan 3 is :O
  • Hősök
    Figyu!van Hard Truck 2 is(nem az across amerika)
    ?és ha igen akkor nem tudjátok honnan lehetne leszedni?
  • Hősök
    Tudtok olyan kamionos vagy buszos játkoit mondani mai tök jó és nem a..18 wheel csoprtba tartozik és nem a butha ...?
  • Hősök
    és akkor nem fagy le?hogy jön össze a kettő?:)
  • Sanyix
    Igen, beteszel.
  • Hősök
    Éstudok csinálni ellene valamit?
  • Hősök
    Hello!
    ne raktam bee semmi kiegészítőt!
  • Sanyix
    Dehogy. Nfs-ben mindíg úgy kaptak el, hogy megállítottak, vagy már nagyon lassan mentél, de végülis meg kellett állítaniuk.
  • Schwarz
    na igen, ezt egy kicsit szerencsétlenül oldották meg, tisztára, mint az nfsben, ott is megfogták a lökhárítódat aztán sehova :-) bár mwben már körülvesznek 8an akkor kapnak el :-) na de ez már erősen offtopic...
    szóval ezen még dolgozhtnának egy kicsit
  • Sanyix
    Na igen :) de ez a rendőrség így eléggé gáz, jönnek utánam, eccercsak elkapnak. Legalább amikor megállítanak akkor kapnának el.
    Viszont most vettem egy 8 kerekű vontatót, aztán tuning fullra. Hááát veszélyes eléggé már 130-nál :D megy mint az állat. Néha megindul a kanyar széle felé az utánfutó, na akkor lehet tarolni :)
  • Schwarz
    nem, ha nem világítasz sötétben akkor növekszik a csík! azt, hogy lakotton kívül kell-e világítani nem figyeltem még, szvsz nem, de sötétben igen :-)
  • Sanyix
    Ez most vicc akart lenni?
  • Schwarz
    kapcsolj villanyt :-)
  • Sanyix
    mi a rákvan ezzel a hülye játékkal itt bugzik összevissza! Végigvittem a tűzoltós küldetést, és utána állandóan ment fölfelé a rendőr csík, jött a rendőr, ami amúgy kva nevetséges hogy mögém áll, mind1 hogy 130-al tépek, egyszercsak elkap. Aztán miután elkapott állok egy helyben, és megin megy föl a csík, elindulok, akkor méggyorsabban megy fölfelé. Mivan ezzelmá??
  • DEXTER92
    Raktál már bele valamit? Kiegészítőt?
  • Duddits
    Codec, driver, bármi lehet...
  • Hősök
    Hello!
    állandóan lefagy a convoy..és nem tudom miért..de annyit tudok hogy nem a gépigény mrert az megvan már párszor leellenőriztem..
    Nem tudja valaki hogy miért csináljaa?
    légyszi aki tudja szóljon!
    köszi!
  • DEXTER92
    Ha walaki debreceni, és megwan neki a game mondjuk cd képfájlba az legyen szíves írjon privátba. Azt hiszem 1000 Ft.-ig képes vok fizetni is....hát... 500-ig :D
  • Mojlepque
    Húú. Kár hogy ilyen nincs valódiban :(
  • DEXTER92
    Ez meg walamilyen map lenne, én még nem tom megnézni...már ha az.
  • DEXTER92
    Meg mapoznak is:
  • DEXTER92
    És ez ha jól tévedek dupla-szállítmány...