4874
-
#4394 de én arra az oldalra nemtudok belépni.Nem hajlandó beengedni.jó a jelszó és a felhasználó név de nem lép be...email-be küldje el valaki a setupját könyörgö[email protected] -
#4393 nalam ua a problema -
#4392 Intéző szerint: game.dll (1 576 960 bájt), p3shared.dll (299 008 bájt) -
#4391 adnál konkrét címet? keresgélek ott már egy hete, de csak modellezést találok, én meg csak festést szeretnék csinálni meglévő kamionokhoz -
#4390 az a legújabb...
írd már be légyszíves a p3shared.dll és a lib\game.dll fájlok pontos méretét! -
#4389 Azt amelyik az oldaladon van: "18 WoS: Convoy magyarosítás v1.02.1", ha van ennél újabb telepítős akkor egy linket tudsz adni? -
#4388 melyik magyar verziót szedted le? mrt régebbiek is vannak fennt és némelyik telepítő hibás.
nemjó a bemásolós, mert nem mindent egy helyre kell tenni... -
#4387 Hello Schwarcz, most szedtem le a magyarosítást és telepítésnél kivág hogy nem jó a game.dll mérete, meg lehet hogy vírusfertőzött... nem tudod miért csinálja, vagy nincs meg olyan manuális bemásolom és felülírom nem kérdez vissza verzió belőle? jah az 1.02-esről van szó. -
#4386 nekem eszem ágában sincs veszekedni, de ha valaki segítséget kér akkor attól általában kérdezni szoktak nem poénból, hanem a hiba okábak kiderítése érdekében, ha a kérdésre nem jön válasz akkor annyi...
nah, mindegy, az elérési út jó, azért kérdeztem, mert egy korábbi verzió csak 3 mappa mélységig kereste a telepítés helyét, és ekkor pont ez volt a hibaüzenet amit lertál.
melyik verziót töltötted le? -
Laceee #4385 Sorry de nekemsem müködik a magyaritás -
#4384 a convoy exe a c:/programfiles/18 WHEELS OF STEEL CONVOY/convoy.exe -
#4383 Hi eszembe se jut osszeveszni,bocs ha ugy hangzott ,de tenyleg nem kerdez semmit full automatkus az egesz -
#4382 *zip-be bocs szar a z betűm, ütni kell :-( -
#4381 nyugi van mit kell összeveszni?
ha automatikus, akkor nem is kérdez. mellesleg ha ip-be csinálsz olyan könyvtárakat amibe a file-okat másolni kell, akkor a tcmd pl. megcsinálja hogy mindegyiket a sajátjába...
igazán megpróbálhatnál pl screenshotokat küldeni e lépésekről schwarz te pedig lépésenként leírhatnád, lehet hogy nem mindent csinál jól (NEM sértésnek mondom, a legprifibbak is csinálhatnak valamit rosszul...) -
#4380 talán ha válaszolnál a kérdésemre még segíteni is tudnék, pont azért nem lett beb*szva egy rarba, mert nem egy helyre kell mindent tenni, és kissé körülményes lenne minden kezdőnek elmagyarázni, hogy mi az, hogy PATH...
szóval, hol is van az a convoy.exe??? -
#4379 ne nezz mar lampanak,mondom hogy nincs ilyen kerdes,te csinaltad tudhatnad hogy automatikus,nem kerdez semmit nincs semmilyen lehetoseg,csak elindul es leall mondvan hogy nem jo a game.dll vagy nincs is fent a game,egyszerubb lett volna egy rarba megcsinalni es nem ilyen automatikusnak -
#4378 ehhh.... elérési út (PATH)... hol van a convoy.exe?
DOS alapok, kb 1. fejezet -
#4377 ezt hogy erted?automatikus,nem kerdez semmit -
#4376 convoy.exe teljes elérési utját írd már be -
#4375 hat megprobaltam mindet es egyik sem hajlando menni -
#4374 ok megprobalom -
#4373 melyiket töltötted le? 1.02-es convoyhoz az 1.02.1-es magyart szedd le! -
#4372 www.zmodeler2.com
nézz körbe a fórumokon -
#4371 Hy leszedtem a magyaritasodat de nem tom telepiteni mert azt irja a dll file merete nem megfelelo 1.2 es verziom van,cds -
#4370 na valaki már... -
#4369 1.00-ra is van magyar, a 0.199-est kell feltenni, link lentebb, csak ha kicsomagolós verzió figyelj arra, hogy a dokumentumok mappában meglegyenek a szükséges mappák, különben nem fog a magyar felmenni -
#4368 de nekem nem CD-s verzió van és a patch-nek CD-s verzió kell...értitek?Talán figyelmesebben kéne elolvasni amit írtam :D -
#4367 patch, magyarosítás 1 sorral lentebb... -
#4366 csakazértsem... -
#4365 Sziasztok.Az 1.0-s verzió van meg és az a modifications jön be tudjátok.....és a Patch az az 1.2-es verzióra való vagyis a CD-s verzióra.És szeretném elinditani a játékot úgy hogy rajta legyen a magyarositás.De nekem meg tömöritős az a baj.Tehát nem CD-s verzió.Szal lécci adjatok segítséget hogy 1.0-n hogyan tudnám működtetni a magyarositást -
#4364 nem :D -
fbeni #4363 Ez a játék a convoy!!!!! Eltudnád küldeni?? Speedbreaker!! -
#4362 basszus három hónapja várok hogy avlaki itt a többek közül akik saját kamionokat csinálnak végre méltóztasson beírni egy választ... -
#4361 És mi kéne? -
fbeni #4360 Szevasztok. Lakik valaki pest megyében?? Monoron?? Valaki nemtudná kölcsön adni pár napra Lécci. [email protected] - msn-freemail.hu-cimen elérhetö vagyok!!! -
#4359 letöltés
-
#4358 na valaki, szeretnék saddalim trans-os dizásjnt :P -
#4357 és AZT hogy?... -
Vlala #4356 Off:Lassan olyanok leszünk, mint a viccbeli bolondok, akik egy könyvből mesélik a viccceket, de mivel az egészet fújják kívülről, már cxsak a sorszámát mondjuk :) -
#4355 #4335 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!