18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Med tudja mondani valaki, hogy ez mit jelent: The ga contains unathorized modifications.
No support is available for modified game.
Elõre is köszi a segítséget!
http://flickr.com/photos/zolika90/
Amikor elinditom bejön a fekete háttér és utánna kilép miért csinálja? elõre is köszi a segítséget
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
1. játék-szoftver üzletek polcáról, de itt utánna javasolt fizetni is... vagy jó gyorsan futni, netán "segédeszközzel" menni
2. fájl-megosztókon találhatsz bõven
3. ftp vagy web szervereken, de csak olyanon, ahol vették a fáradságot, és feltöltötték elötte.
4. Betörsz valamelyik, itt igen sokat fórumozó egyén gépére, mivel valószinûleg neki is megvan, és lehúzod tõle
<#nyes>#nyes> Több ötletem sajnos nincs.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Inkább küldjetek el a p*csába akkor már 😄DD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
#hhwnd
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Egyébként, megnéztem a fejlesztõk honlapját, és egyrészt büszkék az olcsó áraikra, másrészt az eddigi projektjeik is mind ilyen olcsó játékok voltak, tehát, a nagykaliberû játékokhoz nincs semmi tapasztalatuk, valószinûleg arra jöttek létre, hogy ilyen olcsó játékokat gyártsanak.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Szerintem a készítõknek kiadót kellene váltani
Renault magnum http://kamionszim.hu
gumikacsa: remélem valahogy csak kiszivárog az a magyar térkép, majd azt mondod, h a hekkerek ellopták a gépedrõl 😉
Forza.
Akkor mit szólnátok a magyar térképemhez, ahol valós távolságok lesznek...800 km-es távok, 1 napos fuvar... (mondjuk ezt csak magamnak készítem)
Renault magnum http://kamionszim.hu
Convoy, -"- sokáig tart egy-két fuvar akár 1óra is lehet, kevesebb eu-s cucc van hozzá (ezideáig)
egyéni vélemény csak
#hhwnd
Ellenben, idõközben eltûntek a méretes városok. A korábbi progiban méretes városok voltak, ahol lényegében el lehetett tévedni, mint a valóságban is, most viszont van 3-4 utca, és kész. A kamionoknál sem nagyon látni fejlõdést, sõt, sehol semmi technikai adat róla, hogy melyik mennyivel jobb a másiknál, nem is kerül pénzbe, így lényegében a kihívás legjava is elvész, csak azért gyûjtöm a pénzt, hogy több legyen.... Melyik játék lenne az, amelyik a legjobban ötvözi e két fenti programot? Az across america-t is próbáltam, de az meg totál képregény-játék, azért riasztó.
Játék közben a prism3D vagy mi hibát észlel és kilép a játékbol, nem tudjátok hogy miért csinálja ezt?
A speed mod-nál mit kell a mod könyvtárba másolni? A def könyvtárat, vagy a sii fájlokat?
A leírásban ez van:
"instal note:
copy the scs file to your Mod folder:
...\My Documents\18 WoS Convoy\mods\"
Viszont nincs scs fájl csak sii.
de lásd mien vagyok innen letõltheted, hogy ne kelljen keresgélned 😊)
Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni az 1.02 pachet a 18 whos convoy-hoz?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Annak mögé álltam lehúzott azt toltam 220-ig!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!