4874
  • gumikacsa
    Sajnos ez a játék nagyot bukott, a külföldi fórumok tanulsága szerint is

Szerintem a készítőknek kiadót kellene váltani
  • arty
    sztem inkább minden részből DIREKT hagynak ki valamit, hogy megvedd a következőt is ... szánalmas :(

gumikacsa: remélem valahogy csak kiszivárog az a magyar térkép, majd azt mondod, h a hekkerek ellopták a gépedről ;)
  • keeper2
    Szerintem sem probléma a nagy távolság, csak ne butították volna le úgy a convoy-t (ahogy képeken már láttam, valószinűleg a pedals... után történt ez, mert ott tényleg voltak normális városok, és remélhetőleg rendes kamion-vásárlási rendszer is. Mindenesetre, az férne rá a programokra igazán, hogy végre egy részt ne az activision value keretében jelentessenek meg, hanem full áras programként, "rendesen kidolgozva" (sorry, ha ezzel megbántok valakit, de tényleg meglátszik a programon, hogy az olcsó kategóriába készítették)
  • allock #4150
    de, csak nemvok hozzászokva
  • gumikacsa
    "Convoy, -"- sokáig tart egy-két fuvar akár 1óra is lehet" ---> Nem ez a kamionozás lényege???

Akkor mit szólnátok a magyar térképemhez, ahol valós távolságok lesznek...800 km-es távok, 1 napos fuvar... (mondjuk ezt csak magamnak készítem)
  • allock #4148
    Pedal to the Metal, jól játszható gém, hamar bejárható terület, sok eu-s cucc
    Convoy, -"- sokáig tart egy-két fuvar akár 1óra is lehet, kevesebb eu-s cucc van hozzá (ezideáig)

egyéni vélemény csak
  • keeper2
    Sorry, ha már volt róla szó, próbáltam visszaolvasni, de 50 oldalnyi azért túl sok ehhez. Szóval, én mostanság kezdtem el a convoy-t nyomni, elötte még régen a 18 wheels of steel progira voltam rákattanva. Valahogy úgy érzem, hogy végre megváltoztatták azokat a jellemzőket, amik engem zavartak, pl. a kis bejárható terület végre hatalmas lett, a kamionok nem fél nap alatt gyorsulnak fel...
    Ellenben, időközben eltűntek a méretes városok. A korábbi progiban méretes városok voltak, ahol lényegében el lehetett tévedni, mint a valóságban is, most viszont van 3-4 utca, és kész. A kamionoknál sem nagyon látni fejlődést, sőt, sehol semmi technikai adat róla, hogy melyik mennyivel jobb a másiknál, nem is kerül pénzbe, így lényegében a kihívás legjava is elvész, csak azért gyűjtöm a pénzt, hogy több legyen.... Melyik játék lenne az, amelyik a legjobban ötvözi e két fenti programot? Az across america-t is próbáltam, de az meg totál képregény-játék, azért riasztó.
  • allock #4146
    ahol megtalálod
  • FOCUS ST
    és azt az Ati oldalárol kell leszedni?
  • allock #4144
    driverfrissítés, Nvidia vagy Ati frissítés kell
  • FOCUS ST
    Az baj mert én elég kezdő vagyok
  • allock #4142
    nemtok róla
  • FOCUS ST
    Más megoldás nincs?
  • allock #4140
    driverfrissítés csinálj
  • FOCUS ST
    Sziasztok.
    Játék közben a prism3D vagy mi hibát észlel és kilép a játékbol, nem tudjátok hogy miért csinálja ezt?
  • Speedbreaker
    ja mer gagyi
  • rgida666
    Köszi.
  • allock #4136
    nemkell kicsomagolni csak berakod
  • rgida666
    Sziasztok!

A speed mod-nál mit kell a mod könyvtárba másolni? A def könyvtárat, vagy a sii fájlokat?
    A leírásban ez van:
    "instal note:
    copy the scs file to your Mod folder:
    ...\My Documents\18 WoS Convoy\mods\"

Viszont nincs scs fájl csak sii.
  • Magnumrolcsi
    van kereső alul!!
    de lásd mien vagyok innen letőltheted, hogy ne kelljen keresgélned :))
  • FOCUS ST
    Sziasztok.
    Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni az 1.02 pachet a 18 whos convoy-hoz?
  • kesenyi
    És nemisnagyon lesz
  • DJ Bee18
    hát nincs tolongás :DD
  • DJ Bee18
    és honnan tudnám leszedni ingyen? format c után vagyok :DDD
  • gumikacsa
    a gifet photoshoppal csináltam
  • Vviikkttoorr
    én megnétem...és eddig 60-70 körül mentek..most 90....valamikor 160:P
    Annak mögé álltam lehúzott azt toltam 220-ig!
  • Speedbreaker
    attól függ melyik autópályához. Mer' ha nascar autópályára gondolsz, az egészen más
  • CseNo
    Szerintem csak annyira, amennyire egy autópályához kell ;)
  • DJ Bee18
    Vajon irreálisan? :DD
  • allock #4124
    jókérdés :D
  • DJ Bee18
    A Speed Mod for AI mennyire gyorsítja fel az AI-t??
  • allock #4122
    belinkelem ha van új de amúgy 3dartpol.da.ru
  • allock #4121
    valószínű nekemis újrakellesz rakni :( v lehet belepiszkálok a textúrákba :D
  • DJ Bee18
    régen jártam erre, modokat melyik honlapon találok?
  • CseNo
    Gondolom hogy valami GIF Animátorrral csinálta...
  • CseNo
    Így már én is voltam! És miután letöröltem az összes modot, akkor is fekete maradt :( De a beállításokban minden rendben volt. Ezért újratelepítettem az egész játékot.
  • LTomi
    Kacsa!!
    Hogy csináltál Convoy-os GIF-et??????
  • allock #4116
    Mit csináljak h a krómos részek ne feketék legyenek? Vmi mod csinálta
  • CseNo
    A nick becézése...
  • allock #4114
    tudom