18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyíkarcú
Vannak már kamcsik a convoyhoz??

Go and visit www.hvtm.hu

DEXTER92
<#nevetes2>
Haladok a korral...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Duddits
Tudod mit? Inkább maradj a PTTM-nél. <#wink>

daf xf
Igen eggyetértek veled!
Nagyon állat!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Truck Driver001
nagyon nehéz...<#taps><#banplz>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DEXTER92
De itt valami torrent fileba van amit meg nem tudom hogy mit kell szal vele csinálni.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Akkor sikerült festhetõvé csinálnod a Magnumod? A pttm-be is?

Truck Driver001
viszont igy geciyól nézki hogy tükrözödik meg csillog villog össze vissza😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Szia Dexter!

Próbáld meg innen http://www.torrentspy.com/search.asp?query=18%20wheels%20of%20steel%20convoy , én egy másik helyrõl szedtem le de azt már nem tudom megadni neked mert megszûnt az account vagymi.Szal próba errõl.

Duddits
És ezt nem lehetet volna 1 üzenetbe?

Legaláisan csak a demót tudod.

DEXTER92
Megyek meg is szerzem a convoyt, de ha valaki elmondja hogy webrõl honnan lehet leszedni legálisan és nagyjából vírusmentesen a teljest annak örülnék

DEXTER92
<#wilting>

DEXTER92
<#rinya><#rinya><#rinya>

Szörnyû bevallani, de azthiszem lejárt az ideje a pttm-nek (és ez valószínûleg igaz). Én is befejezem a hungarianpackot szöröstûl bõröstûl, utána nkikezdek szerkeszteni a convoyt. Lehet hogy mire eljutok odaáig hogy normális modelleket készítek, addigra már a pttm valahol a föld alatt lesz...
Azért szép kis 1-2 év volt ez a pttm fénykora...
De haladjunk a korral... <#wave>

RaST
Ezaz 😊 Faxa ..
Letöltése lesz majdan ? 😊

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Sanyix
Talán rakjál fel újabb catalystot. Erre nem gondoltál? Az segíthet valamennyire, de tény, hogy rakás sz@r a motor...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sziasztok Sasok !

Hát nem is tudom..hogy kezdjem.Ezt a gamét alig vártam hogy meg tudjam szerezni,
de ez 1 kalap sz**t nem ér!2500+ AMD + 1giga ram + ati 9800pro (catalyst 5.3)
és szaggat 1024*768-ban?Ez egy nagy röhej!Szerintem ezt a prism3d motort már rég le kellett volna cserélniük !

Ez hogy teljes szépségében és sebességében "normálisan" fusson kell még várni legalább 3 évet!,hogy olyan hardvere legyen a játszóközönség legalább felének hogy minimum élvezni is tudja ! Anno a Le Mans 24 Hour nevû játéknál volt ilyen
ahol elszúrták a grafikus motort,és beszaggatott a game!

Hiába állítok a karin jobbra-balra az élsímitást,szûrést,textura minõséget ez rá se bagózik!

Már csak remélem hogy ezek a fiúk nem írnak valamilyen forma1-es vagy gt-s gamét
mert a sok fanatikusnak (én is az vagyok) a legolcsóbb számítógép alkatrésze a 120.000 FT-os videókártya lesz !
Csá!
gumikacsa
na, ai kerék ok. már csak a felniket kell ráoperálnom, meg a sofõrt.

Renault magnum http://kamionszim.hu

daf xf
Az lesz csak lekell hozzá szedni a legújabb drivert!
Amúgy mihír a magyarosításról?Hogyáll?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Duddits
Mért nem próbálod ki?

daf xf
Sziasztok!
Nekem van egy nvidia geforce mx440-es videókarim!
Ha leszedem hozzá a legújabb drivert akkor jó lesz vajon?

nálam nem. De a régi videókártyámon sz... illetver nem volt olyan szép, néha szétesett a kép. Driverfrissítéssel javult a helyzet, de nem oldódott meg. Új videókártyával kisebb vizuális orgia, szinte bele lehetne nyúlni a képbe, hogy átkapcsoljunk egy-két dolgot a kamionon.

Gyovai
CSá valaki megtudná mondani mértszar a grafikája? nálamszar!

