"Teleportálás" az interneten keresztül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hüha, ez akkora nagy okosság?? Szerintem ezt most is simán meg tudják oldani elektronikus úton egy interfésszel.
hehe, ez tetszett, az a "parányi atomok" szöveg :-)
Tényleg, mi is történt Kennedyvel?
Fogalmam sincs, hogy mi van azokban a rakétákban. Lehet, hogy van nekik atomtöltetük, de lehet, hogy csak szokás szerint hazudoznak. De mivel nagyon nagy a barátság izrael és az usa között, akár lehet is nekik, hisz eddig is megkaptak mindent, amit csak akartak.
A közel-keleti probléma megoldása az usanak nem érdeke, mert különben nem tudnának ott lenni a térségben, és nem tudnák rabolni az olajat.
Talán nincs is azokban a rakétákban plutónium ( vagy U 235 vagy mi a rák) csak mindenki azt hiszi..Ha véletlenül egy is elindulna, nehogy komoly bajt csináljon
A politikusok az embereken akarnak uralkodni, nem a radioaktív romok között szédelegni...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
1. Hagyományos fegyverekkel az egész arab világ lerohanná õket, a sok lúd disznót gyõz elv érvényesülne.
2. Világszerte megerõsödne a zsidógyûlület, esetleg egyes helyeken beindulna a zsidóüldözés.
3. Akár a 3. világháború kezdetét is jelenthetné.
Hehe. Vicces dolgokra lehetne hasnyálni az biztos.
õk SOHA nem mondták hogy van nekik, soha nem ismerték el, szóval igy elég nehéz blöffnek nevezni azt az állítást, ami el sem hangzott
sõt, bebörtönözték azt a tudóst, aki ezt állította
http://hirek.prim.hu/cikk/35957/?sr=agmti
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
van 1 hengeralakúkockagolyó3szögem és ott is lesz 1 😊 hasonló de NEM AZ..
Starcraft + Diablo III - esemve
A sg "tudományos" híreit olvasgatva meggyõzõdésem, hogy ezek a cikkekben megnevezett "professzorok" egy magyarországi általános iskolás szellemi képességeit sem érik el.
Majd vírusban kapok egy egy éles tárgyat ami felém fog mozogni.Vagy egy mérges kutyát ami megharap.<#vigyor1>#vigyor1>
Mindkettõ elég szomorú....
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
xbox360+komputer
nem azt mondom hogy nincs értelme mert szép és látványos (drága játék) de a cikben szereplõ példáknak nem sok értelme van
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A feltalálók azért is döntöttek a gömb mellett, mert kipróbálták LEGO kockákkal, de annak olyan élesek voltak a sarkai, hogy testi épségük megóvása érdekében továbbfejlesztették a koncepciót.
Valamilyen síkosító így is elkerülhetetlen, de a tesztereknek a gyártó biztosítja majd nagy tételben.
Úristen! Mirõl beszélünk?? Ennek semmi értelme.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
"az orvos telefonon konzultál a beteggel, miközben pulzusát fizikai másolaton méri"
Egy gép csinál rólam egy adathalmazt, amit átküld az orvoshoz, ahol megjelenik fizikai valójában, és az orvos megméri a vérnyomást... ÁÁÁÁ
De ha a gép már beszkennelte az adataimat, hogy továbbítani tudja, akkor az orvos miért nem csak az adatokat nézi meg? Minek kell ehhez engem még egyszer létrehozni, lemásolni?
Ha meg a szkenner nem tudja mérni ezeket az adatokat, akkor mi alapján csinál másolatot és mit fog mérni az orvos??
Szóval: Most akkor mi van??
U.i.: Egyszerûbb lenne az orvosokat megtanítani számítógépet kezelni, és olvasni, mint az emberekrõl kópiákat csinálni, nem?
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szerintetek hogy lehetne ezt ott hasznosítani? <#vigyor3>#vigyor3>