18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem macerás ... 😊 felrakod a cdrõl a gémet, pecseled 1.02re, magyaritod. ebben mi a macera?
a pttm azért igen, mert ott csak az 1.04 pecsre megy fel a maagyaritás, viszont az utolsó peccs az 1.07 .... 😊
a pttm azért igen, mert ott csak az 1.04 pecsre megy fel a maagyaritás, viszont az utolsó peccs az 1.07 .... 😊
Forza.
hi mindenki..
a PTTM is ilyen macerás magyaritás ügyben ?
a PTTM is ilyen macerás magyaritás ügyben ?
akkor ez a trymedia féle tört verzió lesz, ahhoz nemjó a patch csak az "eredetihez", a magyarosítást ezen a verzión nem próbáltam, nekem nem ez van <#smile>#smile>
Mi az a windows?
a patch egyböl incorrekt versiont ad ki ..
a régebbi magyaritást feltettem de nem megy...
a régebbi magyaritást feltettem de nem megy...
ok probálom...
a magyarosítás felmegy rá, ha nem a trymedia féle verzió akkor az 1.02-es patchet is tedd fel
link lejjebb
link lejjebb
Mi az a windows?
de jobb szeretem legálisan....
hmmm letöltöttem...
köszi majd lesz valami ..
addig játszom ami van ,magyaritá nélkül..
addig játszom ami van ,magyaritá nélkül..
hát most így hirtelen nem találtam olyan helyet aki küldeme magyarországra, meg paypal-t is elfogad
Mi az a windows?
valaki rendelt már ilyet ,
mi a szállitási költség kb ?
nem tudok sajna jol angolul igy a nagyrészét nem érem az oldalnak...(a megrendelö oldalnak..)
bocs hogy ezzel nyaggatlak de játszanám ,és magyarul jobb..
mi a szállitási költség kb ?
nem tudok sajna jol angolul igy a nagyrészét nem érem az oldalnak...(a megrendelö oldalnak..)
bocs hogy ezzel nyaggatlak de játszanám ,és magyarul jobb..
Csáó! a prism3d azért szarakodik, mert a videókártyádat nem nagyon csipázza!
telepítsd újra a kártyát és próbáld meg más beállítással játszani a játékot!
Ha ígyse jó akkor én se tudom!
telepítsd újra a kártyát és próbáld meg más beállítással játszani a játékot!
Ha ígyse jó akkor én se tudom!
nem warezolunk <#hehe>#hehe>, egyébként stefi711: használd alul a keresõt, párszor már be lett linkelve
Mi az a windows?
vmi nemzetközi lapról biztos meg lehet rendelni. 1-2 hét alatt ideér kb. attól függ melyik futár hozza, UPS 2 nap Texasból :-D
Mi az a windows?
megrendelés müködik ?
cd galaxis honlapján is..
média markt 576 saturn ezekben néztem..
ez nem igaz. Csak a dobozos verzióval megy, de nem csak az eredetivel.
Renault magnum http://kamionszim.hu
az 1,02 patch csak eredetivel megy....
hi schwarc
nem láttam boltban
melyikben keressem ?
nem láttam boltban
melyikben keressem ?
h mindenk
hol lehet az eredeti convoyt meegszerezni ???
játszanám ...
hol lehet az eredeti convoyt meegszerezni ???
játszanám ...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Kacsa nem tudnál fél pótkocsit csinálni nem pedig csak nyergest ha valaki tudja h ki csinálja az kérdezzen már rá meg trailert meg billencset
Köszke csáó!
Köszke csáó!
passsz... nem tudom nekifogott-e valaki, részemrõl még a legapróbb módosítást se volt hajlandó elmenteni az a szemét program...
Mi az a windows?
Figyelj már Schwarz sikerült most már magyar de azt nem tudod vagy tudjátok h a magyar map(MAGYAR Térkép) mikor lesz meg vagy honnan lehet esetleg már letölteni?!
patch az :-) tedd fel az 1.02-es patchet, aztán a magyarosítás mind 3 részét! tedd egy mappába aszt indítsd el, hja winrar legyen fennt! ha nincs szedd le innen!
Mi az a windows?
Ja és most töltöm a path 1.02-õt
ezt is fel kell rakni?
ezt is fel kell rakni?
WááÁá nem értem most leszedtem valami path-et ami magyar és kér vmi 3.discet floppyt vagy mit és alul meg lehet adni neki vmit mit csináljak pontosabban ?!!!
Láttam ehez a játékhoz valahol olyan képet amin a pótkocsi billencs volt nem tudja valaki h honnan lehetne leszedni?😊
a kamionos kérdést majd a szakik megmondják, magyarosítás az apróbetûs linken, de ha vársz néhány órát fent lesz a végleles... csak elõbb ebédelek... <#smile>#smile>
Mi az a windows?
VAlaki megtudná nekem mondani h a www.kamionszim.fw.hu-n a convoyhoz miért csak két pótkocsit lehet berakni? Meg h a magyarosítást honnan lehet leszedni jah és h magyar map mikor lesz vagy ha van hol?
Köszke
Köszke
Sziasztok!
pont ma akartam írni (ha meg már így feljött a téma), h szvsz elkészült a végleges verzió az 1.02-höz.
tölteni még nem lehet, a telepítõt is átalakítom kicsit...
tölteni még nem lehet, a telepítõt is átalakítom kicsit...
Mi az a windows?
Van magyaroszítás? Jó tudni😄
Köszi
Köszi
Köszöm örök hálám.
Mostmár csak rákell jönnöm hogy hogy lehet használni a cuccokat😄
Mostmár csak rákell jönnöm hogy hogy lehet használni a cuccokat😄