18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Köszi mindenkienk! (nincs is mit 😄😄de azé kösz)
TÉNYLEG LESSZ MULTIJA A CONVOLYNAK?
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Amúgy nekem egy 2GHz Celeron procim van 512 pc 3200as ram meg ati 9800 SE (nem húzot, nem szoftmodolt, gyakorlatilag ahogy a gyárból kijött, csak venti lett rajta cserélve) és 1024en is ment komolyabb szaggatás nélkül, persze mellette futott winamp (úgy ~8000 szám volt a playlisten) totalcommander, tûzfal, nod, meg még pár progi...
Én már nem nyúzok itt senkit a szaggatás problémakörrel,(100% hogy nem a vid kari vagy a proci a ludas) csak annyi kérdésem lenne,hogy honnan tudnék szerválni egy fasza nem nyerges szerelvényt??? 3 napot nyomtam végig képregény szerü játékélménnyel és sehol sem találtam!!!!
Az meg elég gáz,hogy ha leszedek egy másik kamcsiról egy trailert akkor azt nem lehet felszedni....
Egyébként a pótos verziónak marha nagy sikere lenne,ha valaki feldobná FREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
off
Nekem is irhatna valaki akinek ATI Radeon-ja van és AMD procija,hogy miként oldotta meg a szaggatás problémát!!!
Egyébként akik Catalystra rakják az Omega drivert azok számítsanak arra hogy szinte 100% hogy összeakadnak és tuti be bug-ol!!!!
-off
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
De sajna megin kb 15 perc játék után kidobott az asztalra azzal a hibaüzenettel, h. a prism3d.exe file hibát okozott... 😞((( Ezt nem hiszem el, mi lehet a gond, mondom tör zsír new a rendszer...
Akinek ATI videokarija van és AMD prockója, plz írja meg, h. melyik catalystot használja, amelyikkel szaggatásmentesen játszható a game!!! Én az 5.9-et tettem fel windows reinstall után, de ezt nem nagyon komálja a game, 800*600ban is szaggatott medium graffal.
Azzaz melyikkel történik a játék?
Amúgy mérgembe letöröltem a játékot.
Mert a másik gépemen is indításkor egybõl prism3 hiba....na szoval nem vmi jól van megcsinálva...na mind1
Felraktam egy újabb gépünkre a játékot és ahogy elindítoom tiszta sötét a menü
A menüpontok láccódnak de minden sötét...a háttér.
Amikor elindul a játék akkor se látok semmit csak a mûszereket de az út meg minden fekete.
Mi lehet a baj?
Tudtok segíteni?
Egy dolgot nem értek, hiába van fullon a krörzési szintem nem ér utól a rendõr, elég hamar lehagyom, jó lenne egy kicsit üldözõsdit játszani vele, az is igaz hogy ez csak akkor jelentkezik amikor 190 km/h-val szaggatok!<#vigyor2>#vigyor2><#buck>#buck><#eplus2>#eplus2><#awink>#awink>
2,4-es P4-el, GeF3-al/56.72-es Driverrel/, 256MB Rammal semmi gondom vele! <#vigyor3>#vigyor3>
a kameraállásokkal sincs különösebb bajom, szerintem teljesen játszható!<#vigyor2>#vigyor2>
Nekem nagyon teccik!
Jó játékot mindenkinek! <#wave>#wave>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Nem is értem ti hogyan tudtok normális körülmények között játszani vele. A következõ nagy bánatom még a kamera állások: nem igaz h. nem bírtak vmi normális és használható állást betenni... <#gunyos1>#gunyos1> A felsõ nézet csak max einduláskor meg kis sebességnél jó, de menet közben nem lehet használni, a belsõ kamera meg nagy rakás sz@r, mivel ha látni akarom a visszapill. tükröt, akkor nem látok elõre normálisan. A hátulnézet se vmi jó, mivel a böhömnagy tréleren kívül semit se látni, képteleség így normálisan, ütközés nélkül közlekedni...
Szóval szerintem nagyon sok baj van ezzel az új résszel, a korábbiak még vmivel használhatóbbak voltak... Kár érte, pedig jó játéknak ígérkezett a képek alapján.
http://flickr.com/photos/zolika90/
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Renault magnum http://kamionszim.hu
daf xf:
melyik drivert raktad fel?nekem forcfvare 77.72 van és bugzik és szaggat a játék😞((
milyen sorszámút raktál fel???
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nvidia geforce mx 440-es videókari legújabb driverrel!
Azt semmi gond.
Nagyons imán megy a convoy.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp