18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!!! Meg tudná valaki mondani, hogy honnan lehet megszerezni a Convoy ama példányát, amihez jó az 1.02 path????

Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi!
Saddalim
na hahó valaki plz

Speedbreaker
ott van lent keresõ

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sziasztok. Megmondaná valaki, hogy, hogyan kell berakni a játéba a kamionokat?
Elõre is köszi.
Saddalim
na vazze valaki válaszoljon má'...

allock
?

#hhwnd

Na ne fárassz... Vicces vagy <#zavart1>
Tudom, a Herkules monitornak szebb a képe, mint egy TFT-nek <#beka3>

allock
igen 😄

#hhwnd

Schwarz
<ot>
Awe64-nek 100x szebb hangja van, mint annak
</ot>

Mi az a windows?

Speedbreaker
te hamarabb vótá 😞

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker

Miért?? Melyik hangkártya jo valamire?

Vviikkttoorr
Nyugi van máá......
Én nem tudom megcsinálni sajnálom...de sztem mást is zavar a belsõ nézete!!!
De ha ennyire nagy dolgot kértem akkor bocsánat mindenkinek!
Pffff

Saddalim
na, hogy lehet kamiont meg utánfutót textúrázni avagy készíteni?

gumikacsa
Javítsd ki baz*/eg

Renault magnum http://kamionszim.hu

Vviikkttoorr
Ezt a magnumot beleraktam a game-ba és a belseje nagyon gáz!
Nem tudná vki kijavítani?
Az ablaktörlõ középen van,mûszerek összevissza vannak,kormány is ferde!
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Sanyix
Ja és abból ha kitörlöd a szemetet, lesz egy 180 megás installod 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

cicai
hogy kell betenni eggyáltalán jármüvet?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

eightmiles
tölthetõ ; )
kamionszim.fw.hu

allock
úgy mint a kamiont

#hhwnd

cicai
hogy kell betenni a játékba kocsit?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

allock
<#wow1><#buck>

#hhwnd

Saddalim
hogy és hol lehet kamiont meg trélereket csinálni?

Schwarz
hát az a hangkártya nem sok mindenre jó ;-)

Mi az a windows?

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele. De nekem összevissza pattog a játék hangja Live-val

Saddalim
#4294: DC++
#4296: http://kamionszim.fw.hu/

allock
akad néhány

#hhwnd

Sziasztok
a Convoy-hoz vannak új kamionok mint a Pedal to the Metal-hoz ?
Azért nem ment fel egy átlag cdre, mert tartalmazott demokat is a cd kép fájl! Amúgy csak a játék olyan 3-400 mega!

cicai
te honnan szedted le?

cicai
hát jaja

Saddalim
én .bin cd-képben szedtem le, az sajna valami 730MB volt, szoval nem ment fel egy átlag cd-re, na dehát mire való a virtuális cd... 😛

cicai
mert én most szedem le

Schwarz
kb igen

Mi az a windows?

cicai
az eredeti 700 mb körül van nem?

Saddalim
bocs szar a pontos ly 😄

Saddalim
m.o.-n még nincs ogtisztán 😄

Saddalim
LOL!!!! <#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

cicai
és hol lehet megszerezni az eredeti játékot?

Schwarz
meg kell állni <#idiota>

Mi az a windows?

cicai
és mit kell csinálni a határnál, hogy ne körözzenek?

cicai
köszi

RaST
A game inditásánál az optionsba állits át a shader qualityt -re. Ha van ilyened.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

scania
Sziasztok!
Honnan lehet letölteni a teljes játékot?

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

cicai
sziasztok
miért van ez, hogy a fömenü is és a játék is olyan sötét, hogy még a lámpafényeket sem lehet látni.

Ja!!! Kössz!!!

Schwarz
hát ez ilyen... ez ellen nincs mit tenni

Mi az a windows?

Hello!!! Az volna a kérdésem hogy fuvar közben mért nm lehet menteni? Vagy csak nálam van? Lécci segítsetek!!! Elöre is kössz!!! Aki tudja a választ az lécci írjon!!!

Schwarz
nnnnaa, ne csigázzz! ;-)

Mi az a windows?

gumikacsa
Ja, nem fullscren-en futtasd ( a config.cfg-ben a fullscren után az 1-est át kell írni 0-ra

Renault magnum http://kamionszim.hu