18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Med tudja mondani valaki, hogy ez mit jelent: The ga contains unathorized modifications.
No support is available for modified game.
Elõre is köszi a segítséget!
Amit elõtted írtak, az nem megoldás? Ez esetben videokártya-driver, codecpack lehet a hiba.

zolo
Gumikacsa:Máskor raktál be képeket,hogy kész lesznek 1-2 napon belül ikarus buszok.Azokkal mi lett????

http://flickr.com/photos/zolika90/

Mit csináljak segítsetek
Amikor elinditom bejön a fekete háttér és utánna kilép miért csinálja? elõre is köszi a segítséget
KraZ
Ha a fekete képernyõ a gond,akkor a shader qualityt kell átállítani a configban!

MAN T.G.A.

Speedbreaker
no warez <#lama><#banplz>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Csak, hogy legyen válasz:
1. játék-szoftver üzletek polcáról, de itt utánna javasolt fizetni is... vagy jó gyorsan futni, netán "segédeszközzel" menni
2. fájl-megosztókon találhatsz bõven
3. ftp vagy web szervereken, de csak olyanon, ahol vették a fáradságot, és feltöltötték elötte.
4. Betörsz valamelyik, itt igen sokat fórumozó egyén gépére, mivel valószinûleg neki is megvan, és lehúzod tõle
<#nyes> Több ötletem sajnos nincs.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

DJ Bee18
<#ejnye1> 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Magnumrolcsi
menj a picsába! <#ravasz1>

DJ Bee18
a múltkor is beírtam ezt a kérdést, napokig nem írt senki, aztán pedig nem válaszoltak
Inkább küldjetek el a p*csába akkor már 😄DD

DJ Bee18
honnan tudnám leszedni a gamét? 😄D

Videodriverre gyanakszom. Próbáltad már frissíteni? (www.ati.com)

arty
azért van jó value game is ... h off ne legyek, itt van pl a PTTM 😉

Forza.

Peck
Sziasztok,levettem a játékot elindul de a menüben már furcsáltam hogy 1 ilyen szürke szallag megy csak...de mikor >>>New game ...LOL full fekete az egész..legalábbis a kilóméter óra megy...mitõl lehet? (P4 2.8GHZ 512DDR ATI9600 256MB,XP HOME SP1)

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

RaST
;DDDDD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

kesenyi
Jah, csak én nemvagyok <#lama><#banplz><#fogmosas>

...:::kesenyi:::...

allock
Vmi F1es Toyotás pót

ezaz

#hhwnd

Speedbreaker
dede. Az a WRC amit rast mondott.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

kesenyi
Nincsen valakinek valamilyen új kamionja?

Akkor nem vagyok egyedül, aki úgy gondolja, hogy összességében nem elõre léptek evvel. Amúgy, minden ami activision value az hasonló minõség. Ezt a value részleget kifejezetten az olcsó, de gyorsan, kis összegbõl összedobott játékokhoz hozték létre. Eléggé unalmas, hogy ez mennyire terjed. Pl. nagyon örültem a hard truck tycoonnak, de amikor megláttam már a céglogot, akkor sejtettem, hogy baj lesz, és tényleg. Elég vacakul néz ki, unalmas, nehezen kezelhetõ játék, ráadásul, a civ 4-ben jóval gyorsabban elindul egy új játék, mint a HTTyoconban.
Egyébként, megnéztem a fejlesztõk honlapját, és egyrészt büszkék az olcsó áraikra, másrészt az eddigi projektjeik is mind ilyen olcsó játékok voltak, tehát, a nagykaliberû játékokhoz nincs semmi tapasztalatuk, valószinûleg arra jöttek létre, hogy ilyen olcsó játékokat gyártsanak.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

gumikacsa
Sajnos ez a játék nagyot bukott, a külföldi fórumok tanulsága szerint is

Szerintem a készítõknek kiadót kellene váltani

Renault magnum http://kamionszim.hu

arty
sztem inkább minden részbõl DIREKT hagynak ki valamit, hogy megvedd a következõt is ... szánalmas 😞

gumikacsa: remélem valahogy csak kiszivárog az a magyar térkép, majd azt mondod, h a hekkerek ellopták a gépedrõl 😉

Forza.

