4874
-
steweee #3143 teljesen sötét minden, mi lehet a baja ? egyébként fut meg irányíthatom is, látszik a féklámba de amúgy tök sötét. (csak most telepítettem) -
Hősök #3142 Honnan tudom leszedni a patchat vagy a Convoy 1.01 játékot?
-
#3141 Itt nincs külön interor .. Az alap szart használja .. -
#3140 Ja és így is zsír az oldalad, semmi extra, még kép is wan :P -
#3139 Lehet hogy most besülök, de nekem csak pénteken lesz meg (THX Magnumrolcsi! :-), na szal nem tudom hogy van e olyan a magnumodba, de szerintem ha tudsz, vagy lehet akko olyat csináljál már hogy ilyen lógó biz-baszgecit, amit még a demoba láttam :-P -
berci206 #3138 Az előző levelemhez kapcsolódóan az lehet probléma hogy nem "szűz" a játék, hanem van benne egy két kamcsi utólag belerakva? -
berci206 #3137 Szia Schwarz!
Letöltöttem a patchet de amikor indítanám hogy telepítse ezt írja ki hibaként és bezáródik, nem folytatja: 18 WoS Convoy patch failed. Incorrect game executables. Version1.01. only for retail version Ez ellen mit kell csinálni? Próbáltam az asztalról is elindítani meg a játék mappájából is de mindkettőnél ezt írta ki. Előre is kösz a segítségért. Amúgy gratula mindenkinek, kezd egyre királyabb lenni ez a játék, csak így tovább srácok! -
#3136 gyerekek, valaki tudna nekem egy new yorki mentést küldeni? Meg kellene egy miami-i is. -
#3135 hja itten vanik -
#3134 magyarosítással kapcsolatban:
1.00 kb 99%: az 1% amit nem sikerült eddig értelmezni, meg amit kifelejtettem
1.01 kb 70%: köszönet a valusoftnak a game.dll cseréért , na de legalább vannak változások a játékban
az új telepítő kezeli mindkét verziót, és a megfelelőt teszi fel. ha 1.00-on volt hun és ráment a patch, akkor előbb a fennt levő hunt leszedni most !ROLLBACK NÉLKÜL! és utána az újat feltenni.
kb ennyi -
#3133 rábát, mant -
#3132 Mega után mit fogsz csinálni??? -
#3131 Ezzel a döggel, 120-al, akár kanyarban is... -
Tomi000019 #3130 Heló Kacsa!
Majd messengeren szeretnék valamit kérdezni!
Légyszi gyere fel!
Kösz! -
#3129 Szerencséje -
#3128 Szal, ha valakit érdekel, újra lehet tölteni a hűtőt, Holger engedélyezte
http://kamionszim.fw.hu
-
lexmark #3127 tudtok ojan weboldalt mondani ahol jó szimulátorokat tudok letölteni???
előre is köszi!!!
csáó
-
Hősök #3126 Akkor nem tudtok tippet adni hogy mit csináljak vele hogy ne faggyon le?vagy baszhatom az egészet? -
#3125 Midtown Madness 2, vagy már lehet wan 3 is :O
-
Hősök #3124 Figyu!van Hard Truck 2 is(nem az across amerika)
?és ha igen akkor nem tudjátok honnan lehetne leszedni? -
Hősök #3123 Tudtok olyan kamionos vagy buszos játkoit mondani mai tök jó és nem a..18 wheel csoprtba tartozik és nem a butha ...?
-
Hősök #3122 és akkor nem fagy le?hogy jön össze a kettő?:) -
#3121 Igen, beteszel. -
Hősök #3120 Éstudok csinálni ellene valamit? -
Hősök #3119 Hello!
ne raktam bee semmi kiegészítőt! -
#3118 Dehogy. Nfs-ben mindíg úgy kaptak el, hogy megállítottak, vagy már nagyon lassan mentél, de végülis meg kellett állítaniuk. -
#3117 na igen, ezt egy kicsit szerencsétlenül oldották meg, tisztára, mint az nfsben, ott is megfogták a lökhárítódat aztán sehova :-) bár mwben már körülvesznek 8an akkor kapnak el :-) na de ez már erősen offtopic...
szóval ezen még dolgozhtnának egy kicsit -
#3116 Na igen :) de ez a rendőrség így eléggé gáz, jönnek utánam, eccercsak elkapnak. Legalább amikor megállítanak akkor kapnának el.
Viszont most vettem egy 8 kerekű vontatót, aztán tuning fullra. Hááát veszélyes eléggé már 130-nál :D megy mint az állat. Néha megindul a kanyar széle felé az utánfutó, na akkor lehet tarolni :) -
#3115 nem, ha nem világítasz sötétben akkor növekszik a csík! azt, hogy lakotton kívül kell-e világítani nem figyeltem még, szvsz nem, de sötétben igen :-)
-
#3114 Ez most vicc akart lenni? -
#3113 kapcsolj villanyt :-) -
#3112 mi a rákvan ezzel a hülye játékkal itt bugzik összevissza! Végigvittem a tűzoltós küldetést, és utána állandóan ment fölfelé a rendőr csík, jött a rendőr, ami amúgy kva nevetséges hogy mögém áll, mind1 hogy 130-al tépek, egyszercsak elkap. Aztán miután elkapott állok egy helyben, és megin megy föl a csík, elindulok, akkor méggyorsabban megy fölfelé. Mivan ezzelmá?? -
#3111 Raktál már bele valamit? Kiegészítőt? -
#3110 Codec, driver, bármi lehet... -
Hősök #3109 Hello!
állandóan lefagy a convoy..és nem tudom miért..de annyit tudok hogy nem a gépigény mrert az megvan már párszor leellenőriztem..
Nem tudja valaki hogy miért csináljaa?
légyszi aki tudja szóljon!
köszi! -
#3108 Ha walaki debreceni, és megwan neki a game mondjuk cd képfájlba az legyen szíves írjon privátba. Azt hiszem 1000 Ft.-ig képes vok fizetni is....hát... 500-ig :D -
Mojlepque #3107 Húú. Kár hogy ilyen nincs valódiban :( -
#3106 Ez meg walamilyen map lenne, én még nem tom megnézni...már ha az.
-
#3105 Meg mapoznak is:
-
#3104 És ez ha jól tévedek dupla-szállítmány...