18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem az zavar a legjobban, hogy nem látom a pacim orrát...<#nemtudom>#nemtudom>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Vagy nvidia vagy ATI driver-t tölts le az official site-ról...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
- miért nem mûködik a kilóméteróra a kamionban (mármint a mûszerfalon)?;
- van estleg olyan patch, aminek a segítségével mûködtetni lehet, vagy ez direkt ilyen? Ha nincs akkor az elég nagy baj, de kölünben nagyon király a játék, fõleg a grafikája. Elõre is kösz mindenkinek.
Tényleg lehet a driver hibája az hogy a játék indításakor nagy sötétséget látok a menübe és a játékba?
És ha igen akkor a 80 GB -os vinyót ki kéne cserélni 160-ra v. 120 GB-osra?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Soha sem hittem volna hogy ezt a játékot így lehet szerkeszteni!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Arra tippelek, hogy ha az extra küldetéseket megcsinálom, akkor járhatok minden úton
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Szerintetek, hogy lehet megszüntetni, a nagy kék nyilas útlezárásokat.
Városokban van belõle a legtöbb... nagyon idegesítenek, egy csomó utat le lehetne rövidíteni...
http://flickr.com/photos/zolika90/
(alúl beírod, hogy CHEAT és minden olyan hozzászolást megkeres amibe benne van a szó)
Tudtok véletlen kódokat/cheateket a convoy részhez?
Köszi
Josue
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
LOL, ez elég merész ötlet... És nem akadt össze egymással a catalyst meg az omega? Más játék is normálisan megy így h. ráinstalltad a catalystra?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De a játék sebességével nem vagyok megbékülve még mindig, néha ha sokan vagyunk egyszerre az úton olyat szaggat (20 FPS alá megy), de máskor is csak kb 30-40 FPS az átlag.
Plz válaszolják már meg az ATI vidkarisok, h. melyik driverrel tolják normálisan a gémet, nekem most 5.6-os van fenn, de mit mondjak lehetne jobb is az FPS...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Háát majd megpróbálok keresni jobbat.
De a boltokba oda van írva melléjük hogy hány omegás-ak?
cdkép felírás menüben a .cue fájlt kell kiválasztani és már írható is....
Mi az a windows?
Segítek annak aki meg akarja csinálja.(ha tudok)
detonator biztos nem, az nálam szar, semmi nem megy vele, még a vindóz se normálisan...
Mi az a windows?
letöltöttem a torrentspy oldalról,majd a bincomet-tel az 53 fájlt,de nem tudom instalálni,mert van egy több mint 700 megás bin fájlom meg egy kicsi cue fájlom,mi a teendõm ilyenkor,hogy tudom instalállni?