Szerintem sem probléma a nagy távolság, csak ne butították volna le úgy a convoy-t (ahogy képeken már láttam, valószinûleg a pedals... után történt ez, mert ott tényleg voltak normális városok, és remélhetõleg rendes kamion-vásárlási rendszer is. Mindenesetre, az férne rá a programokra igazán, hogy végre egy részt ne az activision value keretében jelentessenek meg, hanem full áras programként, "rendesen kidolgozva" (sorry, ha ezzel megbántok valakit, de tényleg meglátszik a programon, hogy az olcsó kategóriába készítették)

allock
de, csak nemvok hozzászokva

#hhwnd

gumikacsa
"Convoy, -"- sokáig tart egy-két fuvar akár 1óra is lehet" ---> Nem ez a kamionozás lényege???

Akkor mit szólnátok a magyar térképemhez, ahol valós távolságok lesznek...800 km-es távok, 1 napos fuvar... (mondjuk ezt csak magamnak készítem)

allock
Pedal to the Metal, jól játszható gém, hamar bejárható terület, sok eu-s cucc
Convoy, -"- sokáig tart egy-két fuvar akár 1óra is lehet, kevesebb eu-s cucc van hozzá (ezideáig)

egyéni vélemény csak

#hhwnd

Sorry, ha már volt róla szó, próbáltam visszaolvasni, de 50 oldalnyi azért túl sok ehhez. Szóval, én mostanság kezdtem el a convoy-t nyomni, elötte még régen a 18 wheels of steel progira voltam rákattanva. Valahogy úgy érzem, hogy végre megváltoztatták azokat a jellemzõket, amik engem zavartak, pl. a kis bejárható terület végre hatalmas lett, a kamionok nem fél nap alatt gyorsulnak fel...
Ellenben, idõközben eltûntek a méretes városok. A korábbi progiban méretes városok voltak, ahol lényegében el lehetett tévedni, mint a valóságban is, most viszont van 3-4 utca, és kész. A kamionoknál sem nagyon látni fejlõdést, sõt, sehol semmi technikai adat róla, hogy melyik mennyivel jobb a másiknál, nem is kerül pénzbe, így lényegében a kihívás legjava is elvész, csak azért gyûjtöm a pénzt, hogy több legyen.... Melyik játék lenne az, amelyik a legjobban ötvözi e két fenti programot? Az across america-t is próbáltam, de az meg totál képregény-játék, azért riasztó.

allock
ahol megtalálod

#hhwnd

és azt az Ati oldalárol kell leszedni?
allock
driverfrissítés, Nvidia vagy Ati frissítés kell

#hhwnd

Az baj mert én elég kezdõ vagyok
allock
nemtok róla

#hhwnd

Más megoldás nincs?
allock
driverfrissítés csinálj

#hhwnd

Sziasztok.
Játék közben a prism3D vagy mi hibát észlel és kilép a játékbol, nem tudjátok hogy miért csinálja ezt?
Speedbreaker
ja mer gagyi

Köszi.

allock
nemkell kicsomagolni csak berakod

#hhwnd

Sziasztok!

A speed mod-nál mit kell a mod könyvtárba másolni? A def könyvtárat, vagy a sii fájlokat?
A leírásban ez van:
"instal note:
copy the scs file to your Mod folder:
...\My Documents\18 WoS Convoy\mods\"

Viszont nincs scs fájl csak sii.

Magnumrolcsi
van keresõ alul!!
de lásd mien vagyok innen letõltheted, hogy ne kelljen keresgélned 😊)

Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni az 1.02 pachet a 18 whos convoy-hoz?
kesenyi
És nemisnagyon lesz

DJ Bee18
hát nincs tolongás 😄D

DJ Bee18
és honnan tudnám leszedni ingyen? format c után vagyok 😄DD

gumikacsa
a gifet photoshoppal csináltam

Vviikkttoorr
én megnétem...és eddig 60-70 körül mentek..most 90....valamikor 160😛
Annak mögé álltam lehúzott azt toltam 220-ig!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Speedbreaker
attól függ melyik autópályához. Mer' ha nascar autópályára gondolsz, az egészen más <#wink><#love11>

Szerintem csak annyira, amennyire egy autópályához kell 😉

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DJ Bee18
Vajon irreálisan? 😄D

allock
jókérdés 😄

#hhwnd