18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
Sajnos ez ilyen, nem tudsz rajta változtatni...

Engem az zavar a legjobban, hogy nem látom a pacim orrát...<#nemtudom>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Ne vinyódat cseréld le!!!!!!

Vagy nvidia vagy ATI driver-t tölts le az official site-ról...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ssdd
Hi mindenki! Lenne egy-két kérdésem a játékkal kapcsolotban:
- miért nem mûködik a kilóméteróra a kamionban (mármint a mûszerfalon)?;
- van estleg olyan patch, aminek a segítségével mûködtetni lehet, vagy ez direkt ilyen? Ha nincs akkor az elég nagy baj, de kölünben nagyon király a játék, fõleg a grafikája. Elõre is kösz mindenkinek.

Vviikkttoorr
Sziasztok!
Tényleg lehet a driver hibája az hogy a játék indításakor nagy sötétséget látok a menübe és a játékba?
És ha igen akkor a 80 GB -os vinyót ki kéne cserélni 160-ra v. 120 GB-osra?

ILLNeo
Más nem tudja hogy kell eltüntetni a kék záróvonalakat!!!!!!<#help><#help>

zolo
Például.Én a torrentspy-ról szedtem.18wos convoy-addiction(vagy valami hasonló)700 megás fájl.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Atkamon
És honnan tudnám letölteni? Mongyuk torrentrõl?

DEXTER92
Beszarókázok!

Soha sem hittem volna hogy ezt a játékot így lehet szerkeszteni!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ILLNeo
Kösz, tök rendes vagy...

Arra tippelek, hogy ha az extra küldetéseket megcsinálom, akkor járhatok minden úton

ti játszotok vele? jo játék ? egyxre több helyen hallom ,hogy xar, unalmas hosszú <#wilting><#conf>

Speedbreaker
Ezeknek a modelleknek, amiket már eddig kiadtak, minden be van importálva a concolyba, az interriorjuk is? vagy az más lesz mint a pttm-ben?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
a sofõr hugyozni ment?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
küzdj meg vele <#idiota>

Truck Driver001

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ILLNeo
Scrácok!

Szerintetek, hogy lehet megszüntetni, a nagy kék nyilas útlezárásokat.
Városokban van belõle a legtöbb... nagyon idegesítenek, egy csomó utat le lehetne rövidíteni...

zolo
Nincs hozzá crack,mert amikor kijött a teljes akkor azt nem kellett crakelni.Töltsd le újra a gamet.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Atkamon
Valaki #2786?

Magnumrolcsi
#1938 be benne van.

(alúl beírod, hogy CHEAT és minden olyan hozzászolást megkeres amibe benne van a szó)

gumikacsa
Jó, de te a hard truck-hoz kértél

Renault magnum http://kamionszim.hu

Sziasztok!

Tudtok véletlen kódokat/cheateket a convoy részhez?

Köszi

Josue
Atkamon
Helósztok! Az a kérdélsem, hogy van-e a játékhoz olyan crack, amivel a trial verzióban annyit jáccok amennyit akarok! Mert letöltöttem és kiderült, hogy trial!

Nem lenne rossz 😊 Fõleg ha esetleg úgy csinálnák, hogy bevonnak még sok más ügyes (vagy kevésbé ügyes) programozót a fejlesztésbe... mert szerintem a fanatikusok közt biztosan akad néhány, aki szívesen segítene és tudna is... Ez a GTA-s ötlet nem rossz... bár én még nem próbáltam az SA-t 😊 De lehetne olyat is alkotni, hogy valami normális free engine-el, mi magyarok nekiállni csinálni valamit 😊 ehhez elég sok ember kellene, és tudom... könnyeb leírni mint megcsinálni, de azért álmodozni remélem még szabad 😊 Mindenesetre ha lenne ilyen terv itthon, szívesen csatlakoznék 😊

Hát igen a grafikus motor az elõzõekben sem remekelt nem tudom h miért nem csinálnak már másikat, egyébként ha megnövelnék a játék méretét akkor a megcsinálhatnák azt a GTA-hoz hasonlóan h a városokban be lehessen menni üzletekbe,lehessn járkálni mert hát a kamionsofõr se egész nap a kamionban izzad😊

