4874
-
#3183 jah....:D
Semmi baj.....azé kössz
De mié fagy le?
Nálad nem akar lefagyni véletlen??
:P -
#3182 hát ugye a hsz felett kicsivel (ahol a neved is van) vannak hasznos dolgok...
a privát gombot látom már megtaláltad, igaz üres volt az üzenet
a scania önkicsomagolója .zipet telepít a mod mappába -
#3181 hát a magnum az teljesen jól ment de a scania-t megveszem és prism 3 hiba!
De csak exe-be tölti le és utána lessz 1 rar file a modn mappába és azt nem tod kicsomagolni!
De amúgy láttam maercedes actross-t is a convoy-hoz de az se ment persze
a busz a benne van mind ai
:)
Az sikerült...
Hogy kell megcsinálni hogy kijöjjön hogy erre meg erre válaszolok?
Lehet hogy nektek könnyű mert értetek ehhez de én sajna nem!
Ne nevessetek ki!
:))
-
#3180 miért nem irnak a kibaszott kamionokról a shop részben basszameg semmi adat
grrrrrrrr.....
-
#3179 ha használnád azt a nyomorult "válasz" gombot, még tudnánk is, h mire válaszolsz -
#3178 a mod mappába csak 0 szinttel csomagolt zipet rakhatsz
egyébként milyek kamionokat? tudtommal csak a magnum meg a scania topline van van, az meg úgy van ahogy be kell tenni :-) -
#3177 jaaa...ki se bírja csomagolni...hiba van közbe! -
#3176 kicsi bugzott a telepítő mostmár jó -
#3175 sziasztok!
ezeket a kamionokat exe-be tölti le nekem utána 1 rar-t rak a mod mappába és azt ha kicsomagolnám 2 mappát kapnék
ha azt a kettőt belehúzom a mod mappába símán akkor benne van a játékba?
-
#3174 ???? mivaaaaaaaaaaan -
Mojlepque #3173 Már megint ezen lovagoltok hogy tört vagy nem tört? Amúgy sem a demón a magyarítás elvileg.Akármilyen is -
#3172 lehet, hogy a demo tört verziója, arra nem megy fel a patch, a patch telepítője ki is írja, hogy "only for retail version" azaz csak a fullra jó -
berci206 #3171 Megnéztem , összehasonlítottam és nálam van még egy pár fájl azon kívül amit te írtál: TNT1WC.R00-R18 ig. Ezekről telepítettem a játékot, ez baj hogy benne van? Lehet hogy azért nem akarja vinni a patchet mert ilyen TNT-s geci? -
#3170 a magyarosítás immár az 1.00, 1.01 és 1.02-höz is egyformán 99%-os!
sulyokg.fw.hu -
#3169 Kerék is zsír! -
#3168 Mért? mert nincs belseje? AI-nak viszont mehet :) -
#3167 nemtom, nézd meg, h milyen fájlok, milyen mérettel vannak fennt a gépeden. itt meg tudod nézni milyennek kéne lenni. -
#3166 Nagyon atom
Ma játszottam először vele, teljessel. Bejön. Bár ezt+azt még átállítok, de szerintem fasza. Még csak most fogom belerakni a magyarosítást. Majd rakom bele a többi kiegészítőt is. És ELKEZDEM CSINÁLNI EHHEZ A HUNGARIANPACKOT!!! -
#3165 ilyen lenne, ha átlátszana a szélvédő :) (most nincs benne üveg)
-
#3164 De, csak nincs értelme, hacsak nem ai-nak
-
#3163 Pttm-be nem lehet vhogy betenni? -
#3162 Szuper!!!!!!! :D -
berci206 #3161 Ez az additional vagy milyen verzió de teljes az tuti, müxik a játék de a patch nem megy fel rá. Azt a hibát írja ki amit már említettem. Mit lehet ezzel kezdeni? -
#3160 Sajnos az ablak nem akarja az igazságot.... de a kanyart nagyon állat bevenni vele (mint abban a reklámban, ahol egy kisteherrel mennek ezerrel a városban, és az egyik kanyart állatul farolva veszi be....):
-
#3159 Scania Topline....
Letöltés
-
#3158 Jó lesz
MAN L 2000-es lesz ? -
#3157 a miami-s küldetésben lévő furgon helyett:
-
#3156 b+ eddig semmi, most meg kétnaponta új patch? -
Bennz #3155 közben megnéztem ezt az új patch-et és most ismét visszatért az ai járművek színe, és még a magyarítás is úgynézki működik a magyarosítás is -
#3154 Hát ez.. -
#3153 bizony, mi nem warezolunk :P -
Bennz #3152 box=cds, ez a TNT rip verzio nemtudom hogy milyen,mert nekem addiction féle verzio van meg, lehet hogy ez a időlimites tört változata vagy ilyesmi mert ahhoz nem jó a patch, bár ez csak tipp -
Tockos #3151 Milyen az a boxos változat?Vagy itt mindenlinek az originál verzió van meg? -
Bennz #3150 ja most nézem hogy már valami 1.02 béta patch is megjelent hozzá
klikk -
Bennz #3149 neked lehet akkor hogy nem a box változata van meg a játéknak ugyanis aszem arra nem jó a patch -
Tockos #3148 Nem tudom felrakni a patchet mindig azt írja ki hogy incorrect game executables .A TNT rip verziója van fent a magyarítást is levettem de nem megy sehogy sem,ha tud valaki segítsen. -
#3147 a magyarosítás ezt nem okozhatja, mert már többen írták, arra tették a patchet, itt más probléma lehet, ugye nem a demora akarod tenni a patchet? :-D
a full verzióra minden gond nélkül felmegy -
Hősök #3146 A....új game.ll filet lelehet valahoonnan szedni?
-
#3145 Állits a grafikán .. -
#3144 Valaki nagyon nyitott szemmel jár.. --->#3135<---