4874
  • gumikacsa
    Én sem állok be az ai mögé, de nem is megyek irreális sebességgel...
  • Vviikkttoorr
    Most láttam egy oan mod-ot hogy gyorsabbak lesznek az AI-k!!
    NYam-nyam!!!
    AKkor lesz ám UNDERGROUND!
  • allock #4071
    elég már a sok OFF-ból!
  • Vviikkttoorr

Ezért itt izgibb gyorsan menni mint az NFS-be!
    De ne mondjátok már hogy ti beálltok az AI-k mögé!
    ÉS autópályán kemény 70-el.....
  • Sanyix
    Lehet hogy azért, mert nfs-ben ekkora sebességnél lazán úton lehetne tartani a kocsit, itt meg már nem olyan lazán :)
  • daf xf
    Jajaj ígyvan!!
  • gumikacsa
    És milyen reális... Az aki kamionos játékkal így játszik, miért nem NFS-t játszik inkább?
  • daf xf
    Hú mekkora élmény!!
  • Vviikkttoorr
    TÖk jó!!!
    3 percig 220km/h-val száguldottam tempomattal!
  • Sleepy Bone
    ja télleg a kamionokért mé nem kér pénzegységet?
  • Sleepy Bone
    gondolom hoz zsét
  • daf xf

Nagyon fasza!
    Én meg reggel 9 óta most tudtam lerakodni:(
    Mert hogy nemleht fuvar közben menteni így muszájvoltam 1seggel végignyomni.:)
    Azzal mitérek ha veszek fel soföröket?
  • Sleepy Bone
    Ezt hívják hidraulikának ez egy lowrider kamion volt :D
  • arty
    hát h a korlát átvezetett az úton(!!!), az AI kamion belement és ugrott egy hatalmasat át az én sávomba ... :)) azt hittem nekemugrik, de csak helyben pattogott vagymi ...
  • Sleepy Bone
    hello nekem is megírna vki egy gyors linket a convoyhoz?
  • Speedbreaker
    "Ne higy el minden hülyeséget"

ez nekem jött volna?
  • daf xf
    Szia kacsa feltudnál jönni 1 kicsit msn-re?
    Köce.:)
  • gumikacsa
    Ne higy el minden hülyeséget, a játék indítása előtti ablakban a shader quality-t kell átálítani.
  • daf xf
    Mert miis volt pontosan a baj?
    Már bocsi hogy nemolvastam vissza.:)
  • arty
    hajaj, halálra rémültem, h nekem pattan és leamortizálja a fuvarom ... igy utolag: mind1 lett volna :)) kicsit nehezen ülök le ujra játszani... 1 óra a semmiért kissé kiakasztott :)) ez a mentés kihagyása elég debil dolog ...
  • daf xf
    Vki megtudja mondani hogy a sima schmitz rolós pótot már vki átkonvertálta a convoyba?
    Mert akkor én lecserélném az összes pótot arra.:)
  • daf xf
    Igen-igen!
    És még ami a leg komolyabb hogy mentem a gémbe már 44 km és rohadtul teccik.:)
    ahogy convoyba lehet menni egymás után!
  • allock #4051
    a játékban?
  • daf xf
    Gyá kipróbáltam a 95 xf-es dafot a space cabost nagyon odabasz a hangja!
    Qurva jó ahogy fütyül benne a turbó!!!
    Nagyon állat.!!!
  • Speedbreaker
    videókártya driver ;)
  • antukbalazs
    Valaki tudna nekem segiteni?? Feltelepitettem a játékot és amikor elinditom akkor fekete a képernyő, de ugy hogy csak a km/h látom.Valaki segitsen!!!!!!!!!!!!!
  • Speedbreaker
    nekem olyan volt hogy mentem az autópályán egy felül járó előtt jártam. és a felüljárón kocsik haladtak át (meglepően), és egyszercsak az egyik az égberepült. majd leesett.
  • daf xf
    pff.:(
  • gumikacsa
    nem lehet menteni. Ha valamilyen trükközéssel mégis sikerül elmenteni, akkor visszatöltéskor a pótkocsi sehol sincs.
  • daf xf
    Visszatérve erre fuvar közbeni mentés dologra úgy próbáltátok már fuvar közben elmenteni hogy megáltok és szétakasztjátok a kamiont?
    Vagy úgy sem lehet elmenteni?
  • Sanyix
    Ezt tudom hol van :) már énis találkoztam ezzel :) Ez nemcsak grafikai anomália, fizikai is, mert lepattan a kamion róla, ha nem pattanna akkor nem lenne olyan nagy gond :D.
  • gumikacsa
    Hát, F10-el jobban jártál volna, mindig sikerül :)
  • Medwyn
    Köszönöm, Kacsa :)
  • arty
    megőőrülök! egy 1 órás, 13 ezres fuvart buktam itt el ... namondom, ezt az anomáliát megmentem az utokornak, alt+tab, paste to mspaint, save, visszalépek, fagyott a game. nem mertem screenshotot lőni, hátha nem sikerül.... hát, bebuktam :(

a lényeg, a grafikai anomáliába belement a szembe kamion és megborult de brutál módon :D mozgásban nagyon jól nézett ki :D

• gumikacsa
    eccerűen az kiválasztottkamion.sii fájlban ki kell törölni azt a sort.
  • Medwyn
    ja, másik kérdés:
    lehet csinálni olyan interiort is, amiben nincs a tükörről lógó bizbasz?
    mert ahogy az ott ingadozik, gyanítom, hogy a prociidő nagy részét zabálja a számolás, és a vidokártya is izzad az árnyékolásától minden pillanatban... sok szaggatás szűnne meg, ha az ott nem fityegne...
  • Medwyn
    Szép lesz, Kacsa! Igazi hungarikum :)
    amúgy mindenkinek furcsa, ahogy a Convoy úttartása eltér a pttm-től?
    mert ha reálisan a sáv közepétől picit balra tartok, mint a pttm-ben, akkor a Convoyban a kamion fele átlóg a másik sávba... :(
  • Schwarz
    hogy csináltad a szaggatott vonalat? a sávok tologatásával? mert én pttmben így próbálkoztam, de ilyesmi lett az eredmény :-)
  • gumikacsa
    Erre nincs valakinek ötlete? Nem tudokrájönni, miért mennek a kamionok 1 sávos úton 2 sávon, illetve a rendőrautó is bent áll az úton, minden AI nekimegy:

• Schwarz
    hát azért írja ki, mert megsérült a telepítőcsomag... ez van a szövegben is