Hát esetleg meggyõzöd a bácsikat, hogy adják oda a forráskódot és újraírod, meg újrafordítod 😊), vagy vársz míg kiadják a patch-et... (bár szerintem sokkal több értelme lenne, ha írnának vmi rendes motort "szabadidejükben" és azzal kidobnának egy a Convoyhoz hasonló játékot, de mondjuk EU-s beállítottságokkal... szal nem csak nyerges lenne, hanem mondjuk sima pót is, meg teherautóra is lehetne pakolni cumót (lásd régi hard truck)). Valamenyire tudok programozni (elég alap szinten) de ha lenne rá lehetõségem és hagynák 100% h segítenék nekik egy ilyen játékot írni. Mondjuk lehetne bent olyan, h vasúti kocsikkal viszik egy darabon a járgányt, meg Angliában a másik oldalt kellene vezetni... stb... Nem hiszem, hogy akkora nagy hülyeség lenne egy ilyet csinálni, és valószínûnek tartom, hogy nem csak az Európai usereknek tetszene, hanem tengeren túli barátainknak is. Bocs, h így elkanyarodtam a témától, csak így végigfutott az agyamon 😊)

Köszi sajnos a Convoy-hoz nincs patch máshol se láttam😞 a prism3D-n esetleg lehet vmit változtatni amitõl elindulna a game?

Sanyix
Igen, és már másodszorra csináltam meg ezt, és soha semm gond nem volt. És miért akadna össze a 2 driver, ha mind2 alapja ugyanaz, amit módosít azt felülírja, ennyi. Az extrák meg fõleg nem akadhatnak össze. Amúgy nekem mindíg minden játék normálisan megy, csak a 18wos sorozat tagjai lépkednek kis néha 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Érdekes, én úgy veszem észre, h. 5.6-al egy fokkal jobban megy, mint 5.9-el... 😮
"Igy oldottam meg a szaggatás problémát (amd+ati-m van): amikor megjelent 5.9 es omegát feltettem, feltettem a játékot. Ja és a catalystot írtam felül omegával 😊 a játék full grafikán megy full anisoval. Azé néha belassul, de nem zavaró."

LOL, ez elég merész ötlet... És nem akadt össze egymással a catalyst meg az omega? Más játék is normálisan megy így h. ráinstalltad a catalystra?
Sanyix
5.9.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

LOL... Sikerült nagy nehezen végigtolni egy fuvart SF-bõl LV-be fagyás nélkül, tök kir, még menteni is tudtam.... <#papakacsint>
De a játék sebességével nem vagyok megbékülve még mindig, néha ha sokan vagyunk egyszerre az úton olyat szaggat (20 FPS alá megy), de máskor is csak kb 30-40 FPS az átlag.
Plz válaszolják már meg az ATI vidkarisok, h. melyik driverrel tolják normálisan a gémet, nekem most 5.6-os van fenn, de mit mondjak lehetne jobb is az FPS...
gumikacsa
krekket nem tudok, de javítás az van a HT2-õhöz a truckpol oldalon

Renault magnum http://kamionszim.hu

Schwarz
én nem, de a többiek valaki biztos ;-))

Mi az a windows?

RaST
Ajjdemenõ

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Magnumrolcsi
Schwarz tudsz olyan oldalt ahol Hard Truck-hoz vannak letölthetõ patchek ill crackek?

RaST
<#banplz><#wilting>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Speedbreaker
van 1-2, de az persze privát (németeknél manapság alap)

jézusom, ekkora faszságot. <#wilting>

Vviikkttoorr
Kösszi lizzard.
Háát majd megpróbálok keresni jobbat.
De a boltokba oda van írva melléjük hogy hány omegás-ak?

Duddits
Már van. Kicsit régi, de majd feltöltöm.

Köszi schwarz,megpróbálom,remélem sikerül!
Schwarz
ha a #2670-re gondolsz akkor azt a bin, meg cue fájlt neroval szépen kiírod cd-re és annyi :-) különösebb gond nem lesz vele
cdkép felírás menüben a .cue fájlt kell kiválasztani és már írható is....

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
Kéne már egy FAQ-ot csinálni amiben levann írva pár dolog.

Segítek annak aki meg akarja csinálja.(ha tudok)

schwarz te tudsz nekem segíteni a gondomban?
Schwarz
hja, még asszen az eredeti driverrel :-)
detonator biztos nem, az nálam szar, semmi nem megy vele, még a vindóz se normálisan...

Mi az a windows?

Schwarz
nekem is ilyen kártyám van, 64megás és semmi gond :-)

Mi az a windows?

Sziasztok!

letöltöttem a torrentspy oldalról,majd a bincomet-tel az 53 fájlt,de nem tudom instalálni,mert van egy több mint 700 megás bin fájlom meg egy kicsi cue fájlom,mi a teendõm ilyenkor,hogy tudom instalállni?
Speedbreaker
nem

Jah és a videókártyám Gef4Ti4200 128 mb ami sztem jó kéne h legyen hozzá

A játék indításánál kiírja h a prism3D hibát észlelt ezért leáll.Kijött már vmi patch ami ezt hibát orvosolni tudná v nálam van a gond? Segítsetek pls!