18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LTomi
Köldök választ!<#vigyor3>

Los Angeles, California

Hatton
Hello mindenkinek!!!!
A játékot nem tudjátok honnan lehet leszedni ingyért?
Ja és a magyarosítást(ha van hozzá)??
Válaszokat elõre is köszönöm!!!

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

arty
allock,

próbáld felfedezni az iróniát ... a két hencegõ ovishoz probáltam hasonulni 😊

mosolyfakasztó, ami itt megy ...

Forza.

Speedbreaker
hmmm? 😄😄😄😄😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

DEXTER92
Bye all

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

eightmiles
bekaphatod, te csak egy láma vagy. tudod idejöttél, és elkezdted magadat isteníteni, holott szart sem tudsz. na ez azért felbassza az agyamat. de a legnagyobb baj az, hogy elhiszed magadról, hogy értesz a pttm-hez/convoy-hoz. ígérem, többet nem írok vissza neked, bármit is írsz rólam vagy a modoromról, valószínûleg nem fogok egyetérteni, de az ne zavarjon. végszónak még annyit, hogy fuck off byatch

gumikacsa: köccenet mindenért

gumikacsa
Én notic-al nem vitáznék, én is csak "Mester"-nek szólítom. (ÉS EZT NEM HUMORNAK SZÁNTAM)

Renault magnum http://kamionszim.hu

DEXTER92
"az alap version-ös játékra nemtok sok mindent mondani, nekem agyon volt pakolva a gém, és rengeteg olyan dolog volt, amit magam raktam át, többek között saját reflection-t is raktam be." én is...... -.-

NEM nagyon érdekel tovább a "téma"

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

eightmiles
sztem nem rám gondolsz, de attól, mert nem mutogatom a skinjeimet, igenis jobb vagyok az átlagnál. lehet nagyképûnek mondani, de ez akkor is így van. az alap version-ös játékra nemtok sok mindent mondani, nekem agyon volt pakolva a gém, és rengeteg olyan dolog volt, amit magam raktam át, többek között saját reflection-t is raktam be. mondhatod magadra, hogy értettél a pttm-hez, de akkor csak hazudnál...

Truck Driver001
nem csak magyarok😛,vegyük pl hardl-t.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DEXTER92
"meg a jobb skinesek" egyetlen "jobb skinest" ismerek.... kettõt találhattok ki az <#idiota>

allock
OFF:
"az én apukám farka nagyobb" kinekis kéne a gumiba menni??

ON:

#hhwnd

Truck Driver001
én is át tudtam írni elég sok mindent,most ettöl értek pttmhez?😄,akik mondhatják hogy értenek hozzá azok a modellezök,gondolok itt kacsára meg többire😛,meg a jobb skinesek.

Truck Driver001
alap version?istenem😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,LOL gyerek wagy.

DEXTER92
htx, majd viszonzom valahogy^^ <#ejnye1> <#lama>

DEXTER92
Megváltoztatni a játékot (nem magyarításra gondolok, bár régebben rájöttem egy-két dologra, de odáig nem jutottam el, hogy a betûn ékezet legyen) o_O És úgy hogy nincs benne kiegészítõ meg semmi^^

gumikacsa

Schwarz
???

Mi az a windows?

arty
megkérném az ovodás hülyegyerekeket (gondolom tudják magukról kik õk) huzzanak el a gumiba ... és nem, az én apukám farka nagyobb!

Mario: hang nélkül probáltad? vagy a választható videoopciokat inditás elõtt?

Forza.

eightmiles
hogy érted, hogy átírni? és hogy érted, hogy alap version?

DEXTER92
Kit érdekelnek azok a szar skinek... Arra gondolok hogy a játékot át tudtam írni eléggé magas szinten....de mondjuk Ti csak alap ver.-rel játszottatok legtöbben..

eightmiles
hoooogy?? értettél a pttm-hez? fool, mit akarsz ezzel mondani? csak nem a szar skinjeidre gondolsz?

Magnumrolcsi
Kamaszodik ?<#papakacsint>

DEXTER92
ték
legyünk mind ketten bölcsek (csendbe)
és??? az egyetlen dolog legalább amihez értek az a pttm volt, had legyek legalább erre büszke...

allock
Nemtom h mivan veled DEX de sztem nagyon elvagy szállva magadtól

#hhwnd

Magnumrolcsi
Nem mindenki lehet olyan okos mint Te! <#ravasz1>

DEXTER92
Akkor tedd azt

allock
aki hallgat az bölcs 😊

#hhwnd

DEXTER92
Ezen a téren (pttm) kevésbé <#ticking>

allock
azé neked is van egy két überláma beszólásod 😊

#hhwnd

Cream78
Na feltettem megnéztem,de le is veszem,túl lassú túl unalmas a játékmenet...Az irányítás se az igazi,a kamera nézetk se a legjobbak. Nem tudtam élvezni a Metal to Pedal jobb volt...

DEXTER92
Na ezeket nevezem én überláma beszólásoknak!.......szegények...

KraZ
Nekem is ez a gondom.
Megoldást sajnos nem tudok,talán majd egy újabb patch.
Esetleg videodriver csere.

MAN T.G.A.

Sziasztok ! A pttm-es topikban már kérdeztem de senki nem jár arra mostanában. Pttm-em feltelepít, patchek felrak és randomszerûen, hangyafocis hanggal kifagy a masina. Van hogy 10 perc után (mint most is) de van, hogy a 3-ik fuvarnál. Találkozott már valaki ilyen problémával ? Mi a megoldás
Cream78
Köszi a címet!

allock
arról én tehetek???<#hehe>

#hhwnd

DEXTER92
Sose láttam még :| 😊

allock
http://sulyokg.fw.hu

#hhwnd

Speedbreaker
hy 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

DEXTER92
NoComment -.- <#gonosz3>

Cream78
Hi! Hol találok a Convoy-hoz Magyarítást?

LTomi
Helló

Los Angeles, California

arty
visszaolvastam, de sztem még a pttm topikban lehet valahol mélyen, h a betett mod kamionokat:

- csak saját moddolt missönben lehet-e használni (gondolom igen)
- kicserélni az eredetileg meglévõ kamionokat a moddoltakra (gondolom bonyolult lenne nagyon)

?

Szal hogyan tudnám legegyszerübben használatba venni pl azt a régi Mack-et? 😊

Forza.

gumikacsa
JÁTÉK közben tudsz menteni, csak FUVAR közben nem. Csak a fuvarok közt lehet.

Magnumrolcsi
nem tudsz menteni!
attól van mert nem csinálták meg úgy, hogy menteni lehessen.

Sziasztok!
a mentés panel játék közben nem jelenik meg, csak kilépni tudok, menteni nem. mitõl van?
Gyocsika
Sziazstok megtudnátok mondani honnan lehet letölteni ezt a kamionos játékot mert nagyon szeretném kipróbálni!!!!!!!!!

eightmiles
fórum
itt van pár kamion, igaz, oroszul van, de megtaláljátok õket

Vviikkttoorr
Köszi szépen!

Speedbreaker
te biztos tod milyenek az rnr mapos elemek...