4874
-
#3263 OK! Köszi :) -
#3262 http://www.emule-project.net
de inkább a #3200-n levőkkel próbálkozz :-) -
#3261 Ezt mivel kell leszedni? -
#3260 -
#3259 nem lehet -
berci206 #3258 Már ilyen téli hangulatod van? Várod már a mikulást? -
#3257 Boldog születésnapot Kacsa! -
#3256 Aszem már lehet menteni közben mert csináltak hozzá peccset. -
#3255 Mindenkinek másért. Nekem nemjött be a convoy ..
Majd ha lesz valami érdekes mód hozzá akkor esetleg. Nincs kedvem vele játszani órák hossszát, ugyanis nem lehet fuvar közben menteni. Meg a magyariást sem tudom berakni, bár ez az én hibám. Sajnos kamion, és pótkocsi is elég kevés van hozzá, bár, megköszönhetjük kacsának, hogy amit eddig elkészitett, megosztotta velünk. -
noca #3254 És miért jobb?
-
#3253 Pttm -
noca #3252 Itt is megkérdezem:
A convoy vagy a pttm a jobb?
-
berci206 #3251 megcsináltam de sajna ugyanaz, crc hiba a fájl sérült -
berci206 #3250 Köszi! Megpróbálom!
-
Sumi70 #3249 Nekem is volt ilyen problémám és akitől letöltöttem, segített ebben. -
Sumi70 #3248 Az eredeti letöltött fáljokat(nem kell egyesíteni!) (amik kiterjesztése: .001, .002 és így tovább) az elsőre ráállva total commanderben ALT-F9-el tudod kicsomagolni, mert ez sima rar fájl (Ha van winrar-od). -
berci206 #3247 Értem! Csak az a problémám hogy ott ahonnan letöltöttem nincsen crc fájl, így azt nem tudtam letölteni és gondolom akkor anélkül nem is tudom összehozni a játékot! Hát köszönöm a segítséget mindenkinek és bocs ha néha értetlenkedtem! :) Lassan csak megtanulok egy két fontosabb dolgot! További szép napot! -
#3246 a crc ellenörzi mekkora a file méret asszem ha nemegyezik meg akkor megsérült a
file letöltéskor -
berci206 #3245 Egy kérdéssel még zavarnálak titeket és utána békén hagylak titeket! Ha nincs hozzá crc fájl és hibát ír ki akkor nem tudom telepíteni a játékot igaz? -
#3244 Mármint reggelt. :) -
berci206 #3243 Bocs hogyha problémát okoztam, nem szándékos volt! Amúgymeg azért nem hívok át vkit, mert nincs kit, nincs olyan haverom aki foglalkozna ilyen dolgokkal! További szép napot! -
#3242 ott kezdődik a dolog, hogy nem is akarod megérteni...
nem tudom, hogy Te mihez értesz, de ez most kb olyan, mintha telefonon felhívnád az autószerelőt, hogy mondja már el neked, hogy hogy kell beállítani a karburátort. Na, most Ő elkezdi neked mondani, de a 3. "szakszó" után úgy döntesz, hogy jobb lesz, ha inkább Ő maga csinálja meg!
Én csak arra szerettelek volna megkérni, hogy szólj valakinek a haverok közül, aki ért hozzá valamennyire és át is megy hozzád, hogy megmutassa, hogy mit is kellene csinálni. Ugyanis, te egy olyan dologról beszélsz, amit MINDEN, ismétlem MINDEN játékkal meg kell csinálnod, MINDEN egyes új játék ilyenforma-megszerzése után! Szóval megmutatja, Te leírod és legközelebb megy mint a karikacsapás:))
Ennek ellenére tovább próbálkozol, ráadásul szétfloodolod a topikot, az Én játékkal kapcsolatos hsz-emet meg lekúrod a pincébe!! nekem meg csak ennyi lenne a problémám...
ja, és van olyan, hogy PRIVÁT. egyel vagy kettővel előrébb, mint a VÁLASZ gomb!! ott megtudjátok beszélni amit akartok!
Az én OFF-omnak részemről vége. -
berci206 #3241 oké köszi
-
#3240 megkaptam a privit, ide írom
ez biza nemes egyszerűséggel 1 rar fájl
átnevez .rar-ra és winrarral vagy simán tc-vel ki tudod csomagolni -
#3239 na nem akarok má nagyon offolni, csak kicsit segíteni
listerben beállítások/hexa menü kiválaszt
az első két sorban szereplő számokat lécci magánban elküldeni, a jobb oldali karakteres rész nem kell, csak a kettőspont utáni 16 darab 2jegyű számjegy
-
berci206 #3238 Légyszives ne kezd te is! A multkor is kérdeztem vmit és egyből elkezdtek lámázni, hát tehetek én róla hogy nem értek hozzá úgy mint ti? Amúgy azt se értem hogy minek kell így szét szedegetni a 20-30 fájlra a játékokat és ennyire megbonyolítani az egészet! De ha nincs kedvetek segíteni szóljatok, akkor megyek máshova! -
#3237 akkor nem cdkép -
#3236 berci, ha ez neked kínai, akkor kérj meg valakit, akinek nem az! reggelig majdcsak elleszel mással...vagy valami. -
berci206 #3235 Milyen fájlt nyitok meg? És hogy? Mi az a szektorméret? Sajna ez nekem kínai! -
berci206 #3234 Nem talál ilyen CD001 -et! -
#3233 keress a listerben "CD001" stringre, persze idézőjelek nélkül, keress valamit ami arra utal, h milyen formátumú cd képfájl, ha nem találsz ilyet, próbáld neroba behúzni cdkép felírásra, írónak image recorderrel. ha megnyiottad a fájlt neroban, lehet játszani a szektormérettel/egyebekkel így szinte minden fajta cdkép fájl beolvastatható.
esetleg ott van még a magiciso nev program, az csodákat tud művelni ezekkel -
#3232 Az cd képfájl....daemon toools.... -
berci206 #3231 kijelöltem F3-at nyomtam és megnyilt egy ablak, írás van benne mint vmi titkosított okirat úgy néz ki, Lister nyitja meg és add-ccta.out a fájl neve, ha jól gondolom akkor a ccta az a játék nevének rövidítése a többiről nem tudok semmit se -
#3230 totalcommanderben bökj f3ra és nézd meg milyen fájl, lehet sima zip vagy rar, esetleg önkics exe, akkor meg csak át kell nevezni, bár ha tömörített akkor enterre a tc belemegy... -
#3229 mikor lehet motort venni, hogy picit gyorsabb mozgásra késztessem a járgányt? nincs erről valami infobox, hogy melyik küldetés vagy áruleszállítás után mit kapok? egyáltalán mindegy, hogy mit hova viszek, mindig ugyanazt a cuccot kapom? teszem azt, ha mondjuk L.A.-ből Las Vegas-ba viszek olajat, akkor is napellenzőt kapok, mint mikor Detroit-ba viszem? mer ez a két távolság közel sem ugyanannyi. -
#3228 Vagy csak kicsomagolod -
#3227 nero-ba próbáltad? -
berci206 #3226 Be mountolom a daemon tools 347-be és nem csinál vele semmit, beírja hogy benne van a deviance-ba de nem történik semmi -
berci206 #3225 out kiterjesztésű a fájl és a gép jegyzettömböt társít hozzá autómatikusan így nem nyílik ki normálisan -
#3224 próbáld megnyitni