18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
http://goo.gl/gd6Zi5
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hmmm <#finom>#finom><#szeret>#szeret>Szemet vetettem ezekre a dobozokra meg az épületre<#eplus2>#eplus2>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Los Angeles, California
értem, h nem csk aral mellet volt, amiket én láttam redszerint így volt, de én elhiszem, mert nem láttam az összest...
csak tudod ezt normális hangnemben is lehet tudatni a másikkal... gondolom Te sem tudsz mindent...
Mi az a windows?
Nem tudtok valami tényleges megoldást a prism3 hibára?
Letöltöttem ien mod-ot hogy mustanggal is lehsessen menni és megyek 1 picit és megáll minden és prism3 hiba!
<#szomoru1>#szomoru1>
Videókártyafrissítést is csináltam már eccer.....
Aki tud az légyszives segítsen....köszi!
Los Angeles, California
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
#hhwnd
megjegyzés: nincs minden objektumnak collision file-ja, ezáltal a kamion beleeshet majd egypár tárgyba (pl épületek)
a másik dolog: szerintem a grafika a convoyban szebb, minden bizonnyal a valós tükrözõdés miatt. mostanában a convoyban próbálok szerkesztgetni, és amikor újra felraktam a pttm-et és megnéztem a grafikát, hát mit mondjak, nem tetszett, amit láttam. nekem szerencsére nincs gond a convoy-jal, néha a fák "lombjai" érdekesen villognak és az ai kamionok pótjai rossz helyen vannak, de más nincs is talán, szóval nem szidom a convoyt. tény, hogy hamar adták ki, de a változást látni lehet a pttm-hez képest
peace