18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DEXTER92
Ráadásul RnR mapos elemek is vannak benne😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

allock
figyelj, csinálj jobbat....<#vigyor>

#hhwnd

DEXTER92
Nem tudom ki csinálta ezt a mapot, vagy ki kezdte el, vagy akármi. De nagyon szarul találkozik az út melletti és az egyéb terrain...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Ez lehet az az oldal amire gondolsz.

Na! Ez például új.

MAN Billencs Letöltése

allock

#hhwnd

Vviikkttoorr
jaja!
Jó lenne 1 válasz a kérdésemre!
😄

gyíkarcú
NAgyon kihalt ez a topic.
Miért nem ír ide senki?

Go and visit www.hvtm.hu

Vviikkttoorr
meik volt az az oldal ahonnan le lehetett szedni a mercedes kamiont?

Schwarz
opciók menüben állítsd át magyarra

Mi az a windows?

[HUN]FaTaL
hali. felraktam a magyarosítás az 1.02 verziójú játékra de angol maradt. mi a teendõ?😞

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
chat.hu -t ismered? át lehet fáradni ...

Forza.

Duddits
Nyugi már!!

LTomi
JÓ!!Csak kérdeztem!!<#ravasz1>

Los Angeles, California

allock
ez Convoy topik!

#hhwnd

LTomi
Mikor jelenik meg a rig 'n' roll?

Los Angeles, California

DEXTER92
Poén volt

allock
ez inkább tuja 😄

#hhwnd

DEXTER92
PTTM #17500 Ebbe is szaggatni fog?

DEXTER92
'FaFan' vagyok 😄DDD

Jártál már erdõben ? Ez a kanyarba nem nyírfa, de fának pont tökéletes. Grat hozzá 😄!!!

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Schwarz
no problem

Mi az a windows?

Speedbreaker
jó bocs. Ne haragudj. Én tisztellek téged, hisz te alkottad a magyarosítást, és sok dolgot. Még1x bocs <#worship>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
wtf?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

DEXTER92

allock
sehogy!

#hhwnd

LTomi
Hogyan lehet külsõ nézetben a kamerát távolítani és közelíteni??

Los Angeles, California

DEXTER92
Nem vagyok benne biztos hogy benne van a modell... a mapoknál volt...majd holnap megnézem,

allock
hajrá!

#hhwnd

DEXTER92

Hmmm <#finom><#szeret>Szemet vetettem ezekre a dobozokra meg az épületre<#eplus2>

LTomi
Mi?

Los Angeles, California

daf xf
😄 Faxavagy!!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

LTomi
HÚ!!!!Most mentem el Vancouvertõl Washingtonig!!4-szer csusztam meg és a pótkocsi mindegyiknél leesett!!Meg a zsaruk!!ja és 2-ször eltévedtem!!

Los Angeles, California

Schwarz
nem tudom, h mi okot adtam neked arra, h így beszélj a másikkal, ráadásul még olvasni sem tudsz (vagy gépelni).... azért annyival megtisztelhetnéd a másikat, h normálisan leírod a nevét..
értem, h nem csk aral mellet volt, amiket én láttam redszerint így volt, de én elhiszem, mert nem láttam az összest...
csak tudod ezt normális hangnemben is lehet tudatni a másikkal... gondolom Te sem tudsz mindent...

Mi az a windows?

Vviikkttoorr
sziasztok!
Nem tudtok valami tényleges megoldást a prism3 hibára?
Letöltöttem ien mod-ot hogy mustanggal is lehsessen menni és megyek 1 picit és megáll minden és prism3 hiba!
<#szomoru1>
Videókártyafrissítést is csináltam már eccer.....
Aki tud az légyszives segítsen....köszi!

LTomi
Valaki?

Los Angeles, California

LTomi
Külsõ nézetben hogyan lehet a kamerát távolítani és közelíteni??<#conf>

Los Angeles, California

RaST
Az aral megszünt mo-n. Felvásárolta az OMV 😄

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Speedbreaker
látod swarc barátom. Valós. érted? valós. V-a-l-ó-s. És nem aral kút mellett van. Ja, és sell kút mellett is van...

DEXTER92
Hurrá... akkor mostmár meg fogod kímélni a topicot az idegesítõ hsz.-idtól? -.-

LTomi
SIKERÜLT!!

Los Angeles, California

RaST
<#eljen>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

A grafikát tényleg a valós tükrözõdés teszi teljessé. Viszont alapból az egész játék bonyolultabb is lett, nehezebb moddolni.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

allock

#hhwnd

allock
hm vmi RnR-es textúra készülõdik

#hhwnd

allock
van kép is csak imageshackosak :S

#hhwnd

allock

#hhwnd

Na,ezt kipróbálom.Kösz a tippet.
eightmiles
figyelj, ha unod san fransisco-t, a játékban nyomd meg a ~-t, írd be: g_flyspeed 3000, a féket húzd be (space), majd csukd le a consol-ablakot, és nyomd meg a 0-t. ekkor a nyilakkal mozogsz elõre/hátra/jobbra/balra, az egér mozgatásával pedig a kamerát állítod. így mostmár szabadon mászkálhatsz a kamerával, és ha a a kamera helyére akarod rakni a kamiont, nyomd meg az F9-et. ha esetleg nem elég a sebesség, adj még hozzá a 3000-hez vmennyit.
megjegyzés: nincs minden objektumnak collision file-ja, ezáltal a kamion beleeshet majd egypár tárgyba (pl épületek)

a másik dolog: szerintem a grafika a convoyban szebb, minden bizonnyal a valós tükrözõdés miatt. mostanában a convoyban próbálok szerkesztgetni, és amikor újra felraktam a pttm-et és megnéztem a grafikát, hát mit mondjak, nem tetszett, amit láttam. nekem szerencsére nincs gond a convoy-jal, néha a fák "lombjai" érdekesen villognak és az ai kamionok pótjai rossz helyen vannak, de más nincs is talán, szóval nem szidom a convoyt. tény, hogy hamar adták ki, de a változást látni lehet a pttm-hez képest

peace

Hát Dexter ha már itt tartunk.Nem,nem bizony.Eleinte nagyon lelkes voltam.Mondom húúúúúúúúúúúúúú,mekkora térkép + milyen sok kamion + duplapótok.Aztán elindítom és kerestem a grafikát,amit az elõzõ résznél qrva jól eltaláltak.De semmi.Nem baj,így is jáccottam vele.Momo Racing-em van,gondoltam milyen jó lesz kormánnyal.Na a force feedback annyi ebben a csodában,hogy a motor úgy fog hogy meg se bírod mozdítani(akármennyire állítod a force gain-et) + amikor felkenõdsz a láthatatlan falra,akkor lerázza az asztalról.A legidegesítõbb az,hogy ha nem mentesz idõben és fagy a gém,akkor mindig csak San Francisco-ból indulhatsz.Bevallom én már qrvára unom San Francisco-t.Na ezért várom a Rig 'n Roll-t.Hátha azok majd nem szarják le a kamionszim rajongókat.Eddig én is imádtam ezt a sorozatot a Pedal to the Metal-ig.De sajnos a játékvilágban már csak a pénz beszél,a lelkesedés már régen kihalt.
LTomi
Na majd meglátom!

Los Angeles, California