De, szoktam jáccani újabb gémekkel is, csak eddig sose volt gond egyikkel se...
Ehh, most látom már az 5.10a-hoz is van omega, de asszem inkább egy kicsivel korábbi verziót szedek le, mert 5.10 még nem bizti h. olyan kiforrott...
Sanyix
Akkor ezexerint nemnagyon jáccol újabb játékokkal ha nem volt szükség frissítésre. Mindíg van mindegyiknek omega változata.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Öhh, de gondoltam.. 😛 Fel is tettem a kérést, h. ki milyen drivert használ...
Pedig eddig mindent jól elvitt a 4.6 omega... Namost 5.x szériánál van omega változat? Mostanában nem nagyon követtem nyomon a softmoddolt drivereket, 4.6 eddig jól bevált, ezek szerint most jött el az idõ a cserére. 😊
Sanyix
Nem gondoltál driverfrissítésre? Enyhén régi az a 4.6, most 5.9 nél tartunk 😊

gyíkarcú
Ok, bocs Duddits!

Go and visit www.hvtm.hu

Hi all!

A héten letöltöttem a Convoy-t, otthon fel is installtam, de miután elindítottam egy elég fura dolgot tapasztaltam:
a menû bejött normálisan, lehet új karriert kezdeni, meg minden, viszont miután bejött a csaj elmagyarázni a tutorialt, akkor már csak ilyen nagy feketeség van, a kamion meg a többi utcai lámpa fényét lehet csak látni, semmi mást nem.

Tapasztalta már más is esetleg ezt a problémát, vagy csak én bénázok el valamit, esetleg egy másik drivert kellene feltepítenem?
Akinek mûkszik frankón minden, az milyen drivert (ATI) használ?

Radeon 9800 SE @ Pro karim van, 4.6-os omega catalyst van fenn.

Üdv: Ádám
Már egy pár hete convoy-ozok és úgy gondoltam leírom azokat a dolgokat amik nem igazán tetszenek a játékban😞abba nem kezdek bele hogy mik tetszenek mert azzal holnap se végeznék)

1; A töréssel annyi problémám van hogy nem élethû. pl: ha véletlenül neki megyek vkinek az megáll, elakadás jelzõ ki, de a járgányon nem látszik semmi sérülés!!! Ha neki mennek a pót kerekének amit húzok azoknak a fránya gumiknak kikéne durranniuk!!!

2; A karambolok, balesetek kivetele sem élethû szerintem, mert ki látott már olyat hogy egy személy autó ami 55-60 km/óra-val közlekedik és az általam húzott pót kerekét oldalról telibe kapja, akkor a pót átcsapódik a másik oldalra és természetesen sérül is!!! Hát én ilyet még nem láttam se nem hallottam!!!

Na mindegy, de azért alapvetõen nagyon tetszik és király a játék, várom a fejlesztéseket. Mindenkinek további szép napot kívánok.

Sziasztok

Sziasztok

Gumikacsa ugye lelehet majd tölteni ezt hamarosan?

eightmiles
nagyon frankó lesz ez, csak a szélvédõt sötétebbre kéne talán venni, ja és másik felni kell majd rá. de egyébként télleg zsír (és ez az elsõ convoy eu kamion)

gumikacsa
vannak még gondok, de alakul. valamiért az ai magnumnak nincs hátsókereke.

Csak így tovább!!!! Hasonlókat, mint a pttm-hez!!

gumikacsa

gumikacsa

gumikacsa
truckpol forum
német fórum <#vigyor3>

kesenyi
Á már beraktad 😊

...:::kesenyi:::...

kesenyi
A "logo" legyen a 18WOS Convoy felirat ami a kacsa képén van! Ez lenne a "logo" középen és a két oldalán lenne egy-egy Convoyos kamion 😊

Duddits
Jajj már! Ne legyél ilyen!

kesenyi
<#beka3><#beka2><#beka3><#schmoll2>

ILLNeo
az más... akkor nem szóltam

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Duddits
Létszi.....<#zavart1>

Létszi Macikám!! <#zavart1>

Duddits
Nem én csináltam. <#nyes>

Bár könnyû egy ilyet megcsinálni.

kesenyi
Had ne mondjam el 😊

ILLNeo
csak egymás tetejére raktál három képet

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Duddits
Miért?

ILLNeo
van ám grafikai érzéked...

Duddits
Bannernak?

Duddits
Hol szoktad megtalálni az új cuccokat?