4874
  • kesenyi
    OK! Köszi :)
  • Schwarz
    http://www.emule-project.net
    de inkább a #3200-n levőkkel próbálkozz :-)
  • kesenyi
    Ezt mivel kell leszedni?
  • DEXTER92
  • Schwarz
    nem lehet
  • berci206
    Már ilyen téli hangulatod van? Várod már a mikulást?
  • DEXTER92
    Boldog születésnapot Kacsa!
  • Magnumrolcsi
    Aszem már lehet menteni közben mert csináltak hozzá peccset.
  • RaST
    Mindenkinek másért. Nekem nemjött be a convoy ..
    Majd ha lesz valami érdekes mód hozzá akkor esetleg. Nincs kedvem vele játszani órák hossszát, ugyanis nem lehet fuvar közben menteni. Meg a magyariást sem tudom berakni, bár ez az én hibám. Sajnos kamion, és pótkocsi is elég kevés van hozzá, bár, megköszönhetjük kacsának, hogy amit eddig elkészitett, megosztotta velünk.
  • noca
    És miért jobb?
  • RaST
    Pttm
  • noca
    Itt is megkérdezem:
    A convoy vagy a pttm a jobb?
  • berci206
    megcsináltam de sajna ugyanaz, crc hiba a fájl sérült
  • berci206
    Köszi! Megpróbálom!
  • Sumi70
    Nekem is volt ilyen problémám és akitől letöltöttem, segített ebben.
  • Sumi70
    Az eredeti letöltött fáljokat(nem kell egyesíteni!) (amik kiterjesztése: .001, .002 és így tovább) az elsőre ráállva total commanderben ALT-F9-el tudod kicsomagolni, mert ez sima rar fájl (Ha van winrar-od).
  • berci206
    Értem! Csak az a problémám hogy ott ahonnan letöltöttem nincsen crc fájl, így azt nem tudtam letölteni és gondolom akkor anélkül nem is tudom összehozni a játékot! Hát köszönöm a segítséget mindenkinek és bocs ha néha értetlenkedtem! :) Lassan csak megtanulok egy két fontosabb dolgot! További szép napot!
  • Rafaelo
    a crc ellenörzi mekkora a file méret asszem ha nemegyezik meg akkor megsérült a
    file letöltéskor
  • berci206
    Egy kérdéssel még zavarnálak titeket és utána békén hagylak titeket! Ha nincs hozzá crc fájl és hibát ír ki akkor nem tudom telepíteni a játékot igaz?
  • 0Fritz0
    Mármint reggelt. :)
  • berci206
    Bocs hogyha problémát okoztam, nem szándékos volt! Amúgymeg azért nem hívok át vkit, mert nincs kit, nincs olyan haverom aki foglalkozna ilyen dolgokkal! További szép napot!
  • bigapó
    ott kezdődik a dolog, hogy nem is akarod megérteni...
    nem tudom, hogy Te mihez értesz, de ez most kb olyan, mintha telefonon felhívnád az autószerelőt, hogy mondja már el neked, hogy hogy kell beállítani a karburátort. Na, most Ő elkezdi neked mondani, de a 3. "szakszó" után úgy döntesz, hogy jobb lesz, ha inkább Ő maga csinálja meg!
    Én csak arra szerettelek volna megkérni, hogy szólj valakinek a haverok közül, aki ért hozzá valamennyire és át is megy hozzád, hogy megmutassa, hogy mit is kellene csinálni. Ugyanis, te egy olyan dologról beszélsz, amit MINDEN, ismétlem MINDEN játékkal meg kell csinálnod, MINDEN egyes új játék ilyenforma-megszerzése után! Szóval megmutatja, Te leírod és legközelebb megy mint a karikacsapás:))
    Ennek ellenére tovább próbálkozol, ráadásul szétfloodolod a topikot, az Én játékkal kapcsolatos hsz-emet meg lekúrod a pincébe!! nekem meg csak ennyi lenne a problémám...
    ja, és van olyan, hogy PRIVÁT. egyel vagy kettővel előrébb, mint a VÁLASZ gomb!! ott megtudjátok beszélni amit akartok!
    Az én OFF-omnak részemről vége.
  • berci206
    oké köszi
  • Schwarz
    megkaptam a privit, ide írom
    ez biza nemes egyszerűséggel 1 rar fájl
    átnevez .rar-ra és winrarral vagy simán tc-vel ki tudod csomagolni
  • Schwarz
    na nem akarok má nagyon offolni, csak kicsit segíteni
    listerben beállítások/hexa menü kiválaszt
    az első két sorban szereplő számokat lécci magánban elküldeni, a jobb oldali karakteres rész nem kell, csak a kettőspont utáni 16 darab 2jegyű számjegy
  • berci206
    Légyszives ne kezd te is! A multkor is kérdeztem vmit és egyből elkezdtek lámázni, hát tehetek én róla hogy nem értek hozzá úgy mint ti? Amúgy azt se értem hogy minek kell így szét szedegetni a 20-30 fájlra a játékokat és ennyire megbonyolítani az egészet! De ha nincs kedvetek segíteni szóljatok, akkor megyek máshova!
  • Schwarz
    akkor nem cdkép
  • bigapó
    berci, ha ez neked kínai, akkor kérj meg valakit, akinek nem az! reggelig majdcsak elleszel mással...vagy valami.
  • berci206
    Milyen fájlt nyitok meg? És hogy? Mi az a szektorméret? Sajna ez nekem kínai!
  • berci206
    Nem talál ilyen CD001 -et!
  • Schwarz
    keress a listerben "CD001" stringre, persze idézőjelek nélkül, keress valamit ami arra utal, h milyen formátumú cd képfájl, ha nem találsz ilyet, próbáld neroba behúzni cdkép felírásra, írónak image recorderrel. ha megnyiottad a fájlt neroban, lehet játszani a szektormérettel/egyebekkel így szinte minden fajta cdkép fájl beolvastatható.
    esetleg ott van még a magiciso nev program, az csodákat tud művelni ezekkel
  • DEXTER92
    Az cd képfájl....daemon toools....
  • berci206
    kijelöltem F3-at nyomtam és megnyilt egy ablak, írás van benne mint vmi titkosított okirat úgy néz ki, Lister nyitja meg és add-ccta.out a fájl neve, ha jól gondolom akkor a ccta az a játék nevének rövidítése a többiről nem tudok semmit se
  • Schwarz
    totalcommanderben bökj f3ra és nézd meg milyen fájl, lehet sima zip vagy rar, esetleg önkics exe, akkor meg csak át kell nevezni, bár ha tömörített akkor enterre a tc belemegy...
  • bigapó
    mikor lehet motort venni, hogy picit gyorsabb mozgásra késztessem a járgányt? nincs erről valami infobox, hogy melyik küldetés vagy áruleszállítás után mit kapok? egyáltalán mindegy, hogy mit hova viszek, mindig ugyanazt a cuccot kapom? teszem azt, ha mondjuk L.A.-ből Las Vegas-ba viszek olajat, akkor is napellenzőt kapok, mint mikor Detroit-ba viszem? mer ez a két távolság közel sem ugyanannyi.
  • kesenyi
    Vagy csak kicsomagolod
  • kesenyi
    nero-ba próbáltad?
  • berci206
    Be mountolom a daemon tools 347-be és nem csinál vele semmit, beírja hogy benne van a deviance-ba de nem történik semmi
  • berci206
    out kiterjesztésű a fájl és a gép jegyzettömböt társít hozzá autómatikusan így nem nyílik ki normálisan
  • kesenyi
    próbáld megnyitni