4874
-
#4153 Sajnos ez a játék nagyot bukott, a külföldi fórumok tanulsága szerint is
Szerintem a készítőknek kiadót kellene váltani -
#4152 sztem inkább minden részből DIREKT hagynak ki valamit, hogy megvedd a következőt is ... szánalmas :(
gumikacsa: remélem valahogy csak kiszivárog az a magyar térkép, majd azt mondod, h a hekkerek ellopták a gépedről ;) -
keeper2 #4151 Szerintem sem probléma a nagy távolság, csak ne butították volna le úgy a convoy-t (ahogy képeken már láttam, valószinűleg a pedals... után történt ez, mert ott tényleg voltak normális városok, és remélhetőleg rendes kamion-vásárlási rendszer is. Mindenesetre, az férne rá a programokra igazán, hogy végre egy részt ne az activision value keretében jelentessenek meg, hanem full áras programként, "rendesen kidolgozva" (sorry, ha ezzel megbántok valakit, de tényleg meglátszik a programon, hogy az olcsó kategóriába készítették) -
#4150 de, csak nemvok hozzászokva -
#4149 "Convoy, -"- sokáig tart egy-két fuvar akár 1óra is lehet" ---> Nem ez a kamionozás lényege???
Akkor mit szólnátok a magyar térképemhez, ahol valós távolságok lesznek...800 km-es távok, 1 napos fuvar... (mondjuk ezt csak magamnak készítem) -
#4148 Pedal to the Metal, jól játszható gém, hamar bejárható terület, sok eu-s cucc
Convoy, -"- sokáig tart egy-két fuvar akár 1óra is lehet, kevesebb eu-s cucc van hozzá (ezideáig)
egyéni vélemény csak -
keeper2 #4147 Sorry, ha már volt róla szó, próbáltam visszaolvasni, de 50 oldalnyi azért túl sok ehhez. Szóval, én mostanság kezdtem el a convoy-t nyomni, elötte még régen a 18 wheels of steel progira voltam rákattanva. Valahogy úgy érzem, hogy végre megváltoztatták azokat a jellemzőket, amik engem zavartak, pl. a kis bejárható terület végre hatalmas lett, a kamionok nem fél nap alatt gyorsulnak fel...
Ellenben, időközben eltűntek a méretes városok. A korábbi progiban méretes városok voltak, ahol lényegében el lehetett tévedni, mint a valóságban is, most viszont van 3-4 utca, és kész. A kamionoknál sem nagyon látni fejlődést, sőt, sehol semmi technikai adat róla, hogy melyik mennyivel jobb a másiknál, nem is kerül pénzbe, így lényegében a kihívás legjava is elvész, csak azért gyűjtöm a pénzt, hogy több legyen.... Melyik játék lenne az, amelyik a legjobban ötvözi e két fenti programot? Az across america-t is próbáltam, de az meg totál képregény-játék, azért riasztó. -
#4146 ahol megtalálod -
FOCUS ST #4145 és azt az Ati oldalárol kell leszedni?
-
#4144 driverfrissítés, Nvidia vagy Ati frissítés kell -
FOCUS ST #4143 Az baj mert én elég kezdő vagyok -
#4142 nemtok róla -
FOCUS ST #4141 Más megoldás nincs? -
#4140 driverfrissítés csinálj -
FOCUS ST #4139 Sziasztok.
Játék közben a prism3D vagy mi hibát észlel és kilép a játékbol, nem tudjátok hogy miért csinálja ezt?
-
#4138 ja mer gagyi -
rgida666 #4137 Köszi. -
#4136 nemkell kicsomagolni csak berakod -
rgida666 #4135 Sziasztok!
A speed mod-nál mit kell a mod könyvtárba másolni? A def könyvtárat, vagy a sii fájlokat?
A leírásban ez van:
"instal note:
copy the scs file to your Mod folder:
...\My Documents\18 WoS Convoy\mods\"
Viszont nincs scs fájl csak sii. -
#4134 van kereső alul!!
de lásd mien vagyok innen letőltheted, hogy ne kelljen keresgélned :)) -
FOCUS ST #4133 Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni az 1.02 pachet a 18 whos convoy-hoz? -
#4132 És nemisnagyon lesz -
#4131 hát nincs tolongás :DD -
#4130 és honnan tudnám leszedni ingyen? format c után vagyok :DDD -
#4129 a gifet photoshoppal csináltam
-
#4128 én megnétem...és eddig 60-70 körül mentek..most 90....valamikor 160:P
Annak mögé álltam lehúzott azt toltam 220-ig! -
#4127 attól függ melyik autópályához. Mer' ha nascar autópályára gondolsz, az egészen más -
CseNo #4126 Szerintem csak annyira, amennyire egy autópályához kell ;) -
#4125 Vajon irreálisan? :DD -
#4124 jókérdés :D -
#4123 A Speed Mod for AI mennyire gyorsítja fel az AI-t?? -
#4122 belinkelem ha van új de amúgy 3dartpol.da.ru -
#4121 valószínű nekemis újrakellesz rakni :( v lehet belepiszkálok a textúrákba :D -
#4120 régen jártam erre, modokat melyik honlapon találok? -
CseNo #4119 Gondolom hogy valami GIF Animátorrral csinálta... -
CseNo #4118 Így már én is voltam! És miután letöröltem az összes modot, akkor is fekete maradt :( De a beállításokban minden rendben volt. Ezért újratelepítettem az egész játékot. -
#4117 Kacsa!!
Hogy csináltál Convoy-os GIF-et?????? -
#4116 Mit csináljak h a krómos részek ne feketék legyenek? Vmi mod csinálta -
CseNo #4115 A nick becézése... -
#4114 tudom