18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

truck d az a scania már letölthetõ????

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

mondj egy e-mail címet

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Akkor file!!!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Atkamon
File"S"???

A mapájában van ez a files!

Atkamon
És honnan lehet leszedni?

Ainek megvan a Convoy teljes az legyen szives küldje át a "prism3d" nevü filest.Elöre is kössz!

Truck Driver001

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

még semmi cuccot nem lehet leszedni a convoyhoz??????
Hogyan lehet átörni az idõkodot?

már 1000 éve <#nevetes1>

DEXTER92
Ja mert még nem raktad be az olvasnivalókat.....😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Atkamon
Van magyarítás a játékhoz?

gumikacsa
a textúrázás végleges, de ez a textúra nem lesz benne, ha kiadom. De kiadni csak akkor szeretném, ha interior is lesz hozzá, csak ahoz elõbb kellene az eredeti interior z3d-je.

Renault magnum http://kamionszim.hu

DEXTER92
!OFF
Ha walaki tudja hogy hogyan lehet az elsõ részbe mapozni, az legyen szíves írja meg privátba.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Duddits
Remélem nem csak európai kamionok lesznek hozzá.

DEXTER92
A textúrázás végleges?

Truck Driver001

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ILLNeo
Motort és felszerelést általában a Truck Stop- kon tudsz beszerezni, ajelenlegi pontszámod alapján. De sokat kell még vezetned, ahogy a Duddits mondja...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

nekem a trailer színe nem tetszik, amúgy meg egyet értek benne hogy szép

Duddits
Vagány, de a skin nem tetszik.

gumikacsa

gumikacsa
#2627 #2631 #2648 #2671 #2672 #2674

Duddits
Azért, mert még nem jutottál el arra a szintre, hogy tudjál venni.

Duddits
Haha <#bee1>

Schwarz
eltûnik az, mapeditor delete menüpont :-))))))))))))

Mi az a windows?

Schwarz
mapeditor rulez ;-)))

Mi az a windows?

DEXTER92
Kacsa te már gyártod a kiegészítõket a gamehez?

Atkamon
Na letöltöttem a játékot és elég jó! De miért van az, hogyha bemegyek egy kamionboltba, akkor nem tudok motrot venni a kamionomba, meg mást se?

Duddits
Én mér rontottam? Válaszoltam ILLNeo kérdéseire és kész.

ON

ILLNeo
Köszönöm a választ.

Egyébként én olyan hangnemet használtam veled, amit te velem... semmiképpen nem balhé kezdeményezésbõl...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

De azért lesz PTTM stílusú, mert ha 1-szer elzeng valami, akkor te úgy fogod föl, hogy akkor még inkább csaj ronts valamin, hogy nagyobb veszekedés legyen

Duddits
ILLNeo nem most kapcsolódott be.

ILLNeo! Itt van a konkrét érvelési rendszer: Hogy miért nem fog megszünni?! Mert a készítõk így határoztak! És, hogy miért?! Honnét tudjam?! Nem vagyok a készítõk között! Gondolom azért csinálták azokat az utakat, hogy máshonnét is jöjjön forgalom, ne csak onnét ahonnét te jössz. Hogy legyen valami "más" is benne...

És miért kellett így kérdezned? Nem kell flegmáskodni... Ne legyünk PTTM stílusú topik!

sõt mi több, láthatná is simán, amihez csak annyit kéne olvasni hogy :elõzõ>>

Magnumrolcsi
Nem tartana sok idõbe vissza olvasni 1-2 oldalt.

Speedbreaker
"HY all!!
Vannak már kamionok a convoyhoz??
Esetleg vmi patch a gamehez??"

Csak maximum 20 hozzászólást kell visszaolvasnod

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bocs Duddits de ebben egyet értek.Egyébként is vannak olyanok akik csak a napokban szálltak be a convoy fórumba.

ILLNeo
Miért is? A játékhoz tartozott a kérdésem?Igen! És mivel az FAQ megszünt létezni ezért kénytelen vagyok itt kérdezni.

Ha ennyire otthon vagy a convoyban, akkor konkrét érvelési rendszert szeretnék tõled hallani az útlezárásokra.

Ha esetleg nem tudnál rá válaszolni konkrét érvet, inkább ne írj vissza csak hallgass.. köszi

gyíkarcú
HY all!!
Vannak már kamionok a convoyhoz??
Esetleg vmi patch a gamehez??

Go and visit www.hvtm.hu

Vviikkttoorr
nagyon köszi neked!
Heló
😄

Duddits
Az lehet, hogy belehet. De te nem ezt kérdezted... Maguktól nem fognak megnyílni...

Szálljatok már le errõl a témáról, hogy tört-nem tört. Semmi köze hozzá.

ILLNeo
Ez miért van kacsa? Mert tört convoy-al játszunk, Map editorban be lehet fejezni ezeket az utakat...

gumikacsa
nem fognak

ILLNeo
Ez csináld most!!!

1. www.ati.com
2. download ati catalyst
3. install ati catalyst
4. enjoy the convoy

Vviikkttoorr
nekem most ati van fent!
Az az ami ott van lent a tálcán és ha rámegyek kijön hogy mekkora képe van a monitornak?
Amúgy nem értek sajnos nagyon hozzá...ha hülyeségeket írok akkor bocs de lécci segítsetek...
KÖszi elõre is....

Duddits
Érdekes.

Itt viszont senki nem írta. Kétlem, hogy eltünnének!

Speedbreaker
azok a nyilak el fognak tûnni egy idõ mulva. már többen is írták...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
ezt sem vettem még észre. Mondjuk a gyártók megpróbálták a kormánnyal eltakarni, ami nem jött össze...

Duddits
Ezt a kérdést komolyan gondoltad a vinyó cserérõl? <#nevetes2>

ILLNeo! A NYILAKAT NEM LEHET ELTÜNTETNI! Szerinted viccnek vannak ott?